AmberaMaze: ↑20 Apr 2024, 20:10
Ah, anlıyorum, bilgi için teşekkürler :) 2000’li yıllarda komik bir "klavyede solo" programı vardı. Her konuda uzmanlaşmadım ama bazı beceriler edindim.
Kiminle daha çok iletişim kurmak istersiniz, bir erkekle mi yoksa bir kızla mı? Sen kim istersen ben olurum ;)
Bu programın sahibi Shakhijanyan’ı şahsen tanıyorum. Açtım, beğenmedim. Farklı bir programda okudum. Buna Damlacık denir.
Bu programda, üzerinde harf yazılı olan bir damlacık yukarıdan düşer. Klavyeye bakmak kesinlikle yasaktır. Elbette, Rusça harfleri olmayan bir klavye satın almak genellikle daha iyidir.
Ve bu programda size ekranda artık SADECE işaret parmaklarınızın kullanılacağı söyleniyor. Sol elin işaret parmağının A ve sağ elin işaret parmağının O olduğunu. Şu anda klavyeye bakmanıza gerek olmadığını, tuşları bulmak için klavyede işaret parmaklarınızı kullanmanız yeterli. küçük çentiklerle. Bunlar her klavyede bulunur.
Artık bu serifleri her iki işaret parmağınızla bulup parmaklarınızla dokunabilirsiniz.
İşaret parmakları klavyeye dokunduğunda her iki elin bu konumu seriflere dokunarak yazmak için ellerin konumu denir.
Ellerinizi bu pozisyonda tutun ve bu serifleri her iki işaret parmağınızın parmaklarıyla hissedin.
Ve ardından üzerinde A harfinin yazılı olduğu bir damla ekranın üst kısmından yavaşça düşmeye başlar ve bu, sol elinizin işaret parmağını kullanarak A harfine basmanız gerektiği anlamına gelir. Damla ekranın altına ulaşana kadar basın. Damla yavaşça düşüyor; düşünmek için zamanınız var.
A’ya basın. Üzerinde O yazan bir damla düşmeye başlar. Bu nedenle, işaret parmağınızla O tuşuna basmanız gerekir. sağ el ve rastgele bir sırayla düşmeye başlarlar. İlk başta hata yaparsınız ama sonra daha emin bir şekilde tıklarsınız. Damlalar daha hızlı düşmeye başlar. Ve bir süre sonra program devam etmenin mümkün göründüğüne karar veriyor.
Ve ekrana işaret parmaklarınızın orta sıradaki iki harfe daha bastığını söylediklerini yazıyorlar. Sol işaret parmağı P’ye basıyor, sağ işaret parmağı da P tuşuna basıyor ve P harfli bir damlacık düşmeye başlıyor, ardından da P harfi.
Fakat karmaşık olan şey bu. dörtlü damlaların A, O, P, R harfleriyle birbirine karışarak düşmeye başlamasıyla başlar.
İşte beyin kaynamaya başladığı yer burasıdır. Motor becerilerinizi kırmanız ve sağ parmağınızla şu veya bu harfe basmanız için kelimenin tam anlamıyla sizi zorlamanız gerekiyor.
Fakat bir süre sonra bunu daha özgüvenli bir şekilde yapıyorsunuz ve bir süre sonra hata yapmayı bırakıyorsunuz ve bir süre sonra program iki parmağı daha tanıtıyor - ortalama. FAK gösterenler. Soldaki FAK B harfi, sağdaki ise L harfidir.
Orta sırada, her elin orta parmağı yalnızca bir harfe basar ve diğer tüm parmaklar için de aynısı geçerlidir işaret parmakları hariç. Her satırda iki harfe basan yalnızca işaret parmaklarıdır.
Ve böyle devam eder...
Çalışmanın sıkıcı olduğunu söyleyemem, sadece çalışmanız gerekir onu öğrenmek zor. Çok zaman alacaktır ama buna değer çünkü hayatımızda bilgisayarsız ve klavyede metin yazmadan yaşamak imkansızdır.
4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: ↑20 Apr 2024, 21:19
Belki de bilinçaltımızda hayattaki bir şeyi değiştirmekten korkuyoruz veya değiştirmek istemiyoruz seviye. Bir insanda hayal kırıklığına uğramak benim için çok korkutucu ve çok acı verici. İnsanları idealize etmek ve sonra onun benim hayal ettiğim kişi olmadığı ortaya çıktığında acı çekmek kötü bir alışkanlıktır.
Ben de bir zamanlar benzer bir durumdaydım. Benim sonucum, risk almanız ve kalbinizin sesini dinlemeniz gerektiğidir. Hiçbir durumda şu veya bu kişi hakkında kimseye danışmamalısınız. Kararı kendiniz verin. Ve en önemli şey korkak olmamak ve riske girmemektir. Ve eğer biri kalbinizi ısıtır ve birinden hoşlanırsa, o zaman duygularınıza güvenin ve istediğinizi yapın, korkularınızın ve endişelerinizin peşinden gitmeyin. Ve tüm zorluk da bu; bir yabancıya güvenmek.
Ama bu gerekli, aksi takdirde hiçbir şey olmaz.
5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
AmberaMaze: ↑20 Apr 2024, 20:10
Kiminle daha çok iletişim kurmak istersiniz, bir erkekle mi yoksa bir kızla mı? Sen kim istersen ben olacağım;)
Tüm bu sapmalarla ilgilenmiyorum. Bu konuyla ilgili söyleyecek bir şeyim olduğu için size cevap veriyorum. Artık yok.
Senden hoşlandığım veya hoşlanmadığım için seninle iletişim kurmuyorum.
Az önce bir şey gördüm ve bu konuda söyleyecek bir şeyim var. Ben de öyle dedim.
Ve bu bilgiye ihtiyacın olup olmadığı sana kalmış.
Söylediklerim için beni azarlamana bile gerek yok.
Senin için tıpkı bir kitap gibiyim. Kitabı açtınız ve kendiniz için içindeki bir şeyi okudunuz.
Bu durumda, içinde yazılanların yanlış olduğunu ve farklı düşündüğünüzü kitaba kanıtlamayacaksınız.
Bu, farklı görüşlere karşı hoşgörüdür. iletişim.
Yani, halka açık bir yerde, hoşlanmadığınız bir şey söyleyen birinin karşısında kafanızı hemen asfalta vurmanıza gerek yok.