Bir kadının sana hakim olduğunu nasıl görmek istersin?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
MRK4RK
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 2 months
 Bir kadının sana hakim olduğunu nasıl görmek istersin?

Unread post by MRK4RK »

Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve boşalmasını önleyin. Yüzüne kıçınla otur ki boğulsun ama yalasın. Ayaklarımı öpmesini ve dört ayak üzerinde durmasını emrederken ben onu azarlıyorum ve ona ne kadar kötü bir köpek olduğunu söylüyorum, bacaklarımı onun üzerine atıyorum ve yatağın kenarına oturuyorum. Ne yazık ki kıçına bir şey sokmama izin vermiyor ve bu da hayal gücümün uçuşunu kısıtlıyor. Genel olarak soru şu: Onunla başka ne gibi ilginç şeyler yapmayı önerirsiniz (cinsel fantezilerinizi yazabilirsiniz, erkekler kadınlar hakkında yazdıklarında bunu okumayı seviyorum), teslim olma deneyiminiz hakkında, ne yaptığınız hakkında yazabilirsiniz. neyi beğendin, neyi beğenmedin? Ve bir şey daha: Genel olarak oldukça özgürüm ama şu ana kadar sadece teslimiyet açısından. Vahşi hayranlardan ve boyun eğme stajyerlerinden partnerinizin baskınların saflarına girdiğini deneyimlediniz mi? :ayyy: [/size]
These users thanked the author MRK4RK for the post (total 8):
Yağmurcu, tutinof4, Elenarus, YoYo90, kiraz_man, Çiko, Lexa55, zincirler
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir kadının sana hakim olmasını ister misin?

Unread post by Ogest »

Onunla karda oynayın.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

Eğer kendisi özgürleşirse, deneyler için açık bir alan ortaya çıkar. Benim için bekaret kemeri, kartopu oyunları, anilingus, strapon, gökkuşağı öpücüğü baştan çıkarıcıdır.
Herkes
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Herkes »

Mevcut tutku her zaman dipteydi, şimdi dominatrix rolüyle iyi başa çıkıyor.
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 383
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Mihail06 »

Birçok kadının sırayla yüzüme oturmasını ve akıntılarını ağzıma boşaltmasını istiyorum
These users thanked the author Mihail06 for the post:
Elenarus
Eklembacaklılar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Eklembacaklılar »

Poponunla yüzünün üstüne oturmak - Bu uygundur)))

Kıçına vurmak için kemer kullanabilirsin, bunu kendin çözeceksin.
:cat1:
These users thanked the author Eklembacaklılar for the post:
Elenarus
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kahretsin »

Bağlanmak için, hem oral seks yapın hem de kıçınızdaki bir oyuncakla aynı anda çalışın
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Elenarus
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Elenarus »

Ben de bir adamın yüzüne oturmak, burnunun üstüne oturmak istiyorum ki koklasın, klitorisini burnuna sürsün, sonra kirli kıçını yalayıp yüzüne işesin. .
These users thanked the author Elenarus for the post (total 2):
kiraz_man, Lexa55
Slv3rF0x
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Slv3rF0x »

Elenarus: 04 Apr 2024, 17:02 Ayrıca bir adamın yüzüne oturmak, burnunun üstüne oturmak istiyorum ki koklasın ve klitorisini burnuna sürsün, sonra da kirli kıçını yalayıp yüzüne işesin. bilerek osururdum.
Hep bunun hayalini kurmuştum. Eşime bundan hoşlandığımı kanıtlamaya çalıştım ama o bundan hoşlanmadı, bunu yapması onun için tatsızdı. Hakim olmayı sevmez, sadece itaat etmeyi sever. İçtiğinde bile son derece nadiren hükmediyor, ama aynı zamanda nadiren içiyor.
These users thanked the author Slv3rF0x for the post:
Elenarus
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Sağmayı deneyin. Kıçına şaplak atmak ile birleştirilebilir. Bu bir klasik.
Genellikle yüzümün üstüne oturuyorum ve bunu baskınlık, sıradan seks olarak görmüyorum bile.....
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
kiraz_man, Elenarus, zincirler, Juss
Slv3rF0x
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Slv3rF0x »

Başıma gelen en güzel şey karımın sevgilisini getirmesi, yüzüme oturması, sikimi emmeye başlaması ve sonra ona kendisini sikmeye başlamasını söylemesiydi. Bu onun onunla ilk temasıydı ve bizim ilk mfm deneyimimizbu konumda. Ondan önce ona sadece böyle bir fanteziden bahsetmiştim ama o şüphelenmedi ama korkmadı ve her şeyi olması gerektiği gibi yaptı. Bir noktada penisi kadının içinden fırladı ve ağzıma girdi. Kimse bir şey söylemedi. Bunu ona daha sonra, ertesi gün anlattı.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Elenarus: 04 Apr 2024, 17:02 Ayrıca bir adamın yüzüne oturmak, burnunun üstüne oturmak istiyorum ki koklasın ve klitorisini burnuna sürsün, sonra da kirli kıçını yalayıp yüzüne işesin. bilerek osururdu.
ve sonunda bu Yaratık ölsün diye!!! Evet? :lol: :lol: :lol:
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Eustace: 04 Apr 2024, 17:26 ve sonunda bu Yaratık ölsün diye!!! Evet?
Ama yeni bir film var: "Kocamı sevdim" - tam da böyle bir durumla ilgili. Yaratık öldü. Daha doğrusu öldü.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Eustace
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by İskender »

Elenarus: 04 Apr 2024, 17:02 Ayrıca bir adamın yüzüne oturmak, burnunun üstüne oturmak istiyorum ki koklasın ve klitorisini burnuna sürsün, sonra da kirli kıçını yalayıp yüzüne işesin. bilerek osurur.
Özel bir osuruğun kontrolsüz bir kakaya dönüşmesi mümkündür; bu çok tehlikeli bir zevktir.
kiraz_man
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by kiraz_man »

Kollarınızı ve bacaklarınızı bağlayın. Genital esaret veya bekaret kemeri. Veya onu iki sopa ve elastik bant kullanarak dört ayak üzerinde ve arkadan pozisyon almaya zorlayın, skrotumu bacaklarının arkasına sabitleyin, ardından öğürün ve şaplak atın. Zorla oral seks, anilingus, yüze oturma. Altın duş. Mobilya olarak işlev görmesini sağlayabilirsiniz, örneğin dört ayaklı bir masa. Bir şeyi düşürürsen cezası var. Ev işlerini çıplak yapmalarını sağlayın, kıyafetleri ütüleyin, evi toplayın, yemek pişirin vb. yine, eğer bir şeyler ters giderse, ceza, şaplak. Bu kişisel deneyimlerden kaynaklanmaktadır. Genel olarak çok daha fazlasını ekleyebilirsiniz, en önemlisi bunun karşılıklı olmasıdır.
These users thanked the author kiraz_man for the post:
Lexa55
ibadet ediyorum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by ibadet ediyorum »

https://i.postimg.cc/3RSZNjBq/1898821039.jpg
МВД официально согласовало методы пыток женщинами-полицейскими несговорчивых подозреваемых. Уже вышла рисованная методичка и ожидается выпуск полноценного учебного видеофильма (возраст 21+). В роли жестко доминирующих полисвумен будут задействованы спортсменки, выступающие за ведомственное спортобщество Динамо. В числе претенденток на главные роли прославленные и суперфапабельные фигуристки Алина Загитова и Александра Трусова. Играющим тренером в этой команде назначена секс-генеральша Ирина Волк. Дамы будут демонстрировать разрешенные БДСМ приемы в бикини, чтобы форма не мешала амплитуде ударов и красивым сексуальным ракурсам.
Да и от желающих сняться в этом кино в роли терпил нет отбоя, в т.ч. и от самих сотрудников органов внутренних дел. Да я и сам не против...
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Lexa55 »

