BİR EVCİL HAYVANLA NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMİYORUM....
-
Автор темыIvan Petrov
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 1 year
BİR EVCİL HAYVANLA NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMİYORUM....
Burada bir kızla yatıyorlar, metresi evinde, o benim üzerimde, seksten sonra herkes rahatlamış..... ve onun huzurlu, sakin bir Labrador’u var ama biz kapıyı erken kapatıyoruz, o da tuvalete gitti. kapıyı açtı, birayı açtı, seksten sonra bira getirdi ve üzerime uzandı, o da yatağa atladı ve yatağa bağlandı, köpeklerin genelde yaptığı gibi..... ve bir noktada sanki kıçını kaldırmış gibi göründüm ve saçımı yakaladı ve şöyle dedi: ah ah ahh ve seğirdi, hemen anlamadım, bir süre sürdü, atladı, görüyorum ki aleti o kadar kırmızı ki, kaçtı...... .. Ona seni neden siktiğini söylüyorum... hayır, o sadece beni çok seviyor..... ve ben onun bacağından o kadar çok aktım ki, o da utanma. , yalnız kızlar bazen o kadar çok severler ki onu böyle...
eni utandırmak zor ama bu o zaman değildi.... sonra mutfakta oturup çıplak konyak içtiler , ve ben de şöyle düşündüm, sen uzun zamandır böylesin, bir arkadaşı ona tavsiyede bulundu, o bu türün yetiştiricisi, sanki evet, bunlar hiçbir anlam ifade etmeyen oyuncaklar.....
eni utandırmak zor ama bu o zaman değildi.... sonra mutfakta oturup çıplak konyak içtiler , ve ben de şöyle düşündüm, sen uzun zamandır böylesin, bir arkadaşı ona tavsiyede bulundu, o bu türün yetiştiricisi, sanki evet, bunlar hiçbir anlam ifade etmeyen oyuncaklar.....
- These users thanked the author Ivan Petrov for the post:
- Alexb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
Re: BİR EVCİL HAYVANLA NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMİYORDU.....
Eve her gün bir adam getiremezsin, ama işte bir as, ev sahibesini mutlu et. Önemli olan hostesten hiçbir şey almamaktırBurada bir kızla yatıyorlar, metresi evinde, o benim üstümde, seksten sonra herkes rahatlıyor..... ve onun huzurlu, sakin bir Labrador’u var, ama kapıyı erken kapattık, kapıya gitti ve bir bira açtı, seksten sonra getirdi ve üzerime uzandı, adam da yatağa atladı ve kendini ona bağladı, eh, köpeklerin genelde yaptığı gibi..... ve bir noktada sanki kıçını kaldırdı ve saçımı tuttu ve şöyle dedi: ah ah ah ve o seğirdi, hemen fark etmedim, birkaç saniye sürdü, atladı, görüyorum ki siki çok kırmızı , kaçtı... Ona, seni neden siktiğini söylüyorum... hayır, yani, neredeyse öyle seviyordu... ve ondan bacağıma o kadar çok şey aktı ki, ve o ve utanma, yalnız kızlar bazen o kadar çok severler ki onu böyle...
eni utandırmak zor ama o zaman değildi.... o zaman mutfakta çıplak konyak içtiler ve ben de şöyle düşündüm, sen uzun zamandır böylesin, bir arkadaşı ona tavsiyede bulundu, o bu türün yetiştiricisi, evet, bunlar oyuncak olmayan oyuncaklar gibi bir anlamı var.....
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Yaz yaz yaz. Tatil tatil tatil. Fanteziler Fanteziler Fanteziler

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
-
- ön sevişme
Tolqala, modern dünyada her şey olabilir, ama Bu durumda bu bir fantezi, öyle düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
durum çok gerçekçi bir şekilde anlatılıyor ve bu oldukça sık oluyor.
-
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ayrıca bunun bir fantezi ve tamamen cehalet olduğunu düşünüyorum. Birincisi, sizi asla içeri almıyorlar, sonra bam ve sevgili misafirler içeri giriyor. İkincisi, eğer bir kadın zevk alıyorsa, kesinlikle köpeğe ayıracak vakti olmadığını düşünüyorum. Peki, eğer buna bu kadar öfkelendiyse, o zaman bu ne tür bir konyak? Ayaklarınızı ellerinizin arasına alın ve koşun.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Elbette görüyorum Bu konuda uzman olduğum konusunda ısrar etmiyorum ama köpekleri çiftleştirmeye götürenler de benimle aynı fikirde olacaktır: çiftleşme süreci birkaç saniyeden biraz fazla sürüyor...it birkaç saniye sürdü, atladı, sikinin o kadar kırmızı olduğunu görüyorum
-
Автор темыIvan Petrov
cehalet sadece benim hayatımsa, buna seksten sonra başladılar, dışarı çıktığında, genel olarak köpekler çok güçlü seks kokuyor, çok fazla koku var ve eğer o ve anladığım kadarıyla bu ilk değil, zaten bunu bir evcil hayvanla yaşadı, sonra hepsini bir eylem çağrısı olarak algıladı ve ayrıca onun fiziğini onlara nasıl ustaca gösterdiğini.....
