Eski sevgilim buluşma talebinde bulundu; eylemleriniz neler?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey

Bir toplantı yapmayı kabul edecek misiniz?

Да, соглашусь, но только общение
9
13%
Да, соглашусь и возможно на большее
35
49%
Нет, не соглашусь, обсудим в он-лайн
10
14%
Нет, не соглашусь, обрублю общение
15
21%
Кнопка для инцелов обоих полов
2
3%

Total votes: 71

Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eski sevgilim buluşmak istediğini yazdı - eylemleriniz neler?

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 01 Aug 2023, 09:04 Bu konudaki çoğu erkek eski sevgilileriyle seksten yanadır, kızların çoğu buna karşıdır)) her zaman olduğu gibi erkeklerin her şeyi yiyip bitirdiğini ve koşullara karşı umursamazlığını kanıtlar ayrılık.
Ya da belki de bu bir hepçillik meselesi değil, öncelikler meselesidir? Peki şu teoriye ne dersiniz:
- erkekler için seks ilişkilerden daha kolaydır,
- kadınlar için ilişkiler seksten daha kolaydır.
Bu yüzden bir çarpıklık var.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Fargal94
İtaatkar çocuk
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İtaatkar çocuk »

İşte güzel bir örnek: Evlendim, çocuğum oldu ama bir süre sonra boşandım. Konuştuk tabi, sonuçta ortak bir çocuğumuz var ve bir gün aradı, seni görelim, biraz şarap içelim mi? Birbirimizi gördük, bir şeyler içtik ve sonra uyuduk. Birkaç gün sonra aradı ve aynı hikaye tekrarlandı; şarap, sohbetler ve seks. Bir şekilde doğal olarak tekrar bir araya geldik ve şimdi 2 çocuğumuz var. Yani temelde eski sevgililerinize karşı dikkatli olmanız gerekiyor! :)
These users thanked the author İtaatkar çocuk for the post (total 4):
Üstü kendinize saklayın, Zorba Carrie, Fargal94, sapık
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

İtaatkar çocuk, iyi sonu olan güzel bir hikaye , ancak Bu muhtemelen çok nadiren gerçekleşir.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Markul: 01 Aug 2023, 09:27
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 01 Aug 2023, 09:04 Bu konudaki çoğu erkek eski sevgilileriyle seksten yanadır, çoğu kız buna karşıdır)) her zaman olduğu gibi erkeklerin her şeyi yiyen doğasını ve onların ayrılık koşullarıyla ilgili endişe eksikliği
Ya da belki de bu bir her şeyi yiyip bitirme meselesi değil, öncelikler meselesidir? Şu teoriye ne dersiniz:
- erkekler için seks ilişkilerden daha kolaydır,
- kadınlar için ilişkiler seksten daha kolaydır.
Bu yüzden bir çarpıklık var. n
Evet, genel olarak farklıyız, farklı düşünüyoruz. Eski sevgilime kırıldığımı hatırlıyorum, onunla konuşamıyorum, aynı masaya oturamıyorum bile ama bazıları için bunun önemi yok çünkü sen her zaman seks istiyorsun :unknown:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Üstü kendinize saklayın
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 01 Aug 2023, 09:56 ancak bazıları için bunun bir önemi yok çünkü her zaman seks istersiniz
Benim için bir ilişkide seks ikinci planda, duygular öncelikli olmalı
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127

Unread post by RazVratnik »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 01 Aug 2023, 09:56 Eski sevgilim tarafından rahatsız edildiğimi hatırlıyorum
Ve eğer tür ayrıldı ve kızgınlık olmadı mı?)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

RazVratnik: 01 Aug 2023, 10:09
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 01 Aug 2023, 09:56 Eski sevgilime gücendiğimi hatırlıyorum
nVe eğer iyi şartlarda ayrılırsanız ve kırgınlık olmazsa?)
O halde neden ayrılıyorsunuz? Birlikte çocuklarımız var, 15 yıllık evliliğimiz... Her şey yolunda olsaydı hâlâ birlikte olurduk.

Bu seçeneği tamamen teorik olarak hayal etsek bile, hâlâ öyle değil. Aynı nehre iki kez girmem. Seks benim için çok şey ifade ediyor; eğer aramızda bu kadar yakın bir ilişki varsa, o zaman birbirimiz için endişe, ilgi ve birbirimizin kaderine ilgi olmalı.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
RazVratnik
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

Veey: 20 Jul 2023, 19:23 Duruma bağlı olarak... Genel olarak, eski veya yeni sevgililerle yapılan toplantılar tamamen "aşağı yönlüdür"...
Örneğin, eşi olan birinin evine giderken oldu Kuzeyde kiminle yazıştım. Zaten giyinmiştim, evden çıkmak üzereydim ama bir şey düşünüyordum: “Bir şekilde kendimi bir yere sürükleyemeyecek kadar tembelim. Ve ben zaten işe gitmek için koşuşturmaktan yorulmuştum ve yine burada - bundan yoruldum; ve gelsem bile saatlerce süren seksten yorulmak zorunda kalacağım”...
Soyundum, telefonu kapattım... ve yattım.

Genel olarak eski sevgililere karşı değilim. Hayatta neyin olmayacağını asla bilemezsiniz - belki kazara eski haline gelmişlerdir... ve sonra bunu düşünmüşler, akılları başına gelmiş ve tekrar güncel olmak istemişlerdir.
:lütfen:
Tıpkı benim gibi...)))) Sikişmek istiyorlar, o yüzden gelsinler...))) Hay gitmiyor ineğe...))))))))
These users thanked the author Martin for the post:
Anastasya 2005
Oyuncu-2
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Oyuncu-2 »

Tüm eski sevgililerimle normal şekilde iletişim kuruyorum. İletişim kurmak isteyenlerin.
Bazı insanlar zamanla kaybolur.
Seks de vardı. İkincisi birkaç kez "Seks yap, uyumalısın?" yazdı :-D
Genel olarak, mevcut ilişkimiz de dahil olmak üzere her konuda onunla çok açık bir şekilde iletişim kurarız. Alay edip flört edebiliriz.
Anlaşamayacağız, aile ve ilişkiler konusunda görüş ayrılıkları var.
Herkesle iyi şartlarda anlaşamadık.
These users thanked the author Oyuncu-2 for the post (total 3):
Fargal94, sapık, seksforumu_
padshiy
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by padshiy »

Onunla görüşmelerimiz yatakta sona eriyor. O benim ilkimdi, seksin zevklerini birlikte öğrendik
İki yıllık evlilikten sonra askere “alındılar” ama sonucu almamı beklemedi. Ailesi de anlaşamadı...
Ama zaman zaman ailelerimizden gizlice buluşup sadece seks yapıyoruz. O da her şeyden benim kadar memnun...
These users thanked the author padshiy for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, sapık
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704

Unread post by Bekçi »

Marinka: 10 Jul 2023, 14:50 Eski sevgililerle tanıştım ve hatta yattım. İlkelerim yok, bu konuda ve daha birçok konuda ilkesizim.
Evet, genel olarak ilkesizsin, katlanır yatak gibisin, sadece katlanacak vaktin var.
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440

Unread post by evet peki »

niqk: 10 Jul 2023, 15:22 Eski sevgilimin olmaması o kadar iyi ki! Kimse aramayacak, yazmayacak, bozmayacaktır...
Eski sevgiliniz yok ama ya eski sevgiliniz ararsa? :ayyy:
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Sadece gelecek olanlar var
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 10 Jul 2023, 13:46 Bana yazabilecek tek bir eski sevgilim var, eğer yazarsa onu erotik bir yolculuğa göndereceğim.
Senin hala o küçük şey olduğunu zaten hepimiz fark ettik!
Asabi kızlardan hiç hoşlanmadım. Sürekli bir şeylerden rahatsız oluyorlar, her şeyden hoşlanmıyorlar, her şey yanlış, her şey yanlış. Yanlış oturuyorsun, yanlış ıslık çalıyorsun.
Ve genel olarak bunun onlar için normal ve rahat bir durum olduğu anlayışı gelir. Herkese bu kızlar gerginmiş gibi görünüyor ama aslında şu anda kendilerini iyi hissediyorlar ve bu onlar için tamamen rahat bir durum.

