Bir kadının sana hakim olduğunu nasıl görmek istersin?
-
Автор темыMRK4RK
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 2 months
Bir kadının sana hakim olduğunu nasıl görmek istersin?
Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve boşalmasını önleyin. Yüzüne kıçınla otur ki boğulsun ama yalasın. Ayaklarımı öpmesini ve dört ayak üzerinde durmasını emrederken ben onu azarlıyorum ve ona ne kadar kötü bir köpek olduğunu söylüyorum, bacaklarımı onun üzerine atıyorum ve yatağın kenarına oturuyorum. Ne yazık ki kıçına bir şey sokmama izin vermiyor ve bu da hayal gücümün uçuşunu kısıtlıyor. Genel olarak soru şu: Onunla başka ne gibi ilginç şeyler yapmayı önerirsiniz (cinsel fantezilerinizi yazabilirsiniz, erkekler kadınlar hakkında yazdıklarında bunu okumayı seviyorum), teslim olma deneyiminiz hakkında, ne yaptığınız hakkında yazabilirsiniz. neyi beğendin, neyi beğenmedin? Ve bir şey daha: Genel olarak oldukça özgürüm ama şu ana kadar sadece teslimiyet açısından. Vahşi hayranlardan ve boyun eğme stajyerlerinden partnerinizin baskınların saflarına girdiğini deneyimlediniz mi? :ayyy: [/size]
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Re: Bir kadının sana hakim olmasını ister misin?
Eğer kendisi özgürleşirse, deneyler için açık bir alan ortaya çıkar. Benim için bekaret kemeri, kartopu oyunları, anilingus, strapon, gökkuşağı öpücüğü baştan çıkarıcıdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 1 year 4 months
Mevcut tutku her zaman dipteydi, şimdi dominatrix rolüyle iyi başa çıkıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 3 months
Birçok kadının sırayla yüzüme oturmasını ve akıntılarını ağzıma boşaltmasını istiyorum
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 1 year 3 months
Poponunla yüzünün üstüne oturmak - Bu uygundur)))
Kıçına vurmak için kemer kullanabilirsin, bunu kendin çözeceksin.
Kıçına vurmak için kemer kullanabilirsin, bunu kendin çözeceksin.

- These users thanked the author Eklembacaklılar for the post:
- Elenarus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 1 month
Bağlanmak için, hem oral seks yapın hem de kıçınızdaki bir oyuncakla aynı anda çalışın
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 2 months
Ben de bir adamın yüzüne oturmak, burnunun üstüne oturmak istiyorum ki koklasın, klitorisini burnuna sürsün, sonra kirli kıçını yalayıp yüzüne işesin. .
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 2 months
Hep bunun hayalini kurmuştum. Eşime bundan hoşlandığımı kanıtlamaya çalıştım ama o bundan hoşlanmadı, bunu yapması onun için tatsızdı. Hakim olmayı sevmez, sadece itaat etmeyi sever. İçtiğinde bile son derece nadiren hükmediyor, ama aynı zamanda nadiren içiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Sağmayı deneyin. Kıçına şaplak atmak ile birleştirilebilir. Bu bir klasik.
Genellikle yüzümün üstüne oturuyorum ve bunu baskınlık, sıradan seks olarak görmüyorum bile.....
Genellikle yüzümün üstüne oturuyorum ve bunu baskınlık, sıradan seks olarak görmüyorum bile.....
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- kiraz_man, Elenarus, zincirler, Juss
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 2 months
Başıma gelen en güzel şey karımın sevgilisini getirmesi, yüzüme oturması, sikimi emmeye başlaması ve sonra ona kendisini sikmeye başlamasını söylemesiydi. Bu onun onunla ilk temasıydı ve bizim ilk mfm deneyimimizbu konumda. Ondan önce ona sadece böyle bir fanteziden bahsetmiştim ama o şüphelenmedi ama korkmadı ve her şeyi olması gerektiği gibi yaptı. Bir noktada penisi kadının içinden fırladı ve ağzıma girdi. Kimse bir şey söylemedi. Bunu ona daha sonra, ertesi gün anlattı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Ama yeni bir film var: "Kocamı sevdim" - tam da böyle bir durumla ilgili. Yaratık öldü. Daha doğrusu öldü.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Eustace
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Özel bir osuruğun kontrolsüz bir kakaya dönüşmesi mümkündür; bu çok tehlikeli bir zevktir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 3 months
Kollarınızı ve bacaklarınızı bağlayın. Genital esaret veya bekaret kemeri. Veya onu iki sopa ve elastik bant kullanarak dört ayak üzerinde ve arkadan pozisyon almaya zorlayın, skrotumu bacaklarının arkasına sabitleyin, ardından öğürün ve şaplak atın. Zorla oral seks, anilingus, yüze oturma. Altın duş. Mobilya olarak işlev görmesini sağlayabilirsiniz, örneğin dört ayaklı bir masa. Bir şeyi düşürürsen cezası var. Ev işlerini çıplak yapmalarını sağlayın, kıyafetleri ütüleyin, evi toplayın, yemek pişirin vb. yine, eğer bir şeyler ters giderse, ceza, şaplak. Bu kişisel deneyimlerden kaynaklanmaktadır. Genel olarak çok daha fazlasını ekleyebilirsiniz, en önemlisi bunun karşılıklı olmasıdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 1 month
https://i.postimg.cc/3RSZNjBq/1898821039.jpg
МВД официально согласовало методы пыток женщинами-полицейскими несговорчивых подозреваемых. Уже вышла рисованная методичка и ожидается выпуск полноценного учебного видеофильма (возраст 21+). В роли жестко доминирующих полисвумен будут задействованы спортсменки, выступающие за ведомственное спортобщество Динамо. В числе претенденток на главные роли прославленные и суперфапабельные фигуристки Алина Загитова и Александра Трусова. Играющим тренером в этой команде назначена секс-генеральша Ирина Волк. Дамы будут демонстрировать разрешенные БДСМ приемы в бикини, чтобы форма не мешала амплитуде ударов и красивым сексуальным ракурсам.
