Arkadaşlar, biliyor musunuz yarın, 12 Eylül, güzel bir kadının, tanrıça Mylene Farmer’ın 62. doğum gününü kutluyor.
Yazardan bir alıntı konuşuyor işiyle ilgili en iyi şeyler:
"Babam Fransız şarkıcı Mylene Farmer’ı gerçekten seviyor. Ve ben küçükken, ona büyüyeceğime ve Fransızca öğreneceğime, böylece şarkılarını ona çevirebileceğime söz verdim. Büyüdüm ve neredeyse tüm şarkılarının sikişmeyle ilgili olduğunu öğrendim."
These users thanked the author Kardeş for the post (total 8):
Arkadaşlar, biliyor musunuz yarın, 12 Eylül, güzel bir kadının, tanrıça Mylene Farmer’ın 62. doğum gününü kutluyor. Yazardan bir alıntı :roll: konuşuyor işiyle ilgili en iyi şeyler: "Babam Fransız şarkıcı Mylene Farmer’ı gerçekten seviyor. Ve ben küçükken, ona büyüyeceğime ve Fransızca öğreneceğime, böylece şarkılarını ona çevirebileceğime söz verdim. Büyüdüm ve neredeyse tüm şarkılarının sikişmeyle ilgili olduğunu öğrendim."
[youtube]w2wrHUQhdfI[/youtube] [youtube]r6wtCXVXCC4[/youtube] [/quote] Tekrar teşekkür ederiz Hem şarkılardan hem de sanatçı güzel Mylene’den keyif aldım!
[quote=Brother post_id=255012 time=1694448581 user_id=2253] Ve ben küçükken ona büyüyeceğime ve Fransızca öğreneceğime söz verdim, böylece onun şarkılarını ona çevirebilecektim [/quote]Şarkılarını çevirdim 19 yaşında anında) teknik okul ve okulda Fransızca vardı
Sonofly ve o hala en iyisi : roll:, konserin ilk videosu taze, 2023. Vokalleri operaya uygun olmayabilir ama yeteneği inkar edilemez. Ve uzun süredir kız olmama rağmen başlı başına seks
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
[ref=#0000ff]Sonofly[/ref] ve o hala en iyisi : roll:, konserin ilk videosu taze, 2023. Vokalleri operaya uygun olmayabilir ama yeteneği inkar edilemez. Ve uzun süredir kız olmama rağmen başlı başına seks
Mylene’i seviyorum! Sonunda bir konsere katılacak kadar şanslıydım (bunu ilk kez canlı olarak gördüm!), Temmuz ayında Brüksel’e bir gezi için (tabii ki sadece değil) Rusça konuşan sıcak bir grupla bir araya geldik. Mylene muhteşem ve yaşı ona meydan okuyor! Bu rakama inanmıyorum! Ve genel olarak gösterinin en başında Libertina oynandı, öyle olsun! Kaliforniya’nın şarkı listesinden kaybolması üzücü, ancak çoğu kişi bu şarkıyı Mylene’in arama kartı olarak algılıyor. Arkadaşlarımdan bazıları Fransa’ya, Lyon’a gittiler, orada bir gün neredeyse çadırlarda yaşadıklarını söylüyorlar. Nevermore filmini bekliyorum, gelecek yıl BlueRay’de olacağına söz verildi. Ya da belki 2019’daki LeFilm gibi beyazperdede gösterecekler. Sondan bir önceki albümü Désobéissance’ı gerçekten çok beğendim, kesinlikle çok memnun oldum. Genel olarak, muhtemelen 30 yıldır onun çalışmalarını takip ediyorum, hayal etmek zor. (İnanamıyorum bile...)
Ve Brüksel’deki konserden fotoğraflar (benim değil ama onu orada da aynı şekilde gördüm!)
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 4):
Mylene’i seviyorum! Sonunda bir konsere katılacak kadar şanslıydım (bunu ilk kez canlı olarak gördüm!), Temmuz ayında Brüksel’e bir gezi için (tabii ki sadece değil) Rusça konuşan sıcak bir grupla bir araya geldik. Mylene muhteşem ve yaşı ona meydan okuyor! Bu rakama inanmıyorum! Ve genel olarak gösterinin en başında Libertina oynandı, öyle olsun! Kaliforniya’nın şarkı listesinden kaybolması üzücü, ancak çoğu kişi bu şarkıyı Mylene’in arama kartı olarak algılıyor. Arkadaşlarımdan bazıları Fransa’ya, Lyon’a gittiler, orada bir gün neredeyse çadırlarda yaşadıklarını söylüyorlar. Nevermore filmini bekliyorum, gelecek yıl BlueRay’de olacağına söz verildi. Ya da belki 2019’daki LeFilm gibi beyazperdede gösterecekler. Sondan bir önceki albümü Désobéissance’ı gerçekten çok beğendim, kesinlikle çok memnun oldum. Genel olarak, muhtemelen 30 yıldır onun çalışmalarını takip ediyorum, hayal etmek zor. (İnanamıyorum bile...) [youtube]WnRGighEBss[/youtube] [youtube]O7AkGAvkHvA[/youtube] [youtube]IJls0y7cX8U[/youtube]
Ve Brüksel’deki konserden fotoğraflar (benim değil ama onu orada da aynı şekilde gördüm!)
