Bir kişiye cinsel olarak ne kadar süre sadık kalabildiniz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Sekste bir kişiye ne kadar süre sadık kalabildiniz?

Unread post by Devam etmek »

Vasyanitsa: 20 Apr 2024, 19:59 Sorun değil; her şey on parmak yöntemini kullanarak yazıya dokunma becerisiyle ilgili.
Ah, anladım, bilgi için teşekkürler : ) uzak 2000’li yıllarda komik bir program " klavye solosu" vardı. Her konuda uzmanlaşmadım ama bazı beceriler edindim.
Kiminle daha çok iletişim kurmak istersiniz, bir erkekle mi yoksa bir kızla mı? sen kim istersen o olurum ;)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Venüs »

))) Hayatım boyunca sadık kalabilirim)) ama kimse yok
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Strecoza: 20 Apr 2024, 20:26 ))) Hayatım boyunca sadık kalabilirim)) ama kimse yok
İçimden bir ses bana senin çok seçici olduğunu ve bir anlamda çok seçici olduğunu söylüyor sen kendin değilsin, kime ihtiyacın olduğunu tam olarak bilmiyorsun.
Yani bir şey istiyorsun ama kim olduğunu bilmiyorum. Ve tanıdığım kimseyi istemiyorum.
Gözlemlerimi paylaşacağım...
Hayatımda bir veya iki defadan fazla, tam tersi biriyle tanıştığımda yaşadım. seks ve belli ki sana aşık oluyor. Yani o sadece senden hoşlanıyor.
Ve ben de herhangi bir özel görünüş veya görünüş açısından farklı değilim. Bir kişinin senden hoşlandığını çıplak gözle görebilirsin ve hepsi bu!
Birkaç kez karşılıklıydı. Yani her ikisi için de aşikar ve bir çekim var. Şimdi onu yatağına çağırabilirsin ve gidecektir ama hiçbir yer yok.

Ve ancak o zaman, eğer senin başına geldiyse böyle şeylerin beklenmesi ve takdir edilmesi gerektiğini fark ettim. . Ancak çoğu zaman insanlar buna hazır değildir. Örneğin, bir otobüse biniyordum ve bir kızla dilim tutuldu - işte burada! Ama şimdi dışarı çıkıyorsun, durağın. Ve bazı nedenlerden dolayı işe gitmek zorunda olduğunuz için dışarı çıkıyorsunuz. Görünüşe göre bu işi siktir et - işte burada! Yakala onu!
Ama sen onu aldın ve bir nedenden dolayı her şeyi mahvettin, gülerek veda ettin.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 20 Apr 2024, 21:01
))) Hayatım boyunca sadık kalabilirdim)) ama kimse yok
İçimden bir ses bana senin çok seçici olduğunu söylüyor Demek istediğim, tam olarak kime ihtiyacın olduğunu bilmiyorsun.
Yani bir şey istiyorsun ama kime olduğunu bilmiyorum. Ve tanıdığım kimseyi istemiyorum.
Gözlemlerimi paylaşacağım...
Hayatımda bir veya iki defadan fazla, tam tersi biriyle tanıştığımda yaşadım. seks ve belli ki sana aşık oluyor. Yani o sadece senden hoşlanıyor.
Ve ben de herhangi bir özel görünüş veya görünüş açısından farklı değilim. Bir kişinin senden hoşlandığını çıplak gözle görebilirsin ve hepsi bu!
Birkaç kez karşılıklıydı. Yani her ikisi için de aşikar ve bir çekim var. Şimdi onu yatağına çağırabilirsin ve gidecektir ama hiçbir yer yok.

