Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Unread post by Topçik »

niqk: 13 May 2023, 18:23CANLI!!!
Eh, kahretsin. Başka nasıl? Zaten istiyorum... :)
These users thanked the author Topçik for the post (total 2):
Nikk, Sibiryak89
Karalama
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 1 month
 Re: Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Unread post by Karalama »

Marinka: 13 May 2023, 17:05 Bir yıl sonra kimse tartışmaları okumuyor. Evet ve genel olarak tartışmaya çekilmeyenler de en iyi ihtimalle çapraz olarak veya en son gönderileri okumazlar. Nasıl bittiğini öğrenmek için.
Konu ilginç olduğunda tartışmaları en başından itibaren okurum. Ve Erojen biterse çok üzülüp ağlayacağım. Hayatımın büyük bir kısmı orası.
These users thanked the author Karalama for the post:
Marion
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Lider: 14 May 2023, 08:22
Marinka: 13 May 2023, 17:05 Bir yıl sonra kimse tartışmaları okumuyor. Evet ve genel olarak tartışmaya çekilmeyenler de en iyi ihtimalle çapraz olarak veya en son gönderileri okumazlar. Nasıl bittiğini öğrenmek için.
Konu ilginç olduğunda tartışmaları en başından itibaren okurum. Ve Erojen biterse çok üzülüp ağlayacağım. Hayatımın çoğu orası.
Baştan sona okuduğunuz ilginç konulara örnek verir misiniz? Lütfen.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Karalama, Sibiryak89
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by fare zehiri »

Marinka: 14 May 2023, 09:16
Marinka: 13 May 2023, 17:05 Bir yıl sonra kimse tartışmaları okumaz. Evet ve genel olarak tartışmaya çekilmeyenler de en iyi ihtimalle çapraz olarak veya en son gönderileri okumazlar. Nasıl bittiğini öğrenmek için.
Konu ilginç olduğunda tartışmaları en başından itibaren okurum. Ve Erojen biterse çok üzülüp ağlayacağım. Hayatımın çoğu orası.
"Bluzun altına bakın" :oops:
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Karalama
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

fare zehiri: 14 May 2023, 09:48
Marinka: 14 May 2023, 09:16
Stylus: 14 May 2023, 08:22 Konu ilginç olduğunda tartışmaları en başından itibaren okurum. Ve Erojen biterse çok üzülüp ağlayacağım. Hayatımın çoğu orası.
Bu bir fotoğraf temasıdır)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 14 May 2023, 10:16
fare zehiri: 14 May 2023, 09:48
Marinka: 14 May 2023, 09:16 Baştan sona okuduğunuz ilginç konulara örnek verir misiniz? Lütfen.
Ama baştan sona. Ve bazı insanlar resimli kitapları tercih ediyor))
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 2):
Geçit, Karalama
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

fare zehiri: 14 May 2023, 10:23
Marinka: 14 May 2023, 10:16
fare zehiri: 14 May 2023, 09:48 "Bluzun altına bak" :oops:
Ama baştan sona. Ve bazı insanlar resimli kitapları daha çok seviyor))
Okumayı gerçekten çok sevdim ve elbette hâlâ da seviyorum ama daha az okuyorum. Bu yüzden okuldayken kütüphaneden kitap ödünç alırdım. Oradaki her şeyi aldılar. Edebiyat öğretmenimiz kütüphaneye giderek kartlarımızı aldı ve okuyup okumadığımızı kontrol etti. Onun anlayışına göre bu bizim karmamız için bir artıydı. Bunun üzerine sınıf arkadaşımla birlikte kitabı alıyoruz ve ona bu kitabı neden aldığını soruyoruz. İlginç olabileceğini düşünüyorum ama bana orada bir sürü fotoğraf olduğunu söyledi. Cevap elbette beni şaşırttı ama şimdi öğretmenimizin saf olduğunu düşünüyorum. Herkes okumadı. Birçok kişi sadece resimlere baktı)))
Sibiryak89, İskender
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years

Unread post by Marion »

