Eşi doğum izninde

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Maksimum35
Potansiyel seks nesnesi
 Eşi doğum izninde

Unread post by Maksimum35 »

Merhaba! Bir hikaye paylaşmak istiyorum. Belki birisi buna sahipti. Ben 35 yaşındayım, eşim ise 30 169/60 2’5 göğüslü. İkinci çocuğumuz doğdu. Karısı nasıl değiştirildi? Bundan önce haftada bir veya ayda 2 kez seks yaptıysanız. Artık her gün bir eş istiyor. Oral seksten hiç hoşlanmazdı. Artık uyanacak zamanım olmayacak ve o zaten emiyor.. Bu hoşuma gitti. Her şey yoluna girecekti.. Hatta geceleri mastürbasyon yaparken uyandım. Tamam, her şeyi anlıyorum. Ama bir sevgiliye ihtiyacı olduğunu söylüyor. Ama bir iş gezisindeydim ve bir siteye tırmanıyordum. Ben de karımı çıplak görünce şok oldum tamam... Ama sonra daha da ilginç oldu. Üç erkekle seks. Yüzleri görünmüyor. Sadece farklı pozlardaki eş. Ve hepsi onun içinde. Uzun süre sakinleşemedim. Ailemin ve arkadaşlarımın beni görmesinden çok endişeleniyordum. Eve geldiğimde beni bir sürpriz bekliyordu. O ve yeğeni yataktalar. 23 yaşında, bu tamamen anlaşılmaz. Küfür etmeye başladım. Koşarak yanıma geldi ve beni okşamaya başladı. Başıma ne geldi bilmiyorum. Seks yaptık, sonra yeğenimin boş boş baktığını fark ettim. Kendisinde ne olduğunu bilmediğini, istediğini ve istediğini söylüyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama seks harika. Ve çocuklar için üzülüyorum. Bu yüzden onlara bakmıyor! Veya başka bir şeye bulaşın. Hatta o kadar çok istiyor ki bunu kardeşine vermeye bile hazır. Bu muhtemelen bir hastalıktır! ??

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”