Anal seksi neden sevdiğinizi yazın, en sevdiğiniz an hangisi? Giriş anı, sürtüşmelerin kendisi, bitiş?)
Kendim için yazacağım: En çok, üyenin çaba göstererek içime girdiği yavaş ilk giriş anını seviyorum)
Penis tüm uzunluğu boyunca girdiğinde, kıçımda hafif bir ağrı ve bunu takip eden dolgunluk hissini seviyorum
These users thanked the author JuliaZ for the post (total 12):
Anal seksi neden sevdiğinizi yazın, en sevdiğiniz an hangisi? Giriş anı, sürtüşmelerin kendisi, bitiş?)
Kendim için yazacağım: En çok, üyenin çaba göstererek içime girdiği yavaş ilk giriş anını seviyorum) Penis tüm uzunluğu boyunca girdiğinde, kıçımda hafif bir ağrı ve bunu takip eden dolgunluk hissini seviyorum :angel:
JuliaZ: ↑19 Jul 2023, 11:51
I anal seks Bunu seviyorum çünkü kızın kıçı penisimi kaplıyor ve sıkıyor. Girişin kendisi sizi heyecanlandırıyor, yavaşça, yavaşça anüse yerleştirdiğinizde ve popo onu yutmaya başladığında... Bunu kelimelerle anlatmak bile mümkün değil. Eşimle ilk denediğimde, girdiğimde neredeyse bitiriyordum, öyle bir heyecan vardı ki... Bir şekilde kendimi tuttum. Ve bu öyle bir heyecan ki
These users thanked the author Igor1989 for the post (total 5):
[quote=JuliaZ post_id=231115 time=1689756701 user_id=9338] Anal seksi neden sevdiğinizi yazın, en sevdiğiniz an hangisi? Giriş anı, sürtüşmelerin kendisi, bitiş?) [/quote] I [url= viewtopic.php?t=14008]anal seks[/url] Bunu seviyorum çünkü kızın kıçı penisimi kaplıyor ve sıkıyor. Girişin kendisi sizi heyecanlandırıyor, yavaşça, yavaşça anüse yerleştirdiğinizde ve popo onu yutmaya başladığında... Bunu kelimelerle anlatmak bile mümkün değil. Eşimle ilk denediğimde, girdiğimde neredeyse bitiriyordum, öyle bir heyecan vardı ki... Bir şekilde kendimi tuttum. Ve bu öyle bir heyecan ki
Eğer bu sadece anal seksse, o zaman zevk almak için anı yakalamanız gerekir, ancak bu her zaman olmaz... Ve iki penisin size girmesi daha iyidir: kıçınıza ve amınıza, o zaman zevk alırsınız. Uzun zaman önce burada yazmıştım, penis popoya girdiğinde vajina daralır ve penis vajinanın tüm hoş yerlerine dokunur ve hızla gelirsiniz. Ancak sadece anal herkese göre değildir.
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 5):
Eğer bu sadece anal seksse, o zaman zevk almak için anı yakalamanız gerekir, ancak bu her zaman olmaz... Ve iki penisin size girmesi daha iyidir: kıçınıza ve amınıza, o zaman zevk alırsınız. Uzun zaman önce burada yazmıştım, penis popoya girdiğinde vajina daralır ve penis vajinanın tüm hoş yerlerine dokunur ve hızla gelirsiniz. Ancak sadece anal herkese göre değildir.
Danafil: ↑22 Sep 2023, 11:11
Duygusal bileşeni seviyorum. Anal seks benim için nadir olduğundan, yasak meyveki bu çok hoş. Kızın koruduğu deliğe girdiğimi ve aletimin orada olduğunu fark etmek beni çok heyecanlandırıyor. Üstesinden gelebildim, ikna edebildim, eğilebildim ve kıçına sikişebildim. Bu tabii ki popolarını kendileri açığa çıkaran kızlar için geçerli değil).
Penise uygulanan baskının sadece girişte olması ve kafanın duvarlarla fazla temas etmeden içeri doğru hareket etmesi hissi hoşuma gidiyor.
Her kelimeye katılıyorum)
Çok doğru anlatılmış. Benim durumumda da benzer.
[quote=Danafil post_id=260431 time=1695370301 user_id=11084] Duygusal bileşeni seviyorum. Anal seks benim için nadir olduğundan, [url=viewtopic.php?t=4227]yasak meyve[ gibi /url]ki bu çok hoş. Kızın koruduğu deliğe girdiğimi ve aletimin orada olduğunu fark etmek beni çok heyecanlandırıyor. Üstesinden gelebildim, ikna edebildim, eğilebildim ve kıçına sikişebildim. Bu tabii ki popolarını kendileri açığa çıkaran kızlar için geçerli değil). Penise uygulanan baskının sadece girişte olması ve kafanın duvarlarla fazla temas etmeden içeri doğru hareket etmesi hissi hoşuma gidiyor. [/quote] Her kelimeye katılıyorum) Çok doğru anlatılmış. Benim durumumda da benzer.
Bundan sonra, kızın anal delikleri iyice gelişir, osuruklar iyi gider.
Genel olarak, kıçına verdiği gerçek şu ki, bütün kızlar anal delikleri olduğunu bile duyurmaktan hoşlanmaz, ama burada tüm işlevleri kullanmanıza bile izin veriyorlar
These users thanked the author zayıf bağırsak for the post:
Bundan sonra, kızın anal delikleri iyice gelişir, osuruklar iyi gider. Genel olarak, kıçına verdiği gerçek şu ki, bütün kızlar anal delikleri olduğunu bile duyurmaktan hoşlanmaz, ama burada tüm işlevleri kullanmanıza bile izin veriyorlar
Kadın olarak kullanılmak hoşuma gidiyor. Çaresizlik hissi ve erkeğin kalçalarımı tutma şekli. Özellikle ipek bir kombin giydiğimde)). İçime boşaldığında tatmin oluyorum))).
These users thanked the author Zafer36 for the post:
Kadın olarak kullanılmak hoşuma gidiyor. Çaresizlik hissi ve erkeğin kalçalarımı tutma şekli. Özellikle ipek bir kombin giydiğimde)). İçime boşaldığında tatmin oluyorum))).
[ref=#804000]O4arovatell[/ref], [quote=Glore36 post_id=376515 time=1717154373 user_id=25634] Özellikle giydiğimde ipek bir tulum )). [/quote] Evet, ipek kumaş göğüs uçlarını gıdıkladığında ve arkadan elastik bir penis içeri girdiğinde heyecanın ölçüsüz bir hal alıyor.
Peki, sana anlatacağım. Ne istiyorum? Evet, çok.
En az iki partner istiyorum.
Beni çıplak görmelerini istiyorum. Sokakta çıplak yürüyün.
Beni gördüler, kendimi ele verdiğimde beni görebilsinler....
Last post
Geçen yıl seks açısından zengindi.
Bana anal yapmayı öğreten 43 yaşında bir adamla altı ay yaşadım. Yaklaşık bir yıl boyunca, 9. sınıftan sonra teknik okula giren bir sınıf arkadaşımla neredeyse...
ve eğer kimse bunu senin için yapmasaydı, ben de bunu senin için memnuniyetle yapardım. Erkekler için yapmadığınıza katılıyorum, kadınlar için daha eğlenceli.