Bir erkekle deneyimim yok
-
Автор темыsin_inc
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir erkekle deneyimim yok
Lütfen söyleyin bana, hiç bir erkekle deneyimim olmadı ama son 2 yıldır bir erkekle seks yapmayı denemekle ilgileniyorum ve bunu gerçekten pasif bir rolde denemek istiyorum. Beni çeken şey erkeklerin kendisi değil, sürecin kendisi, emmeye çalışmak, penisin içini tatmak vb.
Ama benimle denemeyi kabul edecek erkekleri bulamıyorum ( ve tam anlamıyla kadınsı erkekler istiyorum, hatta belki kadın kıyafetleri giymiş ), bu, bu tür erkekler arasında hiçbir eylemin olmadığı, hepsinin yükümlülük olduğu gerçeğiyle karşılaştığım önemli bir zamandır. Bu yüzden gerçekten sevimli, kadınsı erkekleri nerede bulabileceğimi bilmek istiyorum, belki birkaç MFM bulmaya çalışabilirim ya da belki birisinin bir önerisi olabilir? Bir şey olursa ben MSK’lıyım
Ama benimle denemeyi kabul edecek erkekleri bulamıyorum ( ve tam anlamıyla kadınsı erkekler istiyorum, hatta belki kadın kıyafetleri giymiş ), bu, bu tür erkekler arasında hiçbir eylemin olmadığı, hepsinin yükümlülük olduğu gerçeğiyle karşılaştığım önemli bir zamandır. Bu yüzden gerçekten sevimli, kadınsı erkekleri nerede bulabileceğimi bilmek istiyorum, belki birkaç MFM bulmaya çalışabilirim ya da belki birisinin bir önerisi olabilir? Bir şey olursa ben MSK’lıyım
- These users thanked the author sin_inc for the post (total 3):
- Eugene1eva, Alex yapardı, Artanis82
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir erkekle deneyimim yok
Hmm, evet ve kadın iç çamaşırı giyiyorum (kız olduğu söyleniyor) ve seni erkek gibi sikiyorum. Kafamda bir girdap oluştuPeccatum_inc: ↑11 Jun 2022, 21:51 Lütfen söyleyin bana, hiç bir erkekle deneyimim olmadı ama son 2 yıldır bir erkekle seks yapmayı denemek ilgimi çekiyor ve bunu gerçekten pasif bir rolde denemek istiyorum. Beni çeken şey erkeklerin kendisi değil, sürecin kendisi, emmeye çalışmak, penisin içini tatmak vb.
Ama benimle denemeyi kabul edecek erkekleri bulamıyorum ( ve tam anlamıyla kadınsı erkekler istiyorum, hatta belki kadın kıyafetleri giymiş ), bu, bu tür erkekler arasında hiçbir eylemin olmadığı, hepsinin yükümlülük olduğu gerçeğiyle karşılaştığım önemli bir zamandır. Bu yüzden gerçekten sevimli, kadınsı erkekleri nerede bulabileceğimi bilmek istiyorum, belki birkaç MFM bulmaya çalışabilirim ya da belki birisinin bir önerisi olabilir? MSK’lıyım, eğer varsa
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Juravl
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 3 years 2 months
Ya bir trolsün ya da gerçekten bir erkeği istemiyorsun ama tarif edilemez bir şeyin hayalini kuruyorsun...
Sana tavsiyem bir erkek bulup tanışmandır adam bir hafta içinde ya da gerçek toplantıları unutun ve hayal kurmaya devam edin.
Bana göre MSC bir ortak bulmak hiç sorun değil. 2 yıl içinde tüm bölgede fahişe olarak ün kazandın ama bir kez bile tanışamadın...?Peccatum_inc: ↑11 Jun 2022, 21:51 Ama benimle denemeyi kabul edecek erkekleri bulamıyorum (ve tam anlamıyla kadınsı erkekler istiyorum, hatta belki kadın kıyafeti giymiş),

Sana tavsiyem bir erkek bulup tanışmandır adam bir hafta içinde ya da gerçek toplantıları unutun ve hayal kurmaya devam edin.
- These users thanked the author Eugene1eva for the post (total 3):
- Alex yapardı, Cidden, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 4 years
- Ben bir eşcinselim!
- Senin bir beyaz mercedes mi? Peki ya Kanarya Adaları’ndaki ev?
- Hayır.
- Peki sen ne tür bir eşcinselsin, sıradan bir ibnesin!
- Sen kimsin?
- Ben bir eşcinselim!
- Senin bir beyaz mercedes mi? Peki ya Kanarya Adaları’ndaki ev?
- Hayır.
- Peki sen ne tür bir eşcinselsin, sıradan bir ibnesin!
- These users thanked the author Renk for the post (total 6):
- SergeiKa, İvannavi, Eugene1eva, Cidden, Piero, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Piero,
Bu hep böyle! Adam henüz hiçbir şey yapmadı, yalnızca fantezilerini dile getirdi ve zaten utanç verici bir damgaya sahip
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: eşcinsel
Neden utanç verici? Eğer erkekler beni becerirse o zaman ben bir ibneyim. Beğendim!)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Garip, Moskova zamanında ve ilgili sitelerde çok sayıda buluşma var, herkesin bildiği köyde değil. Peki neden her türden ucube kollektif çiftçi buraya gelip moderatörlere bir şeyler, bir soru yazıyor?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Moskova’da bulunacak kimsenin olmadığına asla inanmayacağım. Ya kötü görünüyorsun ya da hayal kuruyorsun. Bu şehirde her zevke ve her renge uygun bir şeyler var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 5 months
Bu da beni çok çileden çıkarıyor!
- These users thanked the author Esinti for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics