Kız arkadaşımın annesini istiyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kız arkadaşımın annesini istiyorum.
Bir kızla çıkıyorum. Çok seksi bir annesi var ve evli değil. Onu o kadar çok istiyorum ki. Ona nasıl yaklaşabileceğimi bilmiyorum. Ona oral seks yapmaya bile hazırım. Sürekli göğüslerine ve bacaklarına bakıyorum. Ve o bunu fark etti. Nasıl ipucu verebilirsin? Utanıyorum ve istiyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
Cevap: Kız arkadaşımın annesini istiyorum.
Bir şişe şarapla geldiniz, ya da ne içtiğini sordunuz, sonra ya tanıdık için içtiniz vs. ya da kendiniz açtınız,
ve o da bakıyor, istiyor ve kendisi için de döküyor. Ve görünüşe bakılırsa, eğer yapışırsa, daha uzağa bakın, yoksa tırmanacaktır,
veya çıkmayacaktır. İdeal olarak, bira ve ardından votka dökün, iyi gider.
Bir gün Anti-Virüs’ü yüklemeye geldiğimi hatırlıyorum, 16 yaşlarında bir kız ve 40 yaşlarında bir anne vardı, ikisini de seviyordum,
sonra annemin flash belleği düştü, dizlerinin üstüne bakmaya başladı, kot pantolonla, baktım ve altlarında çıplak çoraplar ve külot vardı, sanırım annemi alıp kızıma nasıl olduğunu izletirdim annesine giriyor, sonra tam tersi.
O da oldu, kızın yanına geldim, ona da bilgisayar yaptım, sonra annem ve erkek arkadaşı (kız arkadaşı) geldi, anladığım kadarıyla annem parasını verdi ve asansöre bindik, görüyorum ki mükemmel bir vücudu var, N3 göğüsleri~, en azından onu asansörde sikeyim ve düşündüm ki, şimdi kızım muhtemelen üzerinde yatar yatak ve onu ona yerleştirecekler, bir arzum vardı, sanırım, adamı eve gönderelim ve sabaha kadar ben de seni sırayla alırım.
Ama yazık, ben sadece rüya görüyorum.
ve o da bakıyor, istiyor ve kendisi için de döküyor. Ve görünüşe bakılırsa, eğer yapışırsa, daha uzağa bakın, yoksa tırmanacaktır,
veya çıkmayacaktır. İdeal olarak, bira ve ardından votka dökün, iyi gider.
Bir gün Anti-Virüs’ü yüklemeye geldiğimi hatırlıyorum, 16 yaşlarında bir kız ve 40 yaşlarında bir anne vardı, ikisini de seviyordum,
sonra annemin flash belleği düştü, dizlerinin üstüne bakmaya başladı, kot pantolonla, baktım ve altlarında çıplak çoraplar ve külot vardı, sanırım annemi alıp kızıma nasıl olduğunu izletirdim annesine giriyor, sonra tam tersi.
O da oldu, kızın yanına geldim, ona da bilgisayar yaptım, sonra annem ve erkek arkadaşı (kız arkadaşı) geldi, anladığım kadarıyla annem parasını verdi ve asansöre bindik, görüyorum ki mükemmel bir vücudu var, N3 göğüsleri~, en azından onu asansörde sikeyim ve düşündüm ki, şimdi kızım muhtemelen üzerinde yatar yatak ve onu ona yerleştirecekler, bir arzum vardı, sanırım, adamı eve gönderelim ve sabaha kadar ben de seni sırayla alırım.
Ama yazık, ben sadece rüya görüyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kız arkadaşımın annesini istiyorum.
Hımm, hava karanlık. Bana göre normal bir anne, kızının yakın arkadaşını hayatına dahil etmez.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Don Şeytanı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1331 Views
-
Last post by Gudgeon