Üçlü yapmak istiyorum!

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Üçlü yapmak istiyorum!

Unread post by Guest »

Bana aptal diyebilirsin! Ama üçlü yapmak istiyorum! Karını büyük siki olan bir yabancıyla sırayla becer!
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Orientation: biseksüel
 Re: Üçlü seks yapmak istiyorum!

Unread post by Alena »

georg: 25 Oct 2021, 14:20
Uzun zamandır bir arkadaşım ve kocasıyla üçlü seks yapmayı hayal ediyordum
arzunuzu gerçekleştirmeden yaşlılıkta ölebilirsiniz! Göreyim seni!!!! :wink:
sanki filmlerdeki kadar kolaymış gibi
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

sadece değil, AMA adamımızı bir hedefi olduğunda ne ve ne zaman durdurdu!
Arkadaşlarımdan biri gençliğinde şöyle demişti: "Aklımda bir şey varsa mutlaka içerim!" :voprosy:
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Evgeniy-Spb »

alena,
İş birliği yapmanız gerekiyor forum üyesi Cexi Girl ile. Erkek arkadaşı onu genç bir adamla da olsa grup seks yapmaya ikna eder. Ama iki kızla seks yapmayı reddetmeyeceğini düşünüyorum. :daypyat:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
George
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

İlk seferGrup seksi yapmayı denedim ve bu o kadar ileri gitti ki neredeyse her gün MMF yapıyorduk, sonra bizimle gülmeye başladılar, ikimiz de seks yapmayı tamamen bıraktık ama sadece dördümüz bize :)
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400

Unread post by Büyüleyici »

Ne kadar süredir birlikte olduğunuza bağlı...
lord07
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by lord07 »

Büyük dilek
Garson
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Garson »

Karımı sikmeyi ve onunla istediğimi yapmayı seviyorum.
Bir kadeh şarap içtiğinde her şeyi kabul ediyor) ve asıl önemli olan ona ağzında bunu çok seviyor (emek onunki) en sevdiği şey) ağzında bir sik olduğunda Aslında tamamen yüzüyor). Birinin buna bakacağına dair fantezilerimiz vardı, genel olarak beni
bir erkeğin önünde emmek istiyorlar, ama sadece benden! Onu becersem de kusura bakma, onlar da bakacaklar.)
These users thanked the author Garson for the post:
sergey.petruhin
Mnbvcxz987654321
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 200

Unread post by Mnbvcxz987654321 »

Merhaba forum üyeleri, konuyu destekliyorum, rüyamda üçlü seks yapıyorum, böylece karım başka bir üye tarafından sikiliyor
These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post:
sergey.petruhin
Belphegor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Belphegor »

Önemli olan arzunun karşılıklı olması ve hayal gücünün sınırı olmamasıdır.
Babaska
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Babaska »

Aslında her zaman hoş değildir. Fantezilerde - evet, harika. Ama gerçekte - her zaman değil. Özellikle "ilginç olmayan bir ortakla" karşılaşırsanız. Eşim ve ben bunu hem kız hem de erkek çocukla birkaç kez denedik - pek etkilenmedik. Özellikle bir oğlanla. 69. pozisyonu hatırlıyorum. Karımı yaladım ve o da onu becerdi; çocuğu ağzıma almak istedim. Onu aldı ve zavallı adam neredeyse "şaşkınlıktan ölüyordu." Kısacası, çok fazla konuşma var ve çok az serbest konuşma var. Swing’te de durum aynı.
These users thanked the author Babaska for the post (total 3):
Turbo94, sergey.petruhin, Firavun faresi
Fedot
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Unread post by Fedot »

Frodo: 08 Oct 2021, 11:55 Sevgili yazar, eğer böyle bir arzunuz varsa, o zaman bunun hakkında forumlarda yazmamalısınız, karınızı yelesinden tutup düşman hap kutusunun siperine doğru ilerleyin, sallanma hakkında Google’da arayın, öğrenin karısının bu adıma rıza göstermesi ve üçüncü bir ortak arayışına devam etmesi. Swingzone ve swinglife size yardımcı olacaktır.
Katılıyorum. Harekete geçmeliyiz!!!
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Şeytan »