Да и от желающих сняться в этом кино в роли терпил нет отбоя, в т.ч. и от самих сотрудников органов внутренних дел. Да я и сам не против...
МВД официально согласовало методы пыток женщинами-полицейскими несговорчивых подозреваемых. Уже вышла рисованная методичка и ожидается выпуск полноценного учебного видеофильма (возраст 21+). В роли жестко доминирующих полисвумен будут задействованы спортсменки, выступающие за ведомственное спортобщество Динамо. В числе претенденток на главные роли прославленные и суперфапабельные фигуристки Алина Загитова и Александра Трусова. Играющим тренером в этой команде назначена секс-генеральша Ирина Волк. Дамы будут демонстрировать разрешенные БДСМ приемы в бикини, чтобы форма не мешала амплитуде ударов и красивым сексуальным ракурсам.
Да и от желающих сняться в этом кино в роли терпил нет отбоя, в т.ч. и от самих сотрудников органов внутренних дел. Да я и сам не против...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 5 months
5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Bir şeyin hakimiyetinde olmasını isterim. asgari tabu. Tam teslimiyetle. Tabii sağlığa zarar vermeden.
Tuvalet kağıdı yerine dilimi kullanacak kadar...
Eh. Kocanı kıskanıyorum. Eşim bunu istemiyor. Ve femdom açısından pek çok şeye hazırım.MRK4RK: ↑24 Mar 2024, 01:19 Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve boşalmasını önleyin. Yüzüne kıçınla otur ki boğulsun ama yalasın. Ayaklarımı öpmesini ve dört ayak üzerinde durmasını emrederken ben onu azarlıyorum ve ona ne kadar kötü bir köpek olduğunu söylüyorum, bacaklarımı onun üzerine atıyorum ve yatağın kenarına oturuyorum. Ne yazık ki kıçına bir şey sokmama izin vermiyor ve bu da hayal gücümün uçuşunu kısıtlıyor. Genel olarak soru şu: Onunla başka ne gibi ilginç şeyler yapmayı önerirsiniz (cinsel fantezilerinizi yazabilirsiniz, erkekler kadınlar hakkında yazdıklarında bunu okumayı seviyorum), teslim olma deneyiminiz hakkında, ne yaptığınız hakkında yazabilirsiniz. neyi beğendin, neyi beğenmedin? Ve bir şey daha: Genel olarak oldukça özgürüm ama şu ana kadar sadece teslimiyet açısından. Vahşi hayranlardan ve boyun eğme stajyerlerinden partnerinizin baskınların saflarına girdiğini deneyimlediniz mi?[/size]
5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Her şeyi çok güzel anlattınız.MRK4RK: ↑24 Mar 2024, 01:19 Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve boşalmasını önleyin. Yüzüne kıçınla otur ki boğulsun ama yalasın. Ayaklarımı öpmesini ve dört ayak üzerinde durmasını emrederken ben onu azarlıyorum ve ona ne kadar kötü bir köpek olduğunu söylüyorum, bacaklarımı onun üzerine atıyorum ve yatağın kenarına oturuyorum. Ne yazık ki kıçına bir şey sokmama izin vermiyor ve bu da hayal gücümün uçuşunu kısıtlıyor. Genel olarak soru şu: Onunla başka ne gibi ilginç şeyler yapmayı önerirsiniz (cinsel fantezilerinizi yazabilirsiniz, erkekler kadınlar hakkında yazdıklarında bunu okumayı seviyorum), teslim olma deneyiminiz hakkında, ne yaptığınız hakkında yazabilirsiniz. neyi beğendin, neyi beğenmedin? Ve bir şey daha: Genel olarak oldukça özgürüm ama şu ana kadar sadece teslimiyet açısından. Vahşi hayranlardan ve boyun eğme stajyerlerinden partnerinizin baskınların saflarına girdiğini deneyimlediniz mi?[/size]
Bir şeyin hakimiyetinde olmasını isterim. asgari tabu. Tam teslimiyetle. Tabii sağlığa zarar vermeden.
Tuvalet kağıdı yerine dilimi kullanacak kadar...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 1 year 1 month
Bir kızın beni dizlerimin üstüne koymasını ve beni amımı ve kıçımı yalamaya zorlamasını, kıçıma bir tıkaç yerleştirmesini ve kendine bir vibratör almasını, ıslansın diye beni yalamaya zorlamasını ve kendini becermeye başlamasını istiyorum. ve beni onun kıçını ve klitorisini yalamaya zorluyor. Sonra kalkıp tuvalete gitti, bana da onu takip etmemi söyledi. Tuvalete oturup işemeye başlardı ve benim de mastürbasyon yapıp izlememi sağlardı. Bana pubis’ine boşalmamı emrederdi ve tuvaletten kalkıp beni yere yatırırdı, spermimi idrarıyla am ve kıçıma parmaklarıyla sürer, yanıma gelir ve beni dışarı çıkmaya zorlardı. dilimi ve üzerine oturarak beni tüm bu nektarı yalamaya zorluyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1458 Views
-
Last post by sipariş edildi
-
- 5 Replies