Lider: 14 May 2023, 08:22 Konu ilgi çekici olduğunda tartışmaları en başından itibaren okurum. Ve Erojen biterse çok üzülüp ağlayacağım. Hayatımın çoğu orada.
Elbette ağlamam ama kullanıcıların aylar sonra mesajları düzenlemesine ve silmesine izin verilmemesini tercih ederim . Ne yazdığınızı düşünmeniz gerekiyor. Ve aynı zamanda hemen, daha sonra değil. Ve Erogen’in herhangi bir nedenle yasaklanması, bu gerçekten de onun yavaş yavaş ortadan kalkmasına giden yoldur. Orada hesabımı geri yükleme fikrim vardı ama bunun bir anlamı olmadığına karar verdim.
These users thanked the author Marion for the post (total 2):
Karalama, Sibiryak89
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 14 May 2023, 10:33 öğretmenimiz saftı. Herkes okumadı. Pek çok kişi resimlere baktı)))
Belki saftı, belki de pek çok şeyin şartlı olduğu gerçek hayata hazırlanıyordu , gösteri için yapılan, iş uğruna yapılan vb.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

fare zehiri: 14 May 2023, 12:53
Marinka: 14 May 2023, 10:33 öğretmenimiz saftı. Herkes okumadı. Pek çok kişi resimlere baktı)))
Belki saftı, belki de pek çok şeyin şartlı olduğu gerçek hayata hazırlanıyordu , gösteriş için yapılır, iş için çalışır vb. ...
Eğitimde durum nasıldır bilmiyorum ama bu artık tıpta da bu böyle. Bir sürü formalite ve kongre. Kimse hastanın gerçekte ne olduğuyla ilgilenmiyor. Önemli olan, zorunlu sağlık sigortası fonunun kusur bulmaması için belgelerin doğru doldurulmasıdır. Böylece denetim komisyonlarının ve kuruluşlarının kontrol edecekleri bir şeyler olsun ki, üstlerine rapor gönderebilsinler ve üstlerine göndermek için kendi raporlarını üretsinler ve kendi üstlerine göndersinler. Ve önceden var olan istatistiksel verilerle örtüşmesi için her şeyin çok dikkatli yapılması gerekiyor, bunlar zaten yapıldı ve raporlandı, ancak planı uyarlayıp yerine getirmemiz gerekiyor, ancak aşırıya kaçmamamız gerekiyor. Bu, yetersiz tatmin kadar kötüdür. Evet, kulağa ne kadar saçma gelse de bizim de bir planımız var. Komedi gibi görünse de aslında tam bir trajedi.
Televizyonda insanlara sürekli olarak bir yerinizde bıçak gibi bir ağrı varsa beklemeyin, doktora gidin deniliyor. Tıbbi muayenelerin reklamını yapıyorlar. Ciddi hastalıkların erken evrelerde tespiti ve kişi polikliniğe geldiğinde ancak o zaman burada kimsenin ona ihtiyacı olmadığını anlar. Çünkü bu gereksiz bir evrak işi ve Allah korusun, istatistiklerin ve planların ihlali.
Fonları aldatıyoruz, müfettişlere uyum sağlıyoruz ve hala tedavi ediyoruz, ancak her şeyi değil ve her zaman değil. Çünkü personel eksikliği iş yükünü çok ama çok belirgin hale getiriyor ve bazı durumlarda engelleyici derecede büyük. İnsanlar bozulur. Mesleki tükenmişlik meydana gelir. Gerçekten korkunç bir şey.
Sibiryak89, Kral Kuş
Karalama
Göz teması kurmak

