Bir iki kişiyle sevişmeyi nasıl da hayal ediyorum, o güzel kadınlar pes edip beni erkek arkadaşlarının sikleriyle beslediler

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir iki ya da iki kişiyle sevişmeyi nasıl da hayal ediyorum, o güzel kadınlar pes edip beni erkek arkadaşlarının sikleriyle beslediler

Unread post by Anadolu »

Nedir bu, hayatımda en az bir kez fahişe olmak ve uyarıcılara boğulduktan sonra kendimi bir iki ahlaksız çifte vermek istiyorum... bırakın kadınlar beni kız gibi giydirsinler ve beni sikerken, yalasınlar ve en küstahça siksinler, bana siklerini ve erkeklerini nasıl emeceklerini ve bunu benimle yapmalarını istiyorum ve sonra, ne zaman Tuvalete gidiyorum, döndüğümde sikiştiklerini göreceğim..Tatlı zevklerini izledikten, inlemelerini ve iç çekişlerini duyduktan sonra dayanamıyorum, siksiz deliklerini yalamaya ve tokalaşmaya başlayacağım. adamlar siklerini çıkarıp tekrar taktıklarında, ben bu eyleme hayran kalacağım, lanet güzel kadınların şehvet ve zevkle çarpık ağızları ve hanımlardan biri kalkıp sikimi çıkaracak kıçından tut ve saçlarımdan tutup beni sırt üstü yatan ve parlak aletini çeken ve buyurgan bir şekilde üzerine oturmamı emreden, kıçımı kremayla yağlayan ve parmaklarımı oraya iten herife doğru çek, itaatkar bir şekilde oturacağım üstte bacaklarım açık ve piliç beni sikimden tutuyor, diğer eliyle yavaşça kıçımı aşağı indiriyor, şişmiş kıçını yerleştiriyor, kaygan analımın içine itiyor, donuk bir acı hissettim, dudaklarımı söyledim, nasıl olduğunu gördüm Kıçımın sahibi gibi oynayan fahişenin gözleri parıldamaya başlıyor, dalışı kontrol ederken kıçıma daha da derinden giren sıcak, kalın bir sal ile dolmaya başlıyorum, donuk bir acı hissettiğimde donuyorum ve onu hafifçe tekrar kaldırıyorum. Bir adamın kasıklarının üzerinde oturduğumu ve kıçımdaki tüm aletin karnım ve göğsümde tatlı bir hisle birlikte titrediğini anlayana kadar titreşen sıcak aletin üzerine otur, aletimin umutsuzca titreştiğini ve onu salladığımı anlayana kadar otur elimde ve yavaş yavaş sikin üzerinde kıpırdamaya başlıyor, dikkatlice yeni role alışmaya başlıyor, kıçımı herife veren piliç yanıma geliyor, sikimi ağzına alıyor ve emiyor, öpmek için dışarı çıkarıyor sertçe bana dönüyor ve güzel kıçını yüzümün önüne koyuyor, kalçasını ayırıp kırık anal deliğini gösteriyor, yüzüne doğru bastırıyor ve dilim de onun yaralı göt deliğini sevgiyle yalamaya başlıyor, deliğe doğru gidiyor , amının içine giriyor, ıslak duvarlarını okşuyor, fark etmeden, sikin üzerinde daha fazla hareket ediyorum, tekrar dışarı çekiyorum, gerçek bir fahişe gibi sikin üzerine oturuyorum, kıçımı sikiyorum. uzun bir süre boyunca bunu birçok kez farklı kızlarla yaptım, gecenin yarısında tekrar tekrar oldu, sikimle onların sıkı kıçlarına nüfuz ettim, inlemeleri ve istekleri duydum, onları tutkuyla siktim ve şimdi bunu kendim hissettim. ve dört çift göz bana bakıyor, gülüyorlar, birbirlerinin tatlı noktalarını okşuyorlar, güçlü göğüsleri ve yuvarlak güçlü kıçı olan bir kadın, erkek arkadaşının sikini açık kırmızı kedisinden çıkardıktan sonra ayağa kalktı ve yanıma geldi, ben sikin ve zorbasının kıçımdan nasıl kaydığını ve boş kıçın garip bir şekilde bağırsaklarında bir sikin yokluğunu hissettiğini hisset, piliç dudaklarımı öptü ve sike doğru iniyor ve mastürbasyon yapıyor ve öpüyor, onu okşuyor ve ayakta köpek stili beni davet ediyor anal mağarasına üflemek için, bunu hiç zorluk çekmeden sikimi onun kıçına itiyorum ve kalçalarını hareket ettirerek ritmi harekete geçirmeye başlıyor, o kadar kapıldım ki kıçıma bir sik soktuklarında istemsizce seğiriyorum ve deniyorum kurtulmak için ama güçlü eller beni hatunun kıçına doğru itiyor ve ikinci adamın göt deliği içime sıkışıyor, o da şu anki hatunu sikti, sessizce çığlık attım ve onun civciv kıçıyla benim bagajımda oynuyor ve onun erkeği de onunkini yapıştırıyor içime sikiyor, ayrıca şimdilik kıçımı becermeye başlıyor, ben de onun koçbaşının aceleyle içeri girip tekrar geri çekilmesinin, hassas kıçımı çekiçlemesinin baskısı altında sızlanıyor ve inliyorum ve onun kızının kıçına doğru koşuyorum. o kadar hoş ve kadifemsi ki kısa süre sonra onun kıçına boşaldım ve erkeği de benimle aynısını yapıyor ve sanki bir orospununki gibi tasarlanmış sıcak spermlerin kıçıma aktığını hissediyorum. kıçımı inceledikten sonra uzun zamandır bu kadar eğlenmediğini ve dar kıçımın onların piliçlerini becerdiğime değecek bir zevk olduğunu, onların da zevk aldığını ve verdikleri akşam beni fahişe yaptığını söylüyor Ve kızlar çok güzel ve yetenekliler, bunu kendi adıma hissettim çünkü daha önce hiç böyle kızlara sahip olmamıştım, hayallerimi gerçekleştirdiler ve bir erkeğin siki tarafından kıçımdan sikilmekten kurtuldum ve bu sürtükler sayesinde , bir erkekle asla yapmayacağı şeyi hiç tereddüt etmeden yaptı...
https://i.postimg.cc/JnXbMGbY/1631702560-40-boobsa-net-p-mzhm-s-babami-shlyukhami-erotika-instagram-40.jpg
https://i.postimg.cc/rwb0sqyB/4.jpg
These users thanked the author Anadolu for the post:
Ahah
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Bir ya da iki kişiyle sevişmeyi nasıl hayal ediyorum, o güzel kadınlar kendilerini teslim edip kıçımı erkek arkadaşlarının sikleriyle beslediler

Unread post by İçi Boş Şövalye »

anatoliy, harika bir rüya
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”