Kızlar erkeklere en çok hangi işte seks teklif ediyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
vslv
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kızlar erkeklere en çok hangi işte seks teklif ediyor?

Unread post by vslv »

Bana öyle geliyor ki tanımlayıcı özellik, iş yeri değil, kişinin karakteri ve nitelikleridir. Dedikleri gibi: "İnsanı yer yapan yer değil, adamdır" :)
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Bilmiyorum.
Bana göre kişi ve karakteri, bulunduğu çevreye göre şekillenir. Ve ortam meslek türüne göre şekilleniyor.
Mahkumlar arasında veya örneğin genelevde başka karakterlerin oluştuğundan emin değilim.
Yani sonuç bu ....
These users thanked the author Tanya for the post:
Sibiryak89
Lazarus33
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Lazarus33 »

İki sentimi ortaya koyacağım: kişisel deneyimlerime göre hastaneler seks için çok iyi bir yerdir. Büyük bir kadın grubu var, sağlık personeli genellikle rahat insanlardan oluşuyor ve iş yerinde yetişebilecekleri bir yer var. Genel olarak seks için çok verimli bir yer.
These users thanked the author Lazarus33 for the post (total 2):
sapık, Sibiryak89
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Süleyman »

Alinka_Ya: 06 Jan 2023, 14:46
sadece iyi para kazanın, havalı bir araba satın alın, o zaman genellikle kadınların ilgisinden bıkacaksınız. eğer kimse sana dikkat etmezse bu yola başvurabilirsin.
"araba penisin bir uzantısıdır" ifadesi gibidir. ") n
Neredeyse açıkça beni üniversiteden arabayla almam teklif edildi, karşılığında bana oral seks ve seks yapacaktı. Kural olarak 16-22 yaş arası kız öğrenciler kolayca kandırılırlar; normal bir arabada selfie ve hikayeler için oral seks yapmaya hazırdırlar.
These users thanked the author Süleyman for the post:
sapık
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Solomon: 19 Jan 2023, 16:29
Solomon: 06 Jan 2023, 14:20 sadece iyi para kazanın, havalı bir araba satın alın, o zaman genellikle kadınların ilgisinden bıkacaksınız. kimse sana dikkat etmezse bu tarafa gidebilirsin.

u, "araba bir uzantıdır" ifadesine benzer penisin")
Neredeyse açıkça beni üniversiteden arabayla almayı teklif ettiler, karşılığında o da bana oral seks ve seks yapacaktı. Kural olarak, 16-22 yaş arası öğrenciler kolayca kandırılır; normal bir arabada selfieler ve hikayeler için oral seks yapmaya hazırdırlar
Belki de tıpkı oral seks ve selfie yapmayı seviyorum, araba sadece bir bahane ve sen beni gezdiriyorsun))) Zevkle bedava)
Seks için kulüplere gittim. Adamlar muhtemelen daha sonra beni çıkardıkları için birbirleriyle övündüler, ama aslında onu seçip çıkaran bendim)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Yün, Edik evli, Sibiryak89
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Süleyman »

