Çocuk anne ve babasını rahatsız etti
-
Автор темыGerda
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 11 months
Çocuk anne ve babasını rahatsız etti
Kızlar, kocanızla seks yaparken, kocanızın penisini vajinanıza sokup sizi sikmeye başlaması ve ardından çocuğunuzun size anne diye seslenmesi hiç başınıza geldi mi? Bu sırada kendinizi nasıl hissettiniz ve ne cevap verdiniz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Çocuk ebeveynleri rahatsız etti
baba annesini köpek stili siktiğinde kapı açılıyor ve kız yatağa atlayıp soruyor - ah, ne yapıyorsun - ama duramıyorum.
- These users thanked the author Alexb for the post:
- Aslan 123540
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Orgazm!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Yani karını sikiyordun ve kızın sana mı saldırdı? O sırada kaç yaşındaydı? Peki eşiniz buna nasıl tepki verdi?
-
- Orgazm!
kızım yaklaşık 10 yaşındaydı ve eşim daha sonra her şeyi oyuna dönüştürmeye çalıştı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year
- Orientation: heteroseksüel
Eğer 10 yaşındaysa, bence çocuğunuz ne yaptığınızı çok iyi anladı
-
Автор темыGerda
-
- Registered for: 1 year
- Özellikle sabahları, annemi ararken odaya bir çocuğun girmesi ve beni battaniyenin altına uçurması çok hoşuma gidiyor ve başının nasıl aşağı yukarı hareket ettiğini açıkça görebiliyorsunuz. Çocuğa annesinin hala uyuduğunu söylüyorsunuz....
- Çocuklar evdeyken karımı köpek stili, çıplak kıçını açık kapıya dayamayı seviyorum. O berbat ve ben kapının dışına bakıyorum. Çocuk gelmeden önce her zaman onu bir battaniyeyle örtüyorum ama riski gerçekten seviyorum
- Çocuklar yakındayken ama bakmadıklarında sürekli kıçını ve göğüslerini tutuyorum
- Havuza girdiğinde çok yaralandı. Su altında elini mayosuna, ardından parmağını kıçına soktu. Çocuklarımız ve annesi yakınlarda yüzüyordu ve ben de parmağımla kıçımı sikiyordum.
- Çocuklar evdeyken karımı köpek stili, çıplak kıçını açık kapıya dayamayı seviyorum. O berbat ve ben kapının dışına bakıyorum. Çocuk gelmeden önce her zaman onu bir battaniyeyle örtüyorum ama riski gerçekten seviyorum
- Çocuklar yakındayken ama bakmadıklarında sürekli kıçını ve göğüslerini tutuyorum
- Havuza girdiğinde çok yaralandı. Su altında elini mayosuna, ardından parmağını kıçına soktu. Çocuklarımız ve annesi yakınlarda yüzüyordu ve ben de parmağımla kıçımı sikiyordum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 1 year 1 month
Bir keresinde fahişe bir kızı kendi evinde becermiştim. Kızı küçüktü, yaklaşık 5 yaşındaydı. Aynı odada uyudum. Kızın üstündeyim, ikisi de çıplak. Bir ara başımı kaldırıyorum ve kızının uyumadığını, bizi izlediğini görüyorum. Kıza söylüyorum; kızınız uyandı ve bakıyor. Cevap veriyor - evet, önemli değil, hâlâ hiçbir şey anlamıyor, durma...
Birinin bizi gözetlemesi hem utanç verici hem de alışılmadık derecede hoştu . Orgazm güçlüydü.
Birinin bizi gözetlemesi hem utanç verici hem de alışılmadık derecede hoştu . Orgazm güçlüydü.
- These users thanked the author Sanatçı for the post:
- Ukraynakarısürtük
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 3602 Views
-
Last post by Sanatçı