Annem babamdan hamile
-
Автор темыAslan 20
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Annem babamdan hamile
Annemin babam tarafından sikildiği, sikini amının içine soktuğu ve geldiği için hamile olmasından tiksinmeli miyim? Peki bu gerçeği nasıl kabul edebilirim?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
Cevap: Annem babamdan hamile
Bağırsak zayıf, Biliyorsunuz, biz Piliç’i burada buldum, sonunda her şey yolunda, dalganın üzerinde yüzüyor!!! :göz kırp:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) TS’nin annesinin babasından hamile olduğu hiç de bir gerçek değil))) öyle değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Eğer babam sikini annemin amına sokmasaydı sen var olmayacaktın. Ya da o eklerdi ama bitirmezdi ve sen de var olmazdın.
Dolayısıyla doğduğun için babana, annene, babanın sikine ve annenin amcığına minnettar olmalısın.
Her şey aynı çalışıyor...

6 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
nYine birkaç aile kulübede mantar toplamaya gitti. Bir kadın işemek için oturuyor ve ardından bir komşu elinde bir sepetle geliyor. İkisi de etraflarına baktılar, sanki orada kimse yokmuş gibi görünüyordu ve komşunun da bu konuda sert bir tavrı vardı. Ve komşunun külotu çoktan inmiş ve az önce işediği yerden biraz yana doğru hareket etmeleri gerekiyor.
Ve sonra komşunuza gülümseyin; neden donuyorsunuz? Buraya gel, çitlerin arasından sürekli beni izlediğini görüyorum. Niyetinizin ne kadar ciddi olduğunu kontrol edelim.
Peki....
Ve kimse bir şey bulamadı. Sonra da komşunuzun tıpkı komşusuna benzeyen oğluna bakıyorsunuz. Ama eğer kimse ikisine de söylemezse, o zaman kimse hiçbir şey bilmeyecek.
Ve babanın sikini annemin amına sokup geldiğini kabul et. Sonra annem hamile kaldı ve sen doğdun.
Eğer babam sikini annemin amına sokmasaydı sen var olmayacaktın. Ya da o eklerdi ama bitirmezdi ve sen de var olmazdın.
Dolayısıyla doğduğun için babana, annene, babanın sikine ve annenin amcığına minnettar olmalısın.
Her şey aynı çalışıyor...

6 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Evet öyle bir şey var. Çok yaygın bir konu, hatta bir yerlerde tüm çocukların neredeyse dörtte birinin babalarından değil, herhangi birinden doğduğunu yazdılar - sahanlıktaki bir komşu, taşradaki bir komşu, işyerindeki bir çalışan, bir kocanın erkek kardeşi vb. üzerinde.
nYine birkaç aile kulübede mantar toplamaya gitti. Bir kadın işemek için oturuyor ve ardından bir komşu elinde bir sepetle geliyor. İkisi de etraflarına baktılar, sanki orada kimse yokmuş gibi görünüyordu ve komşunun da bu konuda sert bir tavrı vardı. Ve komşunun külotu çoktan inmiş ve az önce işediği yerden biraz yana doğru hareket etmeleri gerekiyor.
Ve sonra komşunuza gülümseyin; neden donuyorsunuz? Buraya gel, çitlerin arasından sürekli beni izlediğini görüyorum. Niyetinizin ne kadar ciddi olduğunu kontrol edelim.
Peki....
Ve kimse bir şey bulamadı. Sonra da komşunuzun tıpkı komşusuna benzeyen oğluna bakıyorsunuz. Ama eğer kimse ikisine de söylemezse, o zaman kimse hiçbir şey bilmeyecek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post