Kızlar, göğüsleriniz ne zaman büyümeye başladı?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Aziz Bernard
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year
 Kızlar, göğüsleriniz ne zaman büyümeye başladı?

Unread post by Aziz Bernard »

Kaç yaşındaydın? Ne zaman sutyen giymeye başladın ve plajlarda üst giymek zorunda kaldın? Neden bunu saklamaya başladın (kendinden mi utandın yoksa biri sana mı söyledi)? Babanızdan veya kardeşlerinizden utandınız mı?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kızlar göğüsleriniz ne zaman büyümeye başladı?

Unread post by Venüs »

St. Bernard: 28 Apr 2024, 08:42 Kaç yaşındaydınız? Ne zaman sutyen giymeye başladın ve plajlarda üst giymek zorunda kaldın? Neden bunu saklamaya başladın (kendinden mi utandın yoksa biri sana mı söyledi)? Babanızdan veya kardeşlerinizden utandınız mı?
))) İkinci sınıfta ilk adetimi gördüm ve göğüslerim büyümeye başladı. - 9 yaşındaydım ve dördüncüde, 11-12 yaşlarında ilk sütyen ortaya çıktı)))
Sahillerde, gittiğimde üst kısım hala anaokulundaydı ve göğüsler yoktu , ama olması gereken bu ve çok güzel. Babam ve kardeşim konusunda hiçbir zaman çekingen olmadım, şimdi de değilim. Onların önünde çıplak dolaşmıyorum ama onların önünde rahatlıkla kıyafet değiştirebiliyorum ve onlar da benden çekinmiyorlar.
Göğüslerini saklamazlar, sadece davranış kuralları, nezaket kuralları vardır ve insanlar bunlara uyar.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Eustace, Stopkin
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Strecoza: 28 Apr 2024, 08:55 İlk adetimi gördüm ve göğüslerim büyümeye başladı - 9 yaşındaydım,
asıl mesele Karlikin’in okumamasıydı :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
Venüs
Автор темы
Aziz Bernard
İlgi gösteriliyor

Strecoza: 28 Apr 2024, 08:55 göğüslerim büyümeye başladı - 9 yaşındaydım ve dördüncü yılda, 11-12 yaşlarında ilk sutyenler ortaya çıktı)))
2 yıldır sütyensiz göğüslerle mi yürüdük? Bir şekilde gizlediler mi? Sütyen nasıl ortaya çıktı? Bunu kendin mi istedin yoksa annenle baban mı zamanın geldiğini söyledi?
Strecoza: 28 Apr 2024, 08:55 Ben gittiğimde kumsalların tepesi hâlâ anaokulundaydı ve göğüsler yoktu, ama olması gerektiği gibi ve çok güzel.
Üstsüz olmak istemez misin? Mesela neden erkeklere izin veriliyor da size izin verilmiyor? Üstüne kendiniz mi koymak istediniz yoksa onlar mı zorlandı?
Strecoza: 28 Apr 2024, 08:55 Babam ve erkek kardeşim konusunda hiçbir zaman çekingen olmadım, şimdi de değilim. Onların önünde çıplak dolaşmıyorum ama onların önünde rahatlıkla kıyafet değiştirebiliyorum ve onlar da benden çekinmiyorlar.
Gerekli Sütyenimi doğrudan mı değiştireceğim? Peki bu onları rahatsız etmiyor mu?
Strecoza: 28 Apr 2024, 08:55 Göğüslerini saklamazlar, sadece davranış kuralları, nezaket kuralları vardır ve insanlar bunlara uyar.
Edep adına, kızların çocukluktan saklanmaları gerektiği ortaya çıktı
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Saint Bernard: 28 Apr 2024, 11:58 2 yıl boyunca göğüslerinizle sütyensiz mi dolaştınız? Bir şekilde gizlediler mi? Sütyen nasıl ortaya çıktı? Bunu kendin mi istedin yoksa annenle baban zamanın geldiğini mi söyledi?
9 yaşında büyümeye başladı. Göğüsler mantar değildir, büyümezler bir gecede, ama annem bana sütyen aldı, satın aldı.
Peki neden erkeklere izin veriliyor ama size izin verilmiyor?
Hiçbir zaman erkek çocuk olmayı istemedim.
St. Bernard: 28 Apr 2024, 11:58 Sütyenimi doğrudan değiştirmeli miyim? Peki bu onları rahatsız etmiyor mu?
Onların önünde külotumu değiştirebilirim. Bu kimseyi rahatsız etmiyor. Ne ben ne de onlar.
Saint Bernard: 28 Apr 2024, 11:58 Edep gereği, kızların çocukluktan saklanmaları gerektiği ortaya çıktı
Evet, kurallar bunlar.
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by homa515 »

10-11 yaşlarında ortaya çıktım, 14 yaşında iç çamaşırı olmadan öncü kampa gittim, erkeklerde nadiren sutyen giydiğimi kontrol ettim.
These users thanked the author homa515 for the post (total 2):
Oleg257, sapık
Автор темы
Aziz Bernard
İlgi gösteriliyor

Strecoza: 28 Apr 2024, 16:24 Hiçbir zaman erkek olmayı istemedim.
Erkek çocuk olmak değil ama bu tür kısıtlamalara sahip olmamak, yoksa erkeklerde daha az var :)
Onların önünde külotumu değiştirebilirim. Bu kimseyi rahatsız etmiyor. Ne ben ne de onlar.
Vay canına, onlar elbette aile, ama yine de kızların savunmasız vajinalarını tehditkar üyelerden koruması gerekiyor, buradaki her şey biraz kışkırtıcı :)
Strecoza: 28 Apr 2024, 16:24 Evet, kurallar bunlar
Yani sütyenin kadınlara tecavüz ettiğini söyleyenler, özellikle de Avrupa sahillerinde üstsüz dolaşabileceğiniz saçma sapan konuşmalar, sefahat ve ahlaksızlık trendi, kadınların varsayılan olarak daha fazla kısıtlaması var ve bu da norm
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years

Unread post by rakı »

13 yaşımdayken almaya başladım ama köyde hala sütyensiz nehirde yüzüyordum, yani ilk sayıdan önce bile vardı
These users thanked the author rakı for the post (total 2):
Don Şeytanı, Oleg257
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”