Kafkasyalılarımızda bu tür davranışları sıklıkla fark ettim. Sürekli olarak bir şeyden rahatsız olurlar ve sürekli olarak bir tür tatminsizlik gösterirler. Hatta bir keresinde bunu Kafkasyalı bir arkadaşıma sormuştum, o da gülüp paylaşmıştı. Bunun çok uygun olduğunu söyledi. Hoşnutsuzluğunuzu gösteriyorsunuz ve insanlar sizden korkuyor. Yani, bir şeye kızgın olduğunuzu ve tatminsiz olduğunuzu görüyorlar ve size tekrar dokunmaktan korkuyorlar çünkü şu ya da bu nedenle hazır olmadıkları bir çatışmadan korkuyorlar.

Ve öyle görünüyor ki, normal bir durumda kaba veya kaba davranırdınız veya bir çalışan olsaydınız belki sizi daha iyi veya daha sorumlu bir şekilde bir şeyler yapmaya zorlayabilirlerdi. Ama insanlar kötü bir insanı görünce ona bir daha dokunmaktan korkuyorlar.
Yani tamamen aynı davranan kadınlar ve kızlar var.
Yüzlerinde sürekli bir memnuniyetsizlik sergiliyorlar ve bunun sonucunda da zorbalığa uğruyorlar. daha az veya genel olarak sizi bir şekilde rahatsız ediyorlar.

Bu bir tür savunma tepkisi. Bunlar çok parlak zehirli kurbağalara benzerler. Özellikle o kadar parlaklar ki herkes bu parlak şeye dokunmamanın daha iyi olduğunu, aksi takdirde daha sonra sorunlar çıkacağını görebilir.
Ve her şey yoluna girecek. Ancak bu, sonunda kızların kendileri için bir sorun haline gelir. Bu hallerine alışırlar ve her yerde aynen bu modele göre davranmaya başlarlar.

Yani her şey yolunda görünüyor, her şey yolunda, diyelim ki onunla tatil - deniz, plaj, atıştırmalıklar. Ama hiçbir şeyden hoşlanmıyor; deniz çok soğuk, çok sıcak ya da çok çamurlu. Kum ya sıcaktır ya da kirlidir. Ya her yerde kağıt parçaları var ya da çok fazla insan var. Veya etraftaki herkes çok yüksek sesle konuşuyor ve bu türden sonsuz sayıda memnuniyetsizlik var. Ve her şeyden memnun değil. Ne alırsan al, her şey berbat ve her şey yanlış!

Ve bu yüzden böyle bir kız veya kadın gördüğümde tek arzum var: ona dokunmamaya çalışmak ve ona dokunmamak. onunla ilgili herhangi bir şey.
Son zamanlarda bu tür insanlara zehirli demek moda oldu. Hatta bu çok doğru bir tanım da olabilir. Ama bazı nedenlerden dolayı bundan hoşlanmıyorum.
Böyle bir kız ya da kadın gerçekten aşık olduğu normal bir erkekle karşılaşırsa, bana öyle geliyor ki içindeki tüm bu saçmalıklar bana öyle geliyor ki zamanla ortadan kalkacaktır. Ama adam için şimdiden biraz üzülüyorum çünkü bir şekilde bununla mücadele etmesi ve bir şekilde tüm bu saçmalıkları ondan çıkarması ve sonunda onu her şeyin yolunda olduğuna ikna etmesi gerekecek. Etraftaki her şeyin harika olduğunu. Hayattan zevk almanız ve sürekli sızlanmak için sebep aramamanız gerektiğini. Buna gerek yok çünkü prensipte bunun için bir neden yok ve aslında her şey yolunda.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Bekçi
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Vasyanitsa: 02 Nov 2023, 15:18
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 10 Jul 2023, 13:46 Bana yazabilecek tek bir eski sevgilim var, eğer yazarsa onu erotik bir yolculuğa göndereceğim.
Senin hala o küçük şey olduğunu zaten hepimiz fark ettik!
Asabi kızlardan hiç hoşlanmadım. Sürekli bir şeylerden rahatsız oluyorlar, her şeyden hoşlanmıyorlar, her şey yanlış, her şey yanlış. Yanlış oturuyorsun, yanlış ıslık çalıyorsun.
Ve genel olarak bunun onlar için normal ve rahat bir durum olduğu anlayışı gelir. Herkese bu kızlar gerginmiş gibi görünüyor ama aslında şu anda kendilerini iyi hissediyorlar ve bu onlar için tamamen rahat bir durum.

