Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...
Bir kadına iki penis takabilirsiniz ama aynı anda iki kadına bir penis takamazsınız.
Kadınlar, hanginiz bu avantajdan yararlandı?
Kadınlar, hanginiz bu avantajdan yararlandı?
-
Re: Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...
Denemedim ama isterim, daha önce düşünmemiştim, kocam bir keresinde beni bir arkadaşıyla istediğini söyledi ve şimdi gerçekten istiyorum, ama arzumu kabul etmekten korkuyorum kocam
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...
Misafir, eğer kendisi önerdiyse, o zaman yapma’ korkma ) inisiyatif de biraz senden gelmeli) sohbet başlatmaya çalış ve denemek istediğini nazikçe ima et)

-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Karar vermene yardım edeyim, sonra kocamla ben nazikçe sevişeceğiz
-
Ve denedim. Kocamla ve kocam olmadan))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Peki izlenimleriniz neler? Forum üyeleriyle paylaşın... :)
-
Zaten senin için bunu açıkladım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Misafir, sikini iki kadına sokmayı dene.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Önce onu parçalara ayırmadan!

-
- Nirvana’dayım
Küçük bir numara var: penise bir kayış eklerseniz...
-
- Orgazm!
hayır !!!! Herhangi bir zil ve ıslık olmadan bahsettiğimiz penisle ilgiliydi! :göz kırp:
-
- Nirvana’dayım
Peki nerede gördünüz: "çın ve ıslık yok"?
-
- Orgazm!
ve askısız mı? Bu bir alet değil mi????
Koşucu yarıştan çıkarılır!!!!

Koşucu yarıştan çıkarılır!!!!
-
- Nirvana’dayım
Benzer şekilde: nerede yapıldı? " gadget"ı görüyor musunuz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Evet ama durum!... Tam da konumuzla ilgili bir olay aklıma geldi. Yoldaş Nina’yı (annemin arkadaşı) görmeye biraz yanlış bir zamanda gittim. Evin girişinden, kapıyı açar açmaz sesini duydum (kelimenin tam anlamıyla): -... Peki, ne yapıyorsun? Ne?.. Söndür onu ve siktir et... Orada... Arkadan... Ah, kaydı!... Şimdi.. Şimdi... Ag-gaa... Uh-huh! Vay be... Lyoshk... Ezmedin mi?... Evet... Ah, sen... Duyabiliyor musun?... Ah, evet... Vasya!... Otur. Evet, otur diyorum!... Evet siktir!.. Arkama yaslan... Vay... Peki.. Peki... Evet, siktir git... Ben de, orospu çocuğu!.. Nasıl yani , Verka’yı mı sikiyorsun?... Bana homurdanma... Git ve onun kıçını denemedin mi?... Evet, lanna, lanna... İnanıyorum.. İşte. .. Öyleyse, onu içeri koy... Oot!... Şimdi... Yardım edeceğim... Oh-oh, Lyoshka’yı tamamen ezdim... Peki!... Evet, onu böyle döv. . Biraz daha aşağı!... Nerede? .. Burası meşgul!... Küçük olanın üstünde... Ag-ha.. Ag-gaa!... Naprise, şimdi... Ooooo!... Oh -oh-oh!. Hadi gidelim, hadi gidelim, go-o-o-o-ol!... S--oooooo! Hadi her şeyi öğrenelim!... Hoooooooooooo!... Evet, şimdi hareket et... Ve sen de... Basmadın değil mi?... Ahaa..
Nina’nın nasıl hararetle homurdandığını duyabiliyordunuz. Eski yatağı gıcırdıyordu. Onu genelde orada sikiyordum. Yaklaşık üç ya da dört dakika sonra, D. Lyosha’nın sesini duydum:
- Sen bir-a-ti-i-she’sin, Vas’k!... Ve sonra... Lanet bir sözüm var.. ma-a-evet... Evet... Şimdi boşaltacağım! -zobra-a-lo-o... Bitirmek üzereyim!.... Defol dışarı!..