[ref=#804000]Sevgiye Dokun[/ref], muhtemelen aşkın sırrını biliyor sonsuz gençlik :roll: Ben de bu konsere gitmek isterim...
[size=85][color=green]14 dakika 15 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] En sevdiğim üç şarkı ve tabii ki video: [youtube]Za5jnI_FaQQ[/youtube] [youtube]cBP1mkyunKY[/youtube] [youtube]JqWGA5xQYqA [/youtube ]
Sevgiye Dokun, tekrar hoş geldiniz!
Fakat bir yerlerde Fransa’da dini şahsiyetlerin gösteri sırasında ses çıkardığını, sahnede ters haçlar çizildiğini ve oditoryumda kuzgunlu haçlar bulunduğunu yazmışlar.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[ref=#804000]Sevgiye Dokun[/ref], tekrar hoş geldiniz! Fakat bir yerlerde Fransa’da dini şahsiyetlerin gösteri sırasında ses çıkardığını, sahnede ters haçlar çizildiğini ve oditoryumda kuzgunlu haçlar bulunduğunu yazmışlar.
Kral Zogu: ↑13 Sep 2023, 06:56Sevgiye Dokun , tekrar hoş geldiniz!
Fakat bir yerlerde Fransa’da dini figürlerin olay çıkardığını yazdılar; örneğin gösteri sırasında sahnede ters haçlar ve oditoryumun etrafında kuzgunlu haçlar vardı.
Bunun gibi bir şey görmedim veya okumadım. Polonya’da bile Katoliklik neden bu kadar yaygın, bu yönde bir eleştiri gelmedi. Sahnenin üst kısmında sembolik haçlar vardı. Ve korkuluklardaki haçları görmek - ne kadar fantastik bir fanteziye sahip olmalısın! Ancak bu enstalasyonlar, ya kuzgun kafataslarıyla ya da veba maskeleriyle ürkütücü bir izlenim yarattı. Ama bu Mylene! Gotik olmadan şov yapamaz.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
[quote="Kral Zogu" post_id=255846 time=1694577372 user_id=10833] [ref=#804000]Sevgiye Dokun[/ref] , tekrar hoş geldiniz! Fakat bir yerlerde Fransa’da dini figürlerin olay çıkardığını yazdılar; örneğin gösteri sırasında sahnede ters haçlar ve oditoryumun etrafında kuzgunlu haçlar vardı. [ /quote] Bunun gibi bir şey görmedim veya okumadım. Polonya’da bile Katoliklik neden bu kadar yaygın, bu yönde bir eleştiri gelmedi. Sahnenin üst kısmında sembolik haçlar vardı. Ve korkuluklardaki haçları görmek - ne kadar fantastik bir fanteziye sahip olmalısın! Ancak bu enstalasyonlar, ya kuzgun kafataslarıyla ya da veba maskeleriyle ürkütücü bir izlenim yarattı. Ama bu Mylene! Gotik olmadan şov yapamaz.
[quote=Aion2012Dead post_id=262063 time=1695655499 user_id=6819] sadece birkaç parçayı duydum ve gördüm [/quote] Önümüzde bu kadar çok yeni hoş duygu olacağı için sizi kıskanıyorum!
[quote=Brother post_id=255652 time=1694537067 user_id=2253] [ref=#804000]Sevgiye Dokun[/ref], muhtemelen sonsuz gençliğin sırrını biliyor :roll: Ben de bu konsere gitmek isterim...
[size=85][color=green]14 dakika 15 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] En sevdiğim üç şarkı ve tabii ki video: [youtube]Za5jnI_FaQQ[/youtube] [youtube ]cBP1mkyunKY[/youtube] [youtube]JqWGA5xQYqA[/youtube] [/quote] Teşekkür ederiz! Onun çalışmalarıyla tanıştığıma çok sevindim. Her klip bir sanat eseri gibidir
Kral Zogu: ↑13 Sep 2023, 06:56
Fakat bir yerde Fransa’da dini figürlerin olay çıkardığını yazdılar; örneğin gösteri sırasında sahnede ters haçlar ve oditoryum çevresinde kuzgunlu haçlar vardı.
