Kayınvalidem istiyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
VladKD
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel
 Kayınvalidem istiyorum

Unread post by VladKD »

Kayınvalidemi hemen sevdim. Çok kalın, göbekli, beyaz, hassas bir cilt. Birlikte içki içtiğimizde yanımızda bornozla oturuyordu. Çok fazla alkol almıştım. Uyluğunun iç kısmını okşamaya başladı ama o uzaklaşmadı. Ama orada bir eş vardı. Ve şimdi mesafesini koruyor gibi görünüyor. Bacaklarını nasıl konumlandıracağım konusunda bana kim tavsiye verebilir?
These users thanked the author VladKD for the post (total 2):
Travolta, asker-64
Başak evliliği
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Kayınvalide istiyorum

Unread post by Başak evliliği »

VladKD: 02 Aug 2021, 09:26 Bacaklarını nasıl yerleştireceğini kim tavsiye edebilir?
Evet, senin için zor. Ama benim için durum tam tersi. 22 yaşındaydım ve 45 yaşında bir kadınla bir şekilde ilişkiye girdim, çoğunlukla ayık taraftaydı ama çok ateşli ve tatlıydı. Ve evli, evlenme çağında bir kızı ve ergenlik çağında bir oğlu var. Peki o ne yapıyor?! Beni tesadüfen kızımla buluşturdu. Peki ya biz, "genç bir şey bu" kısa süre sonra hamile kaldı ve... düğünü sağ salim ve huzur içinde kutladık ve malikanenin izin vermesine şükürler olsun, onlarla birlikte yaşamak için taşındık. İşte başladığı yer burası! İlk başta şaşırdım ve açıkçası korktum, hatta bu aileden nasıl bacak çıkaracağımı bile düşündüm, ama şimdi çok iyi yaşıyorum, endişelerimi unuttum. Kayınvalidem düzenli olarak "veriyor", genç karım da oldukça küçük bir şey, görünüşe göre annesi ve beni biliyor ama göstermiyor ve karısının payını benden tam olarak alıyor, hatta tıpkı bir annenin sekste ateşli ve dizginsiz olması gibi yüksek sesle ciyaklıyor ve çığlık atıyor. Kayınpederi bir keresinde sarhoşken "derste" olduğunu itiraf etmişti ama bu onu bile tahrik etmişti. Görünüşe göre kayınvalidem bazen hemen peşimden geliyor ve onun altında yatıyor ve benim ondan akan spermimin onlar için bir tür kayganlaştırıcı görevi görmesinden gerçekten hoşlanıyor.
Ve böyle bir konudaki tavsiyemiz, yalnızca sizin karar vermeniz gerektiğidir ve... Elinizden uzaklaşmamış olması çok değerlidir. Göreyim seni!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Evgeniy-Spb »

VladKD: 02 Aug 2021, 09:26 Bacaklarını nasıl yerleştireceğini kim tavsiye edebilir?
Evet, senin için zor. Ama benim için durum tam tersi. 22 yaşındaydım ve 45 yaşında bir kadınla bir şekilde ilişkiye girdim, çoğunlukla ayık taraftaydı ama çok ateşli ve tatlıydı. Ve evli, evlenme çağında bir kızı ve ergenlik çağında bir oğlu var. Peki o ne yapıyor?! Beni tesadüfen kızımla buluşturdu. Peki ya biz, "genç bir şey bu" kısa süre sonra hamile kaldı ve... düğünü sağ salim ve huzur içinde kutladık ve malikanenin izin vermesine şükürler olsun, onlarla birlikte yaşamak için taşındık. İşte başladığı yer burası! İlk başta şaşırdım ve açıkçası korktum, hatta bu aileden nasıl bacak çıkaracağımı bile düşündüm, ama şimdi çok iyi yaşıyorum, endişelerimi unuttum. Kayınvalidem düzenli olarak "veriyor", genç karım da oldukça küçük bir şey, görünüşe göre annesi ve beni biliyor ama göstermiyor ve karısının payını benden tam olarak alıyor, hatta tıpkı bir annenin sekste ateşli ve dizginsiz olması gibi yüksek sesle ciyaklıyor ve çığlık atıyor. Kayınpederi bir keresinde sarhoşken "derste" olduğunu itiraf etmişti ama bu onu bile tahrik etmişti. Görünüşe göre kayınvalidem bazen hemen peşimden geliyor ve onun altında yatıyor ve benim ondan akan spermimin onlar için bir tür kayganlaştırıcı görevi görmesinden gerçekten hoşlanıyor.
Ve böyle bir konudaki tavsiyemiz, yalnızca sizin karar vermeniz gerektiğidir ve... Elinizden uzaklaşmamış olması çok değerlidir. Devam edin!
Evet, iyi yerleştim)))
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
artmen88
stas.shevchenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by stas.shevchenko »

Belki onu okşarsan bir şeyler yoluna girebilir
Fakat bunun pek gerçekçi olmadığını düşünüyorum
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 4 years

Unread post by Kırk beşinci »

VladKD: 02 Aug 2021, 09:26 Kayınvalidemi hemen sevdim. Çok kalın, göbekli, beyaz, hassas bir cilt. Birlikte içki içtiğimizde yanımızda bornozla oturuyordu. Çok fazla alkol almıştım. Uyluğunun iç kısmını okşamaya başladı ama o uzaklaşmadı. Ama orada bir eş vardı. Ve şimdi mesafesini koruyor gibi görünüyor. Bacaklarını nasıl konumlandıracağınız konusunda size kim tavsiyede bulunacak?
Mutfağa yağ dökerseniz kayar, bacakları kırılır, annesi- kanun çökecek ve onu istediğin kadar sikeceksin.
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
VladKD
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Sırf eğlence olsun diye, ben kayınvalidemi istiyorum ama bir komşum var ve orospu da onu istiyor... Soru, popüler olduğunu biliyor mu🤣
Kaptan
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Kaptan »

Yalnız kaldığınızda ona bir içki verin ve alçakgönüllü olmayın.
petr.sidorov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by petr.sidorov »

Sarhoş bir kadınla sportmenliğe aykırı :)
SLON234
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by SLON234 »

Tatlım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tatlım »

Güzel kayınvalidesi olan kişiler şanslıdır. Bu konuda çok fazla fantezim var. Ama kayınvalidem hiç de tipim değil :(
Jaware
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Jaware »

Ben de kayınvalidemi sikmeyi çok isterim, o çok sikiyor
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler