Çocuklar, annem fahişe mi yoksa bu normal mi?
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocuklar, annem fahişe mi yoksa bu normal mi?
Zaten birçok yoruma baktım ama genel bir fikir istiyorum.
Annem 38 yaşında, güzel, atletik esmer. Göğüsler 2+, normal kalça. Hayatım boyunca tenis oynadım.
Babam gittikten sonra içmeye başladı ve arkadaşım tarafından zorla sikildi. Korkunç, şişman ucube. Son fahişe gibi aptalca ona tecavüz etti. Onun altında nasıl inlediğini, karşılık verdiğini gördüm ama adam onu spermle doldurana kadar onu parçaladı. Sonra orada ter içinde yattı ve uludu...
4 yıl geçti, yine içki içmeye ve ziyarete gelen sınıf arkadaşlarımdan fabrikadaki işçilere kadar herkesle flört etmeye başladı. ev. Erkekleri tahrik etmeyi, kısa bir elbise veya elbiseyle onlara çıkmayı gerçekten seviyor.
Anlıyorum ki bir gün onun sarhoşu da kesinlikle son fahişe gibi sikilecek... Üstelik bu tek bir adamla sınırlı olmayacak...
Ve umurumda bile değil, bu benim hatam.
Dürüst olun, onun bir fahişe olduğunu mu düşünüyorsunuz? Kendisi de bir çevrede dolaşılmasına izin mi vermek istiyor, yoksa bu hala masum bir flört mü?
23 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Mümkün olan en açık sözlü ve dürüst görüşü istiyorum. Peki böyle bir kadından faydalanır mıydınız?
Annem 38 yaşında, güzel, atletik esmer. Göğüsler 2+, normal kalça. Hayatım boyunca tenis oynadım.
Babam gittikten sonra içmeye başladı ve arkadaşım tarafından zorla sikildi. Korkunç, şişman ucube. Son fahişe gibi aptalca ona tecavüz etti. Onun altında nasıl inlediğini, karşılık verdiğini gördüm ama adam onu spermle doldurana kadar onu parçaladı. Sonra orada ter içinde yattı ve uludu...
4 yıl geçti, yine içki içmeye ve ziyarete gelen sınıf arkadaşlarımdan fabrikadaki işçilere kadar herkesle flört etmeye başladı. ev. Erkekleri tahrik etmeyi, kısa bir elbise veya elbiseyle onlara çıkmayı gerçekten seviyor.
Anlıyorum ki bir gün onun sarhoşu da kesinlikle son fahişe gibi sikilecek... Üstelik bu tek bir adamla sınırlı olmayacak...
Ve umurumda bile değil, bu benim hatam.
Dürüst olun, onun bir fahişe olduğunu mu düşünüyorsunuz? Kendisi de bir çevrede dolaşılmasına izin mi vermek istiyor, yoksa bu hala masum bir flört mü?
23 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Mümkün olan en açık sözlü ve dürüst görüşü istiyorum. Peki böyle bir kadından faydalanır mıydınız?
- These users thanked the author JoyMen99 for the post:
- Andrey Petrov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Re: Arkadaşlar annem fahişe mi yoksa bu normal mi?
Burası anonim bir forumdur! Ve yalan söylemek için hiçbir nedenim yok! Kesinlikle utanılacak bir şey yok...
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
JoyMen99, ne saçmalık? Hiçbir oğul annesine bunun yapılmasına izin vermez. Bu arkadaşımı dişlerimle öldürürdüm. 38 yaşında, seni saat kaçta doğurdu?
- These users thanked the author Yolcu 161 for the post (total 2):
- Johnny depp, Hacı
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
İzin vermeyecek misiniz?? Onları "arkadaşlarıyla" yakaladığımda ne yapmam gerekiyordu..?? Çıkar onu..?
18 yaşında doğum yaptı.. Alkol sorunu var ve bu beni çileden çıkarıyor.Putnik 161: ↑07 Sep 2022, 23:46 Bu ne tür bir saçmalık? Hiçbir oğul annesine bunun yapılmasına izin vermez. Bu arkadaşımı dişlerimle öldürürdüm. 38 yaşında, seni saat kaçta doğurdu?
