Sürtük kız Lisa. genç tatlı
-
Автор темыShlyhoeb
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Sürtük kız Lisa. genç tatlı
Sıradaki telekızım.
Bayramın bitişini telefonuma “18-20 yaş” filtresini yazarak kutlamaya karar verdim, ücreti saatlik 5 bini geçmiyor. Birkaç profili inceledim ve hepsi lastikli olan Lisa 19, 160, 48, 1, 5000’e karar verdim. Sesi genç, biraz çocuksu.
Geldim, girişte şifre, kat, daire var. İnce, genç bir kızla tanışır. Karakteristik özellikleri arasında kalın saçlar, esmer saçlar, hatta inci gibi dişler ve büyüleyici bir gülümseme yer alır. Her şey temiz, lezzetli, taze. Sürtük bir ışıltıyla büyük kahverengi gözler, dolgun olmayan dudaklar. Cilt genç ve kız gibi, tek kelimeyle büyüleyici. Onunla evde tişört, kot yelek ve mini etekle tanıştım. Perinin çorabı yoktu, benim de yanımda çorap yok. Devam eden bir fotoğraf çekimine karar verdim. 1000 rubleyi kabul etti ama yüzü yoktu. TAMAM. çay içtik, konuştuk. O da bu şehirde yaşamıyor, sadece seyahat ediyor. 2. sınıf öğrencisi. Bir keresinde bir eğlence kulübüne gittiğimde bir pezevenk onu bağladı, denedi, beğendi ve gitti.
Genç bir kadının kesiti, tüylerinin tamamen alınması, hafif tahriş izleri. Sağ tarafta gül şeklinde bir dövme var ve uylukların arkasında anlaşılmaz hiyeroglifler var. Öpücükler, her yere dokunmanızı sağlar. Sırayla banyoya ve malikanenin bulunduğu yere gidin.
Onu kaldırıp yatağa indirdi. Öpücükler bir şekilde eksik, gagalama gibi, kuş gagalama gibi. Sanki öpmek istiyormuş gibi geliyor. Bir öpücük için dilini sundu. Salyaları akarak tüm gücüyle içine çekti. Derin bir öpücükle birleştikten sonra külotun ipini kenara çektim ve deliğini okşadım. Parmağımla içeri giriyorum - kaygan, Lisa’nın yüzü değişmeye başlıyor, gözlerini deviriyor. Kız sırt üstü yatıyor, bacaklarını ayırıyorum, her şey çok küçük, düzenli, kokusuz. Amcamı arıyorum, aldırış etmiyor. Klitoris çok hassastır. Birkaç dakika sonra o kadar çok sızıyor ki poposunun altındaki çarşaf ıslanıyor. Ve sonra birbiri ardına dalgalar halinde kasılmalar oluyor. Belki bu "oyunculuk becerisidir" ama böyle oynaması hoşuma gidiyor. Lisa gerçekliğe dönmeye başlıyor, bir gülümsemeye başlıyor ve deliğini avuçlarıyla kapatıyor.
Ellerinizle bastırın. Oral seks çok enerjik ve sert. İnisiyatif alın. Kızın kafasını iki eliyle tutarak dönüşümlü olarak her iki yanağından penisin üzerine itti, sonra birkaç kez sığ bir şekilde boğazına, sonra da tam derinliğe kadar itti. Derin yerleştirme sırasında Lisa ağlayıp kusana kadar öğürdü ama buna katlandı. Sikimden ve taşaklarımdan salyalar akıyordu. MBR’nin yokluğunda kendine özgü bir teknikle topları yalıyor ve öpüyor. Her iki testisi de “buket” gibi alıp diliyle öpüyor, önce bir yumurtayı, sonra diğerini emiyor.
Misyoner seksi fena değil. Boynundaki öpücüklerden kaçmaya çalışıyor, gıdıklayıcı bir şekilde konuşuyor. Tüm süreç boyunca gözlerini açar ve bakar. Çok fazla yaygara ve bazı çocukça hareketler var, yatakta çocukluğundaki seks hakkındaki fikirlerini somutlaştıran bir tür şeytan. ZKP’yi gerçekten beğendim, iyi kıvrılıyor, ince bel ve küçük poponun lüks görünümü. Çevresi oldukça sıkı. Kız küçük, istediğin gibi çevirebilirsin. Ben de bunu kullandım ve yarım saat içinde bir sürü poz verdik. Göreve boşal. Kızın üzerinde biraz daha yatmak istedim ama Lisa dışarı çıkıp banyoya koştu. Prez bunu kendisi çekti.
