Adı Olya.
Bazen erkeklerle buluştum, onlara çıplak fotoğraflarını gösterdim ve onlar onlara bakıp yorum yaparken ben de onlara oral seks yaptım.
Onun bundan haberi yok.
Fotoğrafını internette yayınlamam hoşuma gitti
Unnamed1.jpg
DSC00379.JPG
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 9):
Adı Olya. Bazen erkeklerle buluştum, onlara çıplak fotoğraflarını gösterdim ve onlar onlara bakıp yorum yaparken ben de onlara oral seks yaptım. Onun bundan haberi yok. Fotoğrafını internette yayınlamam hoşuma gitti ;)
fedor36: ↑24 Aug 2022, 11:14Rasrom, o çok güzel! o nasıl boşalıyor? Neden ayrıldılar
Yüksek sesle boşaldı
Cinsiyetle ilgisi olmayan sorunlar nedeniyle ayrıldık
Genel olarak oldukça ahlaksız. Deney yapmayı seviyorlardı.
Altın duşları, halka açık yerlerde seks yapmayı vb. denediler.
İlk kocasından iki oğlu var. Onlarla ensest ilişkisinin beni tahrik ettiğini belli belirsiz ima etmeye çalıştım ama bu onun için çok fazlaydı
[quote=fedor36 post_id=102484 time=1661328845 user_id=4919] [ref=#804000]Rasrom[/ref], o çok güzel! o nasıl boşalıyor? Neden ayrıldılar [/quote]
Yüksek sesle boşaldı ;) Cinsiyetle ilgisi olmayan sorunlar nedeniyle ayrıldık Genel olarak oldukça ahlaksız. Deney yapmayı seviyorlardı. Altın duşları, halka açık yerlerde seks yapmayı vb. denediler. İlk kocasından iki oğlu var. Onlarla ensest ilişkisinin beni tahrik ettiğini belli belirsiz ima etmeye çalıştım ama bu onun için çok fazlaydı ;)
fedor36: ↑24 Aug 2022, 11:26Rasrom, sınıf. ve onunla başka ne yaptı? Anal? Göt yalamak mı? MMF mi yoksa FFM mi, oyuncak kullandın mı?
Kıçından hoşlanmadım, bir kez denedik ama o beğenmedi o
Evet, karşılıklı riming yaptılar - bu harika
Bir zamanlar partner değişimi olmuştu. Birkaç arkadaşım ziyarete geldi, hepsi sarhoş oldular ve yatak odamızda üçlü yaptılar: Onun arkadaşını siktim ve o anda karımı göğsünden tutuyordum, onun vajinasında bu arkadaşımın kocasının siki vardı
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 4):
[quote=fedor36 post_id=102489 time=1661329611 user_id=4919] [ref=#804000]Rasrom[/ref], sınıf. ve onunla başka ne yaptı? Anal? Göt yalamak mı? MMF mi yoksa FFM mi, oyuncak kullandın mı? [/quote]
Kıçından hoşlanmadım, bir kez denedik ama o beğenmedi o Evet, karşılıklı riming yaptılar - bu harika ;) Bir zamanlar partner değişimi olmuştu. Birkaç arkadaşım ziyarete geldi, hepsi sarhoş oldular ve yatak odamızda üçlü yaptılar: Onun arkadaşını siktim ve o anda karımı göğsünden tutuyordum, onun vajinasında bu arkadaşımın kocasının siki vardı ;)
Lanet olsun, muhteşem kadın! Fotoğraf 2008’den, acaba şimdi nasıl görünüyor? Sizce şimdi seks konusunda kiminle sıkışıp kaldı, yoksa tam tersine daha da ahlaksızlaştı mı?
Lanet olsun, muhteşem kadın! Fotoğraf 2008’den, acaba şimdi nasıl görünüyor? Sizce şimdi seks konusunda kiminle sıkışıp kaldı, yoksa tam tersine daha da ahlaksızlaştı mı?
fedor36: ↑24 Aug 2022, 12:19Rasrom, OH, iyi ve eşsiz . Çok ortağı var mıydı? Bir kadınla seks yaptı mı? fotoğraflarda kaç yaşında?
Ben ve ilk kocası dışında muhtemelen bir düzine kadar vardı
Sonra evlenmedi.
Bildiğim kadarıyla hiç kadın yoktu. Her durumda, benden önce ve benimle. O halde - sadece tahmin edebiliyorum.
Fotoğraflarda 32 yaşında.
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
NewDim: ↑24 Aug 2022, 13:08
Lanet olsun, muhteşem kadın! Fotoğraf 2008’den, acaba şimdi nasıl görünüyor? Sizce şimdi seks konusunda kiminle sıkışıp kaldı, yoksa tam tersine daha da mı ahlaksızlaştı?
Artık normal görünüyor ;)
Artık ara sıra iletişim kuruyoruz ama cinsiyeti tartışmıyoruz.
Çoğunlukla erkeklerden oluşan bir ekipte çalışıyor.
Yani bence öyle değil dikkatten mahrum.
These users thanked the author Rasaroam for the post:
[quote=fedor36 post_id=102508 time=1661332760 user_id=4919] [ref=#804000]Rasrom[/ref], OH, iyi ve eşsiz . Çok ortağı var mıydı? Bir kadınla seks yaptı mı? fotoğraflarda kaç yaşında? [/quote]
Ben ve ilk kocası dışında muhtemelen bir düzine kadar vardı ;) Sonra evlenmedi.
Bildiğim kadarıyla hiç kadın yoktu. Her durumda, benden önce ve benimle. O halde - sadece tahmin edebiliyorum. Fotoğraflarda 32 yaşında.
[size=85] [color=green]2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size ] [alıntı =NewDim post_id =102524 time=1661335715 user_id=7759] Lanet olsun, muhteşem kadın! Fotoğraf 2008’den, acaba şimdi nasıl görünüyor? Sizce şimdi seks konusunda kiminle sıkışıp kaldı, yoksa tam tersine daha da mı ahlaksızlaştı? [/quote]
Artık normal görünüyor ;) Artık ara sıra iletişim kuruyoruz ama cinsiyeti tartışmıyoruz. Çoğunlukla erkeklerden oluşan bir ekipte çalışıyor. Yani bence öyle değil dikkatten mahrum.
Eski sevgilim yazdı ...(eski sevgilim gibi, 3 haftadır tanışıyoruz😆) Ona buna neden ihtiyacın olduğunu söyledim, Seks istediğini sanıyordum. Seks ima etmediğini, sadece iletişim kurmak istediğini...
Last post
Çevrelerde aynı şeyi sürüyorlar
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
35 yaşındaki birçok kadın neden kendilerini yaşlı kadın olarak görüyor? Sonuçta, çoğu durumda bu bir kadın vay be
Last post
35 yaşındaki kadınların çoğu neden kendilerini yaşlı kadın olarak görüyor? Sonuçta çoğu durumda bu bir kadın vay
Sanırım esas olarak görünüş yüzünden. Fahiş boyutlara kadar şişmanlıyorlar, yüz...