Üçlü yapmak istiyorum!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Üçlü yapmak istiyorum!
Bana aptal diyebilirsin! Ama üçlü yapmak istiyorum! Karını büyük siki olan bir yabancıyla sırayla becer!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Üçlü seks yapmak istiyorum!
sadece değil, AMA adamımızı bir hedefi olduğunda ne ve ne zaman durdurdu!
Arkadaşlarımdan biri gençliğinde şöyle demişti: "Aklımda bir şey varsa mutlaka içerim!"
Arkadaşlarımdan biri gençliğinde şöyle demişti: "Aklımda bir şey varsa mutlaka içerim!"

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Orientation: heteroseksüel
alena,
İş birliği yapmanız gerekiyor forum üyesi Cexi Girl ile. Erkek arkadaşı onu genç bir adamla da olsa grup seks yapmaya ikna eder. Ama iki kızla seks yapmayı reddetmeyeceğini düşünüyorum.
İş birliği yapmanız gerekiyor forum üyesi Cexi Girl ile. Erkek arkadaşı onu genç bir adamla da olsa grup seks yapmaya ikna eder. Ama iki kızla seks yapmayı reddetmeyeceğini düşünüyorum.

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- George
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
İlk seferGrup seksi yapmayı denedim ve bu o kadar ileri gitti ki neredeyse her gün MMF yapıyorduk, sonra bizimle gülmeye başladılar, ikimiz de seks yapmayı tamamen bıraktık ama sadece dördümüz bize :)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Karımı sikmeyi ve onunla istediğimi yapmayı seviyorum.
Bir kadeh şarap içtiğinde her şeyi kabul ediyor) ve asıl önemli olan ona ağzında bunu çok seviyor (emek onunki) en sevdiği şey) ağzında bir sik olduğunda Aslında tamamen yüzüyor). Birinin buna bakacağına dair fantezilerimiz vardı, genel olarak beni
bir erkeğin önünde emmek istiyorlar, ama sadece benden! Onu becersem de kusura bakma, onlar da bakacaklar.)
Bir kadeh şarap içtiğinde her şeyi kabul ediyor) ve asıl önemli olan ona ağzında bunu çok seviyor (emek onunki) en sevdiği şey) ağzında bir sik olduğunda Aslında tamamen yüzüyor). Birinin buna bakacağına dair fantezilerimiz vardı, genel olarak beni
bir erkeğin önünde emmek istiyorlar, ama sadece benden! Onu becersem de kusura bakma, onlar da bakacaklar.)
- These users thanked the author Garson for the post:
- sergey.petruhin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 200
Merhaba forum üyeleri, konuyu destekliyorum, rüyamda üçlü seks yapıyorum, böylece karım başka bir üye tarafından sikiliyor
- These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post:
- sergey.petruhin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Önemli olan arzunun karşılıklı olması ve hayal gücünün sınırı olmamasıdır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Aslında her zaman hoş değildir. Fantezilerde - evet, harika. Ama gerçekte - her zaman değil. Özellikle "ilginç olmayan bir ortakla" karşılaşırsanız. Eşim ve ben bunu hem kız hem de erkek çocukla birkaç kez denedik - pek etkilenmedik. Özellikle bir oğlanla. 69. pozisyonu hatırlıyorum. Karımı yaladım ve o da onu becerdi; çocuğu ağzıma almak istedim. Onu aldı ve zavallı adam neredeyse "şaşkınlıktan ölüyordu." Kısacası, çok fazla konuşma var ve çok az serbest konuşma var. Swing’te de durum aynı.
- These users thanked the author Babaska for the post (total 3):
- Turbo94, sergey.petruhin, Firavun faresi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Katılıyorum. Harekete geçmeliyiz!!!Frodo: ↑08 Oct 2021, 11:55 Sevgili yazar, eğer böyle bir arzunuz varsa, o zaman bunun hakkında forumlarda yazmamalısınız, karınızı yelesinden tutup düşman hap kutusunun siperine doğru ilerleyin, sallanma hakkında Google’da arayın, öğrenin karısının bu adıma rıza göstermesi ve üçüncü bir ortak arayışına devam etmesi. Swingzone ve swinglife size yardımcı olacaktır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Eski sevgilisi arkadaşım olmaya çalışıyor, muhtemelen karımı istiyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Orada böyle kaç tane koca olduğunu biliyor musun? öyle mi? evet, neredeyse yarısı, çoğu bu konuda sessiz kalıyor, bunu sadece karısına değil kendilerine de itiraf etmekten korkuyor.
Neden hemen bir aptalsın ki?