Marinka: 14 May 2023, 09:16 İlginç konulara bir örnek verin
Alışılmadık orgazm türleri hakkında konular
Sanal seks nedir
Kızlar ne yapar? sanal seks gibi
Sanat’ın ilginç yanı nedir ve buna nasıl başlarsınız?
Grup Virt
, vb.
Ukrayna
Tüm erotik konular Suok, Scorpio, Simply Ksyu, PenOk ve Writer’dan.
Fotoğraf temalarını çok seviyorum, özellikle de "aile albümünden" ve "Gözün durduğu şey", yüzler.
Temalar için değil, insanlar ve kişisel iletişim için ağlayacağım. Ayrıca mektupları baştan tekrar okudum. Zaman geçtikçe günlükler gibidir; hatırlamak ve yeniden yaşamak çok ilginç olabilir.
Last edited by Karalama on 14 May 2023, 14:54, edited 1 time in total.
These users thanked the author Karalama for the post:
Kral Kuş
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Marinka: 14 May 2023, 13:46
Belki saftı, belki de pek çok şeyin şartlı olduğu gerçek hayata hazırlanıyordu , gösteriş için yapılır, iş için çalışır vb. ...
Eğitimde durum nasıldır bilmiyorum ama bu artık tıpta da bu böyle. Bir sürü formalite ve kongre. Kimse hastanın gerçekte ne olduğuyla ilgilenmiyor. Önemli olan, zorunlu sağlık sigortası fonunun kusur bulmaması için belgelerin doğru doldurulmasıdır. Böylece denetim komisyonlarının ve kuruluşlarının kontrol edecekleri bir şeyler olsun ki, üstlerine rapor gönderebilsinler ve üstlerine göndermek için kendi raporlarını üretsinler ve kendi üstlerine göndersinler. Ve önceden var olan istatistiksel verilerle örtüşmesi için her şeyin çok dikkatli yapılması gerekiyor, bunlar zaten yapıldı ve raporlandı, ancak planı uyarlayıp yerine getirmemiz gerekiyor, ancak aşırıya kaçmamamız gerekiyor. Bu, yetersiz tatmin kadar kötüdür. Evet, kulağa ne kadar saçma gelse de bizim de bir planımız var. Komedi gibi görünse de aslında tam bir trajedi.
Televizyonda insanlara sürekli olarak bir yerinizde bıçak gibi bir ağrı varsa beklemeyin, doktora gidin deniliyor. Tıbbi muayenelerin reklamını yapıyorlar. Ciddi hastalıkların erken evrelerde tespiti ve kişi polikliniğe geldiğinde ancak o zaman burada kimsenin ona ihtiyacı olmadığını anlar. Çünkü bu gereksiz bir evrak işi ve Allah korusun, istatistiklerin ve planların ihlali.
Fonları aldatıyoruz, müfettişlere uyum sağlıyoruz ve hala tedavi ediyoruz, ancak her şeyi değil ve her zaman değil. Çünkü personel eksikliği iş yükünü çok ama çok belirgin hale getiriyor ve bazı durumlarda engelleyici derecede büyük. İnsanlar bozulur. Mesleki tükenmişlik meydana gelir. Aslında korkunç bir şey.
Marinka: 14 May 2023, 13:46
Marinka:14 May 2023, 10:33 öğretmenimiz saftı. Herkes okumadı. Pek çok kişi resimlere baktı)))
Fonları aldatıyoruz, müfettişlere uyum sağlıyoruz ve hala tedavi ediyoruz, ancak her şeyi değil ve her zaman değil. Çünkü personel eksikliği iş yükünü çok ama çok belirgin hale getiriyor ve bazı durumlarda engelleyici derecede büyük. İnsanlar bozulur. Mesleki tükenmişlik meydana gelir. Korkunç bir şey aslında.
Pedagojide de durum aynı, pedagoji yok, planlar var, uzun vadeli planlar, uzun vadeli tematik planlar var hafta için, ay için, yıl için ve günlük, haftalık vb. raporlar var, burada çocuk veya öğrenci yok🤔
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Geçit, Kral Kuş
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lider: 14 May 2023, 13:59
Sanal seks nedir
Sanal sekste kızlardan ne hoşlanıyorlar
Sanal sekste ilginç olan şey nedir ve buna nasıl başlanır
Grup Virt
, vb.
Ukrayna
Suok, Scorpio, Just Ksyu, PenOk ve Writer’ın tüm erotik içerikleri.
Fotoğraf temalarını çok seviyorum, özellikle de "aile albümünden" ve "Gözün durduğu yer
Souk’u hatırlıyorum. Eğer hiçbir şeyi karıştırmıyorsam, durumu "Aşılmaz veya yok edilemez" idi. Ama forumdan kayboldu. Görünüşe göre vurmuşlar. Çok ilginç bir genç adam olan yazarı hatırlıyorum.
Bakışlarımın ve doğa fotoğraflarımın yerleştiği konuyu da çok sevdim. Ben de fotoğraflara ilgiyle baktım ve bizzat yayınladım. Sanal ve gönderilen mesajları okudum. Bundan sonra erkekler kişisel hesabımın kapatılmasına üzüldüklerini pişmanlıkla yazdı))
Evet, hatırlanması gereken bir şey var. Forum iyiydi. Ancak buradaki anahtar kelime Was’dır.
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 14 May 2023, 14:37
Sanal seks nedir
Kızlar sanal sekste neyi sever? nSuok, Scorpio, Just Ksyu, PenOk ve Writer’ın tüm erotik içerikleri.
Fotoğraf temalarını çok seviyorum, özellikle de "aile albümünden" ve "Gözün durduğu yer
Souk’u hatırlıyorum. Eğer hiçbir şeyi karıştırmıyorsam, durumu "Aşılmaz veya yok edilemez" idi. Ama forumdan kayboldu. Görünüşe göre vurmuşlar. Çok ilginç bir genç adam olan yazarı hatırlıyorum.
Bakışlarımın ve doğa fotoğraflarımın yerleştiği konuyu da çok sevdim. Ben de fotoğraflara ilgiyle baktım ve bizzat yayınladım. Sanal ve gönderilen mesajları okudum. Bundan sonra erkekler kişisel hesabımın kapatılmasına üzüldüklerini pişmanlıkla yazdı))
Evet, hatırlanması gereken bir şey var. Forum iyiydi. Ama buradaki anahtar kelime Was.
Ukraynalı bir kızla yazıştım, Yalynka iyi yazmış, ilginç, sanırım artık onun arkadaşı değiliz🤔
Karalama
Göz teması kurmak