Eski sevgilisi arkadaşım olmaya çalışıyor, muhtemelen karımı istiyor
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502

Unread post by 12345 »

Misafir: 07 Dec 2019, 18:40 Beni aptal olarak görebilirsin! Ama üçlü yapmak istiyorum! Karını siki büyük bir yabancıyla sırayla becer!
Neden hemen bir aptalsın ki?
Orada böyle kaç tane koca olduğunu biliyor musun? öyle mi? evet, neredeyse yarısı, çoğu bu konuda sessiz kalıyor, bunu sadece karısına değil kendilerine de itiraf etmekten korkuyor.
Mt 123 mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Mt 123 mt »

Birçok insanın başına gelen budur.
Kar Bakiresi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Kar Bakiresi »

Misafir: 07 Dec 2019, 18:40 Beni aptal olarak görebilirsin! Ama üçlü yapmak istiyorum! Karını siki büyük bir yabancıyla sırayla becer!
Neden aptal? Yıllardır bize seksin düzgün olması gerektiği öğretildiği için mi? Karanlıkta, en fazla iki kişiyle, karşı cinsten bir kişiyle, misyoner pozisyonunda, kimse duymasın ve görmesin diye... normdan sapma olmadan.. Sağlığınızı hayal edin! Minimum şans var - deneyin! Sen yetişkinsin! Seni kim durdurabilir?
sergey.petruhin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 173

Unread post by sergey.petruhin »

Hiçbir kompleksim yok...katılmaya hazırım
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Snow Maiden, kız arkadaşını ara ve bir FFM yapalım : evet:
Kar Bakiresi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Kar Bakiresi »

BackAgain: 30 Sep 2022, 16:39 Snow Maiden, kız arkadaşını ara ve bir FFM ayarlayalım
Teşekkür ederim) ama ben sadece erkeklerle olmayı tercih ediyorum)
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Snegurochka: 30 Sep 2022, 18:48 Teşekkür ederim) ama yalnızca erkeklerle olmayı tercih ederim)
Ben bir arkadaşımı arayacağım, sen de bir arkadaşını arayacaksın - biz bir parti :evet:
sergey.petruhin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 173

Unread post by sergey.petruhin »

Misafir, Misafir, penisim 22 cm. Eğer Moskova’daysanız eşiniz konusunda size yardımcı olabilirim.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Diavolo: 26 May 2022, 12:53 Eski sevgilisi arkadaşım olmaya çalışıyor, muhtemelen karımı istiyor
Ya da belki ikisi de ve karınız da ara sıra sikişmeye devam ediyor ? Genel olarak, eşlerin ayrılıp arkadaş olmaya devam etmesi (organizmalar da dahil) durumunda bunun yaygın bir durum olduğunu duydum. Üstelik buna hobi bile diyemezsin. Onlar eski eşler, uzun yıllardır birlikte yaşıyorlar. Kendilerini iyi hissettiler. Ayrılığa sebep olan kötü şeyler unutuldu, geriye sadece iyi şeyler kaldı. Ve iyi olan şey de ruhsal ve fiziksel yakınlıktır.

Genel olarak burada her şey çok basit olabilir; karınız zaman zaman eski sevgilisiyle vakit geçiriyor. Belki çok sık değil, birkaç ayda bir. Sohbet edin, seks yapın. Ve belki de şifrelenmekten yorulmuşlardı ve neden ilişkilerini farklı bir yöne götürmediklerini düşündüler. Yani, eski sevgilisiyle MFM konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Öncelikle arkadaşın olmalı. Eğer öyle olursa, sizin evinize dahil olacaktır.

Eh, bir akşam bu gerçekleşecek. Üçünüz sonunda yatağa gireceksiniz. Eğer her şey aynen böyleyse ve eşiniz de tüm bunların farkındaysa ve bunu kendisi istiyorsa, o zaman aptal olmayın ve aynı fikirde olmayın. Bu çok iyi bir seçenek. Bu, bir eşin eski sevgilisine gidip bunu senden saklamasından daha iyidir.
Bütün bunlarda yanlış bir şey yok. Önemli olan üçünüzün de bu konuyu başka kimseye konuşmama konusunda hemfikir olmanız.

