Kızlar, göğüsleriniz ne zaman büyümeye başladı?
-
Автор темыAziz Bernard
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year
Kızlar, göğüsleriniz ne zaman büyümeye başladı?
Kaç yaşındaydın? Ne zaman sutyen giymeye başladın ve plajlarda üst giymek zorunda kaldın? Neden bunu saklamaya başladın (kendinden mi utandın yoksa biri sana mı söyledi)? Babanızdan veya kardeşlerinizden utandınız mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kızlar göğüsleriniz ne zaman büyümeye başladı?
Sahillerde, gittiğimde üst kısım hala anaokulundaydı ve göğüsler yoktu , ama olması gereken bu ve çok güzel. Babam ve kardeşim konusunda hiçbir zaman çekingen olmadım, şimdi de değilim. Onların önünde çıplak dolaşmıyorum ama onların önünde rahatlıkla kıyafet değiştirebiliyorum ve onlar da benden çekinmiyorlar.
Göğüslerini saklamazlar, sadece davranış kuralları, nezaket kuralları vardır ve insanlar bunlara uyar.
))) İkinci sınıfta ilk adetimi gördüm ve göğüslerim büyümeye başladı. - 9 yaşındaydım ve dördüncüde, 11-12 yaşlarında ilk sütyen ortaya çıktı)))St. Bernard: ↑28 Apr 2024, 08:42 Kaç yaşındaydınız? Ne zaman sutyen giymeye başladın ve plajlarda üst giymek zorunda kaldın? Neden bunu saklamaya başladın (kendinden mi utandın yoksa biri sana mı söyledi)? Babanızdan veya kardeşlerinizden utandınız mı?
Sahillerde, gittiğimde üst kısım hala anaokulundaydı ve göğüsler yoktu , ama olması gereken bu ve çok güzel. Babam ve kardeşim konusunda hiçbir zaman çekingen olmadım, şimdi de değilim. Onların önünde çıplak dolaşmıyorum ama onların önünde rahatlıkla kıyafet değiştirebiliyorum ve onlar da benden çekinmiyorlar.
Göğüslerini saklamazlar, sadece davranış kuralları, nezaket kuralları vardır ve insanlar bunlara uyar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
-
Автор темыAziz Bernard
- İlgi gösteriliyor
2 yıldır sütyensiz göğüslerle mi yürüdük? Bir şekilde gizlediler mi? Sütyen nasıl ortaya çıktı? Bunu kendin mi istedin yoksa annenle baban mı zamanın geldiğini söyledi?
Üstsüz olmak istemez misin? Mesela neden erkeklere izin veriliyor da size izin verilmiyor? Üstüne kendiniz mi koymak istediniz yoksa onlar mı zorlandı?
Gerekli Sütyenimi doğrudan mı değiştireceğim? Peki bu onları rahatsız etmiyor mu?
Edep adına, kızların çocukluktan saklanmaları gerektiği ortaya çıktı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
9 yaşında büyümeye başladı. Göğüsler mantar değildir, büyümezler bir gecede, ama annem bana sütyen aldı, satın aldı.Saint Bernard: ↑28 Apr 2024, 11:58 2 yıl boyunca göğüslerinizle sütyensiz mi dolaştınız? Bir şekilde gizlediler mi? Sütyen nasıl ortaya çıktı? Bunu kendin mi istedin yoksa annenle baban zamanın geldiğini mi söyledi?
Hiçbir zaman erkek çocuk olmayı istemedim.Peki neden erkeklere izin veriliyor ama size izin verilmiyor?
Onların önünde külotumu değiştirebilirim. Bu kimseyi rahatsız etmiyor. Ne ben ne de onlar.St. Bernard: ↑28 Apr 2024, 11:58 Sütyenimi doğrudan değiştirmeli miyim? Peki bu onları rahatsız etmiyor mu?
Evet, kurallar bunlar.Saint Bernard: ↑28 Apr 2024, 11:58 Edep gereği, kızların çocukluktan saklanmaları gerektiği ortaya çıktı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
10-11 yaşlarında ortaya çıktım, 14 yaşında iç çamaşırı olmadan öncü kampa gittim, erkeklerde nadiren sutyen giydiğimi kontrol ettim.
-
Автор темыAziz Bernard
- İlgi gösteriliyor

Erkek çocuk olmak değil ama bu tür kısıtlamalara sahip olmamak, yoksa erkeklerde daha az var

Vay canına, onlar elbette aile, ama yine de kızların savunmasız vajinalarını tehditkar üyelerden koruması gerekiyor, buradaki her şey biraz kışkırtıcıOnların önünde külotumu değiştirebilirim. Bu kimseyi rahatsız etmiyor. Ne ben ne de onlar.

Yani sütyenin kadınlara tecavüz ettiğini söyleyenler, özellikle de Avrupa sahillerinde üstsüz dolaşabileceğiniz saçma sapan konuşmalar, sefahat ve ahlaksızlık trendi, kadınların varsayılan olarak daha fazla kısıtlaması var ve bu da norm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years
13 yaşımdayken almaya başladım ama köyde hala sütyensiz nehirde yüzüyordum, yani ilk sayıdan önce bile vardı
- These users thanked the author rakı for the post (total 2):
- Don Şeytanı, Oleg257
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 35 Replies
- 832 Views
-
Last post by homa515