Ben sapık mıyım?
-
Автор темыvikkiss
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel

Küçük yaşlardan beri seksle ilgileniyordum. 5 yaşımdayken bir arkadaşımla cinsel ilişkiyi taklit ettim, öpüştüm ve soyundum. Ve her geçen yıl daha fazla farklı sapkınlıkları (hatta bazen iğrenç olanları) seviyorum. Şu anda 17 yaşındayım, sadece sanal olanı denedim. aşağılayıcı ilişkiler. Bir sorum var bu normal mi? Sadece birçok kişi bunun yaşla birlikte gittiğini söylüyor, haha..
- These users thanked the author vikkiss for the post (total 25):
- Altı, Kuzey, sergey.sabinin, Alex3145, İlk Rus, Herurg, Solucan Muhafızı, Karın &, SERG!!, Sibiryak89, Mishanja11, Dart, Tavşan, SeRg !$!, Lapinanastya, sapık, INVAR, Aion2012Ölü, Veronika, Viktor (git-git), Poma, Oynat 123, Endişeli, orgazmatör21, Tatlı biber
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ben sapık mıyım?
vikkisss, kızım ve ben nüdistiz
- These users thanked the author Timuryai for the post (total 2):
- Oynat 123, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Rıza ile yapılan her şey normaldir.
Toplumun dayattığı tabu ve kısıtlamalar konusunda endişelenmemelisiniz.
Her türlü arzu ve fetişin yeri vardır.
Şiddet içerse bile her şey önceden tartışılırsa ve insanlar da bunu böyle istiyorsa bu mümkün.
Bu forumda ensest, pedo ve hayvanat bahçesi konuları da dahil olmak üzere hiçbir tür konuyu ve bazen bunların hepsini bir arada bulamazsınız =)
Yani Merak etme!
Toplumun dayattığı tabu ve kısıtlamalar konusunda endişelenmemelisiniz.
Her türlü arzu ve fetişin yeri vardır.
Şiddet içerse bile her şey önceden tartışılırsa ve insanlar da bunu böyle istiyorsa bu mümkün.
Bu forumda ensest, pedo ve hayvanat bahçesi konuları da dahil olmak üzere hiçbir tür konuyu ve bazen bunların hepsini bir arada bulamazsınız =)
Yani Merak etme!
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 2 years 11 months
Seks istememek sapkınlık olur. Aksi takdirde her şey yolunda)
Kadın cinselliğinin zirvesi 30+ yaşında, yani en ilginç olanı henüz gelmedi
Kadın cinselliğinin zirvesi 30+ yaşında, yani en ilginç olanı henüz gelmedi
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 6 months
Hormonlar yüzünden, yani her şey yolunda. 55-60 yaşlarında menopozdan sonra her şey geçecek!
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Arzunuz ve fırsatınız varken tadını çıkarın. Hatırlanması gereken bir şey olacak ve belki birisi tavsiye konusunda yardımcı olabilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Yalan söylüyorlar) Yaşlandıkça hiçbir şey geçmiyor ama tam tersi Denemek istiyorum giderek daha fazla sapkınlık)
- These users thanked the author Çarşamba for the post (total 3):
- Fargal94, VITALIJ1234, Fan
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Tam olarak ne tür sapkınlıklar???vikkisss: ↑02 Apr 2022, 20:49 Küçük yaşlardan beri sekse ilgim vardı. Yaklaşık 5 yaşımdayken bir arkadaşımla cinsel ilişkide bulunmayı, öpüşmeyi ve soyunmayı taklit ettim. Ve her geçen yıl daha farklı sapkınlıklardan (hatta bazen çirkin olanlardan) hoşlanıyorum. . Şu anda 17 yaşındayım, sadece sanal olanı denedim. aşağılayıcı ilişkiler. Bir sorum var bu normal mi? Pek çok kişi yaşlandıkça bunun ortadan kalktığını söylüyor, ahah..
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post:
- Wolffr
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 3 months
ve ne tür sapkınlıklar Kesinlikle!? Lanet olsun, acaba kapak ters mi döndü, yoksa cıvata doğru konumlandırılmadı mı diye merak ediyordum!?)))
- These users thanked the author Wolffr for the post:
- İrlandalı kırbaç
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Doğru) başlangıçta fantezilerde bir zamanlar olan her şey yıllar içinde gerçekleşti, ve zaten farkına varılan ve utanç verici olan şey, sonuç olarak, artık utanmadan yapılıyor ve hatta sınırları genişletmek istiyorum ki yeniden utanayımWednesday: ↑08 Apr 2023, 14:18Yalan söylüyorlar) Hiçbir şey geçmiyor yaşla birlikte, ancak tam tersi Denemek istiyorum her şey daha fazla sapkınlık)Birçok kişi bunun yaşla birlikte geçtiğini söylüyor, ahah..