Yarım dakika, sakin ol. Yaygara... Yatak gıcırdıyor. Anladığım kadarıyla yer değiştirmişler. Görünüşe göre T. Nina burnunu çekiyordu, dudaklarını şapırdatarak emir veriyordu...
-... OOO.... Peki, dostum... Bu... Vay... Ugh.. . Lesh! ... Ve... Hadi... Ve sen... Bu... Ve sen, o zaman aynı delikte... Çuf?.. Evet, korkma!... Bu girmeli.. Yapmalı mıyım diyorum... Deneyin... Sonra bir arkadaşınıza... Takın...
- Porvesse, Nin- ya sordu ya da onayladı D. Lyosha .
- Umrumda değil... Hadi şimdi!.. Veteriner ciyaklıyor!... Hadi, hadi!.. Kaçma!.. Oh-ooot ... Çooook!... Uhhhh... Nasıl ho -oroo-şu-toooo!... Ne, dondun mu?... Zaten hareket ediyor... Oooh!
Yatak gıcırdadı tekrar, vb. Nina’nın nefesi kesildi ve güçlü kükremesiyle hırlamaya başladı.
Tüm bu süre boyunca, yaklaşık on beş dakika boyunca, kapı eşiğinde eşikte duran kel adamı kovaladım. Girişteki paspasın üzerine geldim. Kapıdaki perdeyle eldiri sildi ve sessizce gitti.
Ertesi gün kanser gibi ayakta duran T. Nina, sanki bu arada, sanki bu arada şöyle dedi:
n -... Vay, Ser-enki-yy!... Senin-oh, bir... He-ah-ha-ha... Benim için-a-et... İki!.. Oh, şok... .. İki tane vardı... Mmmm!!... Yapardım ve... Sla-a-zala-a değil... Ni-ih-hha-ha ile.... - kendini hasta hissetmeye başladı. T. Nina da annesi kadar şiddetli bir şekilde geldi. Ve akşam hamamda onu annesinin yapay penisiyle sikti. (Evde tesadüfen buldum), her iki delikte de... Öyle ki şofben gibi fışkırttım... Tam bir heyecandı!
Nina’nın nasıl hararetle homurdandığını duyabiliyordunuz. Eski yatağı gıcırdıyordu. Onu genelde orada sikiyordum. Yaklaşık üç ya da dört dakika sonra, D. Lyosha’nın sesini duydum:
- Sen bir-a-ti-i-she’sin, Vas’k!... Ve sonra... Lanet bir sözüm var.. ma-a-evet... Evet... Şimdi boşaltacağım! -zobra-a-lo-o... Bitirmek üzereyim!.... Defol dışarı!..
Yarım dakika, sakin ol. Yaygara... Yatak gıcırdıyor. Anladığım kadarıyla yer değiştirmişler. Görünüşe göre T. Nina burnunu çekiyordu, dudaklarını şapırdatarak emir veriyordu...
-... OOO.... Peki, dostum... Bu... Vay... Ugh.. . Lesh! ... Ve... Hadi... Ve sen... Bu... Ve sen, o zaman aynı delikte... Çuf?.. Evet, korkma!... Bu girmeli.. Yapmalı mıyım diyorum... Deneyin... Sonra bir arkadaşınıza... Takın...
- Porvesse, Nin- ya sordu ya da onayladı D. Lyosha .
- Umrumda değil... Hadi şimdi!.. Veteriner ciyaklıyor!... Hadi, hadi!.. Kaçma!.. Oh-ooot ... Çooook!... Uhhhh... Nasıl ho -oroo-şu-toooo!... Ne, dondun mu?... Zaten hareket ediyor... Oooh!
Yatak gıcırdadı tekrar, vb. Nina’nın nefesi kesildi ve güçlü kükremesiyle hırlamaya başladı.
