STD. Enfekte olma şansı ne kadar yüksek? Nasıl kaçınılır?
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
STD. Enfekte olma şansı ne kadar yüksek? Nasıl kaçınılır?
Bunu kişisel olarak deneyimleyen var mı? Peki nasıl kurtuldunuz?
1 saat 1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Gençken mandavo denilen şeyleri yakalardım)). Eşim bunları kendi kendine buldu... tabii ki beni suçladı... Saunada aldığım için ağladım... halbuki o sırada yanımda bir kız arkadaşım da vardı. Kafam dışında vücudumdaki tüm kılları tıraş ettim... bu şekilde kurtuldum. Arkadaşıma bundan bahsetmeyecek ve onu suçlamayacak kadar akıllıydım, çünkü yıllar sonra onları birbirine bağlayanın karısı olduğu ortaya çıktı))
1 saat 1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Gençken mandavo denilen şeyleri yakalardım)). Eşim bunları kendi kendine buldu... tabii ki beni suçladı... Saunada aldığım için ağladım... halbuki o sırada yanımda bir kız arkadaşım da vardı. Kafam dışında vücudumdaki tüm kılları tıraş ettim... bu şekilde kurtuldum. Arkadaşıma bundan bahsetmeyecek ve onu suçlamayacak kadar akıllıydım, çünkü yıllar sonra onları birbirine bağlayanın karısı olduğu ortaya çıktı))
- These users thanked the author Gurme for the post (total 2):
- Martin, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: STI. Enfekte olma şansı ne kadar yüksek? Nasıl kaçınılır?
Bu da evli metresleri seçmenin başka bir nedenidir!)
Genel olarak kurtlardan korkmak için ormana girmeyin!
Genel olarak kurtlardan korkmak için ormana girmeyin!
- These users thanked the author sapık for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Çocukken birçok kişinin cinsel yolla bulaşan hastalıklar için çalıştığı bir şehirde yaşadım.
Çünkü STD = Plastik Geri Dönüşüm Tesisi
🤣
Çünkü STD = Plastik Geri Dönüşüm Tesisi
- These users thanked the author Rasaroam for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Gençliklerindeki birkaç arkadaşım alkış aldı, ancak tarih özellikle kimden geldiği konusunda sessiz ama aynı "bölgeyi" verenlerden geliyor gibi görünüyor.
Dışardan biliyorum ki arkadaşlarımdan bazıları HIV taşıdığını ve bu durumun tamamen berbat olduğunu, uyuşturucudan değil.
Ve her yerde cinsel yolla bulaşan hastalıklar sıradan ilişkilerden bulaşıyor. Öyleyse düşün...
Ben bununla karşılaşmadım çünkü sikimi hiçbir yere sokmam.
Gençliklerindeki birkaç arkadaşım alkış aldı, ancak tarih özellikle kimden geldiği konusunda sessiz ama aynı "bölgeyi" verenlerden geliyor gibi görünüyor.
Dışardan biliyorum ki arkadaşlarımdan bazıları HIV taşıdığını ve bu durumun tamamen berbat olduğunu, uyuşturucudan değil.
Ve her yerde cinsel yolla bulaşan hastalıklar sıradan ilişkilerden bulaşıyor. Öyleyse düşün...
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Geniş, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 4 months
Gençler dürtmeyecek/vermeyecek kadar akıllıysa, yaşlı neslin kafalarıyla arası pek de dostane değil demektir . Kişisel fotoğrafların olduğu iyi bir sikme sitesi vardı. Çünkü prezervatifsiz grup seksle ilgili bölümde çok fazla fotoğraf vardı.
Artık HIV büyük ölçüde heteroseksüel temaslardan bulaşıyor. Üstelik 35+ yaş (ve özellikle 50 yaş üstü). Ancak, arkadaşlık sitesine ve formdaki "Koruma" sütununa bakın. Önemli bir kısmında "Koruma kullanmıyorum" yazıyor. Lanet olsun! onlar. menopoz geldi, korunmadan sevişebilirsin ve AIDS sürüngenler tarafından icat edildi. O orada değilBen bununla karşılaşmadım çünkü sikimi hiçbir yere sokmam.
Gençliklerindeki birkaç arkadaş alkış aldı, ancak tarih özellikle kimden geldiği konusunda sessiz ama aynı "bölge" bağışçılarından geliyor gibi görünüyor.
Biliyorum Dışarıdan bazı tanıdıklarından HIV taşıdığını ve bunun uyuşturucudan değil, tamamen boktan bir şey olduğunu söylüyorlar.
Ve her yerde cinsel yolla bulaşan hastalıklar sıradan ilişkilerden bulaşıyor. O halde bir düşünün...

Gençler dürtmeyecek/vermeyecek kadar akıllıysa, yaşlı neslin kafalarıyla arası pek de dostane değil demektir . Kişisel fotoğrafların olduğu iyi bir sikme sitesi vardı. Çünkü prezervatifsiz grup seksle ilgili bölümde çok fazla fotoğraf vardı.
- These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
- Geniş, seksforumu_, Amatör
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 3 months
Gençliğimde, "güzel" Dimitrovgrad’a iş gezileri sırasında tripper’ı yakaladım, bir dizi enjeksiyon, hap ve her şey ortadan kalktı, ancak deneyim kaldı, o zamandan beri yalnızca düzenli güvenilir ortaklarla korunmasız seks ve yalnızca son 7 yıldır eşimle birlikte, yıllar geçtikçe kimseye daha az güveniyorum)
- These users thanked the author Samara for the post (total 2):
- Geniş, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
Kendinizi korumak zorunludur! Gündelik ilişkiler için bu bir zorunluluktur. Bunun tek istisnası oral seks, oral seks, ayrıca bir tehlike de var ama minimum düzeyde.
- These users thanked the author Geniş for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 4 months
Sakso hakkında ilginç bir şey okudum. mümkün olan nedirkan yoluyla bulaşan tüm hastalıklarla enfeksiyon. Doktorlar bunu şu şekilde haklı çıkarıyor: Dişlerimizi fırçaladığımızda, mukozada mikrotravmalar oluşur ve seks sırasında peniste oluşurlar. Yani iletilebilir. Frengi emmekten bahsetmiyorum bile.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
Bu pek olası değil; oral seksle ilgili. Her şey olabilir ve birdenbire düşebilirsin. Günümüzde HIV en tehlikelisidir, ağız cerrahisinde risk minimumdur. Ve tükürüğün kendisi birçok virüs vb. için elverişsizdir. Ve elbette, oral seksten önce dişlerinizi fırçalamamanın daha iyi olduğuna inanılıyor. Oral seksten sonra ağzınızı geniş spektrumlu bir antiseptik olan miramistin ile çalkalamanın başka bir yolu da var.red_fox: ↑04 Apr 2024, 21:35Sakso hakkında ilginç bir şey okudum. mümkün olan nedirkan yoluyla bulaşan tüm hastalıklarla enfeksiyon. Doktorlar bunu şu şekilde haklı çıkarıyor: Dişlerimizi fırçaladığımızda, mukozada mikrotravmalar oluşur ve seks sırasında peniste oluşurlar. Yani iletilebilir. Frengi emmekten bahsetmiyorum bile.Kendinizi korumak zorunludur! Gündelik ilişkiler için bu bir zorunluluktur. Bunun tek istisnası oral seks, oral seks, ayrıca bir tehlike de var ama minimum düzeyde.
Last edited by Geniş on 05 Apr 2024, 07:04, edited 1 time in total.
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 1 year 1 month
Bir keresinde kendime sıradan ilişkiler kurmamak, sarhoşken seks yapmamak, sadece evlilikte veya uzun süreli ilişkilerde seks yapmamak, bunun hayatının geri kalanında tedavi görmekten daha iyi olduğunu söylemiştim, birçok arkadaşımı tanıyorum, onların hayatlarında korunmasız cinsel ilişkiye girmişler. gençlik ve Sonuç olarak, birçoğunun çeşitli cinsel yolla bulaşan hastalıkları var ve biri prezervatif aracılığıyla enfeksiyon kapmayı başardı!!! İlginç olan şu ki, Kuzey Batı’da kızlar genellikle koruma istemiyor, sadece kauçukla seks diyorum, hemen alıyorlar!!! Birleşmek. Ne istiyorlar? Hamile kalmak ve nafakayla yaşamak mı? İnsanlar gerçekten sağlıklarını umursamıyor mu?
- These users thanked the author Kullanıcı adı for the post:
- Devam etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 99 Replies
- 5121 Views
-
Last post by Aşka Dokunmak