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Alex yapardı
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Ve ben de merak ediyorum))) Bir soru soruyor ve hangi sapıklıklarınbeğendim)))
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 3):
- VITALIJ1234, Wolffr, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Bayanın parmağıyla kıçımla oynamasını ve karım olmamasını isterim
Sapık, ha???
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Alex yapardı
-
Автор темыvikkiss
- Total posts: 20
iriska-piska,
nBir partnerin dövülmesi, boğulması vb. durumlardaki aşırı zulüm. Sıradan tahakküm ve benzeri şeylerden hoşlanmadığımı da eklemek isterim. Ancak bir partnere yönelik gerçek zulüm, buna sapkınlık dememin nedenidir, çünkü bu tür davranışlar hiçbir etik çerçeveye girmez. Ama şu anda sapkınlığım sorunu umurumda değil, zaten her şey son derece açık ve anlaşılır)
Konuya katıldığınız için çok teşekkür ederim
Kusura bakmayın, biraz daha yüksek cevap verdim)Ve ilgileniyorum))) Bir soru sorar ve ne olduğunu söylemez sapıklıklar beğendim)))
nBir partnerin dövülmesi, boğulması vb. durumlardaki aşırı zulüm. Sıradan tahakküm ve benzeri şeylerden hoşlanmadığımı da eklemek isterim. Ancak bir partnere yönelik gerçek zulüm, buna sapkınlık dememin nedenidir, çünkü bu tür davranışlar hiçbir etik çerçeveye girmez. Ama şu anda sapkınlığım sorunu umurumda değil, zaten her şey son derece açık ve anlaşılır)
Konuya katıldığınız için çok teşekkür ederim
- These users thanked the author vikkiss for the post (total 2):
- Alex_Tash, Viktor (git-git)
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
https://i.postimg.cc/0Qb2zWt6/GNBo-NJS1f-A.webpvikkisss: ↑11 May 2023, 22:43 iriska-piska,Kusura bakmayın, biraz cevap verdim daha yüksek)Ve ilgileniyorum))) Bir soru soruyor ve hangi sapıklıklar like )))
Bir partnerin dövülmesi, boğulması vb. durumlardaki aşırı zulüm. Sıradan tahakküm ve benzeri şeylerden hoşlanmadığımı da eklemek isterim. Ancak bir partnere yönelik gerçek zulüm, buna sapkınlık dememin nedenidir, çünkü bu tür davranışlar hiçbir etik çerçeveye girmez. Ama şu anda sapkınlığım sorunu umurumda değil, zaten her şey son derece açık ve anlaşılır)
Konuya katıldığınız için çok teşekkür ederim![]()
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- vikkiss
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Bunların hepsi normalin ötesinde, endişelenmeyin) asıl mesele aşırıya kaçmamak, aksi takdirde her şey yoluna girecek
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 6 months
2 . ayrıca... eğer beyin "yavaşlatılmazsa", fanteziler tamamen saptırılabilir, ama... eğer beyin yavaşlarsa, o zaman fanteziler fantezi olarak kalacaktır ve (inanın bana) bu en kötü senaryo değildir.. . 3.denediğiniz şey sizin deneyiminizdir...ve diğer insanların tavsiyeleri burada pek uygun değildir... ancak bir noktada "geçecek mi" veya "geçmeyecek" karar vermeniz gerekir kişisel olarak...
1. Çocuklukta sıklıkla aynı cinsiyetten "oyunlar" da vardır (doktor, baba, anne vb.)... yani buradaki soru bunu kendiniz için nasıl kabul edeceğinizdir...vikkisss: ↑02 Apr 2022, 20:49 Küçük yaşlardan beri sekse ilgim vardı. Yaklaşık 5 yaşımdayken bir arkadaşımla cinsel ilişkiyi taklit ettim, öpüştüm ve soyundum. Ve her geçen yıl daha farklı sapkınlıklardan (hatta bazen çirkin olanlardan) hoşlanıyorum. . Şu anda 17 yaşındayım, sadece sanal olanı denedim. aşağılayıcı ilişkiler. Bir sorum var bu normal mi? Pek çok kişi bunun yaşla birlikte geçtiğini söylüyor, ahah..
