Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmiyordu da şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 3 years 4 months
 Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmedi de şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?

Unread post by İrlandalıLH »

Her zaman fazla kiloluydum, dolayısıyla ne okulda ne de üniversitede erkek arkadaşım yoktu. Ama şimdi işe gittiğimde ve bir erkeğim olduğunda (o 49 yaşında, bu arada işte tanıştık), 35-50 yaşlarındaki birçok yaşlı adam benimle flört etmeye, ortalığı karıştırmaya vb. çalışıyor. Yakında 28 yaşına gireceğim. O zaman neden bana şişman diyorlardı da şimdi karşı cinsten bu kadar ilgi görüyorum?
These users thanked the author İrlandalıLH for the post (total 2):
Sibiryak89, Oleg257
nz_alex
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmiyordu ama şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?

Unread post by nz_alex »

Çünkü çocuklar televizyondaki klişelerle düşünüyor, yetişkinlerin ise farklı zevkleri var. :-)
These users thanked the author nz_alex for the post (total 4):
Eugene1eva, Onizm, Elena Lukina, Mart
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
 Re: Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmiyordu ama şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?

Hm. Belki
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Merkez »

IrishkaLH: 31 May 2022, 09:05(o 49 yaşında
seni bu kadar yetişkin bir adama çeken şey neydi?
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Merkez: 31 May 2022, 14:17 Bu kadar yetişkin bir adama nasıl bağlandınız?
İş yerinde bana bir baba gibi davrandı. Ve 2020 yılbaşı arifesinde benden yemek pişirmeye yardım etmem için yanına gelmemi istedi. Bir aptal gibi yanına geldim, o da bana saldırdı. Sağlıklı adama uzun süre dayanamadım
These users thanked the author İrlandalıLH for the post (total 2):
Onizm, Elena Lukina
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158

Unread post by Kırıcı »

kendine daha fazlasını göster
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362

Unread post by Merkez »

IrishkaLH: 31 May 2022, 14:30 İş yerinde bana bir baba gibi davrandı.
harika :) +diğer erkekler sana bakıyor, böylece sen seçebilirsin
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Breker: 31 May 2022, 14:33 ты покажи себя ещё
These users thanked the author İrlandalıLH for the post (total 8):
Yün, Sibiryak89, George, Onizm, Oleg257, asker-64, şşş, Rasaroam
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158

Unread post by Kırıcı »

Sevimli)
These users thanked the author Kırıcı for the post:
Mart
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Breker: 31 May 2022, 15:01симпатичная)
Спасибо)
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Yün »

IrishkaLH, çıplak gerekli değil, ancak fotoğrafta bir fotoğraf var bir mayo forumu şunu istiyor :evet:

2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, üvey oğlunu anlıyorum. Evimde böyle bir kadın yaşasaydı okulda sikimle duvara yumruk atardım :daypyat:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

IrishkaLH: 31 May 2022, 14:41
kendinizi daha fazla gösteriyorsunuz
Fotoğrafta ve hayatta iyi bir insandır ve naziktir, muhtemelen bu yüzden okul çocukları seninle dalga geçiyordu...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Konularınızın bazıları aynı türden ve hepsi aynı şeyle ilgili..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Yün
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by yedili »

Evet, bu sahte bir inek konusu, bu kadın muhtemelen onu başından savdı ve o da sakinleşemiyor
These users thanked the author yedili for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Bolbol: 31 May 2022, 15:16 Evimde böyle bir kadın yaşasaydı okulda sikimle duvara yumruk atardım
Babasıyla seks yaptığına kulak misafiri oluyor. Ve yakın zamanda onun yatağında seviştik)
These users thanked the author İrlandalıLH for the post:
Onizm
voffkomg
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by voffkomg »

Irina, Kafkasya’dan ve Güney’den insanların o zaman ve şimdi sana nasıl dudaklarını yaladıklarına dikkat etmedin :)

