Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmiyordu da şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 4 months
Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmedi de şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?
Her zaman fazla kiloluydum, dolayısıyla ne okulda ne de üniversitede erkek arkadaşım yoktu. Ama şimdi işe gittiğimde ve bir erkeğim olduğunda (o 49 yaşında, bu arada işte tanıştık), 35-50 yaşlarındaki birçok yaşlı adam benimle flört etmeye, ortalığı karıştırmaya vb. çalışıyor. Yakında 28 yaşına gireceğim. O zaman neden bana şişman diyorlardı da şimdi karşı cinsten bu kadar ilgi görüyorum?
- These users thanked the author İrlandalıLH for the post (total 2):
- Sibiryak89, Oleg257
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmiyordu ama şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?
Çünkü çocuklar televizyondaki klişelerle düşünüyor, yetişkinlerin ise farklı zevkleri var.

- These users thanked the author nz_alex for the post (total 4):
- Eugene1eva, Onizm, Elena Lukina, Mart
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 3 months
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
Re: Neden okulda ve üniversitede bana değer verilmiyordu ama şimdi yetişkin erkekler ilişki teklif ediyor?
İş yerinde bana bir baba gibi davrandı. Ve 2020 yılbaşı arifesinde benden yemek pişirmeye yardım etmem için yanına gelmemi istedi. Bir aptal gibi yanına geldim, o da bana saldırdı. Sağlıklı adama uzun süre dayanamadım
- These users thanked the author İrlandalıLH for the post (total 2):
- Onizm, Elena Lukina
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
kendine daha fazlasını göster
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
+diğer erkekler sana bakıyor, böylece sen seçebilirsin
harika

-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
- These users thanked the author İrlandalıLH for the post (total 8):
- Yün, Sibiryak89, George, Onizm, Oleg257, asker-64, şşş, Rasaroam
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
IrishkaLH, çıplak gerekli değil, ancak fotoğrafta bir fotoğraf var bir mayo forumu şunu istiyor :evet:
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, üvey oğlunu anlıyorum. Evimde böyle bir kadın yaşasaydı okulda sikimle duvara yumruk atardım
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, üvey oğlunu anlıyorum. Evimde böyle bir kadın yaşasaydı okulda sikimle duvara yumruk atardım

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Fotoğrafta ve hayatta iyi bir insandır ve naziktir, muhtemelen bu yüzden okul çocukları seninle dalga geçiyordu...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Konularınızın bazıları aynı türden ve hepsi aynı şeyle ilgili..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Yün
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Evet, bu sahte bir inek konusu, bu kadın muhtemelen onu başından savdı ve o da sakinleşemiyor
- These users thanked the author yedili for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
Babasıyla seks yaptığına kulak misafiri oluyor. Ve yakın zamanda onun yatağında seviştik)
- These users thanked the author İrlandalıLH for the post:
- Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 5 months
Irina, Kafkasya’dan ve Güney’den insanların o zaman ve şimdi sana nasıl dudaklarını yaladıklarına dikkat etmedin :)
Bu arada , oldukça zayıf olan erkekler aniden sizi takdir etmeye başladıysa ve bazen bir deri bir kemik, hatta sizden daha kısa olan erkekler sizi takdir etmeye başladıysa, bu oldukça standarttır.
Eh, iri kadınlara karşı arzuları var.
Karmaşıklığa kapılmayın, kendinize uygun başka bir bot bulacaksınız ve bir çifte sahip olacaksınız.
Bu arada , oldukça zayıf olan erkekler aniden sizi takdir etmeye başladıysa ve bazen bir deri bir kemik, hatta sizden daha kısa olan erkekler sizi takdir etmeye başladıysa, bu oldukça standarttır.
Eh, iri kadınlara karşı arzuları var.

Karmaşıklığa kapılmayın, kendinize uygun başka bir bot bulacaksınız ve bir çifte sahip olacaksınız.
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
Durum böyle değildi. fark ederdim)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years
45-50 yaş arası genç bir kadın istiyorlar çünkü bu tür insanlar eşleri ve aynı yaştaki kadınların aksine öne çıkıyorlar. İnce bir genç kadının ona vermeyeceğini ayık bir şekilde değerlendirerek, aşırı kilosu nedeniyle akranlarının çok az ilgisini çeken biriyle başarıyı bulmaya çalışır. Bu stratejiyi kendim kullanmıyorum - ringde rakibin toplarına vurmak veya kör bir adamdan ekmek almak ve sonra kendimi kazanan olarak görmekle eşdeğer bir kompleksim var.
IrishkaLH: ↑31 May 2022, 09:05 Her zaman fazla kiloluydum, dolayısıyla ne okulda ne de üniversitede erkek arkadaşım yoktu. Ama şimdi işe gittiğimde ve bir erkeğim olduğunda (o 49 yaşında, bu arada işte tanıştık), 35-50 yaşlarındaki birçok yaşlı adam benimle flört etmeye, ortalığı karıştırmaya vb. çalışıyor. Yakında 28 yaşındayım. O zaman neden bana şişman dediler ve şimdi karşı cinsten bu kadar ilgi var?
45-50 yaş arası genç bir kadın istiyorlar çünkü bu tür insanlar eşleri ve aynı yaştaki kadınların aksine öne çıkıyorlar. İnce bir genç kadının ona vermeyeceğini ayık bir şekilde değerlendirerek, aşırı kilosu nedeniyle akranlarının çok az ilgisini çeken biriyle başarıyı bulmaya çalışır. Bu stratejiyi kendim kullanmıyorum - ringde rakibin toplarına vurmak veya kör bir adamdan ekmek almak ve sonra kendimi kazanan olarak görmekle eşdeğer bir kompleksim var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
voffkomg,
Cidden mi? Bunu daha önce hiç duymamıştım. Bu yüzden eşim bir zamanlar Kafkasyalılar tarafından çok sevilirdi, o da onları severdi. Benim gençliğimde de küçük değildi, oldukça uzundu, 173-174 boylarında, iri kıçlı, beyaz tenli esmerdi. Bu yüzden ona LKN için izin vermediler, bir gün sonunda pes etti ve ona öyle bir seks yaptı ki, sonra konuşmadan bile onlara verdi))) Peki, Rusları dikkatle rahatsız etmedi herhangi biri)))
Cidden mi? Bunu daha önce hiç duymamıştım. Bu yüzden eşim bir zamanlar Kafkasyalılar tarafından çok sevilirdi, o da onları severdi. Benim gençliğimde de küçük değildi, oldukça uzundu, 173-174 boylarında, iri kıçlı, beyaz tenli esmerdi. Bu yüzden ona LKN için izin vermediler, bir gün sonunda pes etti ve ona öyle bir seks yaptı ki, sonra konuşmadan bile onlara verdi))) Peki, Rusları dikkatle rahatsız etmedi herhangi biri)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
IrishkaLH, erkek kalemleri. Okulda insanların sizin hakkınızda söylediklerine özellikle dikkat edersiniz ve bu şirketteki otoritenize değer verirsiniz. Elbette çoğu insan iri göğüslü ve sıkı popolu ince kadınlardan hoşlanır ve bu listenin bir parçası olmamanız başka bir şeydir, tamamen "alay konusu" olma riskiniz olması başka bir şeydir. (bu yaşta çoğu kişi fikir şirketlerinin değerini abartıyor). Üniversitede, kendi bireysel zevkleriniz, kişiliğinizin nihai oluşumu ve cinselliğe daha geniş bir bakış açısı için daha geniş bir alan sağlar. Daha yetişkin yaşamda, ekmeklerin cinselliğiyle ilgili çok az kompleks vardır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 6 months
zevkler yaşlandıkça değişir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
IrishkaLH, güzel fotoğraflar
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 678 Views
-
Last post by Graham
-