Tüm bu süre boyunca, yaklaşık on beş dakika boyunca, kapı eşiğinde eşikte duran kel adamı kovaladım. Girişteki paspasın üzerine geldim. Kapıdaki perdeyle eldiri sildi ve sessizce gitti.
Ertesi gün kanser gibi ayakta duran T. Nina, sanki bu arada, sanki bu arada şöyle dedi:
n -... Vay, Ser-enki-yy!... Senin-oh, bir... He-ah-ha-ha... Benim için-a-et... İki!.. Oh, şok... .. İki tane vardı... Mmmm!!... Yapardım ve... Sla-a-zala-a değil... Ni-ih-hha-ha ile.... - kendini hasta hissetmeye başladı. T. Nina da annesi kadar şiddetli bir şekilde geldi. Ve akşam hamamda onu annesinin yapay penisiyle sikti. (Evde tesadüfen buldum), her iki delikte de... Öyle ki şofben gibi fışkırttım... Tam bir heyecandı!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Bir penisi aynı anda 10 kadına yapıştırabilirsiniz: Ya büyük bir penise ihtiyacınız var, kadınları üst üste koyup delikler açın, ya da penisi 10 parçaya bölüp her kadına bir parça yapıştırın.
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Hayır, ama bu çok fazla :( kesinlikle toplayıp kesmeye gerek yok.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308

Size yardımcı olabilir miyim?
Denedim ve çok beğendim diyebilirim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
Kusura bakmayın ama bana öyle geliyor ki fantezileri karıştırmaya gerek yok... örneğin, erkek arkadaşımla ve bu arkadaşımla/tanıdığımla aynı anda seks yapmayı denedim... ve bu fantezinin vücut bulmuş hali ile... gerçeklik... Şimdi seksi "üçlü", "dörtlü" veya hatta çok sayıda partnerle teşvik eden ve geliştiren çiftlerden bahsetmiyorum... Eşler bundan her ikisi de hoşlanıyor, bu onları dönüştürüyor üzerinde... ve dedikleri gibi... yani... Tanrıya şükür..
Fakat bu tür ilişkiler hakkında sadece fantezi kuran çiftlerin, bu tür fantezileri gerçekleştirirken çok dikkatli olmaları gerekir... Öncelikle ikinizden biri veya ikinizden biri çift bundan hoşlanmayabilir... ve devam etmek istemeyeceksiniz, ancak yaptığınız şeyin ağızda kalan tadı hala kalacak... ve sonra bir aile kavgası veya ailedeki gergin bir durum sırasında, "üçlü" seksiniz her zaman karşılıklı suçlamalara neden olacaktır...
nİkincisi, neden hiçbiriniz bu tür seksin sonuçlarını düşünmüyorsunuz... özellikle kızlar... O zaman ne yapacaksınız? ? Eğer üçünüzün sikiştiği kocanın "arkadaşının" olan bitene sessiz kalacağını içtenlikle umuyorsan... o zaman senin için gerçekten üzülüyorum... Lanet olsun, hemen olmasa bile, bir sonrakinde değil. gün, bir ay içinde.. altı ay sonra... ama bu "arkadaş" kendini tutamayacak ve yine de kazara veya kasıtlı olarak "ödülünü" başkalarıyla birlikte sergileyecek... "kupa" doğal olarak kız ol.. Eğer bu alanın yarısına hazırsan veya orada arkadaşların veya iş arkadaşların öğrenecekler.. mesela bacaklarını oraya nasıl açtığını, ne kadar becerikli veya tam tersi emdiğini... hangi pozisyonda yaptığını ve tam olarak nasıl geldin... eğer hazırsan bu tür şeyleri birçok kişi öğrenecek.. o zaman ileri diyorlar.. ve artık "arkadaşının" nezaketine itiraz etmene gerek yok.. o asla, asla... ama bunların hepsi saçmalık.. "Hiç kimse, asla", daha sonraki toplantıları kabul ettiğiniz sürece ve sonra, Tanrı korusun, reddettiğinizde...
