Karısı sözlü olarak hile yapıyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karısı sözlü olarak hile yapıyor
İyi günler, ne yapacağımı sormak istiyorum. Kadın sözlü olarak aldatıyor, para karşılığında oral seks yapıyor ama kimseyle yatmıyor, kötü maaş almıyor, günde 2000’den 4000 tr’ye kadar alabiliyor. Kötü para kazanmıyor ama bu hile sayılabilir mi? Onu seviyorum, o da ama bazen gittiğinde huzursuz oluyorum, ne yapmalıyım?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Eşimin sözlü olarak aldatması
Bir hikaye duydum. Doğruluğunu gerçekten garanti edemem. Kız, araştırmacı meslektaşının tutukluya nasıl oral seks yaptığını anlattı. Bu sebeple onu orada yaktılar. Ama herkes hiçbir şey olmamış gibi davrandı.
:iyi:
Bir hikaye duydum. Doğruluğunu gerçekten garanti edemem. Kız, araştırmacı meslektaşının tutukluya nasıl oral seks yaptığını anlattı. Bu sebeple onu orada yaktılar. Ama herkes hiçbir şey olmamış gibi davrandı.
- These users thanked the author Yeşil for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Vert, yani aşkım, yani her şey yolunda seks itaatkar! Hatta yetkililer... Hatta bazı yerlerde müfettişler bile...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Oh, neden olmasın))) O bir erkek, o bir kadın. Aralarında bir kıvılcım çıktı ve sempati ortaya çıktı)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Dmitry, Dedikleri gibi, dama mı yoksa Gitmek?
Karınızın kazancını seviyorsanız, arkanızı dönün ve mutlu olun
Berbat olduğu gerçeğinden hoşlanmıyorsanız, uzaklaşın ve unutun
Sen Elbette aptalca şeyler şeklinde bazı saçmalıklar öğrenebilirler, ancak bu kişiseldir.
Karınızın kazancını seviyorsanız, arkanızı dönün ve mutlu olun
Berbat olduğu gerçeğinden hoşlanmıyorsanız, uzaklaşın ve unutun
Sen Elbette aptalca şeyler şeklinde bazı saçmalıklar öğrenebilirler, ancak bu kişiseldir.
-
- Penetrasyon
Evet, evet). Önemli olan işyerinde bir erkeğe kredi vermekten çekinmemesidir). Görünüşe göre çekingen değil ve belki uzun süredir seks yapılmamış olabilir, ya da belki başka bir şey

-
- Nirvana’dayım
nBu tutkudur)) ) Böyle durumlarda nerede olduğu pek önemli değildir ve kazara yakalanıp görülebilmeleri bile heyecan vericidir)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Orientation: biseksüel
En önemlisi, tüm meşguliyetine rağmen sizinle ilgileniyor ama siz onun için ilk sırada kalıyorsunuz! Ve geri kalan her şey saçmalık, farklı iş türleri var ve hatta çok keskin bir iş var, ama bu aynı zamanda bir iş ve birisinin bunu yapması gerekiyor! En önemli şey ailede karşılıklı anlayış ve sevginin olmasıdır! Ancak karınız için, erkeklere verdiği anlık zevk için mutlu olabilirsiniz ve o da bunun karşılığını alıyor! Karın akıllı! Hazinenizin kıymetini bilin!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
ayrıca sürücüyü de almanız gerekir

- These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
- Sibiryak89, Nikk, Beluga
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
İşte buradasın, seni zavallı)))) Gerçi artık forumda değilsin!!! İçeri giriyorlar, bir mesaj bırakıp gidiyorlar! Yine de belki bir robottur?Dmitry: ↑26 Jan 2020, 14:29 İyi günler, ne yapacağımı sormak istiyorum. Karıyı aldatma oral, para karşılığında oral seks yapıyor ama kimseyle yatmıyor, ona kötü para vermiyorlar, günde 2000’den 4000 tr’ye kadar alabiliyor. Kötü para kazanmıyor ama bu hile sayılabilir mi? Onu seviyorum, o da, ama bazen gittiğinde huzursuz oluyorum, ne yapmalıyım?
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 2):
- Sibiryak89, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Buna inanmıyorum. Hayır, oral seks olduğuna inanıyorum. Ayrıca onu yaktıklarına da inanabiliyorum. Ancak herhangi bir örgütsel sonuç ve Acil Durumlar Bakanlığı’na transferin olmaması, hayır.
-
- Nirvana’dayım
Sistemimizi iyi bilmiyorsunuz. Herhangi bir ihlal yoksa, bu onları tespit etme konusunda kötü bir iş yaptıkları anlamına gelir. Çok fazla ihlal varsa, önleme yoktur. Sıradan bir insan bilişsel uyumsuzluk yaşayacaktır, ancak devlet için çalışanlar bu durumu yaşamayacaktır. Buna katlanmak ve mümkün olan her şekilde uyum sağlamak zorundalar. Her yerde altın bir ortalamaya ihtiyacınız var. Bir denge var ama bu hiçbir şekilde resmi, belgeli veya yasal olarak belirtilmiyor ve sıradan bir çalışanın bir şeyi ihlal ettiğinin tespit edilmesi onun üstlerini, üstlerini ve üstlerini kolaylıkla etkileyebiliyor. Ve kimse bunun ne kadar yükseleceğini tahmin edemez. Elbette çok yükseklerde artık hiçbir şeyden korkmayanlar var. Neredeyse hiçbir şey yok ve geri kalanı barut fıçısının üzerinde duruyor ve kimse ne zaman patlayacağını bilmiyor. Bu yüzden bu tür hikayelere inanıyorum. Kendileri de dağıtıma kapılmamak için şişirmediler. Elbette bir iç kontrol vardı ama yavaş ve tembeldi. Uyarı, imza karşılığında emirle yapıldı. Yarım yıl içinde kaldırılacak. Peki, altı ay geçene kadar ikramiyeler tam olarak verilmeyecek veya bunun için süreden mahrum kalacaklar, hepsi bu.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Sibiryak89, Kral Kuş, Beluga
-
- Penetrasyon
Anladığım kadarıyla elinde hiçbir şey yoktu. Meslektaşlarımın sırıtışları dışında. Bu da beni bir fikre getiriyor. Patronlara da oral seks yapmamışlar mıydı