Bu arada sigara içmeyi başardık. Bir adam var. Komşu bir şehirde yaşıyor. Evlenme teklif etmiyor, parasının olmadığını söylüyor, araba tamirhanesinde tamirci olarak çalışıyor.
İkinci yaklaşım ilkinden farklı değildi. MSI, görev bir tarafta, bitiyor.
İşlem sonrasında kahve içtik ve sevk görevlisi ile bir sonraki sipariş hakkında konuştuk. Bir saat geçti. Kendime araba dedim, yolu öptüm.
Hayran olun, fotoğraftaki o benim kızım.
https://i.postimg.cc/CL220d3r/back.jpg https://i.postimg.cc/C1JvQKCN/body.jpg
https://i.postimg.cc/nhQPhpZF/close1.jpg https://i.postimg.cc/XJnHL55q/face1.jpg
https://i.postimg.cc/zfZPL6Xn/fuck1.jpg https://i.postimg.cc/JhNYjxGS/fuck2.jpg
Bayramın bitişini telefonuma “18-20 yaş” filtresini yazarak kutlamaya karar verdim, ücreti saatlik 5 bini geçmiyor. Birkaç profili inceledim ve hepsi lastikli olan Lisa 19, 160, 48, 1, 5000’e karar verdim. Sesi genç, biraz çocuksu.
Geldim, girişte şifre, kat, daire var. İnce, genç bir kızla tanışır. Karakteristik özellikleri arasında kalın saçlar, esmer saçlar, hatta inci gibi dişler ve büyüleyici bir gülümseme yer alır. Her şey temiz, lezzetli, taze. Sürtük bir ışıltıyla büyük kahverengi gözler, dolgun olmayan dudaklar. Cilt genç ve kız gibi, tek kelimeyle büyüleyici. Onunla evde tişört, kot yelek ve mini etekle tanıştım. Perinin çorabı yoktu, benim de yanımda çorap yok. Devam eden bir fotoğraf çekimine karar verdim. 1000 rubleyi kabul etti ama yüzü yoktu. TAMAM. çay içtik, konuştuk. O da bu şehirde yaşamıyor, sadece seyahat ediyor. 2. sınıf öğrencisi. Bir keresinde bir eğlence kulübüne gittiğimde bir pezevenk onu bağladı, denedi, beğendi ve gitti.
Genç bir kadının kesiti, tüylerinin tamamen alınması, hafif tahriş izleri. Sağ tarafta gül şeklinde bir dövme var ve uylukların arkasında anlaşılmaz hiyeroglifler var. Öpücükler, her yere dokunmanızı sağlar. Sırayla banyoya ve malikanenin bulunduğu yere gidin.
Onu kaldırıp yatağa indirdi. Öpücükler bir şekilde eksik, gagalama gibi, kuş gagalama gibi. Sanki öpmek istiyormuş gibi geliyor. Bir öpücük için dilini sundu. Salyaları akarak tüm gücüyle içine çekti. Derin bir öpücükle birleştikten sonra külotun ipini kenara çektim ve deliğini okşadım. Parmağımla içeri giriyorum - kaygan, Lisa’nın yüzü değişmeye başlıyor, gözlerini deviriyor. Kız sırt üstü yatıyor, bacaklarını ayırıyorum, her şey çok küçük, düzenli, kokusuz. Amcamı arıyorum, aldırış etmiyor. Klitoris çok hassastır. Birkaç dakika sonra o kadar çok sızıyor ki poposunun altındaki çarşaf ıslanıyor. Ve sonra birbiri ardına dalgalar halinde kasılmalar oluyor. Belki bu "oyunculuk becerisidir" ama böyle oynaması hoşuma gidiyor. Lisa gerçekliğe dönmeye başlıyor, bir gülümsemeye başlıyor ve deliğini avuçlarıyla kapatıyor.
Ellerinizle bastırın. Oral seks çok enerjik ve sert. İnisiyatif alın. Kızın kafasını iki eliyle tutarak dönüşümlü olarak her iki yanağından penisin üzerine itti, sonra birkaç kez sığ bir şekilde boğazına, sonra da tam derinliğe kadar itti. Derin yerleştirme sırasında Lisa ağlayıp kusana kadar öğürdü ama buna katlandı. Sikimden ve taşaklarımdan salyalar akıyordu. MBR’nin yokluğunda kendine özgü bir teknikle topları yalıyor ve öpüyor. Her iki testisi de “buket” gibi alıp diliyle öpüyor, önce bir yumurtayı, sonra diğerini emiyor.
Misyoner seksi fena değil. Boynundaki öpücüklerden kaçmaya çalışıyor, gıdıklayıcı bir şekilde konuşuyor. Tüm süreç boyunca gözlerini açar ve bakar. Çok fazla yaygara ve bazı çocukça hareketler var, yatakta çocukluğundaki seks hakkındaki fikirlerini somutlaştıran bir tür şeytan. ZKP’yi gerçekten beğendim, iyi kıvrılıyor, ince bel ve küçük poponun lüks görünümü. Çevresi oldukça sıkı. Kız küçük, istediğin gibi çevirebilirsin. Ben de bunu kullandım ve yarım saat içinde bir sürü poz verdik. Göreve boşal. Kızın üzerinde biraz daha yatmak istedim ama Lisa dışarı çıkıp banyoya koştu. Prez bunu kendisi çekti.
Bu arada sigara içmeyi başardık. Bir adam var. Komşu bir şehirde yaşıyor. Evlenme teklif etmiyor, parasının olmadığını söylüyor, araba tamirhanesinde tamirci olarak çalışıyor.
İkinci yaklaşım ilkinden farklı değildi. MSI, görev bir tarafta, bitiyor.
İşlem sonrasında kahve içtik ve sevk görevlisi ile bir sonraki sipariş hakkında konuştuk. Bir saat geçti. Kendime araba dedim, yolu öptüm.
Hayran olun, fotoğraftaki o benim kızım.
https://i.postimg.cc/CL220d3r/back.jpg https://i.postimg.cc/C1JvQKCN/body.jpg
https://i.postimg.cc/nhQPhpZF/close1.jpg https://i.postimg.cc/XJnHL55q/face1.jpg
https://i.postimg.cc/zfZPL6Xn/fuck1.jpg https://i.postimg.cc/JhNYjxGS/fuck2.jpg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years
Re: Sürtük kız Lisa. genç tatlı
Hamur tatlısı gerçekten fazla pişmiş, ama fena değil ama göğsüne sanki doğum yapıyormuş gibi bakıyorsun ve hepsi ateş
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 3):
- Tanya, Shlyhoeb, -AlexNova-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months

Ve yani evet, kız şu ana kadar çok güzel
Göğüsleri nerede gördünüz? , küçük bir 1
Ve yani evet, kız şu ana kadar çok güzel
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years
Göğüs kapalı ama ciltte çatlaklar var, bu arada ben ikinci büyüklükten büyük olmayan göğüsleri severim, hatırlıyorum 4 dik boyunda, meme uçları yukarıya bakan bir kız vardı, 16 yaşında çok güzel, ince bir kızdı, aptal ve dertsizdi, 10-12 yıl sonra tanıştım onunla ve çok şaşırdım, o da aynı aptaldı ve göğüsleri zaten sarkmıştı, kıçını yedi, gülümsedi , ve onunla ilişkisini sürdürmediler, bu yüzden altı ay boyunca farklı formatlarda eğlenip kaçtılar.Sibiryak89: ↑17 Jan 2024, 15:11Göğüsleri gördüğüm yerde küçük bir tane var 1Börek gerçekten çok pişmiş, ama kötü değil ama göğüsten sanki doğum yapıyormuş gibi görünüyorsun ve her şey ateş gibi
Ve evet, kız şu ana kadar çok güzel![]()
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 3):
- Sibiryak89, sapık, Shlyhoeb
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Bir diğer örnek ise bu meslekten birçok kızın sorumluluklarını çok iyi yerine getirip erkeklere zevk verebilmesidir.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Sibiryak89, sapık, Shlyhoeb
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 4 months
Bu kadar fiyata böyle periler nerede? Bir gecikmemiz var ve fiyat 2-3 kat daha yüksek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Evet Kahramanımız muhtemelen o gün onu ziyaret eden ilk kişi değildi.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Murzik85, Sibiryak89, sapık, Shlyhoeb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 1 year 10 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
dostum, en azından kasık kıllarını kes, o sadece bir katip! Berbat!
- These users thanked the author SashaBishka for the post:
- İskoç
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 1 month
Ben de bu tür çalılıkları anlamıyorum ve kabul etmiyorum
SashkaBishka: ↑17 Jun 2024, 23:00 dostum, en azından kasıklarını düzelt, o sadece bir tür katip! Korkunç!
Ben de bu tür çalılıkları anlamıyorum ve kabul etmiyorum
- These users thanked the author Mlp98 for the post:
- SashaBishka
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 115 Replies
- 10488 Views
-