Sibiryak89: 14 May 2023, 14:40 Ukraynalı bir kızla yazıştım, Yalynka iyi yazmış, ilginç, sanırım artık onun arkadaşı değiliz
Yazmayı bıraktı mı? Peki başka muhatap yok mu?
Düşünmek yerine sormak daha iyi.
Şu anda erogen üzerine yazmıyorum. Ama temas kurduğum kişilerle yazışıyorum. Yeni mektup yazamıyorum, oyun oynayamıyorum, fotoğraf ve video yükleyemiyorum. Son "ihlal"in üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen engelleme kaldırılmadı.
Last edited by Karalama on 14 May 2023, 15:03, edited 1 time in total.
These users thanked the author Karalama for the post (total 2):
Kral Kuş, Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sibiryak89: 14 May 2023, 14:40 Ukraynalı bir kızla yazıştım, Yalynka iyi yazmış, ilginç bir şekilde, artık onun arkadaşı olmadığımızı düşünüyorum
durdu mu Yazıyor musun? Peki başka irtibat kişisi yok mu?
Düşünmek yerine sormak daha iyi.
Beni Erogen’den sildiler ve onların postalar kapalıydı, o kadar kaybolmuşlardı ki, şimdi bakmıyorum, bence bir anlamı yok, eski meslektaşlarımla yeterli iletişim yeterli😊
Karalama
Göz teması kurmak

Marinka: 14 May 2023, 14:37 Souk’u hatırlıyorum. Hiçbir şeyi karıştırmıyorsam, durumu "Aşılmaz veya öldürülemez
Öldürülemezdi. Bu doğru. Kendi başına ayrıldı. Ve harika hikayelerini yanına aldı. Onları gerçekten çok seviyorum, yeni şiirleri ve düzyazılarıyla yazarı da özlüyorum.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tapkin »

Sibiryak89: 14 May 2023, 14:40
Marinka: 14 May 2023, 14:37
Stylus: 14 May 2023, 13:59 Alışılmadık orgazm türleri hakkında konular
Sanal seks nedir
Kızlar sanal sekste nelerden hoşlanır
Virt’in ilginç yönleri ve nasıl başlamasını beğeniyorsunuz
Grup Virt
, vb.
Ukrayna
Suok, Scorpio, Just Ksyu, PenOk ve Writer’dan tüm erotik içerikler.
Fotoğraf temalarını çok seviyorum, özellikle "aile albümünden" ve "Gözün durduğu yer
Evet, hatırlanması gereken bir şey var. Forum iyiydi. Ama buradaki anahtar kelime Was.
Ukraynalı bir kızla yazıştım, Yalynka iyi yazmış, ilginç, sanırım artık onun arkadaşı değiliz🤔

