Bir erkeğin önünde mastürbasyon yapar mısın?
-
Автор темыEdwin
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Bir erkeğin önünde mastürbasyon yapar mısın?
Buna mecbur değildim. Her zaman her şeyi kendi başına yapmayı tercih eden erkekler olmuştur.
- These users thanked the author Cennet elmaları for the post:
- yarışçı
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 3 years
Çıkar beni yasağın dışına seni yaramaz kız! Bir kızın oral seks öncesinde amını okşamasına bayılıyorum!Cennet Elmaları: ↑23 Oct 2022, 19:51 Zorunlu değildim. Her zaman her şeyi kendi başına yapmayı tercih eden erkekler olmuştur.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Bir kızın kendini okşamasını izlemeyi seviyorum ama sonuna kendim getiriyorum - bu daha hoş

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Kişisel bir şey değil, ama konunun yazarı büyük olasılıkla yine her şeye ve her şeye ilgi duyan bir genç... Bakın bugün forumda kaç konu oluşturdu... Her ne kadar bu soru çok ilginç olsa da...
Bir erkeğin ya da kadının önünde mastürbasyon yapmak örneğin beni çok tahrik ediyor... Ama eğer kocam benim mastürbasyonumu deli gibi önünde tutuyorsa ne yapmalıyım... onlar zaten o kadar çok şey denedim ki mastürbasyonum onun için sadece zaman kaybı olacak....
Fakat prensip olarak, bir tabi kılma veya zorlama unsuru olarak bu çok öyle)))) Bunu uygulamak sadece utanç verici bunun hiçbir sonucu yok (eğer kocası olmayan başka biriyle birlikteyse)... çok ama çok problemli
Bir erkeğin ya da kadının önünde mastürbasyon yapmak örneğin beni çok tahrik ediyor... Ama eğer kocam benim mastürbasyonumu deli gibi önünde tutuyorsa ne yapmalıyım... onlar zaten o kadar çok şey denedim ki mastürbasyonum onun için sadece zaman kaybı olacak....
Fakat prensip olarak, bir tabi kılma veya zorlama unsuru olarak bu çok öyle)))) Bunu uygulamak sadece utanç verici bunun hiçbir sonucu yok (eğer kocası olmayan başka biriyle birlikteyse)... çok ama çok problemli
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- Fargal94, Fan, Mart, Peru’da
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 3 years
Bir kızın sırf senin için kendini okşaması seni tahrik eder!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
- Registered for: 3 years 10 months
Görüntülü sohbetlerde internet nasıldır?) Süblimasyon olarak oldukça uygundur. .Natali_Natali: ↑23 Oct 2022, 23:17 Kişisel bir şey değil, ancak konunun yazarı büyük olasılıkla her şeye ve her şeye yeniden ilgi duyan bir gençtir... Bakın bugün forumda kaç konu oluşturdu... Her ne kadar bu soru çok ilginç olsa da ...
nÖrneğin, bir erkeğin ya da kadının önünde mastürbasyon yapmak beni gerçekten tahrik ediyor... Ama kocam onun önünde deli gibi mastürbasyon yaparsa ne yapmalıyım... zaten o kadar çok şey denedim ki mastürbasyonum onun için sadece zaman kaybı olacak....
Ve prensip olarak, bir tabi kılma veya zorlama unsuru olarak bu çok öyle)))) Uygulaması çok yazık bunun hiçbir sonucu yok (eğer kocası olmayan başka birisiyle ise)... çok ama çok problemli
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 161
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Özel zorlamanın olmadığı birkaç dava vardı. Bir kız benden onun önünde otuzbir çekmemi istedi; sadece merak etmişti. Motivasyonunu gerçekten anlamadım - evli görünüyordu, ama özellikle "sürecini" göstermeye söz verdiği için direnmedim. Birkaç arkadaş tamamen karşılıklı cinsel bir oyun olarak birbirlerinin önünde mastürbasyon yaptı. Bir kız.. İşte burada kendimi "suçlayacaktım" - onu çok taciz ettim ve o... zarar vermekten direndiğinden değil - o sadece çok karmaşıktı. Dayanamadım - mümkün olan her şekilde onunla dalga geçmeye başladım - zaten gergindim... Yaklaşık on beş dakika sonra muhtemelen sinirlendi. Kendi kendine mastürbasyon yapmaya başladı... Utandı, ağladı ama duramadı. Histeriye benzer bir şeydi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Asla. "Cennetin elmaları"na katılıyorum. O zaman neden bir erkeğe ihtiyacın var?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Karımın önümde mastürbasyon yapması hoşuma gidiyor, devam filminin başlangıcı gibi)) Bir kızın tam önünüzde kendini tatmin etmesi gerçekten heyecan verici.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 714 Replies
- 51257 Views
-
Last post by AWDXXX
-
- 38 Replies