MRK4RK: 24 Mar 2024, 01:19 Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve boşalmasını önleyin. Yüzüne kıçınla otur ki boğulsun ama yalasın. Ayaklarımı öpmesini ve dört ayak üzerinde durmasını emrederken ben onu azarlıyorum ve ona ne kadar kötü bir köpek olduğunu söylüyorum, bacaklarımı onun üzerine atıyorum ve yatağın kenarına oturuyorum. Ne yazık ki kıçına bir şey sokmama izin vermiyor ve bu da hayal gücümün uçuşunu kısıtlıyor. Genel olarak soru şu: Onunla başka ne gibi ilginç şeyler yapmayı önerirsiniz (cinsel fantezilerinizi yazabilirsiniz, erkekler kadınlar hakkında yazdıklarında bunu okumayı seviyorum), teslim olma deneyiminiz hakkında, ne yaptığınız hakkında yazabilirsiniz. neyi beğendin, neyi beğenmedin? Ve bir şey daha: Genel olarak oldukça özgürüm ama şu ana kadar sadece teslimiyet açısından. Vahşi hayranlardan ve boyun eğme stajyerlerinden partnerinizin baskınların saflarına girdiğini deneyimlediniz mi? :oops: [/size]
Eh. Kocanı kıskanıyorum. Eşim bunu istemiyor. Ve femdom açısından pek çok şeye hazırım.

5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
MRK4RK: 24 Mar 2024, 01:19 Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve boşalmasını önleyin. Yüzüne kıçınla otur ki boğulsun ama yalasın. Ayaklarımı öpmesini ve dört ayak üzerinde durmasını emrederken ben onu azarlıyorum ve ona ne kadar kötü bir köpek olduğunu söylüyorum, bacaklarımı onun üzerine atıyorum ve yatağın kenarına oturuyorum. Ne yazık ki kıçına bir şey sokmama izin vermiyor ve bu da hayal gücümün uçuşunu kısıtlıyor. Genel olarak soru şu: Onunla başka ne gibi ilginç şeyler yapmayı önerirsiniz (cinsel fantezilerinizi yazabilirsiniz, erkekler kadınlar hakkında yazdıklarında bunu okumayı seviyorum), teslim olma deneyiminiz hakkında, ne yaptığınız hakkında yazabilirsiniz. neyi beğendin, neyi beğenmedin? Ve bir şey daha: Genel olarak oldukça özgürüm ama şu ana kadar sadece teslimiyet açısından. Vahşi hayranlardan ve boyun eğme stajyerlerinden partnerinizin baskınların saflarına girdiğini deneyimlediniz mi? :oops: [/size]
Her şeyi çok güzel anlattınız.
Bir şeyin hakimiyetinde olmasını isterim. asgari tabu. Tam teslimiyetle. Tabii sağlığa zarar vermeden.
Tuvalet kağıdı yerine dilimi kullanacak kadar...
İgorek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by İgorek »

Bir kızın beni dizlerimin üstüne koymasını ve beni amımı ve kıçımı yalamaya zorlamasını, kıçıma bir tıkaç yerleştirmesini ve kendine bir vibratör almasını, ıslansın diye beni yalamaya zorlamasını ve kendini becermeye başlamasını istiyorum. ve beni onun kıçını ve klitorisini yalamaya zorluyor. Sonra kalkıp tuvalete gitti, bana da onu takip etmemi söyledi. Tuvalete oturup işemeye başlardı ve benim de mastürbasyon yapıp izlememi sağlardı. Bana pubis’ine boşalmamı emrederdi ve tuvaletten kalkıp beni yere yatırırdı, spermimi idrarıyla am ve kıçıma parmaklarıyla sürer, yanıma gelir ve beni dışarı çıkmaya zorlardı. dilimi ve üzerine oturarak beni tüm bu nektarı yalamaya zorluyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”