İzin vermeyecek misiniz?? Onları "arkadaşlarıyla" yakaladığımda ne yapmam gerekiyordu..?? Çıkar onu..?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Elinde bir baykuş ve şişman bir adam karaciğer fabrikasındaki adam! Ve yaşamak için sadece 30 dakikası kalmıştı... Ve o anda kaç yaşında olduğunuzun hiçbir önemi yok, 14 yaşında, 16 ya da 20! Bir şeyi düşünmeye başladığım anda kanımda ve beynimde tek bir düşünce oluşmalı: Annem için tereddüt etmeden öldüreceğim!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 9 months
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Ya da belki hoşuma gitti, onu nasıl becerdi..? Ne kadar terbiyeli, güzel bir anne... ve burada son fahişe gibi inliyor, oğul olmaya layık bir oğlan çocuğu gibi 100 kilo civarında kıvranıyor...))Pilgrim: ↑08 Sep 2022, 09:36 Elinde bir baykuş ve karaciğerinde şişman bir adam! Ve yaşamak için sadece 30 dakikası kalmıştı... Ve o anda kaç yaşında olduğunuzun hiçbir önemi yok, 14 yaşında, 16 ya da 20! Bir şey hakkında düşünmeye başladığım anda kanımda ve beynimde tek bir düşünce oluşmalı: Annem için tereddüt etmeden öldüreceğim!
- These users thanked the author JoyMen99 for the post:
- alex503311
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Bu dediğim gibi bu sadece bir aldatmaca, erkeklerin kaygılı olduğu vs. ve 30’dan 40’a kadar birçok kadın
ayrıca bir erkek ve sikişmek istiyor.
Örneğin, şunu gösterecekler: aktris Ivanova (Petrov, Sidorov), herkes tarafından biliniyor, 2 dizi ve üç film, diyelim ki Sotnikova veya Boyarskaya olarak tanınıyor ve 6 kocası var, yani 6 erkek onu becerdi ve eğer karakterli değilse sanırım eski kocaları da onu beceriyor, artı yeni bir koca ve sevgililer.
Ve sonra oğlu geldi "Anne, dün komşumun nasıl olduğunu gözetledim Giyinirken, okulda öğretmenin ceketini nasıl çıkardığını izledim ve dün meslektaşın geldi, onu öptüm, kırılmıştı"
Anne: Sanırım kafan meşgul. (Kim söyleyebilir ki)
Fanteziye gelince, öncelikle, eğer içki içiyorsa, o zaman büyük ihtimalle, dedikleri gibi, amın metresi değildi ve sikişmek istiyordu.
Yaklaşık 100 kg ve şişman, o zaman o da tekdüze, örneğin ben neredeyse 190 cm’yim, benim için 100 kg, neredeyse normal kiloda,
eğer bir atlet aynı zamanda 180-190 civarındaysa, 100 ağırlığındadır kaslı ve yağsız.
Normal bir arkadaşın, bunu izleyen arkadaşının annesine dokunmayacağını ve onun da aynı fikirde olmadığını belirtmeye bile gerek yok.
Ama onu sadece evine getirecek, Çiçek, konyak alın ve 1 saat sonra sevişecekler ve kendisi de onunla işini bitirecek.
Oğullara gelince, bu iyi. Bu tam bir şaka. Peki ya kız kardeş olacak kadar iyiyse? Evet, yarısı muhtemelen kendilerinden daha yaşlı kadınlarla başladı, yani bölgenin yarısı böyle kadınlarla evlendi, ama bu garip, ama 30-40 yaşlarındaki çoğu genç erkeklere ihtiyaç duyuyor çünkü seks istiyorlar ve bir dakikalığına değil, birisi 1- 2 saat ve genç erkekler onları tamamen sakinleştirecektir.
Benim de 10-16 yaş arası, yaş farkı veya daha fazla kadınlarım vardı, ayrıca ilk başta senin yaşında bir oğlum var , ve 5 dakika sonra çoktan inlemeye başladılar ve çoğu da sonunda inledi; bazıları metresti ve 5 yıl veya daha fazla süredir birkaç yıldır flört ediyorlardı.
Arkadaşlara gelince, arkadaşlar tabu değil, bir arkadaşın erkek kardeşinin karısıdır. , evet ama arkadaşın annesi, kız kardeşi, teyzesi hiç tabu değil,
anne önlem aldığı ve hiçbir sorun olmadığı için ve kız kardeş, bu hiç tabu değil, birçok kız kardeş aşık oldu bir arkadaşıyla
kardeşiyle ve birçoğu evlendi.
XXX’i sevdiğimi defalarca söyledim. Örneğin, Japonya’dan MILF, örneğin oyuncu seçimi, çok doğru ve mütevazı geliyorlar ve 10 dakika sonra onun bir penise saplandığını veya sikildiğinde çoktan uçtuğunu görebiliyorsunuz.JoyMen99: ↑08 Sep 2022, 11:11Ya da belki hoşuma gitti, onu nasıl becerdi..? Ne kadar terbiyeli, güzel bir anne... ve burada son fahişe gibi inliyor, oğul olmaya uygun 100 kg’lık bir erkek çocuğunun etrafında kıvranıyor...))Elinde bir baykuş ve karaciğerinde şişman bir adam! Ve yaşamak için sadece 30 dakikası kalmıştı... Ve o anda kaç yaşında olduğunuzun hiçbir önemi yok, 14 yaşında, 16 ya da 20! Bir şey hakkında düşünmeye başladığım anda kanımda ve beynimde tek bir düşünce oluşmalı: Annem için tereddüt etmeden öldüreceğim!
Bu dediğim gibi bu sadece bir aldatmaca, erkeklerin kaygılı olduğu vs. ve 30’dan 40’a kadar birçok kadın
Örneğin, şunu gösterecekler: aktris Ivanova (Petrov, Sidorov), herkes tarafından biliniyor, 2 dizi ve üç film, diyelim ki Sotnikova veya Boyarskaya olarak tanınıyor ve 6 kocası var, yani 6 erkek onu becerdi ve eğer karakterli değilse sanırım eski kocaları da onu beceriyor, artı yeni bir koca ve sevgililer.
Ve sonra oğlu geldi "Anne, dün komşumun nasıl olduğunu gözetledim Giyinirken, okulda öğretmenin ceketini nasıl çıkardığını izledim ve dün meslektaşın geldi, onu öptüm, kırılmıştı"
Fanteziye gelince, öncelikle, eğer içki içiyorsa, o zaman büyük ihtimalle, dedikleri gibi, amın metresi değildi ve sikişmek istiyordu.
Yaklaşık 100 kg ve şişman, o zaman o da tekdüze, örneğin ben neredeyse 190 cm’yim, benim için 100 kg, neredeyse normal kiloda,
eğer bir atlet aynı zamanda 180-190 civarındaysa, 100 ağırlığındadır kaslı ve yağsız.
Normal bir arkadaşın, bunu izleyen arkadaşının annesine dokunmayacağını ve onun da aynı fikirde olmadığını belirtmeye bile gerek yok.
Ama onu sadece evine getirecek, Çiçek, konyak alın ve 1 saat sonra sevişecekler ve kendisi de onunla işini bitirecek.
Oğullara gelince, bu iyi. Bu tam bir şaka. Peki ya kız kardeş olacak kadar iyiyse? Evet, yarısı muhtemelen kendilerinden daha yaşlı kadınlarla başladı, yani bölgenin yarısı böyle kadınlarla evlendi, ama bu garip, ama 30-40 yaşlarındaki çoğu genç erkeklere ihtiyaç duyuyor çünkü seks istiyorlar ve bir dakikalığına değil, birisi 1- 2 saat ve genç erkekler onları tamamen sakinleştirecektir.
Benim de 10-16 yaş arası, yaş farkı veya daha fazla kadınlarım vardı, ayrıca ilk başta senin yaşında bir oğlum var , ve 5 dakika sonra çoktan inlemeye başladılar ve çoğu da sonunda inledi; bazıları metresti ve 5 yıl veya daha fazla süredir birkaç yıldır flört ediyorlardı.
