Çift, 30 yaş üstü, birlikte 15 yaşlarında, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir şey yok...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Çift, 30 yaş üstü, birlikte 15 yaşlarında, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir şey yok...

Unread post by Anonim »

Çift, 30 yaş üstü, birlikte 15 yaşlarında, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir tutku yok. Konuştuk ve eski tutkuyu yeniden canlandırmak için bir yandan seksi denemeye karar verdik. Üstelik benden önceki eşim bakireydi. Bunu umursamıyor gibi görünüyor ve biraz da şüpheli. Aynı durum mzhm için de geçerlidir. Sizce nasıl? Denemeye değer mi? Yoksa ileride sorunlar yaşanır mı? Bu durumla karşılaşan var mı?
Kuzey
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 525
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Çift, 30 yaş üstü, birlikte 15 yaşında, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir şey yok...

Unread post by Kuzey »

Beyler, sizin için asıl önemli olan... en uygun kişiyi seçmek! Her şey buna bağlı
Ve belki bir çiftle tanışırsın...? Ve sen... "değişecek "
Bulmak kolay değil
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
 Yanıt: Çift, 30 yaş üstü, birlikte 15 yaşında, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir şey yok...

Unread post by Nikk »

Aslında karı koca bulmaktan daha zor!...
These users thanked the author Nikk for the post:
Vahşi
Michael
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Michael »

Beyler, deneyebilirsiniz ama ikiniz de yeni bir ilişkiyi kabul etmeye hazır olmalısınız. Ve bu harika bir uyandırıcıdır. Kendimden biliyorum. Nerede yaşıyorsunuz (yalnızca genel adres)? Moskova’da veya yakınlarda bu tür ilişkilerin sevgilileriyle tanışmanıza yardımcı olabilirim, ilginç olacaktır, garanti ederim.
Marianna
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Orientation: aseksüel

Unread post by Marianna »

Kaç yaşındasın
These users thanked the author Marianna for the post:
Vahşi
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Ah, kızlar - çocuklar! Önemli olan, bu aynı cinsiyetten fahişelerin ardından birbirinizi tiksinti ile değil, yeni bir tutkuyla kabul etmenizdir. Bu konuda hiçbir tecrübem yok, kısaca tavsiye veremem ama samimi hayatımı tercihen mzhm, zhmzh veya mzh-mf formatında çeşitlendirmeye başlardım. Bu durumda en azından her şey ve herkes görüş alanındadır ve herkes kendi başına değil, genel bir iletişim senaryosu oluşturabilirsiniz. Bilmiyorum, önce iyice düşün ki sonradan tamamen mahvolma. :smile001:
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 5):
Vahşi, Cidden, Akteya, INVAR, Yağdaki hamsi!!!
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Anonim, çocuklarınız var Onlarla deneyebilirsiniz. .Ve evde yeni duygular.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Yabancı
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Vit123 »

Anonim, Eşimle birlikte mzhm yaptık. iyi tanıdıklar Ama her şeyin kendiliğinden gerçekleştiğini söyleyeceğim. Yani bu formata hazırlanmak için uzun zaman harcıyorsanız. o zaman bazılarınız arzuyu tamamen söndürecek.

1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Tolqala: 23 Apr 2021, 10:18 Anonim , çocuklarınız var. Bunu evde de deneyebilirsiniz.
Belki de çocuklarla buna değmez. henüz.? Üstelik çocukların buna nasıl tepki vereceği de bilinmiyor. Basit bir mzhm formatıyla deneyin. ve nasıl gidiyor?
These users thanked the author Vit123 for the post:
Nikk
Alan
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Alan »

Tolqala: 23 Apr 2021, 10:18 çocuklarınız var. Onlarla deneyebilirsiniz.
Oldukça tartışmalı bir teklif...
Tolqala:23 Apr 2021, 10:18 Yaygın bir durum.
Dürüst olmak gerekirse, gerçek hayatta böyle biriyle yalnızca bir kez tanıştım.
Ama belki de sadece “yanlış insanlarla” konuşuyorum. ..
n :roll:
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