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 2 months
Uzun zamandır birbirini görmeyen iki arkadaş tanışır. Bir restoranda kutlamaya karar verdik. Oturup içiyorlar. Yan masada iki genç ve güzel bayan izliyor. Yönlerine bakmaya zaman bulamadan, kendileri geldiler ve doğrudan şöyle dediler: siz yetişkinsiniz, biz yetişkiniz, hadi gereksiz başlangıçlar olmadan çiftlere ayrılalım ve harika vakit geçirelim. Adamlar şaşkına döndüler ve doğal olarak kabul ettiler. Bir hafta sonra tekrar buluşuyorlar ve içlerinden biri şöyle diyor: "Vaktimi nasıl geçirdiğimi hayal bile edemezsiniz, her şey en üst düzeydeydi, bütün gece çılgın seks, yani genel olarak her şey en üst düzeydeydi." O geceyi nasıl geçirdin? Diğeri cevap verir: "İyi." - Hepsi bu, bu çok normal. - Evet, gayet iyi. - Pekala, pislik yapma, bana detayları anlat. - Peki ne diyeyim, lüks bir konakta yanına geldik. İçeri girdik, dedi, bir sandalyeye oturun, bir bar var, kendinize yardım edin, şimdi duş alacağım ve geleceğim. Burada bir bar açtım, bir viski koleksiyonu seçtim ve orada oturup tadını çıkardım. Sonra aniden erotik bir sabahlık içinde belirir, bir sandalyeye oturur, bacağını yana atar, sabahlığı bir kenara iter ve şöyle der: bal sever misin? Ben de ona evet, birkaç kaşık çayın iyi olacağını söyledim. Burada sandalyesinin arkasından üç litrelik bir şişe bal çıkarıyor ve emredici bir sesle bağırıyor: "Loooord, Looorrd!" Sonra odanın kapısının açıldığını ve kocaman, salyalar akıtan bir Danua’nın dışarı çıktığını görüyorum. Elini şişeye sokar, balı alır, akılda kalıcı bir hareketle perine üzerine sürer ve şöyle der: Tanrım, annem en çok neyi sever? Lord ona doğru atlar ve onu yoğun bir şekilde yalamaya başlar. Gözlerim şişiyor. Sonra diyor ki: ve şimdi sen! Şaşırmıştım, sanki konunun dışına çıkmaya başlıyormuşum gibi tereddüt ettim ve Looord!!!! Köpek bana tehditkar bir şekilde hırlıyor. İşte bu kadar! - Her şey nasıl? Sonra ne oldu??? - Ne, ne? Böylece Lord ve ben bir gecede üç litrelik kavanozu bitirdik!
- These users thanked the author Şerksan for the post (total 5):
- Çift 33, Slavik 34, Vik.ruba80, Juss, Nicolausblind
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel

Bunu ciddi bir şekilde okudum ve bunun bir şaka olduğu ortaya çıktı

Kahretsin!Sherxan: ↑10 Jul 2024, 10:54 Uzun süredir birbirini görmeyen iki arkadaş tanışır. Bir restoranda kutlamaya karar verdik. Oturup içiyorlar. Yan masada iki genç ve güzel bayan izliyor. Yönlerine bakmaya zaman bulamadan, kendileri geldiler ve doğrudan şöyle dediler: siz yetişkinsiniz, biz yetişkiniz, hadi gereksiz başlangıçlar olmadan çiftlere ayrılalım ve harika vakit geçirelim. Adamlar şaşkına döndüler ve doğal olarak kabul ettiler. Bir hafta sonra tekrar buluşuyorlar ve içlerinden biri şöyle diyor: "Vaktimi nasıl geçirdiğimi hayal bile edemezsiniz, her şey en üst düzeydeydi, bütün gece çılgın seks, yani genel olarak her şey en üst düzeydeydi." O geceyi nasıl geçirdin? Diğeri cevap verir: "İyi." - Hepsi bu, bu çok normal. - Evet, gayet iyi. - Pekala, pislik yapma, bana detayları anlat. - Peki ne diyeyim, lüks bir konakta yanına geldik. İçeri girdik, dedi, bir sandalyeye oturun, bir bar var, kendinize yardım edin, şimdi duş alacağım ve geleceğim. Burada bir bar açtım, bir viski koleksiyonu seçtim ve orada oturup tadını çıkardım. Sonra aniden erotik bir sabahlık içinde belirir, bir sandalyeye oturur, bacağını yana atar, sabahlığı bir kenara iter ve şöyle der: bal sever misin? Ben de ona evet, birkaç kaşık çayın iyi olacağını söyledim. Burada sandalyesinin arkasından üç litrelik bir şişe bal çıkarıyor ve emredici bir sesle bağırıyor: "Loooord, Looorrd!" Sonra odanın kapısının açıldığını ve kocaman, salyalar akıtan bir Danua’nın dışarı çıktığını görüyorum. Elini şişeye sokar, balı alır, akılda kalıcı bir hareketle perine üzerine sürer ve şöyle der: Tanrım, annem en çok neyi sever? Lord ona doğru atlar ve onu yoğun bir şekilde yalamaya başlar. Gözlerim şişiyor. Sonra diyor ki: ve şimdi sen! Şaşırmıştım, sanki konunun dışına çıkmaya başlıyormuşum gibi tereddüt ettim ve Looord!!!! Köpek bana tehditkar bir şekilde hırlıyor. İşte bu kadar! - Her şey nasıl? Sonra ne oldu??? - Ne, ne? Böylece Tanrı ve ben üç litrelik kavanozu bir gecede bitirdik!
