Bu neden insanları korkutuyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
ROBEN
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year
 Bu neden insanları korkutuyor?

Unread post by ROBEN »

Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyorlar ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum ya da 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece sorular seks hakkında, örneğin en sevdiğiniz pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağınız, parkta seks yapan birine bir kızın sikilmesini istediniz mi?
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu neden insanları korkutuyor?

Unread post by Pilot Camelot »

ROBEN: 29 Jun 2024, 18:42 Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyor ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum veya 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece seksle ilgili sorular, örneğin en sevdiği pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağı, kız parkta seks yapan birinden onu sikmesini istedi mi?
Bu tür sorular buradaki kimseyi korkutuyor mu? Korkutmak kelimesinin doğru kullanılmadığını düşünüyorum. Ancak herkes bu tür konuları kabul etmiyor. Ama kesinlikle korkutmuyorlar...
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Slavik 34 »

ROBEN: 29 Jun 2024, 18:42 Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyor ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum veya 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece seksle ilgili sorular, örneğin en sevdiği pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağı, kız parkta seks yapan birinden onu sikmesini istedi mi?
kadın forumu[/url], bir sürü aptalca soru soruyorlar, mesela ilk kez seks yaptığımda hamile kalacak mıyım? 😆 . Orayı daha çok seveceksin 😉
Hibs
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Hibs »

ROBEN: 29 Jun 2024, 18:42ROBEN
Buradaki herkes ensest ve her türlü normu tartışmaya hazır
Yani, açıkça konuşmak veya belirli bir konuyu tartışmak istiyorsanız. O zaman hadi, buradaki herkes buna sevinecek
Saskia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Saskia »

Sadece herkes sınırların ötesindeki konuları sevmiyor ve birçok insan bunu tatsız buluyor ve bu tür konuları tartışmak istemiyorlar çünkü bir tür nezaket sınırları olmalı, herkesin kendine ait olduğunu anlıyorum.
Hibs
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Hibs »

Saskia: 30 Jun 2024, 08:33 Herkesin kendine ait bir fikri olduğunu anlıyorum
Kabul ediyorum ama tekrar ediyorum. Kimin hangi takma adı kullandığına bakılmaksızın buradaki herkes anonimdir.
Öyleyse neden utanasınız ki?
Dürüst olmak gerekirse, birkaç gün önce “ensest”e karşıydım ama arzularımı kabul etmeye karar verdim
Böylece sınırlarımı açtım
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”