Sabah uyandığımızda kahve içmek için oturduk ve herkes hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı... Tanya benimle şakalaştı ve Seryozha bazen kuru bir şekilde cevap verdi, utandığı ve utandığı açıktı. Hiç acelem yoktu ve onlar üniversiteye hazırlanıyorlardı, Tanka duşta bir süre ortadan kayboldu, hazırlandı ve beni öptü, Seryozha’yı da yanına aldı ve gittiler...
2 gün geçti , Cumartesi geldi...
-Sevgili ben, alışverişe gidiyorum
-Tanya, ne kadar yapabilirsin? Giyecek bir şeyin yok mu hadi uzanalım...
-Kendime yeni iç çamaşırı alacağım) Bugün muhteşem görünmek istiyorum)
-OOO, var mı akşam için planlar?
-evet) güçlen tatlım...
Akşam olanlar beni şok etti...Şarap içtikten sonra Tanka beni yatağıma gönderdi ve geri döndüğünde neredeyse çenemi kaybettim. İki kişi vardı... ikisi de iç çamaşırlıydı ve yer lambasının loş ışığında Seryozha’yı gördüm... nasıl ne zaman geldi? Onu ikinci kez bunu yapmaya, hatta kadın kıyafetleri giymeye nasıl ikna etti? Gördüklerim karşısında şaşkına döndüm...
-sevgilim, işte buradayız)
-Sözlerim yok...
-ama sana hiçbir şey söyleyemem yatağa uzanmam gerekiyor
Beni sırt üstü yatırıp külotumu çıkardı ve emmeye başladı... mmm harikaydı... Ama aniden durdu
-buraya gel , sürtüğün Ağzı muhtemelen çoktan sikini özlemiştir?!
Kahretsin, onu bir kızdan ayırt edemezsin...
Dikkatlice yatağa tırmandı ve çok nazikçe aletini eline aldı...bir saniye baktıktan sonra dudaklarını etrafına doladı...
Heyecan...ne heyecan...
Tanya tepeye tırmandı ve külotunu kenara iterek yüzüme çöktü... Kelimelerle anlatılamaz...
Zaman zaman Seryozha’ya dönerek ona sürtük diyor ve daha derin yutkunmasını talep ediyordu... ama bence elinden geleni yaptı...
-pozisyonumuzu değiştirelim tatlım, içime gel
Hemen üzerine atladım ve çılgın bir hızla onu tamamen sikmeye başladım. burada başka birinin olduğunu unutuyorum...
-sus, canım, şşş...burada da sikini isteyen başka bir kaltak var...
Bu maratonda bir beş dakika daha ve Tanya benden arkadaşıyla ilgilenmemi istedi
-deliğini hazırlayalım, yağın nerede olduğunu hatırlıyor musun?
Kravati ile birlikte sessizce ayağa kalktı raftan yağlayıcıyı aldı ve beceriksizce eğildi ve kıçını yağlamaya başladı
-yeter... buraya gel zaten) sırt üstü yat ve bacaklarını kaldır... evet, böyle...
Yine manzara... sadece görüntüsüyle sizi zirveye çıkarıyor... Bir de bu iç çamaşırı... Tanrım, ona çok yakıştı...
Onları biraz yukarı çekerek sonuna kadar çıkarmamaya karar verdim
-hadi tatlım, seninkine bakmasını istiyorum içine boşaldığında gözler
Şaşırtıcı bir şekilde bu sefer penis çok daha kolay girdi, kıçı penisimi yuttu ve beni öyle yaktı... İlerleyen hareketler yapmaya başladım ve kısa sürede düzgün bir tempo yakaladım... Seryozha gözlerini kapattı ve derin bir iç çekti, sanki inlemeye utanıyormuş gibi derin nefesler alıyordu...
Bu pozisyonda ne kadar zaman geçirdik bilmiyorum... Aniden onu yukarıdan görmek istedim. Dikkatlice ondan çıktım, gözlerini açtı ve bana soru sorarcasına baktı...
-hadi bebeğim, hadi yer değiştirelim
-Ohhh, görüyorum ki siz ayrılmışsınız. .
Tanya’ya baktım, sandalyede otururken mastürbasyon yaptı
-Tanya bize gel, seni tekrar yalamak istiyorum...
Yatağa uzandım yatak Yatağa yaklaşan Tanya dayanamadı ve uykuya daldıktan sonra kedisi yüzümdeyken birkaç kez üzerime tırmandı
-hadi seni sürtük, otur, otur...
Ona döndü
Sonra aletimi eline alıp üzerine oturmaya başladığını hissettim... Dışarıdan ne kadar harika görünmüş olmalı... kendini alçaltarak sonunda yükselmeye başladı...
Hızlanıp tecrübeli bir sürtük gibi üzerime binmeye başladı, Tanya ona bir şeyler söylüyordu ama ben dinlemedim...
nSonra donup yere çömeldi ve penisinden mideme düşen damlaları hissettim...
Bitirdi mi? Gerçekten bitti mi? Bunun gibi? Bir üyeden mi? İnanmadım... Ama sonra eliyle ona yardım ettiğini gördüm... Yanına düştü ve ben, Tanya’yı köpek stili yaparak onu sertçe sikmeye başladım...
-Seryozha yanıma gel...
Öpüşmeye başladılar ve bir dakika sonra bitirdik...
Uzanıp dinlendikten sonra Tanka bana bir içki getirdi.
-Seryozha, işte tüm fotoğraflar, bak, söz verdiğim gibi siliyorum, sözünü tuttun ve bizimle uğraştın
-teşekkür ederim
-teşekkür ederim, beğendim seninle-ben zaten müdahale ettim
-Seryozha kalacak mısın?
- hayır, eve gitmem gerekiyor...
İçkisini bitirdikten sonra kıyafetlerini değiştirdi ve gitti dairede, Tanya ve ben mutlu bir şekilde yatağa gittik
Sabah uyandığımızda kahve içmek için oturduk ve herkes hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı...
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sabah uyandığımızda kahve içmek için oturduk ve herkes hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı...
İnanılmaz hikaye!!! Devam filmi var mıydı? Seryozha iğnesine mi takıldı?!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sabah uyandığımızda kahve içmek için oturduk ve herkes hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı...
Mastürbasyon yapmam lazım, harika bir hikaye
- These users thanked the author Parapar for the post:
- 023$ arıyoruz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post