Anneme aşık oldum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
dönüş
Potansiyel seks nesnesi
 Anneme aşık oldum

Unread post by dönüş »

Merhaba, 19 yaşındayım, annem 42 yaşında, yeni boşanmış, genç ve güzel ve en önemlisi bacakları gerçek dışı, onlara deli oluyorum, birlikte gittiğimizde onu bir çift olarak alıyorum, istiyorum onu çok seviyorum, şimdiden ilerlemeye başladım, sence bu gerçek mi? Geçenlerde onu dudaklarından öptüm!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Orientation: heteroseksüel
 Re: Anneme aşık olmak

Unread post by Evgeniy-Spb »

Hepsi gerçek dostum. Çocuk neyle eğleniyorsa... yeter ki dibe vurmasın.
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

tig: 28 Jun 2021, 22:16 Merhaba, 19 yaşındayım, annem 42 yaşında, yeni boşanmış, genç ve güzel ve en önemlisi bacakları gerçek dışı, onlar için deliriyorum, birlikte gittiğimizde onu bir çift olarak kabul ediyorum, Onu çok istiyorum, ona asılmaya başladım bile, sence bu gerçek mi? Geçenlerde onu dudaklarından öptüm!
tepkisi ne oldu?
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Bir nevi af diledim ve onu öptüm, biraz şaşırdım ve sonra “Vay canına” dedim ve konuyu değiştirdim.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340

Unread post by rmt »

tig: 28 Jun 2021, 22:16 Merhaba, 19 yaşındayım, annem 42 yaşında, yeni boşanmış, genç ve güzel ve en önemlisi bacakları gerçek dışı, onlar için deliriyorum, birlikte gittiğimizde onu bir çift olarak kabul ediyorum, Onu çok istiyorum, ona asılmaya başladım bile, sence bu gerçek mi? Geçenlerde onu dudaklarından öptüm!
Boşandıysa elbette bu gerçektir. Üstelik artık onunla ilgilenmek sadece mümkün değil, aynı zamanda gerekli. Her şey sizin elinizde.)
Daha sık sarılın, mümkün olduğunda öpün, kur yapmayı ve flört etmeyi hafifletin. Eğer hoşunuza giderse bana bacaklardan bahsetmeyi unutmayın. Ve böylece giderek daha fazla.
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
annem adam yaptı, Travolta
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Orientation: biseksüel

Unread post by Yurik »

tig, merhaba, kişisel olarak yaz
Mutlu oğul
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mutlu oğul »

Zaten 15 yaşındayken anneme imrenilen ilgiyi gösterdim. Kendisi polis kreşinin başıdır, yüzbaşı. Göğüsleri dünya standartlarında! Beni seviyor, her gün yeterince holigan gördüğü için ona dokunmama izin veriyor. Ama babam bizimle yaşıyor, iş gezilerine gitmiyor ve tek bir boşluk var: işe saat 8’de çıkıyor ve annem 9’da çıkıyor! Sonra gelip üniformamın ve bluzumun düğmelerini açıyorum ve onun güçlü göğüslerini hissediyorum. Koresham bununla övündü. Bu yüzden yerel serseriler beni kıskanıyordu. Tom Teyze’nin bir koloniye gönderilmesinden ateş gibi korktuğumuzu söylüyorlar, ama onun bir kadın olduğunu rahatlıkla hissedebiliyorsunuz! Kapıda fısıldıyor, bırak gideyim, Natasha (kız kardeş) uyanacak, işe geç kaldım ama direnmiyor. Üniformayı ona giydirdim Yaz aylarında annem ve ben büyükannemin patates kazmasına yardım etmek için köye gittik. Tarladan kirli geldiler ve büyükanne çoktan hamamı ısıtmıştı. Elbette daha az yıkandım, anneme daha çok el yordamıyla dokundum, zaten 17 yaşındaydım, penisim güçlüydü, ereksiyon halindeydi ve sonra bana meme içi seks teklif etti. Alt rafa oturdu, göğüslerini yanlardan sıktı ve ben de penisimi göğüslerimin arasında hareket ettirmeye başladım. Gerçekten hoşuma gitti, annem o kadar ustalıkla yardımcı oldu ki, onun departmanındaki erkeklerin, onun ve diğer çalışanların üzerindeki günlük polis stresini bu şekilde hafiflettiğini düşünmeden edemedim. Ama sormadı, kırılırdı. Sonra gerçek seks konusunda onunla aynı fikirdeydi. Beni bir erkek olarak sevdi! Mantar, meyve ve bitki toplama gezilerinde yanlarına bir battaniye aldılar, büyükannelerine güneşlenmesini, ama aslında açık alanda sevişmesini söylediler!
K4sper
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by K4sper »

neden fotoğrafı göstermiyorlar?
doldurmak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23