En hızlı seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
zorunlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: En hızlı seks

Unread post by zorunlu »

Gündüz vaktiydi. Öğleden sonra 2-3 civarında. Parkta, kışın, soğukta. Ayakta. Bana göre çok daha kısa olduğu için kaldırımda durdu, kürk mantosunun düğmelerini çözdü ve beni kollarına aldı. Böylece sırtımı tamamen kollarının arasına gizledim. Kot pantolonunu indirdim. Fermuarını açtı. Penisini çıkardı. Ve tatlı bir şekilde onun sıcak kedisinin içine girdi. Sonra aşırı heyecanlandım ve birkaç dakika sonra gelip amını spermle doldurdum. Orada bir iki dakika daha durduktan sonra kot pantolonunu kaldırdım. Onu içeri soktum (bunca zaman sırtım onun kürk mantosuyla örtülmüştü, bu yüzden onunla beni meraklı gözlerden korumaktan başka bir şey yapamadım). Sonra kot pantolonumu giydim ve ayak işlerine devam ettik.
Hem kışın hem de sonbaharda parkta bunlardan epeyce vardı. Güzel bir zamandı ve tatlı bir duyguydu.
These users thanked the author zorunlu for the post:
Nick1979
Servis
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Servis »

Girişte. kışın. yeni bir kızla. uzun bir cinsel perhiz döneminden sonra. 3 kere pompaladı ve hemen geldi. son derece hayal kırıklığına uğradı. ama sonra her şey birbirine girdi. ama bu daha sonraydı))
These users thanked the author Servis for the post:
Tavşan
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tavşan »

Strecoza: 08 Jan 2024, 19:29 Hiç böyle seks yaptınız mı? Hiç vaktiniz olmadığı halde gerçekten seks istediğinizde mi? Ve bunu çok hızlı yapmam gerekiyordu)))
Bir kez oldu.
Eşim ve ben gerçekten seks istiyorduk ve koşullar aşırıydı.
İkisi de yaklaşık bir dakika içinde geldi 🙂
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Bir meslektaşıyla çalışırken, patron iş yaptığında onu daha sık duvara yaslardı ya da
sandalyenin arkasına tutunup onu alır veya ayakta dururdu.
br/> Ayakta durmayı daha çok sevdim, o zaman alırsın ve o itaat eder ve arkadan, bir kadın basitçe istismar ediliyorsa,
eğer o bir kaltaksa, o zaman arkadan almak güzeldir ona bir ders ver.
Bir gün patron döndü, kot pantolonumun düğmelerini ilikleyecek zamanım olmadı, neyse ki endişelenmedim, saklandım ve düğmelerini ilikledim.
Ama kullanışlıydı , zamanında gelmiştik, bana verilen kıyafetleri günde birkaç kez giyebiliyordum, haftada yaklaşık 20-30 kez, iş yerinde bu kadar eğleneceğimi fantezilerimde bile hayal etmemiştim.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
Tavşan, Sibiryak89
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Polonya »

Sahilde hava kararıyordu, kıyı boyunca yürüyen insanlar yaklaşmadan önce yetişebilmek için üst üste dizilmiş iki sıra şezlong arasında))) biz bu anı bekliyorduk ama kalabalıktı, çok çabuk başardık, karım diz dirseği pozisyonunda duruyordu, amının her yeri nemli ve misafirperverdi)
These users thanked the author Polonya for the post (total 2):
Tavşan, Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”