Karımın nasıl sikildiğini görmek istiyorum

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eşimin nasıl sikildiğini görmek istiyorum

Unread post by Tatlı biber »

Vladmar: 12 May 2023, 14:54 Markul, MFM ilişkilerinde mutlaka "aşağılayıcı boynuzlama temaları" yoktur. Sevgiliye üstünlük, böyle bir karım olduğu için kıskansın, birçok kişi onu istiyor ama ben onun sikilmesine izin veriyorum
Kesinlikle katılıyorum Bu. İlk karısıyla yaşarken bir keresinde onu arkadaşlarından biriyle birlikte becermişti. O zamandan beri böyle bir karım olduğu için beni kıskanıyordu ve bunu bana sık sık açıkça anlatıyordu. Sonra eşimle ayrıldığımız ortaya çıktı ve o da ona gitti. İlk başta hiçbir şey yoktu, sonra eski karım ailesinin yanına geldiğinde ve biz de onunla görüştüğümüzde, ne kadar iyi sikiştiğini görmekle kalmadım, onu zaten kıskandım ve ondan sonra ilk kez hamile kaldı. onun hayatında ve onunla evliliğimde çocuk olmamasına rağmen benden olduğunu söylediğini öğrendim, ama işte burada, bir nedenden dolayı onu daha da kıskanmaya başladım. Zaten ikinci kez evlendiği ve hatta bir kızımız olduğu için karısını geri vermek için herhangi bir işlem yapmadı.
Sen yapmadın onun ruhuna sahip ol, bu bir hata
These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 2):
Endişeli, Alex020362
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
Tolkala
Skatman
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Skatman »

Ve annemin nasıl becerildiğini görmek isterim. Sikişmek için yaratılmış süper bir vücudu var
These users thanked the author Skatman for the post (total 2):
andylee, Tolkala
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Serin! Lezzetli bir şekilde osuruyor mu?
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Psvnl’ni »

Skatman: 24 Mar 2024, 00:26 Ve annemin nasıl becerildiğini görmek isterim. Süper bir vücudu var, lanet için yaratılmış
Bu konu annemle mi ilgili? Okuyamıyor musun? Sizi reklamdan arayacaklar, ardından fotoğraflara ulaşmak için her türlü konuyu yazmaya çabalayacaklar.
These users thanked the author Psvnl’ni for the post:
Fargal94
Vlad88
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Orientation: biseksüel

Unread post by Vlad88 »

Onu aynı anda üç sike nasıl çektiklerini izlemek istiyorum, böylece yüzünün her yerine ve ağzına boşalacaklar
These users thanked the author Vlad88 for the post (total 3):
Psvnl’ni, Ahah, Endişeli
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

Vlad88: 12 Apr 2024, 08:41 Aynı anda onu üç sikine nasıl çektiklerini izlemek istiyorum, böylece yüzünün her yerine ve ağzına da boşalacaklar
Bu normal bir hedef, bunun peşinden gitmeliyiz
Ahah
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kahretsin »

Karımı paylaşmayı kabul ediyorum. Bir metresi sorunsuzca paylaşmak gibi değil bu
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

niki77: 12 Apr 2024, 17:42 Karımı paylaşmayı kabul ediyorum. Bu, metresini sorunsuzca paylaşmaya benzemez
Ve kadın da bir insan değil, o da aynı anda üç kişi tarafından sikilmeyi veya on kişiyi emmeyi ister sırayla, eşler için zorbalardan özgürlük, önyargılardan özgürlük, bırakın tüm çatlaklarda sikilmelerine izin verin ve biz kocalar onları her konuda desteklemeli ve "yorgun" sikişmeden sonra deliklerini yalamalıyız, çünkü onları seviyoruz ve yapmaya hazırız her şey onların mutluluğu için) benim görüşüm)
Endişeli
yvsyv’ler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by yvsyv’ler »

İlk defa önümde başka birinin penisini nasıl ağzıma alıp emmeye başladığımı hala hatırlıyorum. Bu sadece bir beyin patlamasıydı!
These users thanked the author yvsyv’ler for the post:
Sibiryak89
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Diana72: 17 May 2023, 22:18 Onu sikerdim
Profilinizde (tartışmanın sağ sütununda) cinsiyetinizin KADIN olduğu yazıyor. Ve senin adın Diana. Ve sen "Onu becerirdim" yazıyorsun. Neden erkeksi cinsiyette? Neden "sikilmedin"? Unuttunuz mu ve karakterinizden mi düştünüz? :) Not: Bunu beğen ve düşman istihbarat ajanları ateş ediyor... *x)

