Aldatılan erkeğin psikolojisi

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 1 year
 Aldatılan erkeğin psikolojisi

Unread post by Vlad50 »

Neden sadakatsiz bir eşten etkilendiğimi düşünmeye başladım. Bazen karımla sevişirken, onun benim önümde başkasını siktiğini bildiğim için heyecandan "gümbürdediğimi" hissediyorum. İlk eşimle olan seksimi hatırlıyorum! Bakireydim, çekingen olduğum ve kızlara nasıl yaklaşacağımı bilmediğim için değildim. Büyüdüğüm ortamda katı ahlak kuralları vardı ve Krasnodar’a vardığımda ilk seks an meselesiydi!) Etrafta o kadar çok özgür ve güzel kız var ki!) İlk karımla tanıştım, o bir öğrenci. Bir süre sonra yakınlaştık! Artık bir kız değildi, biraz deneyimi vardı ve daha sonra ima ettiği gibi onun da GS’si vardı. Ben sakince karşıladım, hatta hoşuna giden bazı seks pozisyonlarını bile gösterdi ama sonra öğretmenden kürtaj yaptırdığını itiraf etti. Bunu son derece acı verici bir şekilde karşıladım, bu onu çok şaşırttı, çünkü ondan önce her şey yolundaydı!) Sonra unutuldu, iyi verdi ve sonunda evlendik! Uzun süre yaşadık, şişeyi "almaya" başladı ve sonra çılgınlığı başladı! Geceyi arkadaşlarıyla geçirdiğine göre eve gelmemiş olabilir mi? Kısacası sarhoşken sevişmesi inanılmaz! Daha sonra ona MFM teklif ettim! Arzularımı beğendi ama ciddi bir tavırla(!) baktı ve “Deli gibi kıskanıyorsun!” dedi. Sonra ikinci eşimle tanıştım ve onunla yaşamaya başladım! Ama ona karşı tamamen farklı hislerim vardı, sitede SvetaSw’un bir fotoğrafı var, figürüm çok benzer ve benden çok daha genç olmasına rağmen ona karşı belli bir saygı duyuyorum!) Göğüsleri, özellikle de traşlı kedisi , bana bir çeşit koruma hissi ver ya da ne?) Ona sarılmak, yakın olmak, öpmek istiyorum. Beni özellikle endişelendiren şey onun bazen beni aldatması, hatta o başkalarıyla seks yaptıktan sonra oradaki tüm aşk suyunu emmek zorunda kaldım! Bunu ilk kez eve geç geldiğimde gördüm, yan yatıyordu ve amından bir damla sperm görünüyordu! Bu beni o kadar tahrik etti ki, onun için oradaki her şeyi yalamaya başladım, o da uyandı ve "Hepsini em!" diye fısıldamaya başladı. Onu benim gözümün önünde kocaman sikiyle siken ilk kocasıydı! Ne anlamı var? Onun amının beni büyülediği söylenebilir, sadakatsizliği sadece bana fayda sağladı, onunla seks yapmaktan ve özellikle de onun amından delirdim! Onunla kavga edip ayrılmamız üzücü, daha sonra pişman olsak da bir nedeni vardı. Bazen telefonda konuşuyoruz, arıyorum, evli, kocası pislik!)
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aldatılma psikolojisi

Unread post by Tolkala »

Hayat devam ediyor. Geleceğe dair planlarınız neler?
Автор темы
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Vlad50 »

Bir sürü plan var!) Neden onun amına duyduğum saygıyı yazdım! Sanki onun deliğinde saklanıp orada yaşamak istiyormuşum gibi geliyor!) Burası sıcak, rahat, nemli ve sakin! Ve başka birinin penisi onun içinde olduğunda, oradan çık ve zaten özgür olduğunda tekrar oraya geri dön!) Ve kim benzer hislere sahip?) Ve ayrıca onun benim için bir otorite olduğunu hatırladım, onun tüm isteklerini yerine getirmek hoşuma gitti. ve özellikle seks konusunda istekler!
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Vlad50: 08 Jul 2024, 09:35 Bir sürü plan var!) Neden onun amına duyduğum saygıyı yazdım! Sanki onun deliğinde saklanıp orada yaşamak istiyormuşum gibi geliyor!) Burası sıcak, rahat, nemli ve sakin! Ve başka birinin penisi onun içinde olduğunda, oradan çık ve zaten özgür olduğunda tekrar oraya geri dön!) Ve kim benzer hislere sahip?) Ve ayrıca onun benim için bir otorite olduğunu hatırladım, onun tüm isteklerini yerine getirmek hoşuma gitti. ve istekler, özellikle de seks konusunda!
Bence, sevdiği biri olan herkesin bu tür çağrışımları ve arzuları var. Planlarınızı ne zaman uygulamaya başlayacaksınız veya başlayacak mısınız? geçmiş anılarla yaşamaya ve mastürbasyon yapmaya devam edin mi? Bir öncekinin yerini alabilecek, aynı zamanda sizi heyecanlandıracak ve arzularınızı destekleyecek gerçek bir kadın var mı?
Автор темы
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Vlad50 »

))) Elbette var! Bir fotoğraf yayınlayabilirim, ancak onun izniyle!) Onu SW rolüne hazırlıyorum, umursamıyor ve hazır!)
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Vlad50: 08 Jul 2024, 10:10 )))) Elbette var! Fotoğraf yayınlayabilirim, ancak onun izniyle!) Onu SW rolüne hazırlıyorum, umursamıyor ve hazır!)
sonra fotoğrafı bekleyeceğiz ve seks partisine katılanlardan biri olmaya hazırlanacağız.
Автор темы
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Vlad50 »

)))) Pilyatt ve işte beleşçiler!)) Beyler, eşlerinizi kendiniz eğitin, dudaklarınızı yalamanın bir anlamı yok!))
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Vlad50: 08 Jul 2024, 16:13 )))) Pilyatt ve işte beleşçiler!)) Beyler, karılarınızı kendiniz yetiştirin, dudaklarınızı yalamayın!))
serbest yükleyicilerin ne olduğuna neden karar verdiniz? Yoksa SW’niz için çivileri rekabetçi bir temelde mi seçeceksiniz?
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Aldatılma konusu sizi veya başkasını neden heyecanlandırıyor?
Narsist.
Kesinlikle narsist bir insan.
Kendinizle ilgili bunu bilmiyor veya anlamayabilirsiniz.
Bu arada bu yaygın bir durum.
Автор темы
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Vlad50 »

Hayır, kahretsin, sokaktan her türden cahil getirmeye başlayacağım!)) Aldatılan kişinin, tüm erkek nüfusunu mutlu etmesi ve narsist bir egoist olmaması gereken, özverili bir kişi olduğu ortaya çıktı!)) Ne insanların kafasında mı?))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”