Bir tane daha. şey, herhangi bir erkek doğası gereği bir sahiptir ve "üçlü" olarak seks durumunda, bir kızın başka bir erkeğin sizin üzerinde hak iddia etmesine hazırlıklı olması gerekir .. ve hatta yakınınızda kocanız yokken bile.. . bu arkadaşın bunu eylemlerde nasıl ifade edeceği diğer kişiye bağlıdır, ancak ne olacağı %100 olacaktır... yani, zaten ona bir kez oral seks yaptığına ve o da seni siktiğine göre.. o zaman neden daha fazla kırılsın ki..
Lanet olsun, yazın akşam denizinde arkadaşlarınız ve kız arkadaşlarınızla sıradan sıska dalışlar... ve sonra... bir arkadaşınızdan veya bir tanıdıktan ne duyuyorsunuz... ve harika göğüsleriniz var.. ve hâlâ bacaklarının arasını tıraş ediyorsun... ve hadi çıplak yüzmeye gidelim... vs.
Fakat bu tür ilişkiler hakkında sadece fantezi kuran çiftlerin, bu tür fantezileri gerçekleştirirken çok dikkatli olmaları gerekir... Öncelikle ikinizden biri veya ikinizden biri çift bundan hoşlanmayabilir... ve devam etmek istemeyeceksiniz, ancak yaptığınız şeyin ağızda kalan tadı hala kalacak... ve sonra bir aile kavgası veya ailedeki gergin bir durum sırasında, "üçlü" seksiniz her zaman karşılıklı suçlamalara neden olacaktır...
nİkincisi, neden hiçbiriniz bu tür seksin sonuçlarını düşünmüyorsunuz... özellikle kızlar... O zaman ne yapacaksınız? ? Eğer üçünüzün sikiştiği kocanın "arkadaşının" olan bitene sessiz kalacağını içtenlikle umuyorsan... o zaman senin için gerçekten üzülüyorum... Lanet olsun, hemen olmasa bile, bir sonrakinde değil. gün, bir ay içinde.. altı ay sonra... ama bu "arkadaş" kendini tutamayacak ve yine de kazara veya kasıtlı olarak "ödülünü" başkalarıyla birlikte sergileyecek... "kupa" doğal olarak kız ol.. Eğer bu alanın yarısına hazırsan veya orada arkadaşların veya iş arkadaşların öğrenecekler.. mesela bacaklarını oraya nasıl açtığını, ne kadar becerikli veya tam tersi emdiğini... hangi pozisyonda yaptığını ve tam olarak nasıl geldin... eğer hazırsan bu tür şeyleri birçok kişi öğrenecek.. o zaman ileri diyorlar.. ve artık "arkadaşının" nezaketine itiraz etmene gerek yok.. o asla, asla... ama bunların hepsi saçmalık.. "Hiç kimse, asla", daha sonraki toplantıları kabul ettiğiniz sürece ve sonra, Tanrı korusun, reddettiğinizde...
Bir tane daha. şey, herhangi bir erkek doğası gereği bir sahiptir ve "üçlü" olarak seks durumunda, bir kızın başka bir erkeğin sizin üzerinde hak iddia etmesine hazırlıklı olması gerekir .. ve hatta yakınınızda kocanız yokken bile.. . bu arkadaşın bunu eylemlerde nasıl ifade edeceği diğer kişiye bağlıdır, ancak ne olacağı %100 olacaktır... yani, zaten ona bir kez oral seks yaptığına ve o da seni siktiğine göre.. o zaman neden daha fazla kırılsın ki..