Ve ancak o zaman, eğer senin başına geldiyse böyle şeylerin beklenmesi ve takdir edilmesi gerektiğini fark ettim. . Ancak çoğu zaman insanlar buna hazır değildir. Örneğin, bir otobüse biniyordum ve bir kızla dilim tutuldu - işte burada! Ama şimdi dışarı çıkıyorsun, durağın. Ve bazı nedenlerden dolayı işe gitmek zorunda olduğunuz için dışarı çıkıyorsunuz. Görünüşe göre bu işi siktir et - işte burada! Yakala!
Ama sen onu aldın ve bir nedenden ötürü her şeyi mahvettin, gülümseyerek veda ettin.
Belki de bir şeyi değiştirmekten korkuyoruz bilinçaltı düzeyde hayat ya da istemiyorum. Bir insanda hayal kırıklığına uğramak benim için çok korkutucu ve çok acı verici. İnsanları idealize etmek ve sonra onun benim hayal ettiğim gibi olmadığı ortaya çıktığında acı çekmek gibi kötü bir alışkanlık.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 20:10 Ah, anlıyorum, bilgi için teşekkürler :) 2000’li yıllarda komik bir "klavyede solo" programı vardı. Her konuda uzmanlaşmadım ama bazı beceriler edindim.
Kiminle daha çok iletişim kurmak istersiniz, bir erkekle mi yoksa bir kızla mı? Sen kim istersen ben olurum ;)
Bu programın sahibi Shakhijanyan’ı şahsen tanıyorum. Açtım, beğenmedim. Farklı bir programda okudum. Buna Damlacık denir.
Bu programda, üzerinde harf yazılı olan bir damlacık yukarıdan düşer. Klavyeye bakmak kesinlikle yasaktır. Elbette, Rusça harfleri olmayan bir klavye satın almak genellikle daha iyidir.

Ve bu programda size ekranda artık SADECE işaret parmaklarınızın kullanılacağı söyleniyor. Sol elin işaret parmağının A ve sağ elin işaret parmağının O olduğunu. Şu anda klavyeye bakmanıza gerek olmadığını, tuşları bulmak için klavyede işaret parmaklarınızı kullanmanız yeterli. küçük çentiklerle. Bunlar her klavyede bulunur.
Artık bu serifleri her iki işaret parmağınızla bulup parmaklarınızla dokunabilirsiniz.

İşaret parmakları klavyeye dokunduğunda her iki elin bu konumu seriflere dokunarak yazmak için ellerin konumu denir.
Ellerinizi bu pozisyonda tutun ve bu serifleri her iki işaret parmağınızın parmaklarıyla hissedin.
Ve ardından üzerinde A harfinin yazılı olduğu bir damla ekranın üst kısmından yavaşça düşmeye başlar ve bu, sol elinizin işaret parmağını kullanarak A harfine basmanız gerektiği anlamına gelir. Damla ekranın altına ulaşana kadar basın. Damla yavaşça düşüyor; düşünmek için zamanınız var.

A’ya basın. Üzerinde O yazan bir damla düşmeye başlar. Bu nedenle, işaret parmağınızla O tuşuna basmanız gerekir. sağ el ve rastgele bir sırayla düşmeye başlarlar. İlk başta hata yaparsınız ama sonra daha emin bir şekilde tıklarsınız. Damlalar daha hızlı düşmeye başlar. Ve bir süre sonra program devam etmenin mümkün göründüğüne karar veriyor.
Ve ekrana işaret parmaklarınızın orta sıradaki iki harfe daha bastığını söylediklerini yazıyorlar. Sol işaret parmağı P’ye basıyor, sağ işaret parmağı da P tuşuna basıyor ve P harfli bir damlacık düşmeye başlıyor, ardından da P harfi.

Fakat karmaşık olan şey bu. dörtlü damlaların A, O, P, R harfleriyle birbirine karışarak düşmeye başlamasıyla başlar.
İşte beyin kaynamaya başladığı yer burasıdır. Motor becerilerinizi kırmanız ve sağ parmağınızla şu veya bu harfe basmanız için kelimenin tam anlamıyla sizi zorlamanız gerekiyor.
Fakat bir süre sonra bunu daha özgüvenli bir şekilde yapıyorsunuz ve bir süre sonra hata yapmayı bırakıyorsunuz ve bir süre sonra program iki parmağı daha tanıtıyor - ortalama. FAK gösterenler. Soldaki FAK B harfi, sağdaki ise L harfidir.

Orta sırada, her elin orta parmağı yalnızca bir harfe basar ve diğer tüm parmaklar için de aynısı geçerlidir işaret parmakları hariç. Her satırda iki harfe basan yalnızca işaret parmaklarıdır.
Ve böyle devam eder...

Çalışmanın sıkıcı olduğunu söyleyemem, sadece çalışmanız gerekir onu öğrenmek zor. Çok zaman alacaktır ama buna değer çünkü hayatımızda bilgisayarsız ve klavyede metin yazmadan yaşamak imkansızdır.