Bir sürü aptal mı var??? Videolarda ya da sahnede öyle bir şey yapmadı, sadece iyi bir oyuncu... Bu arada bütün şarkıları kendisi besteledi. Ve her şey son derece sanatsal ve güzel... Ve birçok yıldızın aksine, hiçbir yerde bir fahişe ve sapık olarak görünmedi! :ayyy:
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote="Kral Zogu" post_id=255846 time=1694577372 user_id=10833] Fakat bir yerde Fransa’da dini figürlerin olay çıkardığını yazdılar; örneğin gösteri sırasında sahnede ters haçlar ve oditoryum çevresinde kuzgunlu haçlar vardı. [/quote ] Bir sürü aptal mı var??? Videolarda ya da sahnede öyle bir şey yapmadı, sadece iyi bir oyuncu... Bu arada bütün şarkıları kendisi besteledi. Ve her şey son derece sanatsal ve güzel... Ve birçok yıldızın aksine, hiçbir yerde bir fahişe ve sapık olarak görünmedi! :ayyy:
Miyav: ↑25 Sep 2023, 19:09
Bu arada, tüm şarkıları kendisi besteledi.
Burada açıklığa kavuşturmamız gerekiyor; tam olarak "şarkıları" değil, ama sözleri birçok şarkı. Ve sonra, çoğunluğa rağmen herkese değil.
Ve birçok yıldızın aksine, hiçbir zaman bir fahişe ve sapık olarak gösterilmedi!
Fakat onun farklı erkeklerle ilişkisi vardı. Birkaç kez, nikahsız kocasından müzisyenler ve aktörlerle kaçtı (bu arada, şarkılarının melodilerinin çoğunu kendisi yazdı). Ama bir şekilde bu bir suçlama bile değil.
[quote=Miyav post_id=262075 time=1695658172 user_id=20398] Bu arada, tüm şarkıları kendisi besteledi. [/quote] Burada açıklığa kavuşturmamız gerekiyor; tam olarak "şarkıları" değil, ama sözleri birçok şarkı. Ve sonra, çoğunluğa rağmen herkese değil. [quote =Meow post_id=262075 time=1695658172 user_id=20398] Ve birçok yıldızın aksine, hiçbir zaman bir fahişe ve sapık olarak gösterilmedi! [/quote] Fakat onun farklı erkeklerle ilişkisi vardı. Birkaç kez, nikahsız kocasından müzisyenler ve aktörlerle kaçtı (bu arada, şarkılarının melodilerinin çoğunu kendisi yazdı). Ama bir şekilde bu bir suçlama bile değil.
Kral Zogu: ↑26 Sep 2023, 07:44
Fakat farklı erkeklerle ilişkisi vardı. Birkaç kez, nikahsız kocasından müzisyenler ve aktörlerle kaçtı (bu arada, şarkılarının melodilerinin çoğunu kendisi yazdı). Ama bir şekilde bu bir sitem bile değil.
Özel hayatını hiçbir zaman kamuoyuna göstermediğini kastettim, ne tür bir rahibe olduğunu söylemiyorum öyle mi? Ve bazıları, popülerliğin azalması adına, tüm kirli çamaşırlarını televizyona tıkıyor...
Bu arada, o bir kızıl saçlı değil, gökkuşağının tüm renklerinde performans sergiledi ve öyle koyu kahverengi... n https://i.postimg.cc/pdpdcykj/image.jpg
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
[quote="Kral Zogu" post_id=262255 time=1695703475 user_id=10833] Fakat farklı erkeklerle ilişkisi vardı. Birkaç kez, nikahsız kocasından müzisyenler ve aktörlerle kaçtı (bu arada, şarkılarının melodilerinin çoğunu kendisi yazdı). Ama bir şekilde bu bir sitem bile değil. [/quote] Özel hayatını hiçbir zaman kamuoyuna göstermediğini kastettim, ne tür bir rahibe olduğunu söylemiyorum öyle mi? Ve bazıları, popülerliğin azalması adına, tüm kirli çamaşırlarını televizyona tıkıyor... Bu arada, o bir kızıl saçlı değil, gökkuşağının tüm renklerinde performans sergiledi ve öyle koyu kahverengi... n[url=https://postimg.cc/DW3F8v9f] [img]https://i.postimg.cc/pdpdcykj/image.jpg[/img][/url]
Miyav: ↑26 Sep 2023, 19:11
Kişisel hayatını hiçbir zaman halka göstermediğini kastetmiştim, onun bir tür rahibe olduğunu söylemiyorum? Ve bazıları, popülaritelerinin azalması uğruna tüm kirli çamaşırlarını televizyona tıkıyor...
Ne olursa olsun, bu hanımın popülaritesi hiç de öyle değil solmak. Bu yıl Avrupa’da hareketlilik yaşanıyor, stadyumlar çatlıyor. Hiçbir şeyi kendiniz çıkarmanıza gerek yok, paparazziler bunun için var.
[quote=Miyav post_id=262503 time=1695744688 user_id=20398] Kişisel hayatını hiçbir zaman halka göstermediğini kastetmiştim, onun bir tür rahibe olduğunu söylemiyorum? Ve bazıları, popülaritelerinin azalması uğruna tüm kirli çamaşırlarını televizyona tıkıyor... [/quote] Ne olursa olsun, bu hanımın popülaritesi hiç de öyle değil solmak. Bu yıl Avrupa’da hareketlilik yaşanıyor, stadyumlar çatlıyor. Hiçbir şeyi kendiniz çıkarmanıza gerek yok, paparazziler bunun için var.
Kral Zogu: ↑27 Sep 2023, 05:48
Ne olursa olsun bu hanımın popülaritesi azalmıyor. Bu yıl Avrupa’da hareketlilik yaşanıyor, stadyumlar çatlıyor. Hiçbir şeyi kendiniz çıkarmanıza gerek yok, paparazziler bunun için var.
Biliyorum... Ama yalancı paparazziler bile onun hakkında gerçekten kötü bir şey yazmıyor. Ve Kanada’dan beri kavgacıydı: Anne ve babasından Amerika’ya kaçtı: Babası onun kendi izinden gitmesini istiyordu, büyük bir şey inşa ediyordu, fakir değildi. Tüm bunlarla ilgilenmedi, önce Amerika’ya gitti ama orada hiçbir şey yolunda gitmedi, Fransa’ya taşındı ve burada çiçek açtı.
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote="Kral Zogu" post_id=262628 time=1695782893 user_id=10833] Ne olursa olsun bu hanımın popülaritesi azalmıyor. Bu yıl Avrupa’da hareketlilik yaşanıyor, stadyumlar çatlıyor. Hiçbir şeyi kendiniz çıkarmanıza gerek yok, paparazziler bunun için var. [/quote] Biliyorum... Ama yalancı paparazziler bile onun hakkında gerçekten kötü bir şey yazmıyor. Ve Kanada’dan beri kavgacıydı: Anne ve babasından Amerika’ya kaçtı: Babası onun kendi izinden gitmesini istiyordu, büyük bir şey inşa ediyordu, fakir değildi. Tüm bunlarla ilgilenmedi, önce Amerika’ya gitti ama orada hiçbir şey yolunda gitmedi, Fransa’ya taşındı ve burada çiçek açtı. :) :) :)
Kardeş: ↑11 Sep 2023, 19:09
"Babam Fransız şarkıcı Mylene Farmer’ı gerçekten çok seviyor. Ben de küçükken ona büyüyeceğime ve Fransızca öğreneceğime söz verdim, böylece onun şarkılarını onun için çevirebilirim. Büyüdüm. Öğrendim. Şarkılarının neredeyse tamamı sikişmekle ilgili."
[quote=Brother post_id=255012 time=1694448581 user_id=2253] "Babam Fransız şarkıcı Mylene Farmer’ı gerçekten çok seviyor. Ben de küçükken ona büyüyeceğime ve Fransızca öğreneceğime söz verdim, böylece onun şarkılarını onun için çevirebilirim. Büyüdüm. Öğrendim. Şarkılarının neredeyse tamamı sikişmekle ilgili." [/quote] Peki ya babam?
Gün sıcaktı ve öğle yemeği vakti gelmişti. Ofise dönmeden önce bir kafeye uğrayıp bir şeyler atıştırmaya ve klimanın altında serinlemeye karar verdim. Siparişimi verdikten sonra...
Anneme bir hediye vermek istiyorum! Samimi bir mağazadan bir şey vermek istiyorum! İlginç bir şey önerin!
:lütfen:
O, küçük bir çocuğu olan bekar bir kadın!
Last post
Aslında kızlara yönelik samimi ürün yelpazesi oldukça geniştir. Pengueni zaten tavsiye etmiştik - oyuncak gerçekten popüler ve görünüşte hoş, hediye olarak uygun olacak. Ayrıca Satisfyer Power...
Peki, ya da başka bir tatilde ;)
Ve eğer öyleyse, nasıl bir şeydi: kendi cinsiyetleri ya da belki tam tersi: partnerlerinin başka biriyle eğlenmesine izin verdiler tatilin onuru diğerleri?