Lanet olsun, yazın akşam denizinde arkadaşlarınız ve kız arkadaşlarınızla sıradan sıska dalışlar... ve sonra... bir arkadaşınızdan veya bir tanıdıktan ne duyuyorsunuz... ve harika göğüsleriniz var.. ve hâlâ bacaklarının arasını tıraş ediyorsun... ve hadi çıplak yüzmeye gidelim... vs.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- Kasım, PlajTavşan, Fargal94, SvetikFox
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Natali_Natali, tamamen katılıyorum, birkaç tane vardı çiftlerde swing ile başarısız tanıdıklar, bir durumda koca her iki kadını da sikmeyi kabul etti, ancak ben sadece benimkini becerebildim, ikinci durumda seksten sonra karşılıklı ve kesinlikle çok tutkuluydu, ancak o çift için mesele boşanmaya geldi. Özetlemek gerekirse: grup seks, FFM, MFM çeşitleri çok lezzetli ama bazıları için bu konudaki fanteziler yeterli, bu konuya bilinçli yaklaşan ve partnerini bu eyleme katılmaya zorlamayan biri için elbette öyle mümkün ve hatta gerekli.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
Anbel, Bu nedenle kalıyor. Neden böyle şeylerin hayalini kuruyorsun?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Kasım, Alexsss
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Çok açık ve net nokta!Natali_Natali: ↑30 Mar 2022, 13:14 Alınmayın ama bana öyle geliyor ki fantezileri karıştırmaya gerek yok, bunun nasıl olduğu konusunda...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
Bana göre yazar yakında seks kültünü icat edecek. Ama birkaç bin yıl önce zaten icat edilmişti... Hindistan, Khajuraho.
Google’a teşekkürler.
Google’a teşekkürler.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Olmaz... Okulda şunu bile öğretiyorlar: "terimden polinom’a..."
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Arkadaşımla birlikte bunu eşimin vajinasına sokmaya çalıştık. Hemen fikir herkese aynı anda boşalmaktı. Yani her şey sadece filmlerde bu kadar harika. Aslında ilk başta eş için acı vericidir ve uyum sağlamanın imkansız olması, hareket etmenin rahatsız edici olması ve boşalmanın zor olması anlamında erkekler için uygun değildir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Eşinizi heyecanlandırın ve heyecanlandırın. Veya hatta bitti. Sonra içeri gireceksin. İkimiz de yabancıyız ve kadının vajinasına giriyoruz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
5 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Bu zaten çok fazla. Burada iki farklı delikte - işe yarıyor. Her ne kadar zahmetli olsa da açılıyor.Bir arkadaşımla birlikte bunu karımın vajinasına yapıştırmaya çalıştık
5 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Aynı zamanda "arkadaş"ın da bu yüzden olması gerekir BI. ))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Onu tek bir deliğe yapıştırabilirsiniz. Sorun, onu birden fazla kez içeri ve dışarı sokmanız gerekmesi, ancak "iyi" hale gelene kadar. Eşim o kadar şişman değil. Yaşına ve boyuna göre normalin üzerinde bir figürü var ama onu ve beni yirmi yıl öncesine sarsak, o zaman gerçekten filmlerde gösterildiği gibi görünürdü. Artık sadece deneyebilir, neyin nereye gittiğini anlayabilir ve onun artık size ait olmadığını anlayabilirsiniz :)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Neden "sadece iki"? Ve daha fazlası oldu... Doğru, birdenbire değil - tüm bu "akrobasi" olaylarından pek hoşlanmıyorum. Ama tek bir çiftleşmede - öyle oldu, evet... :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Bir kadına 3 sik koyabilirsiniz!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Katılıyorum ve aynı anda iki üyeyi kabul etmekten memnuniyet duyarım. Şu anda.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
her zaman her zaman kullanırım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
Bir kızı biriyle sikmek ilginç olurdu
32 saniye sonra gönderildi:
silver_fox, kaç tane aynı anda orada mıydık?)
32 saniye sonra gönderildi:
silver_fox, kaç tane aynı anda orada mıydık?)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
Am ve ağızda özel akrobatik hareketlere gerek yoktur.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
homa515,
А в писю и anal mı?
А в писю и anal mı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 58 Replies
- 14186 Views
-