.. Bil bakalım ne oldu, yaz, herkes aklını kaybetmiş değil!(( :yes:
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Slushte, Erogen’de elbette her yerde planyalar ve vernalar var, evet. Ve trafik yavaşlıyor. Ama küfür ya da ensest yok. Ve işte sevgili anne...🙈
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Alexey 997
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Hooligan Carrie: 29 May 2023, 01:37 Slushte, Erogen’de elbette her yerde planyalar ve cilalar var, evet. Ve trafik yavaşlıyor. Ama küfür ya da ensest yok. Ve işte sevgili anne...🙈
Açıkça saçma sapan konuşmaların olduğu konulara girmiyorum, bu yüzden muhtemelen para cezası tehdidi altında olmaktansa bundan daha çok memnunum. Kimin şikayet edeceğini asla bilemezsiniz. Modların bu konuda pek bir bilgisi olmayacak. Erogen’de az önce erotik bir masaj salonuna gittiğimi söyledim ve hemen ceza aldım. Aynı zamanda adını bile söylemedim ama esasında “reklam, ticaret” yazıyordu.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
Sibiryak89, Zorba Carrie, Karalama
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 29 May 2023, 01:37 Slushte, Erogen’de elbette her yerde planyalar ve cilalar var, evet. Ve trafik yavaşlıyor. Ama küfür ya da ensest yok. Ve işte sevgili anne...🙈
Demokratik olarak ilgini çekeni okursun, ilgilenmiyorsan ilgilendiğin yere gidersin, kiminle ilgilenirsen yemek çevirisiyle uğraşma, yoksa sen de normal olmazsın😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Zorba Carrie
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Marinka: 08 May 2023, 15:50 Erogen forumu güzel. Bir zamanlar öyleydi. Yaklaşık 6 yıl orada kaldım. 16 ila 22 yaş arası. Altın yıllar 17-20’dir. Moderatörün kadın olduğu zamanlar. Çok çevre dostu bir ortamdı. Çok sayıda ilginç kullanıcı. İlginç konular. İlginç tartışmalar. Daha sonra moderatörün bir erkeğe değişmesiyle durum daha da kötüleşmeye başladı. Moderatör bir yandan akıllı değil ama diğer yandan alçaktır, forumu toplama kampına çevirmiştir. Bir yandan, Varna, bağlantı kopması gibi tamamen küçük bir ihlal nedeniyle tokatlanabilir veya herhangi bir ihlal veya açıklama olmaksızın bile süresiz yasaklanmaya gönderilebilir, diğer yandan olası tüm kuralları ihlal eden forum kullanıcıları vardı ve karşılığında hiçbir şey alamadılar. Tüm ılımlılık doğrudan yönetimin kişisel sempatisine ve ruh haline bağlı olmaya başladı. Son yıllarda forum çok zayıfladı. Birçok ilginç forum üyesi yasaklandı ve bazıları da ayrıldı. Aynı türden konular ortaya çıkmaya başladı ve açıkça parmaklarını emdiler.
Ve ben de "yanlış" avatar nedeniyle yasaklandım :-x
bebek tatlım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by bebek tatlım »

Ve oraya hiçbir şey yazmamış olmama rağmen bu forumdan iki kez yasaklandım. Sebebi sayfamın ticari olması ve hizmetler sunmasıdır *x) *x)
These users thanked the author bebek tatlım for the post:
Sibiryak89
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Uzun zamandır Erogen’deydim ve özellikle başlangıçta gerçekten hoşuma gitti, Rook, Cat, Twisted, Diger ile arkadaştım ve iletişim kurdum, Bishka Cutie ile çok yakındım. Evet, birçoğuyla “tanıştım” bile, ama sonra ne olduğunu bile anlamadım, beni yasaklamaya, uyarmaya başladılar ve hayatım orada bitti.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Dgoni, Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı kullanıyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”