2 . ayrıca... eğer beyin "yavaşlatılmazsa", fanteziler tamamen saptırılabilir, ama... eğer beyin yavaşlarsa, o zaman fanteziler fantezi olarak kalacaktır ve (inanın bana) bu en kötü senaryo değildir.. . 3.denediğiniz şey sizin deneyiminizdir...ve diğer insanların tavsiyeleri burada pek uygun değildir... ancak bir noktada "geçecek mi" veya "geçmeyecek" karar vermeniz gerekir kişisel olarak...
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 8 months
- field hokey
n- buz balesi
Diğer her şey normal))))
Hayatta yalnızca iki sapkınlık vardır:vikkisss: ↑02 Apr 2022, 20:49 Küçük yaşlardan beri sekse ilgim vardı. Yaklaşık 5 yaşımdayken bir arkadaşımla cinsel ilişkiyi taklit ettim, öpüştüm ve soyundum. Ve her geçen yıl daha farklı sapkınlıklardan (hatta bazen çirkin olanlardan) hoşlanıyorum. . Şu anda 17 yaşındayım, sadece sanal olanı denedim. aşağılayıcı ilişkiler. Bir sorum var bu normal mi? Sadece birçok kişi bunun yaşlandıkça geçtiğini söylüyor, ahah..
- field hokey
n- buz balesi
Diğer her şey normal))))
- These users thanked the author Lesha Aleshkin for the post:
- davenant_1
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 7 months
Eğlenceli olan ve size ve partnerinize zarar vermeyen her şey normaldir . Önemli olan uyum ve karşılıklı zevktir!!vikkisss: ↑02 Apr 2022, 20:49 Küçük yaşlardan beri sekse ilgim vardı. Yaklaşık 5 yaşımdayken bir arkadaşımla cinsel ilişkiyi taklit ettim, öpüştüm ve soyundum. Ve her geçen yıl daha farklı sapkınlıklardan (hatta bazen çirkin olanlardan) hoşlanıyorum. . Şu anda 17 yaşındayım, sadece sanal olanı denedim. aşağılayıcı ilişkiler. Bir sorum var bu normal mi? Pek çok kişi bunun yaşlandıkça geçtiğini söylüyor haha..
- These users thanked the author Anatolik for the post:
- orgazmatör21
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
aşağılamayla birlikte: bu beni biraz endişelendirdi, seks güzeldir, ama senin hayat yolculuğun daha yeni başlıyor, Allah korusun, yolda bir zorbayla karşılaşmanıza, bu bağımlılıktan uzaklaşın, her şey yolunda olsunvikkisss: ↑02 Apr 2022, 20:49 Küçük yaşlardan beri sekse ilgim vardı. Yaklaşık 5 yaşımdayken bir arkadaşımla cinsel ilişkiyi taklit ettim, öpüştüm ve soyundum. Ve her geçen yıl daha farklı sapkınlıklardan (hatta bazen çirkin olanlardan) hoşlanıyorum. . Şu anda 17 yaşındayım, sadece sanal olanı denedim. aşağılayıcı ilişkiler. Bir sorum var bu normal mi? Sadece pek çok kişi bunun yaşla birlikte gittiğini söylüyor, ahah..
-
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 4 months
Doğaları gereği itaatkar oldukları için tüm kızlar sekste aşağılanmayı sever. Dolayısıyla sapık olup olmamanız bu aşırı zulmün sizin için ne anlama geldiğine bağlıdır.
- These users thanked the author Marquis de Sade for the post:
- vikkiss
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 1 year 5 months
Peki aşağılanmayla olan bu sanal ilişki nasıl? Monitör ekranından size her türden isimle sesleniyorlar mı?vikkisss: ↑02 Apr 2022, 20:49 Küçük yaşlardan beri sekse ilgim vardı. Yaklaşık 5 yaşımdayken bir arkadaşımla cinsel ilişkiyi taklit ettim, öpüştüm ve soyundum. Ve her geçen yıl daha farklı sapkınlıklardan (hatta bazen çirkin olanlardan) hoşlanıyorum. . Şu anda 17 yaşındayım, sadece sanal olanı denedim. aşağılayıcı ilişkiler. Bir sorum var bu normal mi? Pek çok kişi yaşlandıkça bunun ortadan kalktığını söylüyor, ahah..
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
İki yıl önceydi, artık olgunlaşmış, akıllanmış ve kendi yolumu seçmiştim. Her şeyin nasıl sonuçlandığını bilmek ister misiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years
-
- Similar Topics