4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 20 Apr 2024, 21:19 Belki de bilinçaltımızda hayattaki bir şeyi değiştirmekten korkuyoruz veya değiştirmek istemiyoruz seviye. Bir insanda hayal kırıklığına uğramak benim için çok korkutucu ve çok acı verici. İnsanları idealize etmek ve sonra onun benim hayal ettiğim kişi olmadığı ortaya çıktığında acı çekmek kötü bir alışkanlıktır.
Ben de bir zamanlar benzer bir durumdaydım. Benim sonucum, risk almanız ve kalbinizin sesini dinlemeniz gerektiğidir. Hiçbir durumda şu veya bu kişi hakkında kimseye danışmamalısınız. Kararı kendiniz verin. Ve en önemli şey korkak olmamak ve riske girmemektir. Ve eğer biri kalbinizi ısıtır ve birinden hoşlanırsa, o zaman duygularınıza güvenin ve istediğinizi yapın, korkularınızın ve endişelerinizin peşinden gitmeyin. Ve tüm zorluk da bu; bir yabancıya güvenmek.
Ama bu gerekli, aksi takdirde hiçbir şey olmaz.

5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
AmberaMaze: 20 Apr 2024, 20:10 Kiminle daha çok iletişim kurmak istersiniz, bir erkekle mi yoksa bir kızla mı? Sen kim istersen ben olacağım;)
Tüm bu sapmalarla ilgilenmiyorum. Bu konuyla ilgili söyleyecek bir şeyim olduğu için size cevap veriyorum. Artık yok.
Senden hoşlandığım veya hoşlanmadığım için seninle iletişim kurmuyorum.

Az önce bir şey gördüm ve bu konuda söyleyecek bir şeyim var. Ben de öyle dedim.
Ve bu bilgiye ihtiyacın olup olmadığı sana kalmış.
Söylediklerim için beni azarlamana bile gerek yok.

Senin için tıpkı bir kitap gibiyim. Kitabı açtınız ve kendiniz için içindeki bir şeyi okudunuz.
Bu durumda, içinde yazılanların yanlış olduğunu ve farklı düşündüğünüzü kitaba kanıtlamayacaksınız.
Bu, farklı görüşlere karşı hoşgörüdür. iletişim.
Yani, halka açık bir yerde, hoşlanmadığınız bir şey söyleyen birinin karşısında kafanızı hemen asfalta vurmanıza gerek yok.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 20 Apr 2024, 21:38 bir yabancıya güvenmek.
))) Güveniyorum))) ama giderek daha az sıklıkla.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Devam etmek »

Vasyanitsa: 20 Apr 2024, 21:38 Bunun bir angarya olduğunu söylemiyorum, sadece öğrenmek için çok çalışmam gerekiyor.
O halde ustalaşmaya sabrım yoktu tamamen. İşaret ve orta parmakların olduğu seviyeye ulaştım ve durdum. Bazen bazı harfleri bakmadan yazıyorum. Ancak hızlı yazmamam gerçeği, o kadar da yazma meselesi değil. Ve fantezide. Birkaç cümle yazıyorsunuz, sonra oturup bir sonraki adımda neyin en iyi olduğunu düşünüyorsunuz. Sonra tekrar düzenlersiniz.

"Bütün bu sapmalar ilginç değil"
Tamam, ciddiye almayın, mizahi bir şaka :)

Kitap, konuşan kitap... neden buradasın?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 21 Apr 2024, 00:31 Fakat hızlı yazmıyor olmam o kadar da yazma meselesi değil. Ve fantezide. Birkaç cümle yazıyorsunuz, sonra oturup bundan sonra en iyisinin ne olduğunu düşünüyorsunuz.
Bu başlangıçta yanlış bir yaklaşım. İşte hayal et birisiyle oturduğunuzu ve şu veya bu konu hakkında konuştuğunuzu hayal edin. Ve muhatabınıza onun şu veya bu sözlerine yanıt olarak söyleyecek bir şeyiniz var. Ve muhatap nasıl dinleyeceğini biliyor ve sizi rahatsız etmiyor. Artık konuşmak için dört veya beş dakikanız var.

Ve siz de konuşun. Şu anda ne söyleyeceğinizi düşünmenize gerek yok. Düşünmek için on dakika ara vermiyorsun. Bir şey söylemeniz için size sadece dört dakika veriliyor. Ve orada hiçbir şey düşünmenize gerek yok. Sana verilen bu dört dakika içinde çeneni kapat!
Kör mühür için de durum aynı. Sadece söyleyecek bir şeyin var ve bunu kolayca yapabilirsin. Sadece on parmağınızla dokunarak yazabilmeniz yeterli, böylece düşüncelerinize ayak uydurabileceksiniz.