Ağabeyimin başına da benzer bir şeyin geldiğini hatırlıyorum. Genç bir uzman olarak büyük umut vaat etti ve bir bayan tarafından işinden çalındı. Kendisi çok küçük, tombul bir kadına benziyor, ama çok güzel ve görünüşe göre sikişmeye hevesli. Ve böylece onu kendisiyle evlendirdi. Ve ondan önce de onu siken bir erkek arkadaşı vardı. Ve ondan ayrılmak zorunda kaldı. Ama ayrılmak ne anlama geliyor? Üçü de aynı kuruluşta çalışıyordu. Birbirinizden nerede uzaklaşabilirsiniz?

Kardeşinin bu eski karısı daha sonra düğünlerindeydi. Bir tanık. Düğün fotoğraflarına baktım - her yerde zayıf bir yüzle görünüyordu.
Ve bir süre bu adam ufukta kayboldu, hatta çalışmak için başka bir şehre gitmiş gibi görünüyordu.
Ve sonra bir gün kardeşimin yanına geldim ve o ve karısı oradaydı. sanki başlarına ne gelmiş gibi çok heyecanlılar. Ne olduğunu sordum?
Ve eski sevgilinin gelip bir hafta yanlarında kaldığını söylüyorlar. İlk gün üçü bütün geceyi mutfakta geçirdi. O halde görünüşe göre başka bir iletişim biçimi üzerinde anlaştık. :-)

Ve sonra onları düzenli olarak ziyaret etmeye ve bir, hatta iki hafta boyunca onlarla yaşamaya başladı. Kardeşi ve karısı da ona aile dostu diyorlardı. Üstelik bu arkadaş, kardeşinin karısını çok sevdiğini, unutamadığını ve ona özel olarak geldiğini de saklamamıştı. Peki kardeşim...
Peki başka ne yapabilirdi ki? Boşanmalı mıyım? Zaten iki çocukları vardı.
Elbette mumun yanında durmadım ve üçünün nasıl sikiştiğini görmedim. Ama bir gün birkaç günlüğüne kardeşimi ziyarete geldim ve o sırada bu aile dostumuz onları ziyaret ediyordu. Ve üçünün de birbirleriyle nasıl iletişim kurduğunu gördüm.

Bu aile dostu, kardeşinin karısına sanki kendisi kocaymış gibi davrandı. Yani oldukça rahat ve doğal. Ama bundan sonraki en önemli şey, koridorda bana karyola üzerinde bir yatak yaptılar. Kardeşimin dört odalı bir dairesi vardı; bir oturma odası, bir yatak odası ve oğluyla kızının uyuduğu iki oda. Bu yüzden bana koridordaki karyola üzerinde bir yatak yaptılar. Geceleri özel ajan olarak su içmek için mutfağa gittim ve ne mutfakta ne de koridorda kimse uyumuyordu. Kesinlikle çocuk odalarında olamazdı. Ve böylece bu aile dostunu yatak odasında kendileriyle birlikte yatağa yatırdıkları ortaya çıktı. Ve görünüşe göre bu oldukça uzun bir süre devam etti.

Ama kardeşim için her şeyin bu kadar kötü sonuçlanmasına sevindim. Tebrikler. Kıskançlıklar, skandallar, hesaplaşmalar, boşanmalar, mal paylaşımı olmadan idare ettik.
Camcı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 129

Unread post by Camcı »

Ve ben üçüncü olurdum, karını sikerdim, seni, sikini verirdim.... sana, ona...
Ah hayallerin hayalleri...
Saskia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Saskia »

Evet, iki erkek çocuk istiyorum, iki erkek çocuğu olan bir kız beni anlayacaktır. Ve MMF ile herkes birbirine yakışırsa daha da güzel olur.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”