Kafkasyalılarımızda bu tür davranışları sıklıkla fark ettim. Sürekli olarak bir şeyden rahatsız olurlar ve sürekli olarak bir tür tatminsizlik gösterirler. Hatta bir keresinde bunu Kafkasyalı bir arkadaşıma sormuştum, o da gülüp paylaşmıştı. Bunun çok uygun olduğunu söyledi. Hoşnutsuzluğunuzu gösteriyorsunuz ve insanlar sizden korkuyor. Yani, bir şeye kızgın olduğunuzu ve tatminsiz olduğunuzu görüyorlar ve size tekrar dokunmaktan korkuyorlar çünkü şu ya da bu nedenle hazır olmadıkları bir çatışmadan korkuyorlar.

Ve öyle görünüyor ki, normal bir durumda kaba veya kaba davranırdınız veya bir çalışan olsaydınız belki sizi daha iyi veya daha sorumlu bir şekilde bir şeyler yapmaya zorlayabilirlerdi. Ama insanlar kötü bir insanı görünce ona bir daha dokunmaktan korkuyorlar.
Yani tamamen aynı davranan kadınlar ve kızlar var.
Yüzlerinde sürekli bir memnuniyetsizlik sergiliyorlar ve bunun sonucunda da zorbalığa uğruyorlar. daha az veya genel olarak sizi bir şekilde rahatsız ediyorlar.

Bu bir tür savunma tepkisi. Bunlar çok parlak zehirli kurbağalara benzerler. Özellikle o kadar parlaklar ki herkes bu parlak şeye dokunmamanın daha iyi olduğunu, aksi takdirde daha sonra sorunlar çıkacağını görebilir.
Ve her şey yoluna girecek. Ancak bu, sonunda kızların kendileri için bir sorun haline gelir. Bu hallerine alışırlar ve her yerde aynen bu modele göre davranmaya başlarlar.

Yani her şey yolunda görünüyor, her şey yolunda, diyelim ki onunla tatil - deniz, plaj, atıştırmalıklar. Ama hiçbir şeyden hoşlanmıyor; deniz çok soğuk, çok sıcak ya da çok çamurlu. Kum ya sıcaktır ya da kirlidir. Ya her yerde kağıt parçaları var ya da çok fazla insan var. Veya etraftaki herkes çok yüksek sesle konuşuyor ve bu türden sonsuz sayıda memnuniyetsizlik var. Ve her şeyden memnun değil. Ne alırsan al, her şey berbat ve her şey yanlış!

Ve bu yüzden böyle bir kız veya kadın gördüğümde tek arzum var: ona dokunmamaya çalışmak ve ona dokunmamak. onunla ilgili herhangi bir şey.
Son zamanlarda bu tür insanlara zehirli demek moda oldu. Hatta bu çok doğru bir tanım da olabilir. Ama bazı nedenlerden dolayı bundan hoşlanmıyorum.
Böyle bir kız ya da kadın gerçekten aşık olduğu normal bir erkekle karşılaşırsa, bana öyle geliyor ki içindeki tüm bu saçmalıklar bana öyle geliyor ki zamanla ortadan kalkacaktır. Ama adam için şimdiden biraz üzülüyorum çünkü bir şekilde bununla mücadele etmesi ve bir şekilde tüm bu saçmalıkları ondan çıkarması ve sonunda onu her şeyin yolunda olduğuna ikna etmesi gerekecek. Etraftaki her şeyin harika olduğunu. Hayattan zevk almanız ve sürekli sızlanmak için sebep aramamanız gerektiğini. Buna kesinlikle gerek yok çünkü prensipte bunun için bir neden yok ve aslında her şey yolunda.
pekâlâ bir sorun olabilir her şeyin pek de iyi olmadığı kızları düşündüm
stsgrdv
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by stsgrdv »