Ve burada fazla düşünmenize de gerek yok. Her şeyin nasıl yapılacağını zaten biliyorsun. Sadece yavaş yazıyorsunuz ve düşünceleriniz çok ileri gidiyor ve genel olarak tam olarak ne söylemek istediğinizi ve nasıl söylemek istediğinizi zaten unutuyorsunuz...

1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 20 Apr 2024, 22:11 ))) Güveniyorum))) ama giderek daha az.
Bence bu kesinlikle seninle ilgili, karşılaştığın erkeklerle ilgili değil.

4 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
AmberaMaze: 21 Apr 2024, 00:31 Kitap, konuşan kitap... neden buradasın?
Yukarıda yazdım - Şu ya da bu konuyla ilgili söyleyecek bir şeyim var...
:-)
Sashkalovessya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sashkalovessya »

En uzun ilişkim 3 yıl sürdü.
Ve ben tek eşliyim, bir ilişki içindeyken başka kimseye ihtiyacım yok.
Fakat çok fazla doğrudan ciddi ilişkinin olmadığı ortaya çıktı.
Son olarak bu 3 yılda, 4 yıl önce ayrıldık)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Genel olarak, insanların evlenmeden önce bazı konularda birbirleriyle anlaştıklarını düşünüyorum. Yani neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığı.
Örneğin, müstakbel eşiyle her şeyden önce birbirlerini aldatmamaları konusunda anlaşan bir kişi tanıyorum. İkincisi, geceyi evde geçirecekler.
Ve bunlar genel anlaşmalar. Yani geceyi evde geçirmek iş gezisi ve gece vardiyası olmaması anlamına gelir. Ve bu bir koşuldur ve eğer önceden kabul ettiyseniz, o zaman bunu ihlal etmeyecek kadar nazik olun çünkü bu, birlikte yaşamanın temel koşullarından biridir.

Eh, aynı şey birbirimizi aldatmamak. Bu ne anlama geliyor - değişmemek? Bu, birbirimizi mahvetmemek ve birinin arkasından iş çevirmemek anlamına gelir. Ama öte yandan, eşinizin bilgisi dahilinde hâlâ birini sikebileceğiniz konusunda bir anlaşma yoktu, değil mi? :-)
Bu da her zaman bir anlaşmaya varabileceğiniz anlamına gelir. Ve bu o kadar da kritik değil. Önemli olan birbirimizi mahvetmemek.

Örneğin, yarın sekiz Mart ve karısı kocasına diyor ki - dinle, burada saunamız var girişim ve yarın tüm ekibimiz 8 Mart’ı bu saunada kutlayacak. Ve büyük olasılıkla herkes orada sikişecek. Peki ne yapmalıyım? Bu etkinliğe gitmiyor musun? Ama dürüst olmak gerekirse, takımla birlikte olmak istiyorum!
Bu etkinliğe gidip nasıl sonuçlanacağını görebilirim - birisiyle seks olacak - peki, öyle olsun! Bu olmayacak - ah pekala! Ben prezervatifler Kesinlikle alacağım!?
Ama eğer yasaklarsan o zaman elbette gitmem. Ama yine de gitmek istiyorum. Birisiyle seks yapmak istediğim için değil, sadece ekiple bağlantıda kalmak istediğim için.

Ve bence karısını gerçekten seven ve ona güvenen bir adam, bence bütün bunlardan neredeyse ağlayacaktım. Ve şunu söyle - tabii ki git! Tabii duruma göre. Ve prezervatiflere bakın unutmayın. Ve bunun gerçek aşk olduğunu düşünüyorum. Sevdiğiniz kişinin kendisini iyi hissetmesini ve mutlu olmasını istediğinizde. Ama en önemlisi, yapabilse bile seni becermeyecek olmasıdır.

Ve her şey tersten de aynı. Bir keresinde iyi tanıdığım bir kadından şu ifadeyi duymuştum:
Bir koca birini siktiğinde olduğu gibi, sikişen biziz!
Ve beni (karımı) siktiklerinde, bizi de sikiyorlar .
:-)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”