5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY: 17 May 2023, 23:37 Kendilerini rahat bir atmosferde bulduklarında, utanmaktan hemen vazgeçerler
"...Kendilerini rahat bir atmosferde bulduklarında, utanmaktan hemen vazgeçerler"... *x) Etrafta dolaşmaya gerek yok. Maça deyin: Bir domuz ciyaklayana kadar sarhoş olduklarında “utanmayı bırakırlar.” Bu tam olarak bir yetişkinde kulağa böyle geliyor. :shamp:

4 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Tolqala: 19 May 2023, 00:27 Ruhun neden doğru yerde değil? Seni rahatsız eden ne? Karın zaten evde mi? İşler nasıl gitti? Memnun musun?
Böyle bir şey en son yaklaşık dört yıl önce başımıza gelmişti. O zamandan beri bir kez bile olmadı. Eşim ve ben daha sonra durup bir aile kurmaya karar verdik. Bir oğlumuz vardı ve gerçekten bir erkek kardeş istiyordu. Kardeşim işe yaramadı. İkinci kızımız doğdu. Şimdi üç yaşından fazla. Eşim doğum izninden sonra işe döndü. Bir kez denerseniz tekrarlamak istersiniz derler. Karısı işe gitti ve bir adamın ona baktığını fark etti. Bizden yaşlı ama çok değil, karısı da oldukça genç. Neden karıma bakmaya başladığını bilmiyorum. Eşim bana bundan bahsetti ve onun da ondan hoşlandığı belliydi. Onun aileden ayrılmayacak bir insan olduğunu biliyorum ama bir şey istiyorsa izin vermek daha iyidir. Dün iş çıkışı bir toplantı yaptılar. Seks de vardı. Eşimin eve dönmesi için çok geç olduğunu bugün bana söyleyeceğine söz verdi. Banyodayken çoktan uyuyakalmıştım.
Peki sana ne söyleyebilirim? Ne kadar az bilirseniz o kadar iyi uyursunuz... :det2: *x)

10 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Tolqala: 19 May 2023, 07:35
Andryusha:
Tolqala: Ruhun neden yerinde değil? Seni rahatsız eden ne? Karın zaten evde mi? İşler nasıl gitti? Memnun musun?
Böyle bir şey en son yaklaşık dört yıl önce başımıza gelmişti. O zamandan beri bir kez bile olmadı. Eşim ve ben daha sonra durup bir aile kurmaya karar verdik. Bir oğlumuz vardı ve gerçekten bir erkek kardeş istiyordu. Kardeşim işe yaramadı. İkinci kızımız doğdu. Şimdi üç yaşından fazla. Eşim doğum izninden sonra işe döndü. Bir kez denerseniz tekrarlamak istersiniz derler. Karısı işe gitti ve bir adamın ona baktığını fark etti. Bizden yaşlı ama çok değil, karısı da oldukça genç. Neden karıma bakmaya başladığını bilmiyorum. Eşim bana bundan bahsetti ve onun da ondan hoşlandığı belliydi. Ailemi terk etmeyecek kadar iyi bir insan olduğunu biliyorum ama eğer bir şey istiyorsa izin vermek daha iyi. Dün iş çıkışı bir toplantı yaptılar. Seks de vardı. Eşimin eve dönmesi için çok geç olduğunu bugün bana söyleyeceğine söz verdi. Banyodayken çoktan uyuyakalmıştım.
Karınızın arzularını gerçekleştirmesine izin vererek akıllıca davranıyorsunuz. , ancak izin verilmiyor, yapacak ama siz bunu bilmeyeceksiniz. Bize toplantıyla ilgili izlenimlerini anlatın. O mutlu mu?
"...Eğer bir kadın bir şeyi yapmak isterse ama izin verilmiyorsa, yapacak ama sen bilmeyeceksin." Bu doğru. Her zaman derim ki, eğer bir kadın isterse, sıkışık, kalabalık, küçük bir apartman dairesinde canlı bir partide bile bir erkeği aldatır. Banyoda, tuvalette, girişte (en üst katta) “sigara içmeye gittim” vb.
These users thanked the author Alex020362 for the post:
Tolkala
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Skatman: 24 Mar 2024, 00:26 Ve annemin nasıl becerildiğini görmek isterim. Süper bir vücudu var, lanet olsun diye yaratılmış
peki bak, bunu sana kim vermiyor?
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Tolqala: 16 Jun 2024, 08:01
Skatman: 24 Mar 2024, 00:26 Ve annemin nasıl becerildiğini görmek isterim. Süper bir vücudu var, lanet için yaratılmış
peki bak bunu sana kim vermiyor?
Büyük ihtimalle annem başka bir yere beceriyor. Ve oğlunu çiftleşmeye götürmüyor. *x)
ekonomi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by ekonomi »

Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics