Kızlar erkeklere en çok hangi işte seks teklif ediyor?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızlar erkeklere en çok hangi işte seks teklif ediyor?
Bana öyle geliyor ki tanımlayıcı özellik, iş yeri değil, kişinin karakteri ve nitelikleridir. Dedikleri gibi: "İnsanı yer yapan yer değil, adamdır" :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Bilmiyorum.
Bana göre kişi ve karakteri, bulunduğu çevreye göre şekillenir. Ve ortam meslek türüne göre şekilleniyor.
Mahkumlar arasında veya örneğin genelevde başka karakterlerin oluştuğundan emin değilim.
Yani sonuç bu ....
Bana göre kişi ve karakteri, bulunduğu çevreye göre şekillenir. Ve ortam meslek türüne göre şekilleniyor.
Mahkumlar arasında veya örneğin genelevde başka karakterlerin oluştuğundan emin değilim.
Yani sonuç bu ....
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İki sentimi ortaya koyacağım: kişisel deneyimlerime göre hastaneler seks için çok iyi bir yerdir. Büyük bir kadın grubu var, sağlık personeli genellikle rahat insanlardan oluşuyor ve iş yerinde yetişebilecekleri bir yer var. Genel olarak seks için çok verimli bir yer.
- These users thanked the author Lazarus33 for the post (total 2):
- sapık, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Neredeyse açıkça beni üniversiteden arabayla almam teklif edildi, karşılığında bana oral seks ve seks yapacaktı. Kural olarak 16-22 yaş arası kız öğrenciler kolayca kandırılırlar; normal bir arabada selfie ve hikayeler için oral seks yapmaya hazırdırlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Seks için kulüplere gittim. Adamlar muhtemelen daha sonra beni çıkardıkları için birbirleriyle övündüler, ama aslında onu seçip çıkaran bendim)))
Belki de tıpkı oral seks ve selfie yapmayı seviyorum, araba sadece bir bahane ve sen beni gezdiriyorsun))) Zevkle bedava)
Seks için kulüplere gittim. Adamlar muhtemelen daha sonra beni çıkardıkları için birbirleriyle övündüler, ama aslında onu seçip çıkaran bendim)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Yün, Edik evli, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
peki, gerçek şu ki kırbaç Hiçbirine bakmayacaksın, bence bir kulübede yaya bir dilenciyle seks yapmaktansa, güzel bir yerde, oraya güzel bir arabayla giden zengin bir adamla seks yapmayı tercih edersin. , eğer aralarında seçim yapmak zorunda kalsaydınız.Marinka: ↑19 Jan 2023, 17:14Belki de tıpkı oral seks ve selfie yapmayı seviyorum, araba sadece bir bahane ve sen beni gezdiriyorsun))) Zevkle bedava)Neredeyse açıkça bana oral seks ve seks yapması karşılığında beni üniversiteden arabayla almam teklif edildi. Kural olarak, 16-22 yaş arası öğrenciler kolayca kandırılır; normal bir arabada selfieler ve hikayeler için oral seks yapmaya hazırdırlar
Seks için kulüplere gittim. Adamlar muhtemelen daha sonra beni çıkardıkları için birbirlerine övündüler ama aslında onu seçip çıkaran bendim)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Neden olmasın? Her yere arabayla kendim gidiyorum ve eğer bir erkekten hoşlanırsam, onu gezdirip çay içmeye, hatta arabaya davet edebilirim)))Solomon: ↑19 Jan 2023, 18:01peki, gerçek şu ki kırbaç Hiçbirine bakmayacaksın, bence bir kulübede yaya bir dilenciyle seks yapmaktansa, güzel bir yerde, oraya güzel bir arabayla giden zengin bir adamla seks yapmayı tercih edersin. , eğer aralarında seçim yapmak zorunda kalsaydınız.![]()
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Yün, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years
Okudum ve hayrete düştüm...
Kimseyi gücendirmek istemem ama yazanların arasında hayalperest olan çok insan var. Kulaklar dışarı çıkıyor....
Kimseyi gücendirmek istemem ama yazanların arasında hayalperest olan çok insan var. Kulaklar dışarı çıkıyor....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years
Hayal kuranlar ile hayal kuranlar arasında fark var ama buradaki gerçeğin %90’ı fanteziler ve hayallerdir.
- These users thanked the author Satna666 for the post (total 2):
- Alexander Vasilyev, Merkez
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
Merhaba, onunla tanışmak ve onu bekaretimden mahrum bırakmak benim için sorun değil mi? Çok minnettar olacağım ve minnettar olacağım.Marinka: ↑19 Jan 2023, 18:51Neden olmasın? Her yere arabayla kendim gidiyorum ve eğer bir erkekten hoşlanırsam onu gezdirip çay içmeye davet edebilirim, hatta arabaya bile davet edebilirim))peki, gerçek şu ki, hiçbirine bakmayacaksın, bence bir kulübede yaya bir dilenciyle seks yapmaktansa, güzel bir yerde, güzel bir arabayla oraya giden zengin bir adamla seks yapmayı tercih edersin. aralarında seçim yapmak zorunda kalsaydınız.Marinka: ↑19 Jan 2023, 17:14
Belki de sadece oral seks yapmayı seviyorlardır ve arabada bir selfie sadece bir bahanedir ve onları gezdirmek içindir))) Ücretsiz zevkle)
Seks için kulüplere gittim. Adamlar muhtemelen daha sonra beni çıkardıkları için birbirlerine övündüler ama aslında onu seçip çıkaran bendim)))![]()
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
Taksi.. Haftada 1-2 kez ya beni yalamayı ya da sikmeyi teklif ediyorlar, bunu kullanıyorum.. hayır
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
2 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Ama yine de Moskova’da değil, Saratov’da ya da Saratov’a yakın bir yerde.
Seks için Saratov’a gidecek misin?
: )
Seyahat için ödeme olarak mı teklif ediyorlar yoksa sadece seks mi istiyorlar?aleksey.bro: ↑18 Apr 2024, 17:33 Taksi.. Haftada 1-2 kez bana oral seks yapmayı veya beni sikmeyi teklif ediyorlar, bunu kullanıyorum.. hayır
2 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Bu bir yıl önce yazılmıştı. Marinka artık görünmüyor. Artık Dragonfly takma adını kullanıyor. Dragonfly’a yaz.
Ama yine de Moskova’da değil, Saratov’da ya da Saratov’a yakın bir yerde.
Seks için Saratov’a gidecek misin?
: )
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
Biri diğerine müdahale etmiyor)Vasyanitsa: ↑18 Apr 2024, 20:35 Seyahat ücreti olarak mı teklif ediyorlar yoksa sadece seks mi istiyorlar?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 43 Replies
- 2321 Views
-
Last post by Küçük
-
- 7 Replies