Orada böyle kaç tane koca olduğunu biliyor musun? öyle mi? evet, neredeyse yarısı, çoğu bu konuda sessiz kalıyor, bunu sadece karısına değil kendilerine de itiraf etmekten korkuyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Neden aptal? Yıllardır bize seksin düzgün olması gerektiği öğretildiği için mi? Karanlıkta, en fazla iki kişiyle, karşı cinsten bir kişiyle, misyoner pozisyonunda, kimse duymasın ve görmesin diye... normdan sapma olmadan.. Sağlığınızı hayal edin! Minimum şans var - deneyin! Sen yetişkinsin! Seni kim durdurabilir?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Ben bir arkadaşımı arayacağım, sen de bir arkadaşını arayacaksın - biz bir parti :evet:
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
Misafir, Misafir, penisim 22 cm. Eğer Moskova’daysanız eşiniz konusunda size yardımcı olabilirim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Genel olarak burada her şey çok basit olabilir; karınız zaman zaman eski sevgilisiyle vakit geçiriyor. Belki çok sık değil, birkaç ayda bir. Sohbet edin, seks yapın. Ve belki de şifrelenmekten yorulmuşlardı ve neden ilişkilerini farklı bir yöne götürmediklerini düşündüler. Yani, eski sevgilisiyle MFM konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Öncelikle arkadaşın olmalı. Eğer öyle olursa, sizin evinize dahil olacaktır.
Eh, bir akşam bu gerçekleşecek. Üçünüz sonunda yatağa gireceksiniz. Eğer her şey aynen böyleyse ve eşiniz de tüm bunların farkındaysa ve bunu kendisi istiyorsa, o zaman aptal olmayın ve aynı fikirde olmayın. Bu çok iyi bir seçenek. Bu, bir eşin eski sevgilisine gidip bunu senden saklamasından daha iyidir.
Bütün bunlarda yanlış bir şey yok. Önemli olan üçünüzün de bu konuyu başka kimseye konuşmama konusunda hemfikir olmanız.
Ağabeyimin başına da benzer bir şeyin geldiğini hatırlıyorum. Genç bir uzman olarak büyük umut vaat etti ve bir bayan tarafından işinden çalındı. Kendisi çok küçük, tombul bir kadına benziyor, ama çok güzel ve görünüşe göre sikişmeye hevesli. Ve böylece onu kendisiyle evlendirdi. Ve ondan önce de onu siken bir erkek arkadaşı vardı. Ve ondan ayrılmak zorunda kaldı. Ama ayrılmak ne anlama geliyor? Üçü de aynı kuruluşta çalışıyordu. Birbirinizden nerede uzaklaşabilirsiniz?
Kardeşinin bu eski karısı daha sonra düğünlerindeydi. Bir tanık. Düğün fotoğraflarına baktım - her yerde zayıf bir yüzle görünüyordu.
Ve bir süre bu adam ufukta kayboldu, hatta çalışmak için başka bir şehre gitmiş gibi görünüyordu.
Ve sonra bir gün kardeşimin yanına geldim ve o ve karısı oradaydı. sanki başlarına ne gelmiş gibi çok heyecanlılar. Ne olduğunu sordum?
Ve eski sevgilinin gelip bir hafta yanlarında kaldığını söylüyorlar. İlk gün üçü bütün geceyi mutfakta geçirdi. O halde görünüşe göre başka bir iletişim biçimi üzerinde anlaştık.
Ve sonra onları düzenli olarak ziyaret etmeye ve bir, hatta iki hafta boyunca onlarla yaşamaya başladı. Kardeşi ve karısı da ona aile dostu diyorlardı. Üstelik bu arkadaş, kardeşinin karısını çok sevdiğini, unutamadığını ve ona özel olarak geldiğini de saklamamıştı. Peki kardeşim...
Peki başka ne yapabilirdi ki? Boşanmalı mıyım? Zaten iki çocukları vardı.
Elbette mumun yanında durmadım ve üçünün nasıl sikiştiğini görmedim. Ama bir gün birkaç günlüğüne kardeşimi ziyarete geldim ve o sırada bu aile dostumuz onları ziyaret ediyordu. Ve üçünün de birbirleriyle nasıl iletişim kurduğunu gördüm.
Bu aile dostu, kardeşinin karısına sanki kendisi kocaymış gibi davrandı. Yani oldukça rahat ve doğal. Ama bundan sonraki en önemli şey, koridorda bana karyola üzerinde bir yatak yaptılar. Kardeşimin dört odalı bir dairesi vardı; bir oturma odası, bir yatak odası ve oğluyla kızının uyuduğu iki oda. Bu yüzden bana koridordaki karyola üzerinde bir yatak yaptılar. Geceleri özel ajan olarak su içmek için mutfağa gittim ve ne mutfakta ne de koridorda kimse uyumuyordu. Kesinlikle çocuk odalarında olamazdı. Ve böylece bu aile dostunu yatak odasında kendileriyle birlikte yatağa yatırdıkları ortaya çıktı. Ve görünüşe göre bu oldukça uzun bir süre devam etti.
Ama kardeşim için her şeyin bu kadar kötü sonuçlanmasına sevindim. Tebrikler. Kıskançlıklar, skandallar, hesaplaşmalar, boşanmalar, mal paylaşımı olmadan idare ettik.
Ya da belki ikisi de ve karınız da ara sıra sikişmeye devam ediyor ? Genel olarak, eşlerin ayrılıp arkadaş olmaya devam etmesi (organizmalar da dahil) durumunda bunun yaygın bir durum olduğunu duydum. Üstelik buna hobi bile diyemezsin. Onlar eski eşler, uzun yıllardır birlikte yaşıyorlar. Kendilerini iyi hissettiler. Ayrılığa sebep olan kötü şeyler unutuldu, geriye sadece iyi şeyler kaldı. Ve iyi olan şey de ruhsal ve fiziksel yakınlıktır.
