STD. Enfekte olma şansı ne kadar yüksek? Nasıl kaçınılır?

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Автор темы
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
 STD. Enfekte olma şansı ne kadar yüksek? Nasıl kaçınılır?

Unread post by Gurme »

Bunu kişisel olarak deneyimleyen var mı? Peki nasıl kurtuldunuz?

1 saat 1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Gençken mandavo denilen şeyleri yakalardım)). Eşim bunları kendi kendine buldu... tabii ki beni suçladı... Saunada aldığım için ağladım... halbuki o sırada yanımda bir kız arkadaşım da vardı. Kafam dışında vücudumdaki tüm kılları tıraş ettim... bu şekilde kurtuldum. Arkadaşıma bundan bahsetmeyecek ve onu suçlamayacak kadar akıllıydım, çünkü yıllar sonra onları birbirine bağlayanın karısı olduğu ortaya çıktı))
These users thanked the author Gurme for the post (total 2):
Martin, seksforumu_
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: STI. Enfekte olma şansı ne kadar yüksek? Nasıl kaçınılır?

Unread post by sapık »

Bu da evli metresleri seçmenin başka bir nedenidir!)
Genel olarak kurtlardan korkmak için ormana girmeyin!
These users thanked the author sapık for the post:
seksforumu_
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Rasaroam »

Çocukken birçok kişinin cinsel yolla bulaşan hastalıklar için çalıştığı bir şehirde yaşadım.
Çünkü STD = Plastik Geri Dönüşüm Tesisi 🤣
These users thanked the author Rasaroam for the post:
seksforumu_
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Gourmet: 27 Feb 2024, 05:55 Bununla karşılaşan var mı
Ben bununla karşılaşmadım çünkü sikimi hiçbir yere sokmam.

Gençliklerindeki birkaç arkadaşım alkış aldı, ancak tarih özellikle kimden geldiği konusunda sessiz ama aynı "bölgeyi" verenlerden geliyor gibi görünüyor.

Dışardan biliyorum ki arkadaşlarımdan bazıları HIV taşıdığını ve bu durumun tamamen berbat olduğunu, uyuşturucudan değil.

Ve her yerde cinsel yolla bulaşan hastalıklar sıradan ilişkilerden bulaşıyor. Öyleyse düşün...
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Geniş, seksforumu_
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by red_fox »

Gourmet: 27 Feb 2024, 05:55 Bununla karşılaşan oldu mu
Ben bununla karşılaşmadım çünkü sikimi hiçbir yere sokmam.

Gençliklerindeki birkaç arkadaş alkış aldı, ancak tarih özellikle kimden geldiği konusunda sessiz ama aynı "bölge" bağışçılarından geliyor gibi görünüyor.

Biliyorum Dışarıdan bazı tanıdıklarından HIV taşıdığını ve bunun uyuşturucudan değil, tamamen boktan bir şey olduğunu söylüyorlar.

Ve her yerde cinsel yolla bulaşan hastalıklar sıradan ilişkilerden bulaşıyor. O halde bir düşünün...
Artık HIV büyük ölçüde heteroseksüel temaslardan bulaşıyor. Üstelik 35+ yaş (ve özellikle 50 yaş üstü). Ancak, arkadaşlık sitesine ve formdaki "Koruma" sütununa bakın. Önemli bir kısmında "Koruma kullanmıyorum" yazıyor. Lanet olsun! onlar. menopoz geldi, korunmadan sevişebilirsin ve AIDS sürüngenler tarafından icat edildi. O orada değil *x)

Gençler dürtmeyecek/vermeyecek kadar akıllıysa, yaşlı neslin kafalarıyla arası pek de dostane değil demektir . Kişisel fotoğrafların olduğu iyi bir sikme sitesi vardı. Çünkü prezervatifsiz grup seksle ilgili bölümde çok fazla fotoğraf vardı.
These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
Geniş, seksforumu_, Amatör
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Samara »

Gençliğimde, "güzel" Dimitrovgrad’a iş gezileri sırasında tripper’ı yakaladım, bir dizi enjeksiyon, hap ve her şey ortadan kalktı, ancak deneyim kaldı, o zamandan beri yalnızca düzenli güvenilir ortaklarla korunmasız seks ve yalnızca son 7 yıldır eşimle birlikte, yıllar geçtikçe kimseye daha az güveniyorum)
These users thanked the author Samara for the post (total 2):
Geniş, seksforumu_
Geniş
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175

Unread post by Geniş »

Kendinizi korumak zorunludur! Gündelik ilişkiler için bu bir zorunluluktur. Bunun tek istisnası oral seks, oral seks, ayrıca bir tehlike de var ama minimum düzeyde.
These users thanked the author Geniş for the post:
seksforumu_
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by red_fox »

Breik: 03 Apr 2024, 16:09 Kendinizi korumak zorunludur! Gündelik ilişkiler için bu bir zorunluluktur. Bunun tek istisnası oral seks, oral seks, ayrıca bir tehlike de var ama minimum düzeyde.
Sakso hakkında ilginç bir şey okudum. mümkün olan nedirkan yoluyla bulaşan tüm hastalıklarla enfeksiyon. Doktorlar bunu şu şekilde haklı çıkarıyor: Dişlerimizi fırçaladığımızda, mukozada mikrotravmalar oluşur ve seks sırasında peniste oluşurlar. Yani iletilebilir. Frengi emmekten bahsetmiyorum bile.
These users thanked the author red_fox for the post:
Amatör
Geniş
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175

Unread post by Geniş »

red_fox: 04 Apr 2024, 21:35
Kendinizi korumak zorunludur! Gündelik ilişkiler için bu bir zorunluluktur. Bunun tek istisnası oral seks, oral seks, ayrıca bir tehlike de var ama minimum düzeyde.
Sakso hakkında ilginç bir şey okudum. mümkün olan nedirkan yoluyla bulaşan tüm hastalıklarla enfeksiyon. Doktorlar bunu şu şekilde haklı çıkarıyor: Dişlerimizi fırçaladığımızda, mukozada mikrotravmalar oluşur ve seks sırasında peniste oluşurlar. Yani iletilebilir. Frengi emmekten bahsetmiyorum bile.
Bu pek olası değil; oral seksle ilgili. Her şey olabilir ve birdenbire düşebilirsin. Günümüzde HIV en tehlikelisidir, ağız cerrahisinde risk minimumdur. Ve tükürüğün kendisi birçok virüs vb. için elverişsizdir. Ve elbette, oral seksten önce dişlerinizi fırçalamamanın daha iyi olduğuna inanılıyor. Oral seksten sonra ağzınızı geniş spektrumlu bir antiseptik olan miramistin ile çalkalamanın başka bir yolu da var.
Last edited by Geniş on 05 Apr 2024, 07:04, edited 1 time in total.
Kullanıcı adı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Kullanıcı adı »

Bir keresinde kendime sıradan ilişkiler kurmamak, sarhoşken seks yapmamak, sadece evlilikte veya uzun süreli ilişkilerde seks yapmamak, bunun hayatının geri kalanında tedavi görmekten daha iyi olduğunu söylemiştim, birçok arkadaşımı tanıyorum, onların hayatlarında korunmasız cinsel ilişkiye girmişler. gençlik ve Sonuç olarak, birçoğunun çeşitli cinsel yolla bulaşan hastalıkları var ve biri prezervatif aracılığıyla enfeksiyon kapmayı başardı!!! İlginç olan şu ki, Kuzey Batı’da kızlar genellikle koruma istemiyor, sadece kauçukla seks diyorum, hemen alıyorlar!!! Birleşmek. Ne istiyorlar? Hamile kalmak ve nafakayla yaşamak mı? İnsanlar gerçekten sağlıklarını umursamıyor mu?
These users thanked the author Kullanıcı adı for the post:
Devam etmek
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”