İşte bu yüzden talep olduğu için var. Bu arada, mih1, bu kızların çoğunda bir grup düzenli müşteri. Ve bir düşünün, eğer herkes için bu, yatağı becermekle aynı olsaydı, sürekli aynı fahişelere mi giderlerdi?
Bir fahişeyle seks aldatmak mıdır?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Fahişeyle seks aldatmak mıdır?
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Igor.filimonov, Tanya
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 10 months
Ben de öyle olmam oldukça muhtemel yanlış ve her şey yolunda, burada tartışmayacağım çünkü... Farklı yaklaşımlara sahip farklı kızlar ve erkekler de var
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İhanet, bir kişinin geçici de olsa kasıtlı olarak kendisini ve duygularını başka bir kişiye vermesi, yakın ve onu seven bir kişinin güvenini ihmal etmesidir. Ve ruhsuz bir fahişeyle (ister kadın fahişe ister erkek fahişe olsun) - bu ihanet değil, para karşılığında fizyolojik cinsel tatmin almaktır. Bir fahişe bir metadır; tıpkı lastik bir kadın, vajina veya lastik penis gibi. Hemen hemen her ailenin, ek fizyolojik tatmin sağlamak için özel olarak satın alınan oyuncakları vardır. Bu tür oyuncaklara, özellikle bir süre ayrı kalmaya zorlananlar için bile ihtiyaç duyulmaktadır. Ödenen para - ürün (hizmet) zevkini aldı, kullandı, gerekene kadar bir kenara koydu. Bu ürünler arasındaki tek fark, fahişenin evde dolapta saklanıp evlilik yatağında kullanılamamasıdır. Ve özellikle duygularınızın ve aile ocağınızın küçük bir kısmını bile ruh eşinizden alıp bir fahişeye veremezsiniz çünkü bu zaten ihanet sayılacaktır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 5 months
İşin ahlaki yanını bir kenara bıraksak bile bu vatana ihanettir. Öncelikle prezervatifler herşeye karşı korumaz ve enfeksiyonu evinize taşıyabilirsiniz. İkincisi, bir fahişeye harcadığınız parayla eşinize veya çocuklarınıza bir şeyler satın alabilirsiniz.
Ve eşinizle çeşitliliği tartışabilirsiniz. Ergenliğimden beri, penisimi ovalamak ve kadınların göğüslerinin arasına boşalmak gibi sapkın fantezilerim vardı. Sonunda bunu ona anlattığımda sinirlendi bile - Neden bu kadar uzun süre sessiz kaldı? Benimle yap. Sikinin başkasının memeleri arasına girmesini istemiyorum.
Ve eşinizle çeşitliliği tartışabilirsiniz. Ergenliğimden beri, penisimi ovalamak ve kadınların göğüslerinin arasına boşalmak gibi sapkın fantezilerim vardı. Sonunda bunu ona anlattığımda sinirlendi bile - Neden bu kadar uzun süre sessiz kaldı? Benimle yap. Sikinin başkasının memeleri arasına girmesini istemiyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 7 months
Acaba seks endüstrisi Rusya’da ne zaman yasal bir meslek haline gelecek? Sonuçta pek çok ülke bunu zaten yasallaştırdı ve orada durum kesinlikle daha da kötüleşmedi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Sanırım hiçbir zaman da olmayacak. Analitiklere bakılırsa, şu anda Rusya’da Sovyetler Birliği’nin düzeninin sistematik bir restorasyonu yaşanıyor. Doğal olarak, sosyalizm ve sosyal güvenceler olmaksızın, ancak dindarlığın telkin edilmesiyle. Nüfusun yavaş yavaş İslamlaşması da dahil. Bu nedenle fuhuşun ya da eşcinsel evliliğin yasallaşmasını beklemeyin. Tam tersine, gelecekte cinsel alana yönelik daha da fazla yasak ve kısıtlamalar gelecektir.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
- Martin, Polonya
-
- Nirvana’dayım
nDiğer bazı ülkelerde bu zaten olmuşsa ve ne derse desin, durum (en azından) daha da kötüleşmedi ve hatta uzmanların belirttiği gibi, bu alan suç olmaktan çıkarıldı.
Bu iyi mi kötü mü?Sevgiye Dokun: ↑08 Jun 2024, 07:01.... Yani yasallaştırma veya fuhuş beklemeyin.... Açık tam tersine, gelecekte cinsel alanda daha da fazla yasak ve kısıtlama olacak.
nDiğer bazı ülkelerde bu zaten olmuşsa ve ne derse desin, durum (en azından) daha da kötüleşmedi ve hatta uzmanların belirttiği gibi, bu alan suç olmaktan çıkarıldı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Ben Avrupa, Batı yolunun geliştirilmesinden yanayım. O kadar iyi olduğunu söyleyemem ama Asyalı ya da Afrikalıyla karşılaştırıldığında kesinlikle daha çekici. Fuhuş İran’da ve Suudi Arabistan’da bile mevcut, ancak orada yeraltına sürülüyor ve organize suç şeklinde geniş bir üst yapıya sahip. Bu nedenle suç olmaktan çıkarılması şüphesiz bir artıdır. Doğru, "birkaç ülke" hakkında daha fazla ayrıntı ve örnek istiyorum. Örneğin Polonya’da uzun zamandır yasallaştırma konusunda yüksek sesle bağırıyorlar, ancak sonunda Rusya’dakine benzer bir şey ortaya çıkıyor - ne bu ne de bu.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Polonya
-
- Nirvana’dayım
Sevgiye Dokun, Fuhuşun yasallaştırılması hakkında konuşun her toplumda her zaman birçok tartışmaya neden oldu. Bu çok büyük bir konu ama kısacası yozlaşmış aşkın saklanmadığı, sakince kendini sergilediği ülkeler var. 15
-Danimarka: ikinci iş olarak izin veriliyor. Burada genel olarak şu soru gündeme geliyor: Engelliler ve yoksullar için fuhuş vergi mükellefleri pahasına ücretsiz olmalı
-Brezilya: Brezilya’da fuhuşun durumu son zamanlarda biraz daha karmaşık hale geldi. enfeksiyonlara. Ancak teklif bile aldım HIV’in yayılmasını engellemeye yönelik uluslararası mali yardım hakkında, ancak karşılığında yetkililerden gizlice fuhuşu resmi olarak yasaklamaları talep edildi. Ancak yetkililer, Brezilya’daki HIV sorununun fazlasıyla abartıldığını söyleyerek 40 milyar doları reddetmeyi tercih etti. Dolayısıyla bu ülkede ücretli aşk hizmetleri hâlâ yasal ve evrensel, ancak bunları kullanmak isteyenlerin koruyucu ekipman kullanmaları şiddetle tavsiye ediliyor.
-Bangladeş: Bangladeş’te kadınların fuhuşu tamamen yasal, ancak erkeklerin fuhuşu tamamen yasal. kesinlikle yasaktır.
-Bolivya: fuhuş tamamen yasaldır, ancak halk, onları ölümlü olmakla suçlayarak kolay erdemli kızları tercih etmez.
--Belize: Kanunen yasak değildir - ancak vücudunuzu satmaya yönelik doğrudan izin de hiçbir yerde şart koşulmamıştır. Yani Belize’deki seks sektörü çok büyük bir gri alandır
-Kıbrıs: zorla veya aldatma yoluyla fuhuş yapanların çok büyük bir yüzdesi.
-Belçika: ilk ülkelerden biri oldu fuhuş ve genelevlerin her türlü ofiste diğer herhangi bir yasal iş gibi muamele görmeye başladığı yer. Buradaki genelevler sofistike, çeşitli ve hatta bazen şaşırtıcıdır - ünlü yüksek teknolojili genelev House of Pleasure gibi. -Fahişeler, emekli maaşı hakkı da dahil olmak üzere, çalışan vatandaşların tüm haklarından yararlanır
-Şili: Fuhuş tamamen yasaktır.
-Ekvador: Fuhuş tamamen yasaldır ve yasalarla korunmaktadır.
-Finlandiya : Bugün Finlandiya seks endüstrisinde gerçek bir patlama yaşıyor; fuhuş, kamuoyunun gözünden uygun şekilde saklandığı takdirde yasalara aykırı değildir. Pezevenklik kesinlikle yasaktır.
-Kolombiya: Fuhuşa izin verilir ancak "hoşgörü bölgeleri" olarak adlandırılan, seks endüstrisinin yasal faaliyetleri için özel olarak belirlenmiş bölgelerle sınırlıdır
-Yeni Zelanda: pezevenklik bile yasaldır
-Kosta Rika: güzellikler ülkesi, gezegendeki en güzel kadınların bazıları burada yaşıyor, fuhuş ise yasal ve yasalarla korunuyor
-Singapur: yasal ama yalnızca kırmızı ışık bölgesinde ve 18 yaşından itibaren ve tamamen güvenli: aşk rahibeleri için düzenli tıbbi muayeneler zorunludur.
-Hollanda: Avrupa seks turizminin merkezi - kusursuz organizasyon sayesinde Süreç ve müşteriler için garantili tam güvenlik. Hollanda’da fuhuş, para kazanmanın tamamen makul bir yolu olarak görülüyor ve diğerlerinden daha kötü değil.
https://i.postimg.cc/Vv8ydCyG/0-145203-a4e32131-XXXL.jpg
-Danimarka: ikinci iş olarak izin veriliyor. Burada genel olarak şu soru gündeme geliyor: Engelliler ve yoksullar için fuhuş vergi mükellefleri pahasına ücretsiz olmalı
-Brezilya: Brezilya’da fuhuşun durumu son zamanlarda biraz daha karmaşık hale geldi. enfeksiyonlara. Ancak teklif bile aldım HIV’in yayılmasını engellemeye yönelik uluslararası mali yardım hakkında, ancak karşılığında yetkililerden gizlice fuhuşu resmi olarak yasaklamaları talep edildi. Ancak yetkililer, Brezilya’daki HIV sorununun fazlasıyla abartıldığını söyleyerek 40 milyar doları reddetmeyi tercih etti. Dolayısıyla bu ülkede ücretli aşk hizmetleri hâlâ yasal ve evrensel, ancak bunları kullanmak isteyenlerin koruyucu ekipman kullanmaları şiddetle tavsiye ediliyor.
-Bangladeş: Bangladeş’te kadınların fuhuşu tamamen yasal, ancak erkeklerin fuhuşu tamamen yasal. kesinlikle yasaktır.
-Bolivya: fuhuş tamamen yasaldır, ancak halk, onları ölümlü olmakla suçlayarak kolay erdemli kızları tercih etmez.
--Belize: Kanunen yasak değildir - ancak vücudunuzu satmaya yönelik doğrudan izin de hiçbir yerde şart koşulmamıştır. Yani Belize’deki seks sektörü çok büyük bir gri alandır
-Kıbrıs: zorla veya aldatma yoluyla fuhuş yapanların çok büyük bir yüzdesi.
-Belçika: ilk ülkelerden biri oldu fuhuş ve genelevlerin her türlü ofiste diğer herhangi bir yasal iş gibi muamele görmeye başladığı yer. Buradaki genelevler sofistike, çeşitli ve hatta bazen şaşırtıcıdır - ünlü yüksek teknolojili genelev House of Pleasure gibi. -Fahişeler, emekli maaşı hakkı da dahil olmak üzere, çalışan vatandaşların tüm haklarından yararlanır
-Şili: Fuhuş tamamen yasaktır.
-Ekvador: Fuhuş tamamen yasaldır ve yasalarla korunmaktadır.
-Finlandiya : Bugün Finlandiya seks endüstrisinde gerçek bir patlama yaşıyor; fuhuş, kamuoyunun gözünden uygun şekilde saklandığı takdirde yasalara aykırı değildir. Pezevenklik kesinlikle yasaktır.
-Kolombiya: Fuhuşa izin verilir ancak "hoşgörü bölgeleri" olarak adlandırılan, seks endüstrisinin yasal faaliyetleri için özel olarak belirlenmiş bölgelerle sınırlıdır
-Yeni Zelanda: pezevenklik bile yasaldır
-Kosta Rika: güzellikler ülkesi, gezegendeki en güzel kadınların bazıları burada yaşıyor, fuhuş ise yasal ve yasalarla korunuyor
-Singapur: yasal ama yalnızca kırmızı ışık bölgesinde ve 18 yaşından itibaren ve tamamen güvenli: aşk rahibeleri için düzenli tıbbi muayeneler zorunludur.
-Hollanda: Avrupa seks turizminin merkezi - kusursuz organizasyon sayesinde Süreç ve müşteriler için garantili tam güvenlik. Hollanda’da fuhuş, para kazanmanın tamamen makul bir yolu olarak görülüyor ve diğerlerinden daha kötü değil.
https://i.postimg.cc/Vv8ydCyG/0-145203-a4e32131-XXXL.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 1 year
Zevk için para ödüyorum...Hmm..
Hayır, benim değil.
İlginç değil.
Hayır, benim değil.
İlginç değil.