Bunu ciddi bir şekilde okudum ve bunun bir şaka olduğu ortaya çıktı
-
- En güçlü orgazm!
Sadece bal değil, aynı zamanda yoğunlaştırılmış süt de kullanıldı. Amcığa 20 şırınga pompaladılar ve sonra tadına vardılar.
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
Hayvanat bahçeleri teması üzerine çok sayıda video çekildi. Biri oyun oynayan küçük kızlara rastladı, biri dört ayak üzerinde durdu, bir boksör arkasından koştu, sanki zıplıyor gibiydi ve bir kız onun kıçına vurduğunu söyledi ve güldü
- These users thanked the author Slavik 34 for the post (total 3):
- Tolkala, Aion2012Ölü, Rasaroam
-
Автор темыIvan Petrov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Slavik 34,
Diğerlerinin şüphe duyması tuhaf.
Buna tamamen inanıyorum.
-
- Sürtünmeler
">🤔
Forumdan biriyle konuştum, ne olabileceğini bilmiyordu çocuklarla ensestAion2012Dead: ↑10 Jul 2024, 15:40 Slavik 34,Buna tamamen inanıyorum.Hayvanat bahçeleri konusunda çok sayıda video çekildi. Biri orada oyun oynayan küçük kızlara rastladı, biri dört ayak üzerinde durdu, arkasından bir boksör koştu, sanki zıplıyormuş gibiydi ve bir kız onun kıçına vurduğunu söyledi ve güldü![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Slavik 34,
Fakat benim için tam tersine, gerçekten sevgi dolu ailelerde ebeveynlerin ve çocukların seviştiğine inanıyorum. birbirine göre.
Görünüşe göre dünya resmi bozuldu.Slavik 34: ↑10 Jul 2024, 15:51 Forumdan biriyle konuştum, çocuklarla ensest.after in tg fotoğrafları çocukken ortadan kaybolan ebeveynlerin ne yaptığı, orada burada bir daha hiç görünmediği
![]()
Fakat benim için tam tersine, gerçekten sevgi dolu ailelerde ebeveynlerin ve çocukların seviştiğine inanıyorum. birbirine göre.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Tolkala
-
Автор темыIvan Petrov
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 8 months
31 çekerken kan pıhtısı koptu. )))Slavik 34: ↑10 Jul 2024, 15:51Forumdan biriyle konuştum, ne olabileceğini bilmiyordu çocuklarla ensestSlavik 34,Buna tamamen inanıyorum.
Diğerlerinin şüphe duyması tuhaf.">🤔
-
- Sürtünmeler
Daha çok birinin önünde yanmış gibi.Soun: ↑10 Jul 2024, 18:5731 çekerken kan pıhtısı koptu. )))Slavik 34: ↑10 Jul 2024, 15:51Forumdan biriyle konuştum, ne olabileceğini bilmiyordu çocuklarla ensestAion2012Dead: ↑10 Jul 2024, 15:40 Slavik 34, Buna tamamen inanıyorum.
Diğerlerinin şüphe duyması tuhaf.">🤔
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 1 month
siz de Zatochka grubunu dinliyor musunuz?))
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 8 months
Gerçekten beğendim.)))) ve hikaye şarkıya yakışıyor)))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 864 Views
-
Last post by merhaba duymuyorum.
-
- 28 Replies