Anonim,

Ben de eski eşimle aynı deneyimi yaşadım. Sonunda boşandılar. Artık ikinci eşimle böyle bir deneyim yaşamak istemiyorum. Zaten ikinci eş isteği de yoktu.
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Arıyor »

Anonim,
Bunu yapması ilginç Başarılı oldular mı?
Bir araya mı geldiler yoksa kaçtılar.....
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Vlad6969: 06 Jun 2022, 13:23 Eski eşimle böyle bir deneyim yaşadım. Sonuç olarak boşandılar.
Bunun son olacağını düşündüm ve işte bunun gerçek teyidi! Bence tüm bu “bir yandan seksi deneyelim” forum sayfalarında güzel ama gerçekte gizli kırgınlıklara, karşılaştırmalara ve yabancılaşmaya neden olacak. Böyle bir durumda bir şey deneyeceksek, o zaman tarafta değil, eşler arasında yeni kurallar veya aşırı uçta bir mzhm/fmzh toplantısı (her ne kadar bu aynı zamanda aile sorunlarına da bir çözüm olsa da). Genel olarak partiler ve grup seks yatakta soğuma sorununa çare değildir; sorunlar daha da artacaktır.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Vladtsst
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

Gudgeon,

İkinci eşimle böyle bir deneyim yaşamak istemiyorum, nelere yol açabileceğini biliyorsun. Üstelik bu hemen değil 12 yıl sonra oldu.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Gudgeon
Johnny depp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Johnny depp »

Vlad6969, lütfen bunun neden boşanmaya yol açacağını açıklayın. İkiniz de kabul ettiniz ve yola çıktınız, sizi neyin beklediğini biliyordunuz, MFM’nin her şeyi mahvedeceğini ne zaman anladınız?

Ben de MFM’ye karşı olduğumu kabul ediyorum, ancak aynı zamanda bunun birinin evliliğini veya ilişkisini mahvedebileceğine de inanmıyorum,

Peki, bunda yanlış olan ne? İsimsiz birini davet ettik ve güzel vakit geçirdik :) hatıra olarak kaldı
Kahve
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Kahve »

Çok dikkatli bir şekilde eşimle her şüphe ve düşünceyi tartışıyorum. Ailede her şey yolundaysa, her şey yolunda olabilir ve yalnızca sevgi ve güven eklenecektir :roll:
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

Jonny depp,
Bunun boşanmanıza yol açacağını yazmadım. Deneyimlerimi yazdım. Neden oldu? Ve eski karımdan bu MFM hakkında her gün sitemler duymaktan yoruldum (o henüz eski sevgili değildi).
Ve bu durum, üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen hemen boşanmaya yol açmadı. Eski eşimle 18 yıl evli kaldım. O halde deneyin, ancak bu deneylerin yıllar sonra tekrar başınıza gelebileceğini unutmayın. Ve bir kez daha bunun benim deneyimim olduğunu size bildiriyorum. Bazı insanlar için işler farklı olabilir.
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206

Unread post by Arıyor »

Anonim,
Ve girişimi kimindi böyle bir karar mı?
Truva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Truva »

Anonim: 21 Nov 2019, 16:32 Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir tutku yok.
Peki, eğer ilişkinizi gömmek istiyorsanız, o zaman deneyin...ne Sizce böyle bir tutku ne anlama geliyor? İnsanların böyle bir tutkuya sahip olduklarını söylerken ne demek istediklerini bilmek ilginç mi? kendi ellerinle ve tutkuyu kendin geri getirebilirsin, sana libido, şehvet ve diğer her şey verildi.
zorunlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by zorunlu »

Anonim: 21 Nov 2019, 16:32 Çift, 30 yaş üstü, 15 yıldır birlikte, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir tutku yok. Konuştuk ve eski tutkuyu yeniden canlandırmak için bir yandan seksi denemeye karar verdik. Üstelik benden önceki eşim bakireydi. Bunu umursamıyor gibi görünüyor ve biraz da şüpheli. Aynı durum mzhm için de geçerlidir. Sizce nasıl? Denemeye değer mi? Yoksa ileride sorunlar yaşanır mı? Bu durumla karşılaşan var mı?
Yan tarafta denemenizi tavsiye etmem. bunca yıldır inşa ettiğiniz şeyi yok edebilirsiniz.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”