Bu arada , oldukça zayıf olan erkekler aniden sizi takdir etmeye başladıysa ve bazen bir deri bir kemik, hatta sizden daha kısa olan erkekler sizi takdir etmeye başladıysa, bu oldukça standarttır.
Eh, iri kadınlara karşı arzuları var. :)

Karmaşıklığa kapılmayın, kendinize uygun başka bir bot bulacaksınız ve bir çifte sahip olacaksınız.
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

voffkomg: 09 Jun 2022, 11:07 Kafkasya’dan ve Güney’den insanların o zaman ve şimdi size nasıl dudaklarını yaladıklarını

Bu arada, aniden oldukça zayıf erkekler tarafından değer verilmeye başladıysanız ve bazen bir deri bir kemik, hatta senden daha kısaysa bu oldukça standart bir durum.
Durum böyle değildi. fark ederdim)
Hey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years

Unread post by Hey »

IrishkaLH: 31 May 2022, 09:05 Her zaman fazla kiloluydum, dolayısıyla ne okulda ne de üniversitede erkek arkadaşım yoktu. Ama şimdi işe gittiğimde ve bir erkeğim olduğunda (o 49 yaşında, bu arada işte tanıştık), 35-50 yaşlarındaki birçok yaşlı adam benimle flört etmeye, ortalığı karıştırmaya vb. çalışıyor. Yakında 28 yaşındayım. O zaman neden bana şişman dediler ve şimdi karşı cinsten bu kadar ilgi var?

45-50 yaş arası genç bir kadın istiyorlar çünkü bu tür insanlar eşleri ve aynı yaştaki kadınların aksine öne çıkıyorlar. İnce bir genç kadının ona vermeyeceğini ayık bir şekilde değerlendirerek, aşırı kilosu nedeniyle akranlarının çok az ilgisini çeken biriyle başarıyı bulmaya çalışır. Bu stratejiyi kendim kullanmıyorum - ringde rakibin toplarına vurmak veya kör bir adamdan ekmek almak ve sonra kendimi kazanan olarak görmekle eşdeğer bir kompleksim var.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

voffkomg,
Cidden mi? Bunu daha önce hiç duymamıştım. Bu yüzden eşim bir zamanlar Kafkasyalılar tarafından çok sevilirdi, o da onları severdi. Benim gençliğimde de küçük değildi, oldukça uzundu, 173-174 boylarında, iri kıçlı, beyaz tenli esmerdi. Bu yüzden ona LKN için izin vermediler, bir gün sonunda pes etti ve ona öyle bir seks yaptı ki, sonra konuşmadan bile onlara verdi))) Peki, Rusları dikkatle rahatsız etmedi herhangi biri)))
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by rustik »

IrishkaLH, erkek kalemleri. Okulda insanların sizin hakkınızda söylediklerine özellikle dikkat edersiniz ve bu şirketteki otoritenize değer verirsiniz. Elbette çoğu insan iri göğüslü ve sıkı popolu ince kadınlardan hoşlanır ve bu listenin bir parçası olmamanız başka bir şeydir, tamamen "alay konusu" olma riskiniz olması başka bir şeydir. (bu yaşta çoğu kişi fikir şirketlerinin değerini abartıyor). Üniversitede, kendi bireysel zevkleriniz, kişiliğinizin nihai oluşumu ve cinselliğe daha geniş bir bakış açısı için daha geniş bir alan sağlar. Daha yetişkin yaşamda, ekmeklerin cinselliğiyle ilgili çok az kompleks vardır.
ALEXsey777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by ALEXsey777 »

zevkler yaşlandıkça değişir
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Dokunma Sanatı »

IrishkaLH: 31 May 2022, 14:30[quote=IrishkaLH post_id=73085 time=1653996648 user_id=5508]Neden bir aptal gibi? O zaman geldiğine ve sonra olanlara pişman mısın?
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by İçi Boş Şövalye »

IrishkaLH, güzel fotoğraflar
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”