İyi günler
Henüz aldatılan bir erkek değilim ama sonunda eşimle bir anlaşmaya varmayı başardım ve o da bunu umursamıyor.
Konuşma sırasında şu sonuca vardık: sevgilimin penisinin benimkinden daha büyük olacağı, temelde Bu benim girişimim, ataşmanları denedik ve hoşuna gitti. 13’ten 14’e kadar büyük bir boyum yok. Sevgilim için 16’dan 18’e kadar diyelim.
Sorun şu ki benden önce kimsesi yoktu.
Ben Boy farkı yüzünden karımın benden çok bir sevgilisiyle daha fazla zevk alacağını düşünmek beni heyecanlandırıyor. Ancak bu durum beni de korkutuyor. Ya bundan o kadar hoşlanırsa artık benimle eğlenemezse? Bu tür deneyimler yaşayanlar, daha tecrübeli kişiler lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Hala ilk seferin nasıl olduğunu merak ediyor musun? Muhtemelen duygular inanılmaz
İyi günler Henüz aldatılan bir erkek değilim ama sonunda eşimle bir anlaşmaya varmayı başardım ve o da bunu umursamıyor. Konuşma sırasında şu sonuca vardık: sevgilimin penisinin benimkinden daha büyük olacağı, temelde Bu benim girişimim, ataşmanları denedik ve hoşuna gitti. 13’ten 14’e kadar büyük bir boyum yok. Sevgilim için 16’dan 18’e kadar diyelim. Sorun şu ki benden önce kimsesi yoktu. Ben Boy farkı yüzünden karımın benden çok bir sevgilisiyle daha fazla zevk alacağını düşünmek beni heyecanlandırıyor. Ancak bu durum beni de korkutuyor. Ya bundan o kadar hoşlanırsa artık benimle eğlenemezse? Bu tür deneyimler yaşayanlar, daha tecrübeli kişiler lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Hala ilk seferin nasıl olduğunu merak ediyor musun? Muhtemelen duygular inanılmaz 🙂
[ref=#0000ff]Drocher010[/ref], geri dönüş yok, karısı kabul etti , eğer reddedersen de daha büyük penisli bir sevgili bulacaktır) yani, benim görüşüm bu :)
Joker27: ↑25 Jun 2024, 08:14
geri dönüş yok, karısı kabul etti ve eğer reddedersen bile daha büyük penisli bir sevgili bulacaktır) yani benim görüşüm bu
Tamamen katılıyorum. Arzularınızı ve fantezilerinizi gerçekleştirirken çok dikkatli olmanız gerekir, böylece hayatınızın geri kalanında kırgın hissetmezsiniz. Eşinizi zaten benzer bir ilişki biçimine ikna ettiyseniz, gelecekte eşiniz için bir hizmetçiden başka bir şey olmayacağınız, belki sapkın şekillerde olacağınız, ancak onun zevk alacağı ve bunu size teslim edeceği gerçeğine hazırlıklı olun. büyük penisli olanlar da dahil olmak üzere diğer erkekler. Gerçi siz de pasif bir köleye dönüşmediğiniz sürece, bunun artık sizin için bir önemi kalmayacaktır.
[quote=Joker27 post_id=384672 time=1719292463 user_id=21610] geri dönüş yok, karısı kabul etti ve eğer reddedersen bile daha büyük penisli bir sevgili bulacaktır) yani benim görüşüm bu [/quote] Tamamen katılıyorum. Arzularınızı ve fantezilerinizi gerçekleştirirken çok dikkatli olmanız gerekir, böylece hayatınızın geri kalanında kırgın hissetmezsiniz. Eşinizi zaten benzer bir ilişki biçimine ikna ettiyseniz, gelecekte eşiniz için bir hizmetçiden başka bir şey olmayacağınız, belki sapkın şekillerde olacağınız, ancak onun zevk alacağı ve bunu size teslim edeceği gerçeğine hazırlıklı olun. büyük penisli olanlar da dahil olmak üzere diğer erkekler. Gerçi siz de pasif bir köleye dönüşmediğiniz sürece, bunun artık sizin için bir önemi kalmayacaktır.
Drocher010, ne tür olduğunu bilmiyoruz belki de fantezilerinizde olduğu gibi bir sevgili gibi yaşayacaksınız - tıpkı canlı bir oyuncak gibi, o da sizi deli gibi sevecek ve başkalarına karşı hiçbir şey hissetmeyecek boşaldığı adamlar))
These users thanked the author Joker27 for the post:
[ref=#0000ff]Drocher010[/ref], ne tür olduğunu bilmiyoruz belki de fantezilerinizde olduğu gibi :) bir sevgili gibi yaşayacaksınız - tıpkı canlı bir oyuncak gibi, o da sizi deli gibi sevecek ve başkalarına karşı hiçbir şey hissetmeyecek boşaldığı adamlar))
Drocher010: ↑25 Jun 2024, 08:31
Bu biraz farklı bir formattır. Tüm oyuncak bebek ilişkilerinin böyle olmadığını düşünüyorum
bu yüzden anlıyorsunuz ki, bu yola bir kez adım attığınızda büyük olasılıkla hiçbir şey size bağlı olmayacak, yalnızca bir nesne ilişkileri ve kadınınız kiminle ve nasıl sevişeceğini, birisi olarak sizi ve sizi nasıl kullanacağını kendisi seçecektir.
Elbette istisnalar olabilir ve şanslısınız, her şey kontrolünüz altında kalacak ama bu bir gerçek değil.
[quote=Drocher010 post_id=384678 time=1719293515 user_id=26006] Bu biraz farklı bir formattır. Tüm oyuncak bebek ilişkilerinin böyle olmadığını düşünüyorum [/quote]bu yüzden anlıyorsunuz ki, bu yola bir kez adım attığınızda büyük olasılıkla hiçbir şey size bağlı olmayacak, yalnızca bir nesne ilişkileri ve kadınınız kiminle ve nasıl sevişeceğini, birisi olarak sizi ve sizi nasıl kullanacağını kendisi seçecektir. Elbette istisnalar olabilir ve şanslısınız, her şey kontrolünüz altında kalacak ama bu bir gerçek değil.
Drocher010: ↑25 Jun 2024, 07:51
İyi günler
Henüz aldatılan bir erkek değilim ama sonunda karımla bir anlaşmaya varabildim ve o da bunu umursamıyor.
Konuşma sırasında biz geldik sevgilimin penisinin benimkinden daha büyük olacağı sonucuna varmak, bu esasen benim girişimim, ataşmanları denedik ve kendisi beğendi. 13’ten 14’e kadar büyük bir boyum yok. Sevgilim için 16’dan 18’e kadar diyelim.
Sorun şu ki benden önce kimsesi yoktu.
Ben Boy farkı yüzünden karımın benden çok bir sevgilisiyle daha fazla zevk alacağını düşünmek beni heyecanlandırıyor. Ancak bu durum beni de korkutuyor. Ya bundan o kadar hoşlanırsa artık benimle eğlenemezse? Bu tür deneyimler yaşayanlar, daha tecrübeli kişiler lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Hala ilk seferin nasıl olduğunu merak ediyor musun? Muhtemelen inanılmaz duygular
Bunun gibi bir tane vardı Bu deneyimde sevgilimin penisi benimkinden çok daha büyüktü! Sonuçta eşim pek beğenmedi, pozisyon seçmek çok zor, sonuna kadar gitmemesi de kafasını karıştırdı, hoşuna giden tek şey ona oral seks yapıp ona dokunmaktı ....
İlk kez hiçbir duygu aktarılmadı, ama aynı zamanda kıskançlıkla da mücadele etmek zorunda kalacaksınız, en azından benim için öyleydi!!
Ve sen de yok Seninle zevk almaktan endişe duyacak, bambaşka duygular yaşayacak...
[quote=Drocher010 post_id=384670 time=1719291104 user_id=26006] İyi günler Henüz aldatılan bir erkek değilim ama sonunda karımla bir anlaşmaya varabildim ve o da bunu umursamıyor. Konuşma sırasında biz geldik sevgilimin penisinin benimkinden daha büyük olacağı sonucuna varmak, bu esasen benim girişimim, ataşmanları denedik ve kendisi beğendi. 13’ten 14’e kadar büyük bir boyum yok. Sevgilim için 16’dan 18’e kadar diyelim. Sorun şu ki benden önce kimsesi yoktu. Ben Boy farkı yüzünden karımın benden çok bir sevgilisiyle daha fazla zevk alacağını düşünmek beni heyecanlandırıyor. Ancak bu durum beni de korkutuyor. Ya bundan o kadar hoşlanırsa artık benimle eğlenemezse? Bu tür deneyimler yaşayanlar, daha tecrübeli kişiler lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Hala ilk seferin nasıl olduğunu merak ediyor musun? Muhtemelen inanılmaz duygular 🙂 [/quote] Bunun gibi bir tane vardı Bu deneyimde sevgilimin penisi benimkinden çok daha büyüktü! Sonuçta eşim pek beğenmedi, pozisyon seçmek çok zor, sonuna kadar gitmemesi de kafasını karıştırdı, hoşuna giden tek şey ona oral seks yapıp ona dokunmaktı .... İlk kez hiçbir duygu aktarılmadı, ama aynı zamanda kıskançlıkla da mücadele etmek zorunda kalacaksınız, en azından benim için öyleydi!! Ve sen de yok Seninle zevk almaktan endişe duyacak, bambaşka duygular yaşayacak...
Merhaba Orenburg bölgesi :) burada eş değiştirenler veya aldatılanlar var mı? Gerçek toplantılarla ilgileniyorum!
Last post
Gerçek hayatta burada şöyle diyecek bir reklam göreceğiz.
Uryupinsk. Kadın egemenliğine odaklanan genç ve güzel swinger’lardan oluşan mevcut ekipte yeni bir kişiye ihtiyaç var. Spor salonuna...
Eğer böyle okunursa, bazıları için bu bir trajedi, bazıları için ise küçük bir yanlış anlamadır. Yaklaşık beş yıl önce karın bölgesinde bir yaralanma vardı
Penis çevresinde. Cerrahlar herhangi bir...
Last post
Evet aynada sorun var. Artık seks azaldı. Yalnızca beni daha önce tanıyanlarla
🔹 Millet! Yarınız seks yapamıyorken nasıl başa çıkıyorsunuz? Evet, açık: Hamilelik ve menstruasyona teknik olarak birkaç kısıtlamayla izin veriliyor. Ama benimkinde her zaman bir tür sistit ve başka...
Kıskançlık normaldir ve her insan bu duyguyu hayatında en az bir kez yaşamıştır. Partnerimizi, diğer insanları, hatta zamanlarının çoğunu alan işleri bile kıskanırız. Bizden daha sık görüştüğü...
Herkese selam!
Dükkandaki meslektaşlarımın da tıpkı benim gibi siz gerçekten istediğiniz halde yoksunluk belirtileriyle nasıl başa çıktıklarını bilmek ilginç ama ortaklarınızdan hiçbiri ortalıkta...
Last post
Baş edemiyorum, arkadaşım beni beceriyor, mastürbasyon yapmak istemiyorum. Kafamda sadece fanteziler var, herifler ve hamamböcekleri olmayan normal erkeklerle nasıl tanışacağım, böylece baştan...