Genel olarak burada her şey çok basit olabilir; karınız zaman zaman eski sevgilisiyle vakit geçiriyor. Belki çok sık değil, birkaç ayda bir. Sohbet edin, seks yapın. Ve belki de şifrelenmekten yorulmuşlardı ve neden ilişkilerini farklı bir yöne götürmediklerini düşündüler. Yani, eski sevgilisiyle MFM konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Öncelikle arkadaşın olmalı. Eğer öyle olursa, sizin evinize dahil olacaktır.
Eh, bir akşam bu gerçekleşecek. Üçünüz sonunda yatağa gireceksiniz. Eğer her şey aynen böyleyse ve eşiniz de tüm bunların farkındaysa ve bunu kendisi istiyorsa, o zaman aptal olmayın ve aynı fikirde olmayın. Bu çok iyi bir seçenek. Bu, bir eşin eski sevgilisine gidip bunu senden saklamasından daha iyidir.
Bütün bunlarda yanlış bir şey yok. Önemli olan üçünüzün de bu konuyu başka kimseye konuşmama konusunda hemfikir olmanız.
Ağabeyimin başına da benzer bir şeyin geldiğini hatırlıyorum. Genç bir uzman olarak büyük umut vaat etti ve bir bayan tarafından işinden çalındı. Kendisi çok küçük, tombul bir kadına benziyor, ama çok güzel ve görünüşe göre sikişmeye hevesli. Ve böylece onu kendisiyle evlendirdi. Ve ondan önce de onu siken bir erkek arkadaşı vardı. Ve ondan ayrılmak zorunda kaldı. Ama ayrılmak ne anlama geliyor? Üçü de aynı kuruluşta çalışıyordu. Birbirinizden nerede uzaklaşabilirsiniz?
Kardeşinin bu eski karısı daha sonra düğünlerindeydi. Bir tanık. Düğün fotoğraflarına baktım - her yerde zayıf bir yüzle görünüyordu.
Ve bir süre bu adam ufukta kayboldu, hatta çalışmak için başka bir şehre gitmiş gibi görünüyordu.
Ve sonra bir gün kardeşimin yanına geldim ve o ve karısı oradaydı. sanki başlarına ne gelmiş gibi çok heyecanlılar. Ne olduğunu sordum?
Ve eski sevgilinin gelip bir hafta yanlarında kaldığını söylüyorlar. İlk gün üçü bütün geceyi mutfakta geçirdi. O halde görünüşe göre başka bir iletişim biçimi üzerinde anlaştık.

Ve sonra onları düzenli olarak ziyaret etmeye ve bir, hatta iki hafta boyunca onlarla yaşamaya başladı. Kardeşi ve karısı da ona aile dostu diyorlardı. Üstelik bu arkadaş, kardeşinin karısını çok sevdiğini, unutamadığını ve ona özel olarak geldiğini de saklamamıştı. Peki kardeşim...
Peki başka ne yapabilirdi ki? Boşanmalı mıyım? Zaten iki çocukları vardı.
Elbette mumun yanında durmadım ve üçünün nasıl sikiştiğini görmedim. Ama bir gün birkaç günlüğüne kardeşimi ziyarete geldim ve o sırada bu aile dostumuz onları ziyaret ediyordu. Ve üçünün de birbirleriyle nasıl iletişim kurduğunu gördüm.
Bu aile dostu, kardeşinin karısına sanki kendisi kocaymış gibi davrandı. Yani oldukça rahat ve doğal. Ama bundan sonraki en önemli şey, koridorda bana karyola üzerinde bir yatak yaptılar. Kardeşimin dört odalı bir dairesi vardı; bir oturma odası, bir yatak odası ve oğluyla kızının uyuduğu iki oda. Bu yüzden bana koridordaki karyola üzerinde bir yatak yaptılar. Geceleri özel ajan olarak su içmek için mutfağa gittim ve ne mutfakta ne de koridorda kimse uyumuyordu. Kesinlikle çocuk odalarında olamazdı. Ve böylece bu aile dostunu yatak odasında kendileriyle birlikte yatağa yatırdıkları ortaya çıktı. Ve görünüşe göre bu oldukça uzun bir süre devam etti.
Ama kardeşim için her şeyin bu kadar kötü sonuçlanmasına sevindim. Tebrikler. Kıskançlıklar, skandallar, hesaplaşmalar, boşanmalar, mal paylaşımı olmadan idare ettik.
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
Ve ben üçüncü olurdum, karını sikerdim, seni, sikini verirdim.... sana, ona...
Ah hayallerin hayalleri...
Ah hayallerin hayalleri...
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
Evet, iki erkek çocuk istiyorum, iki erkek çocuğu olan bir kız beni anlayacaktır. Ve MMF ile herkes birbirine yakışırsa daha da güzel olur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 39 Replies
- 3151 Views
-
Last post by Henson
-
- 11 Replies