Bu neden insanları korkutuyor?
-
Автор темыROBEN
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 1 year
Bu neden insanları korkutuyor?
Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyorlar ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum ya da 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece sorular seks hakkında, örneğin en sevdiğiniz pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağınız, parkta seks yapan birine bir kızın sikilmesini istediniz mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bu neden insanları korkutuyor?
Bu tür sorular buradaki kimseyi korkutuyor mu? Korkutmak kelimesinin doğru kullanılmadığını düşünüyorum. Ancak herkes bu tür konuları kabul etmiyor. Ama kesinlikle korkutmuyorlar...ROBEN: ↑29 Jun 2024, 18:42 Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyor ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum veya 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece seksle ilgili sorular, örneğin en sevdiği pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağı, kız parkta seks yapan birinden onu sikmesini istedi mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 1 month
. Orayı daha çok seveceksin
kadın forumu[/url], bir sürü aptalca soru soruyorlar, mesela ilk kez seks yaptığımda hamile kalacak mıyım?ROBEN: ↑29 Jun 2024, 18:42 Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyor ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum veya 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece seksle ilgili sorular, örneğin en sevdiği pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağı, kız parkta seks yapan birinden onu sikmesini istedi mi?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Yani, açıkça konuşmak veya belirli bir konuyu tartışmak istiyorsanız. O zaman hadi, buradaki herkes buna sevinecek
Buradaki herkes ensest ve her türlü normu tartışmaya hazır
Yani, açıkça konuşmak veya belirli bir konuyu tartışmak istiyorsanız. O zaman hadi, buradaki herkes buna sevinecek
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
Sadece herkes sınırların ötesindeki konuları sevmiyor ve birçok insan bunu tatsız buluyor ve bu tür konuları tartışmak istemiyorlar çünkü bir tür nezaket sınırları olmalı, herkesin kendine ait olduğunu anlıyorum.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Öyleyse neden utanasınız ki?
Dürüst olmak gerekirse, birkaç gün önce “ensest”e karşıydım ama arzularımı kabul etmeye karar verdim
Böylece sınırlarımı açtım
Kabul ediyorum ama tekrar ediyorum. Kimin hangi takma adı kullandığına bakılmaksızın buradaki herkes anonimdir.
Öyleyse neden utanasınız ki?
Dürüst olmak gerekirse, birkaç gün önce “ensest”e karşıydım ama arzularımı kabul etmeye karar verdim
Böylece sınırlarımı açtım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 155 Views
-
Last post by Max.Seibel
-