Anonim, iş kıyafeti giyen erkekleri severim, eğer vücutları da iyi durumdaysa, o zaman...

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Anonim, iş kıyafeti giyen erkekleri severim, eğer vücutları da iyi durumdaysa, o zaman...

Unread post by Anonim »

Anonim. İş kıyafeti giyen erkeklere bayılıyorum, eğer vücut da iyi durumdaysa, o zaman vay be, kendimi koparamıyorum)) ve kocam kot pantolon ve eşofman altı, tişörtlerle dolaşıyor, hatta bazen iğrenç.. . Onu güzel giyinmeye zorlayamazsınız. Ben de işten sonra, 42 yaşında bir kadın olarak takım elbiseli ve beyaz gömlekli seksi sporcuların fotoğraflarına bakmalı ve heyecanlanmalıyım)) Bunu neden yazıyorum: eğer ondan sevgi ve şefkat istiyorsanız, erkekler kadının arzularını dinler
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Anonim İş kıyafeti giyen erkekleri seviyorum, eğer vücudu da iyi durumdaysa o zaman...

Unread post by Nika_miku »

Şunu sormak istiyorum: 7/24 gece elbisesi giyiyor musunuz? Ve her gün fitness yapabilirsiniz. HAYIR? O halde bunu neden yapsın? Utanacaksın...
These users thanked the author Nika_miku for the post (total 3):
Victor Peter, Polonya, Anatolik
VessTPneis
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Orientation: heteroseksüel
 Re: Anonim İş kıyafeti giyen erkekleri seviyorum, eğer vücudu da iyi durumdaysa o zaman...

Unread post by VessTPneis »

Öyleyse o adamla neyi sevdiğinizi deneyin ve neye ihtiyacınız olduğunu daha iyi anlayacaksınız.
Maxkar
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Maxkar »

These users thanked the author Maxkar for the post:
seksforumu_
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

Eski karım (henüz evli olmadığım zamanlarda) benden takım elbiseli ve saatli (!!!) çıplak fotoğraflarına mastürbasyon yaparken çekilmiş fotoğraf ve videolarımı göndermemi istedi ;)
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
Mart, Biyel kolu
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288

Unread post by Aşka Dokunmak »

Konudaki tuhaf mesaj... Evet, iş kıyafeti giyen erkekleri de severim. Peki kocanızı evde ceket giymeye ve kravat takmaya zorlamanın anlamı ve sebebi nedir? :hırçın:
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Fargal94
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Orientation: biseksüel

Unread post by İçi Boş Şövalye »

hmm üniformalı adamlar
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195

Unread post by Film tutkunu »

Anonim: 15 Nov 2019, 23:05 Anonim.
İş kıyafeti giyen erkekleri seviyorum, eğer vücut da iyi durumdaysa, o zaman vay be, kendimi ayıramıyorum)) A kocam kot pantolon, eşofman altı, tişört giyiyor, bazen iğrenç oluyor... Ne seni güzel giyinmeye zorlayacak. Ve işten sonra ben, 42 yaşında bir kadın olarak takım elbiseli ve beyaz gömlekli seksi atletik yakışıklı erkeklerin fotoğraflarına bakmak zorundayım, ve heyecanlanın)) anında orgazm) Ben bu yüzden yazıyorum: erkekler , eğer ondan sevgi ve şefkat istiyorsanız kadınların arzularına kulak verin.
Kocanıza boks yapmasını söyleyin.

Gönderildi 2 dakika 39 saniye sonra:
Вы одиноки?
Автор, уважаемый, темы, да-да, замужем.
edgard.shuhard
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by edgard.shuhard »

Markete gitmeden önce iş kıyafeti giymek oldukça tuhaf... Tabii bu mağazanın müdürü değilseniz). Takım elbiseleri severim... Her ne kadar kuşkusuz en rahat günlük kıyafetler olmasalar da).
Anto_Vz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Anto_Vz »

Artık farklı konuşmamız gerekiyor. Hangi kız iki ya da üç çocuk doğurmaya hazırdır? Gerçi bunu nereye yazıyorum? Üç çocuğum var, eşim artık istemiyor. Ve ben de istiyorum. Ve ne yapmalı? Konu iş kıyafeti değil, bu saçmalık.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”