-
- Nirvana’dayım
Eğer hiçbir şey değilse, o zaman belki bu hikaye gerçekten uyduruldu. Çünkü resmi bir kontrolün olması gerekiyordu. Resmi cezayla.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Bir meslektaşına oral seks yaparken yakalansaydı kesinlikle gülerlerdi onlarla dalga geçilir ama tutuklu için bu kesinlikle uymama ve işten çıkarılma anlamına gelir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Memleketimiz mucizelerle dolu! Bu yüzden hayatımız bu kadar ilginç! Sıkılmana izin vermiyorlar...

-
- Nirvana’dayım
Yargılama öncesi gözaltı merkezindeydim ve suça ilişkin delil yetersizliğinden dava düştü. Cinayet şüphesiyle gözaltına alındım. Sadece cinayet yoktu, kaza vardı.
Gözaltı bir tutuklama değildir. Bugün gözaltına alındılar, yarın özür dilenerek serbest bırakılabilirlerdi. Kişi şüphelenilen suça veya suça karışmamış olabilir. Her ne kadar özür dilemekle bu nadir bir durum olsa da, gözaltına alınan kişi ile suçlu aynı şey değildir. Bu durumda öyle olabilirdi.Sibiryak89: ↑11 May 2023, 18:08Bir meslektaşına oral seks yaparken yakalansaydı kesinlikle gülerlerdi ve onlarla dalga geçin , ancak tutuklu için bu kesinlikle kurallara uymamak ve işten atılmak olacaktır.
Yargılama öncesi gözaltı merkezindeydim ve suça ilişkin delil yetersizliğinden dava düştü. Cinayet şüphesiyle gözaltına alındım. Sadece cinayet yoktu, kaza vardı.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Sibiryak89, Beluga, Kral Kuş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Aldatmak ya da yapmamak, ne fark eder ki, kabul etsen de etmesen de önemli olan bu konuda ne hissettiğindir?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Sadece oral seks için tanıştığımız evli bayanlar vardı (hadi arabayla gezelim! Haydi öpüşelim!)
işte hileciler) toplantılar her zaman sadece gündüzleri yapılırdı iş veya öğle yemeği sırasında. veya bir süre işten sonra. eğlenceliydi. kızların hepsi mutluydu)
işte hileciler) toplantılar her zaman sadece gündüzleri yapılırdı iş veya öğle yemeği sırasında. veya bir süre işten sonra. eğlenceliydi. kızların hepsi mutluydu)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Bu işi bırakması ve profesyonelce emmesi gerekiyor.
Eh, düzgün işinde bunu başarması pek mümkün değil para için emmek.Max10: ↑23 Dec 2022, 11:34 Bir karım var emmeyi seven üyeler, onu Rusya Federasyonu’nda çok yol kat ederek yakaladım, benimle evlenmeden önce bir düzine bile sik emmedi, ağzına ve yüzüne her yere boşalabiliyor, hiçbir özelliği yok kompleksleri vardı ve o da çok az kazanıyordu, bu yüzden ona doğrudan işyerinde para için çok fazla emme yeteneği olduğunu ve ağzını dolu bir ağızla doldurduğunu ve ağzının başka bir sik ve sperm için mutlu olduğunu söyledim, bu yüzden istemiyorum Bunda yanlış bir şey görmüyorum, bırakın para için bu şekilde çabalasın.
Bu işi bırakması ve profesyonelce emmesi gerekiyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1695 Views
-
Last post by DoRN
-
- 22 Replies