Bütün eski sevgililerimizle bazen buluştuk, bazen uyuduk, normaldi
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Christmas_Christmas »

İlişkiler hakkında konuşursak, daha doğrusu onların yenilenmesi hakkında konuşursak... Ve bu, ayrılık için kimin suçlanacağına bile bağlı değil, benim mi yoksa ilişki yaşadığım erkeğin\kızın mı olduğuyla ilgili, o zaman başla. bir daha asla çıkmayacağım. Ve artık evli olmam önemli değil. Evlenmeden önce bile bir daha asla ilişkiye başlamadım. Ama eski sevgilimin yardıma ihtiyacı olursa her zaman buluşur ve elimden gelen her şekilde yardım ederim. Bazen basit bir destek sözü bile, kurtarmasa bile durumu daha iyiye doğru değiştirebilir... Ve hatta bazen kurtarabilir)))
Last edited by Christmas_Christmas on 02 Nov 2023, 16:31, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

stsgrdv: 02 Nov 2023, 15:54 Tüm eski sevgililerimizle bazen buluştuk, bazen uyuduk, bu normaldir
Evet, pratikte görüldüğü gibi, kısa bir süreliğine buluşup sohbet etmek yaygın bir şeydir. eski günlerin hatırına seks.
Bu arada gençlere bir not.
Erkek arkadaşından veya kocasından yeni ayrılan bir kız veya kadınla tanıştıysanız, o zaman hazırlıklı olun hem seni hem de eski sevgilisini aynı anda sikebileceği gerçeği. Ve bu hiçbir şey ifade etmiyor. Ve onun beyni için bu, aldatma bile sayılmaz.

Son iki yıldır düzenli olarak biriyle sikişen bir kadın için aldatmanın ne anlamı olabilir ki! Onun için şu anda yeni bir erkek arkadaşıyla sevişiyor olması daha çok bir ihanet gibi.
Bir erkek veya genç bir erkek için eski sevgilisiyle sevişmeye devam etmesi onun açısından ihanet anlamına gelir. Ancak kadının kendisi için bu durum böyle değildir.

Aslında beyninde durum şu şekildedir; yeni bir erkekle ilgili henüz hiçbir şey net değildir ve bu alışılmadık bir durumdur.
Eski sevgiliye gelince, burada her şey karmaşık; ilişki çıkmaza girdi, evet. Ama diyelim ki sekste her şey yolunda. Her şey tanıdık geliyor, her şeyi seviyorum.
Bir yerde okudum, ayrıca bazı forumlarda da bir kadın bu konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Evliyken kocama cinsiyet açısından pek değer vermiyordum. Ona göre adam, seks konusunda olağan normal normlara uygun yaşamıyordu.
Sonra boşandı ve ufukta bazı erkekler görünmeye başladı. Elbette onlarla seks yapın.

Bu yüzden kocasının harika biri olduğundan şikayet etti! Her zaman, her durumda ve her zaman ereksiyona sahipti! Ve bunda hiçbir sorunu yoktu. Daha sonra bu kadını başka erkeklerle denedi ama hiçbiri başaramadı. Diğeri hemen geldi. Üçüncüsünün uyanabilmesi için zamana ve çevreye ihtiyacı vardır. Dördüncüsünde başka bir şey daha var.

Ve tüm bu arka plana rağmen, eski sevgiliyle seksin genellikle dörtlü olacağı garantidir. Ve bir de eski sevgilisini terk ettikten ve dolayısıyla rahatlık bölgesini terk ettikten sonra bu kadın var. Artık her şey için suçlanacak kimse yok. Ayrıca kötü bir ruh halindeyseniz bağıracak veya saldıracak kimse de yok. Seksle ilgili her zaman bazı sorunlar vardır. Ve genel olarak birlikte yaşamaya alışmış bir insanın bir anda kendini yalnız bulması ve tüm sorunları tek başına çözmesi çok zordur.

Ve elbette bir kadının da yolları kesişmesi çok zordur. eski sevgilisi bir yerlerde, ama yeni bir sıfatla, geçici olarak çocukluğa dönmek gibi. Ya da en azından harcadığınız yere. :-)
Bu nedenle beyler, mantıklı olun ve yeni tanıştığınız kızın veya kadının sizden başka biriyle yattığından şüpheleniyorsanız gözlerinizi kapatın. Büyük ihtimalle eski sevgilisidir.
Bunun için onu azarlamayın. Şu anda onun için çok zor.
Bu günahını affet!
:-)

7 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali: 02 Nov 2023, 16:29 Ama\eski sevgilimin yardıma ihtiyacı varsa
Lezbiyenleri hiçbir zaman sevmedim. Kural olarak biraz erkeksiler. Üstelik erkek beyniyle. Kural olarak, önleyici olarak saldırgandırlar, pratikte erkeklerdir. Ancak sıradan insanlar, onlardan farklı olarak kendi kendine yeterlidir. Erkek olduklarını kimseye kanıtlamalarına gerek yok ama lezbiyenler sürekli birilerine bir şeyler kanıtlıyor. Ve etraftaki herkesi strese sokar.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

pekala: 02 Nov 2023, 11:44 Eski sevgiliniz yok, ya eski sevgiliniz ararsa?
Seni hayal kırıklığına uğratacağım ama ne eski sevgilim, ne eski sevgilim, başka eski yüzüm yok hayatımda...
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Özellikle "saf" lezbiyenlere rastlamadığım için sizinle tartışmayacağım. Ne Butch(lar) ne de Fem(ler). Ben bir Bişka’yım ve Bişkalarla bir ilişkim vardı. Ve örneğin kadın(lar) asla kimseye bir şey kanıtlamaz. Belki de Butch(lar) ile iletişim konusunda yeni deneyim kazandın ve bu yüzden böyle düşünüyorsun...
Kendime çok fazla izin verdiysem af diliyorum. Kişisel bir şey yok. Sadece yüksek sesle düşünüyorum
Last edited by Christmas_Christmas on 02 Nov 2023, 17:15, edited 1 time in total.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Natali_Natali: 02 Nov 2023, 16:51 Kendime fazla izin verdiysem affınızı dilerim. Kişisel bir şey yok. Sadece yüksek sesle düşünüyorum
Sen neden bahsediyorsun! Hiç kimseyi kırmadın. Ve özellikle ben. Ben tabiri caizse gündem dışında konuşmama izin verdim. Sonuçta, artık her yerde kıçını öpmenin alışılmadık bir şey olduğu kabul ediliyor.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Christmas_Christmas
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Vasyanitsa: 02 Nov 2023, 16:57 Sonuçta, artık her yerde kıçını öpmenin alışılmadık bir şey olduğu kabul ediliyor.
Peki sen de mi öpüyorsun? :voprosy: :voprosy: :voprosy:
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Her şey boş olup olmadığıma veya kasanın zaten meşgul olup olmadığına bağlı
Eğer boşsam o zaman konuşabiliriz, eğer meşgulsem o zaman anlamam
These users thanked the author Beluga for the post:
Üstü kendinize saklayın
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Andrey Lukashov »

O ve ilk karısı iki yıldan az bir süre birlikte yaşadılar. O günden bugüne 24 yıl geçti. İkinci kez evliyim. O ve ikinci eşi 23 yıldır birlikteler.
Belki birileri inanmayacaktır ama yine de ilk eşimle iletişim kuruyor ve buluşuyorum. İlişkimiz onunla karı-koca olduğumuz zamana göre daha iyi.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
Fargal94, sapık, Airsex
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Peru’da »

Çünkü Mutlu bir evliliğim var, eski sevgililerimle iletişimim yok ve buna da gerek yok)
Airsex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 1 year

Unread post by Airsex »

İlk eşimden 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldım (çocuğum yoktu). Nedenlerini anlayarak, sakince yollarımızı ayırdık. Bir yıl sonra evlendi ve iki çocuğu var. Hala iletişim halindeyiz, şu anki eşimle (üçüncü) mükemmel bir iletişimi var, aileleri ziyaret ediyoruz. Kişisel olarak ona içten bir saygım var (karşılıklı olduğuna inanıyorum). Çeşitli nedenlerden dolayı birkaç kez yalnız buluştuk (diğer yarılar olmadan), ancak seks veya ilişkilerin yeniden başlaması hakkında hiçbir düşünce ortaya çıkmadı. Ama ikinci eşimde durum biraz farklı)) Ayrılıktan sonra birkaç kez buluştuk, çok eğlendik, ta ki üçüncü kez evlenene kadar. Artık iletişim var, iş nedeniyle birkaç kez görüştük. Yalan söylemeyeceğim, onunla seks yapma fırsatı doğarsa reddetmeyeceğim))) Çok ateşli ve huysuz))
Spartakbubnov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Spartakbubnov »

Andrey Lukashov,
Andrey Lukashov : 20 Nov 2023, 13:36 İlk eşimizle iki yıldan az bir süre birlikte yaşadık. O günden bugüne 24 yıl geçti. İkinci kez evliyim. İkinci eşimle 23 yıldır birlikteyiz.
Belki birileri inanmaz ama yine de ilk eşimle iletişim halindeyiz, buluşuyoruz. İlişkimiz onun ve benim karı-koca olduğumuz zamana göre daha iyi.
Öyleyse ilkini sikiyor musun?
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by İskender »

Uzun zamandır unutulmuş bir dönemden, 5-10-15 yıllık bir dönemden eski veya eski bir kişi yazıyor ve tanışmak istiyor, sohbet teklif ediyor. Şu ana kadar yazışmalardaki her şey nötr, ne sıcak ne de soğuk.

Bekar olmayanların (evli, evli, birlikte yaşayan) görüşlerini duymak özellikle ilginç.
Eski eşin mi?hayat arkadaşın mı? metresi? 10 yılı aşkın süredir görmediğim eski sevgilimi aradığımda telefonda iletişim muhteşemdi, anılar, kahkahalar ve heyecandı. Buluşmaya karar verdik, ancak artık sauna yok (ısı zararlı), sadece kiralık bir daire, sert içki veya martini yok (açık kırmızı - tansiyon). İşten daha erken izin alabilmesi umuduyla buluşmaya karar verdik. Daha önce gitmeme izin vermediler. Ve ikinci toplantı da aynı şekilde geçti - yapamadım, evde zaten kontrol vardı ya da belki on yıllık monotonluk, bunun ihlali şüpheli olurdu.
Ivankzn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 1 year

Unread post by Ivankzn »

Hiçbirine cevap vermedim, çok fazla acı getirdi. Gerekirse diğer ikisine yardım etmekten mutluluk duyarım. Ancak yakınlık olmadan, tamamen dostane yardım veya iletişim
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Andrey Lukashov »

spartakbubnov: 17 Jun 2024, 15:34 Andrey Lukashov,
İlk eşimizle iki yıldan az bir süre birlikte yaşadık. O günden bugüne 24 yıl geçti. İkinci kez evliyim. İkinci eşimle 23 yıldır birlikteyiz.
Belki birileri inanmaz ama yine de ilk eşimle iletişim halindeyiz, buluşuyoruz. İlişkimiz onun ve benim karı-koca olduğumuz zamana göre daha iyi.
Öyleyse ilkini sikiyor musun?
Şu anda yurt dışında yaşıyor ama annesi benden çok uzakta değil. Bir de baba vardı ama geçen sene baba vefat etti. İlk eşim yılda iki ya da üç kez annesini görmeye geliyor. Her geldiğinde beni arar ve genellikle annesinin kulübesinde, hatta sadece annesinin evinde buluşuruz. Eski kayınvalidem anlayışlı ve akıllı bir kadındır ve eski karım ve ben artık saklanacak çocuklar değiliz *x)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”