Arkadaşlara gelince, arkadaşlar tabu değil, bir arkadaşın erkek kardeşinin karısıdır. , evet ama arkadaşın annesi, kız kardeşi, teyzesi hiç tabu değil,
anne önlem aldığı ve hiçbir sorun olmadığı için ve kız kardeş, bu hiç tabu değil, birçok kız kardeş aşık oldu bir arkadaşıyla
kardeşiyle ve birçoğu evlendi.
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Onun aksine, güzel bir annem olduğu için beni hep kıskanırdı...
Daha önce bana yaklaşmıştı ama alaycı bir ret cevabı almıştı..
Ve tek şansı buydu çünkü... O gerçekten sarhoş bir kedinin sahibi değil...
Anladığım kadarıyla odada takılmaya devam edeceğimi ve hemen onu sikeceğimi düşünmüş.
Bir arkadaşımın anne tabu mu..? Bu komik ama gerçek şu ki arkadaşlarımın büyük bir kısmı annemi sikerdi, çünkü... onlara göre bu aptalca koca memeli, güzel bir kadın, aynı zamanda çöpte içki içiyor... bacaklarını açmamak günah...
Dostum 170 yaşında, 18 yaşında ve 100 kiloda ve atlet...)alex503311: ↑08 Sep 2022, 11:44XXX’i sevdiğimi defalarca söyledim. Örneğin, Japonya’dan MILF, örneğin oyuncu seçimi, çok doğru ve mütevazı geliyorlar ve 10 dakika sonra onun bir penise saplandığını veya sikildiğinde çoktan uçtuğunu görebiliyorsunuz.Ya da belki hoşuma gitti, onu nasıl becerdi..? Ne kadar terbiyeli, güzel bir anne... ve burada son fahişe gibi inliyor, oğul olmaya uygun 100 kg’lık bir erkek çocuğunun etrafında kıvranıyor...))Eline bir baykuş koy ve onu şişman adamın karaciğerine yerleştir! Ve yaşamak için sadece 30 dakikası kalmıştı... Ve o anda kaç yaşında olduğunuzun hiçbir önemi yok, 14 yaşında, 16 ya da 20! Bir şey hakkında düşünmeye başladığım anda kanımda ve beynimde tek bir düşünce oluşmalı: Annem için tereddüt etmeden öldüreceğim!
Arkadaşlara gelince, arkadaşlar tabu değil, bir arkadaşın erkek kardeşinin karısıdır. , evet ama bir arkadaşın annesi, kız kardeşi, teyzesi hiç tabu değil ,
çünkü anne koruma kullanırsa hiçbir sorun olmaz ve kız kardeş, bu hiç de tabu değil, birçok kız kardeş birbirlerine aşık oldular
kardeşim ve birçoğu evlendi.
Onun aksine, güzel bir annem olduğu için beni hep kıskanırdı...
Daha önce bana yaklaşmıştı ama alaycı bir ret cevabı almıştı..
Ve tek şansı buydu çünkü... O gerçekten sarhoş bir kedinin sahibi değil...
Anladığım kadarıyla odada takılmaya devam edeceğimi ve hemen onu sikeceğimi düşünmüş.
Bir arkadaşımın anne tabu mu..? Bu komik ama gerçek şu ki arkadaşlarımın büyük bir kısmı annemi sikerdi, çünkü... onlara göre bu aptalca koca memeli, güzel bir kadın, aynı zamanda çöpte içki içiyor... bacaklarını açmamak günah...
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
- Registered for: 2 years 10 months
Benimki neredeyse hiç içki içmez, elbette, peki, nasılve hepsi bu, ama sikişmeyi seviyor. Düzenli sikikler var, ama aynı zamanda rastgele olanlar da var. Gençlerle uğraşmaz, kendi yaşındaki insanları tercih eder.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 6 months
Annemin bir fahişe olduğunu hayal etmek hoşuma gidiyor. Toplu taşıma araçlarında onu nasıl taciz ediyorlar, misafirlerin önünde kocaman kıçını ve amını nasıl gösteriyor. Ya da kıçı sike takılıp yüzüne boşalırken ve yanmamaya çalışırken benimle telefonda nasıl konuşuyor?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 11 months
Yani şimdi yazar 20, anne ise 40 yaşında
- These users thanked the author Parapar for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 913 Views
-