Karımın nasıl sikildiğini görmek istiyorum
-
Автор темыseksx’ler
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 1 month
Karımın nasıl sikildiğini görmek istiyorum
- These users thanked the author seksx’ler for the post (total 84):
- rüyada doğmuş, Nikk, en yüksek, mega saniye, Nickon, Vladtsst, Polonya, sendeledim, LadaR, Evli Aşık, argot, fırçalamak, Dennis479, Kuklacılık, Ded, Albert86, Vik.ruba80, Turbo94, zincirler, vesaire, Endişeli, Büyüleyici, İtaat etmek, sergey.petruhin, Vetal B and 59 more users
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşimin nasıl sikildiğini görmek istiyorum
Sen yapmadın onun ruhuna sahip ol, bu bir hataKesinlikle katılıyorum Bu. İlk karısıyla yaşarken bir keresinde onu arkadaşlarından biriyle birlikte becermişti. O zamandan beri böyle bir karım olduğu için beni kıskanıyordu ve bunu bana sık sık açıkça anlatıyordu. Sonra eşimle ayrıldığımız ortaya çıktı ve o da ona gitti. İlk başta hiçbir şey yoktu, sonra eski karım ailesinin yanına geldiğinde ve biz de onunla görüştüğümüzde, ne kadar iyi sikiştiğini görmekle kalmadım, onu zaten kıskandım ve ondan sonra ilk kez hamile kaldı. onun hayatında ve onunla evliliğimde çocuk olmamasına rağmen benden olduğunu söylediğini öğrendim, ama işte burada, bir nedenden dolayı onu daha da kıskanmaya başladım. Zaten ikinci kez evlendiği ve hatta bir kızımız olduğu için karısını geri vermek için herhangi bir işlem yapmadı.
- These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 2):
- Endişeli, Alex020362
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
https://i.postimg.cc/CLR3HFty/Le-Secret-2000-DVDRip-AVC.gif
https://i.postimg.cc/BQFMmdQw/Le-Secret-2000-DVDRip-AVC.gif
https://i.postimg.cc/c4tztFg0/Le-Secret-2000-DVDRip-AVC88.gif
https://i.postimg.cc/m2MsWLSY/Lolly-Gartner.gif
https://i.postimg.cc/BQFMmdQw/Le-Secret-2000-DVDRip-AVC.gif
https://i.postimg.cc/c4tztFg0/Le-Secret-2000-DVDRip-AVC88.gif
https://i.postimg.cc/m2MsWLSY/Lolly-Gartner.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
- Tolkala
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 9 months
Ve annemin nasıl becerildiğini görmek isterim. Sikişmek için yaratılmış süper bir vücudu var
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 2 months
Bu konu annemle mi ilgili? Okuyamıyor musun? Sizi reklamdan arayacaklar, ardından fotoğraflara ulaşmak için her türlü konuyu yazmaya çabalayacaklar.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Orientation: biseksüel
Onu aynı anda üç sike nasıl çektiklerini izlemek istiyorum, böylece yüzünün her yerine ve ağzına boşalacaklar
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Karımı paylaşmayı kabul ediyorum. Bir metresi sorunsuzca paylaşmak gibi değil bu
-
- Orgazm!
Ve kadın da bir insan değil, o da aynı anda üç kişi tarafından sikilmeyi veya on kişiyi emmeyi ister sırayla, eşler için zorbalardan özgürlük, önyargılardan özgürlük, bırakın tüm çatlaklarda sikilmelerine izin verin ve biz kocalar onları her konuda desteklemeli ve "yorgun" sikişmeden sonra deliklerini yalamalıyız, çünkü onları seviyoruz ve yapmaya hazırız her şey onların mutluluğu için) benim görüşüm)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
İlk defa önümde başka birinin penisini nasıl ağzıma alıp emmeye başladığımı hala hatırlıyorum. Bu sadece bir beyin patlamasıydı!
- These users thanked the author yvsyv’ler for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: aseksüel

5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Etrafta dolaşmaya gerek yok. Maça deyin: Bir domuz ciyaklayana kadar sarhoş olduklarında “utanmayı bırakırlar.” Bu tam olarak bir yetişkinde kulağa böyle geliyor. 
4 dakika 50 saniye sonra gönderilir:

10 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Profilinizde (tartışmanın sağ sütununda) cinsiyetinizin KADIN olduğu yazıyor. Ve senin adın Diana. Ve sen "Onu becerirdim" yazıyorsun. Neden erkeksi cinsiyette? Neden "sikilmedin"? Unuttunuz mu ve karakterinizden mi düştünüz? :) Not: Bunu beğen ve düşman istihbarat ajanları ateş ediyor...

