Kayınvalidem istiyorum
-
Автор темыVladKD
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
Kayınvalidem istiyorum
Kayınvalidemi hemen sevdim. Çok kalın, göbekli, beyaz, hassas bir cilt. Birlikte içki içtiğimizde yanımızda bornozla oturuyordu. Çok fazla alkol almıştım. Uyluğunun iç kısmını okşamaya başladı ama o uzaklaşmadı. Ama orada bir eş vardı. Ve şimdi mesafesini koruyor gibi görünüyor. Bacaklarını nasıl konumlandıracağım konusunda bana kim tavsiye verebilir?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Kayınvalide istiyorum
Ve böyle bir konudaki tavsiyemiz, yalnızca sizin karar vermeniz gerektiğidir ve... Elinizden uzaklaşmamış olması çok değerlidir. Göreyim seni!
Evet, senin için zor. Ama benim için durum tam tersi. 22 yaşındaydım ve 45 yaşında bir kadınla bir şekilde ilişkiye girdim, çoğunlukla ayık taraftaydı ama çok ateşli ve tatlıydı. Ve evli, evlenme çağında bir kızı ve ergenlik çağında bir oğlu var. Peki o ne yapıyor?! Beni tesadüfen kızımla buluşturdu. Peki ya biz, "genç bir şey bu" kısa süre sonra hamile kaldı ve... düğünü sağ salim ve huzur içinde kutladık ve malikanenin izin vermesine şükürler olsun, onlarla birlikte yaşamak için taşındık. İşte başladığı yer burası! İlk başta şaşırdım ve açıkçası korktum, hatta bu aileden nasıl bacak çıkaracağımı bile düşündüm, ama şimdi çok iyi yaşıyorum, endişelerimi unuttum. Kayınvalidem düzenli olarak "veriyor", genç karım da oldukça küçük bir şey, görünüşe göre annesi ve beni biliyor ama göstermiyor ve karısının payını benden tam olarak alıyor, hatta tıpkı bir annenin sekste ateşli ve dizginsiz olması gibi yüksek sesle ciyaklıyor ve çığlık atıyor. Kayınpederi bir keresinde sarhoşken "derste" olduğunu itiraf etmişti ama bu onu bile tahrik etmişti. Görünüşe göre kayınvalidem bazen hemen peşimden geliyor ve onun altında yatıyor ve benim ondan akan spermimin onlar için bir tür kayganlaştırıcı görevi görmesinden gerçekten hoşlanıyor.
Ve böyle bir konudaki tavsiyemiz, yalnızca sizin karar vermeniz gerektiğidir ve... Elinizden uzaklaşmamış olması çok değerlidir. Göreyim seni!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Evet, iyi yerleştim)))Evet, senin için zor. Ama benim için durum tam tersi. 22 yaşındaydım ve 45 yaşında bir kadınla bir şekilde ilişkiye girdim, çoğunlukla ayık taraftaydı ama çok ateşli ve tatlıydı. Ve evli, evlenme çağında bir kızı ve ergenlik çağında bir oğlu var. Peki o ne yapıyor?! Beni tesadüfen kızımla buluşturdu. Peki ya biz, "genç bir şey bu" kısa süre sonra hamile kaldı ve... düğünü sağ salim ve huzur içinde kutladık ve malikanenin izin vermesine şükürler olsun, onlarla birlikte yaşamak için taşındık. İşte başladığı yer burası! İlk başta şaşırdım ve açıkçası korktum, hatta bu aileden nasıl bacak çıkaracağımı bile düşündüm, ama şimdi çok iyi yaşıyorum, endişelerimi unuttum. Kayınvalidem düzenli olarak "veriyor", genç karım da oldukça küçük bir şey, görünüşe göre annesi ve beni biliyor ama göstermiyor ve karısının payını benden tam olarak alıyor, hatta tıpkı bir annenin sekste ateşli ve dizginsiz olması gibi yüksek sesle ciyaklıyor ve çığlık atıyor. Kayınpederi bir keresinde sarhoşken "derste" olduğunu itiraf etmişti ama bu onu bile tahrik etmişti. Görünüşe göre kayınvalidem bazen hemen peşimden geliyor ve onun altında yatıyor ve benim ondan akan spermimin onlar için bir tür kayganlaştırıcı görevi görmesinden gerçekten hoşlanıyor.
Ve böyle bir konudaki tavsiyemiz, yalnızca sizin karar vermeniz gerektiğidir ve... Elinizden uzaklaşmamış olması çok değerlidir. Devam edin!
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- artmen88
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Belki onu okşarsan bir şeyler yoluna girebilir
Fakat bunun pek gerçekçi olmadığını düşünüyorum
Fakat bunun pek gerçekçi olmadığını düşünüyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years
Mutfağa yağ dökerseniz kayar, bacakları kırılır, annesi- kanun çökecek ve onu istediğin kadar sikeceksin.VladKD: ↑02 Aug 2021, 09:26 Kayınvalidemi hemen sevdim. Çok kalın, göbekli, beyaz, hassas bir cilt. Birlikte içki içtiğimizde yanımızda bornozla oturuyordu. Çok fazla alkol almıştım. Uyluğunun iç kısmını okşamaya başladı ama o uzaklaşmadı. Ama orada bir eş vardı. Ve şimdi mesafesini koruyor gibi görünüyor. Bacaklarını nasıl konumlandıracağınız konusunda size kim tavsiyede bulunacak?
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- VladKD
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Sırf eğlence olsun diye, ben kayınvalidemi istiyorum ama bir komşum var ve orospu da onu istiyor... Soru, popüler olduğunu biliyor mu
🤣
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: aseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Güzel kayınvalidesi olan kişiler şanslıdır. Bu konuda çok fazla fantezim var. Ama kayınvalidem hiç de tipim değil

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 5 months