Marinka: 19 Jan 2023, 17:14
Alinka_Ya: 06 Jan 2023, 14:46
it, "makinenin üyenin bir uzantısı olduğu" ifadesine benzer.
Neredeyse açıkça bana oral seks ve seks yapması karşılığında beni üniversiteden arabayla almam teklif edildi. Kural olarak, 16-22 yaş arası öğrenciler kolayca kandırılır; normal bir arabada selfieler ve hikayeler için oral seks yapmaya hazırdırlar
Belki de tıpkı oral seks ve selfie yapmayı seviyorum, araba sadece bir bahane ve sen beni gezdiriyorsun))) Zevkle bedava)
Seks için kulüplere gittim. Adamlar muhtemelen daha sonra beni çıkardıkları için birbirlerine övündüler ama aslında onu seçip çıkaran bendim)))
peki, gerçek şu ki kırbaç Hiçbirine bakmayacaksın, bence bir kulübede yaya bir dilenciyle seks yapmaktansa, güzel bir yerde, oraya güzel bir arabayla giden zengin bir adamla seks yapmayı tercih edersin. , eğer aralarında seçim yapmak zorunda kalsaydınız.😄
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Solomon: 19 Jan 2023, 18:01
Solomon: 19 Jan 2023, 16:29 Neredeyse açıkça beni üniversiteden arabayla almam teklif edildi, karşılığında bana oral seks ve seks yapacaktı. Kural olarak, 16-22 yaş arası öğrenciler kolayca kandırılır; normal bir arabada selfieler ve hikayeler için oral seks yapmaya hazırdırlar
Seks için kulüplere gittim. Adamlar muhtemelen daha sonra beni çıkardıkları için birbirlerine övündüler ama aslında onu seçip çıkaran bendim)))
peki, gerçek şu ki kırbaç Hiçbirine bakmayacaksın, bence bir kulübede yaya bir dilenciyle seks yapmaktansa, güzel bir yerde, oraya güzel bir arabayla giden zengin bir adamla seks yapmayı tercih edersin. , eğer aralarında seçim yapmak zorunda kalsaydınız.😄
Neden olmasın? Her yere arabayla kendim gidiyorum ve eğer bir erkekten hoşlanırsam, onu gezdirip çay içmeye, hatta arabaya davet edebilirim)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Yün, Sibiryak89
Alexander Vasilyev
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 2 years

Unread post by Alexander Vasilyev »

Okudum ve hayrete düştüm...
Kimseyi gücendirmek istemem ama yazanların arasında hayalperest olan çok insan var. Kulaklar dışarı çıkıyor....
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years

Unread post by Satna666 »

Hayal kuranlar ile hayal kuranlar arasında fark var ama buradaki gerçeğin %90’ı fanteziler ve hayallerdir.
These users thanked the author Satna666 for the post (total 2):
Alexander Vasilyev, Merkez
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Merkez »

Marinka: 19 Jan 2023, 18:51

Belki de sadece oral seks yapmayı seviyorlardır ve arabada bir selfie sadece bir bahanedir ve onları gezdirmek içindir))) Ücretsiz zevkle)
peki, gerçek şu ki, hiçbirine bakmayacaksın, bence bir kulübede yaya bir dilenciyle seks yapmaktansa, güzel bir yerde, güzel bir arabayla oraya giden zengin bir adamla seks yapmayı tercih edersin. aralarında seçim yapmak zorunda kalsaydınız.😄
Neden olmasın? Her yere arabayla kendim gidiyorum ve eğer bir erkekten hoşlanırsam onu ​​gezdirip çay içmeye davet edebilirim, hatta arabaya bile davet edebilirim))
Merhaba, onunla tanışmak ve onu bekaretimden mahrum bırakmak benim için sorun değil mi? Çok minnettar olacağım ve minnettar olacağım.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by alexey.bro »

Taksi.. Haftada 1-2 kez ya beni yalamayı ya da sikmeyi teklif ediyorlar, bunu kullanıyorum.. hayır
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

aleksey.bro: 18 Apr 2024, 17:33 Taksi.. Haftada 1-2 kez bana oral seks yapmayı veya beni sikmeyi teklif ediyorlar, bunu kullanıyorum.. hayır
Seyahat için ödeme olarak mı teklif ediyorlar yoksa sadece seks mi istiyorlar?

2 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Merkez: 18 Apr 2024, 14:04 Merhaba, benimle tanışıp bekaretimi alır mısın? Çok minnettar ve minnettar olurum.
Bu bir yıl önce yazılmıştı. Marinka artık görünmüyor. Artık Dragonfly takma adını kullanıyor. Dragonfly’a yaz.
Ama yine de Moskova’da değil, Saratov’da ya da Saratov’a yakın bir yerde.
Seks için Saratov’a gidecek misin?
: )
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by alexey.bro »

Vasyanitsa: 18 Apr 2024, 20:35 Seyahat ücreti olarak mı teklif ediyorlar yoksa sadece seks mi istiyorlar?
Biri diğerine müdahale etmiyor)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”