5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
"...Kendilerini rahat bir atmosferde bulduklarında, utanmaktan hemen vazgeçerler"...FUCKYAMATERITY: ↑17 May 2023, 23:37 Kendilerini rahat bir atmosferde bulduklarında, utanmaktan hemen vazgeçerler

4 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Peki sana ne söyleyebilirim? Ne kadar az bilirseniz o kadar iyi uyursunuz...Böyle bir şey en son yaklaşık dört yıl önce başımıza gelmişti. O zamandan beri bir kez bile olmadı. Eşim ve ben daha sonra durup bir aile kurmaya karar verdik. Bir oğlumuz vardı ve gerçekten bir erkek kardeş istiyordu. Kardeşim işe yaramadı. İkinci kızımız doğdu. Şimdi üç yaşından fazla. Eşim doğum izninden sonra işe döndü. Bir kez denerseniz tekrarlamak istersiniz derler. Karısı işe gitti ve bir adamın ona baktığını fark etti. Bizden yaşlı ama çok değil, karısı da oldukça genç. Neden karıma bakmaya başladığını bilmiyorum. Eşim bana bundan bahsetti ve onun da ondan hoşlandığı belliydi. Onun aileden ayrılmayacak bir insan olduğunu biliyorum ama bir şey istiyorsa izin vermek daha iyidir. Dün iş çıkışı bir toplantı yaptılar. Seks de vardı. Eşimin eve dönmesi için çok geç olduğunu bugün bana söyleyeceğine söz verdi. Banyodayken çoktan uyuyakalmıştım.

10 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
"...Eğer bir kadın bir şeyi yapmak isterse ama izin verilmiyorsa, yapacak ama sen bilmeyeceksin." Bu doğru. Her zaman derim ki, eğer bir kadın isterse, sıkışık, kalabalık, küçük bir apartman dairesinde canlı bir partide bile bir erkeği aldatır. Banyoda, tuvalette, girişte (en üst katta) “sigara içmeye gittim” vb.Tolqala: ↑19 May 2023, 07:35Karınızın arzularını gerçekleştirmesine izin vererek akıllıca davranıyorsunuz. , ancak izin verilmiyor, yapacak ama siz bunu bilmeyeceksiniz. Bize toplantıyla ilgili izlenimlerini anlatın. O mutlu mu?Andryusha: ↑Böyle bir şey en son yaklaşık dört yıl önce başımıza gelmişti. O zamandan beri bir kez bile olmadı. Eşim ve ben daha sonra durup bir aile kurmaya karar verdik. Bir oğlumuz vardı ve gerçekten bir erkek kardeş istiyordu. Kardeşim işe yaramadı. İkinci kızımız doğdu. Şimdi üç yaşından fazla. Eşim doğum izninden sonra işe döndü. Bir kez denerseniz tekrarlamak istersiniz derler. Karısı işe gitti ve bir adamın ona baktığını fark etti. Bizden yaşlı ama çok değil, karısı da oldukça genç. Neden karıma bakmaya başladığını bilmiyorum. Eşim bana bundan bahsetti ve onun da ondan hoşlandığı belliydi. Ailemi terk etmeyecek kadar iyi bir insan olduğunu biliyorum ama eğer bir şey istiyorsa izin vermek daha iyi. Dün iş çıkışı bir toplantı yaptılar. Seks de vardı. Eşimin eve dönmesi için çok geç olduğunu bugün bana söyleyeceğine söz verdi. Banyodayken çoktan uyuyakalmıştım.
- These users thanked the author Alex020362 for the post:
- Tolkala
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: aseksüel
Büyük ihtimalle annem başka bir yere beceriyor. Ve oğlunu çiftleşmeye götürmüyor.

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 6 months
куда приехать?Sexxs: ↑16 Apr 2023, 15:27![]()
https://i.postimg.cc/pdT06BkB/484-C6-CD6-5807-41-C9-86-EA-6402960-B6-DA1.jpg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post