Kocası kötü kokuyor

Maksimum uzun süreli cinsel çekicilik için vücudunuza ve cinsel organlarınıza nasıl bakım yapabilirsiniz
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Kocası kötü kokuyor

Unread post by Guest »

Bir kadın, 50 yaşının üzerindeyim, aynı yaşta bir kocam var ve kendine bakıyor gibi görünüyor ama koku hoş değil, yatakta büyükbaba gibi, onunla sevişmek istemiyorum hepsi, kahretsin, bütün yaşlı erkeklerde böyle mi? Kendime dikkat ediyorum, daha genç görünüyorum, seksi ve ilgiyi seviyorum, son zamanlarda bu çok üzücü
gayri meşru
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Eşim kötü kokuyor

Unread post by gayri meşru »

Birbirimize böyle şeyler söylememiz gerekiyor. kişi kendi kokusunu hissetmez. Her şey olabilir: sıradan kirlilikten hastalığa kadar. Henüz düşüp kaçmadıysanız konuşun! :-)
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Birbirimize böyle şeyler söylememiz gerekiyor. kişi kendi kokusunu hissetmez. Her şey olabilir: sıradan kirlilikten hastalığa kadar. Henüz düşüp kaçmadıysanız konuşun! :-)

Giriş yapmayı unuttum
These users thanked the author Nandandaar for the post:
Sibiryak89
Simon777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by Simon777 »

Yukarıdaki herkese katılıyorum, kesinlikle konuşmamız lazım.
These users thanked the author Simon777 for the post:
Sibiryak89
Tam korumalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Tam korumalar »

Bu konuyu onunla konuştun mu? Gerçekten bir şeyler yapman gerekiyor, kaçabilirsin, yoksa iğrenme başlar...
Hey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Hey »

Nasıl kokmak istersiniz?
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142

Unread post by Elena Lukina »

Genel olarak, bazen sorun gülünç derecede basit ve ucuz bir şekilde çözülür. Erkeklerin (ve bazı kadınların) vücudunda terin at teri gibi kokmasını sağlayan özel bakteriler yaşar (eğer bilen varsa). Koltuk altlarınızı, vücudunuzu vs. yıkamanın gerçekten bir faydası yok. Bazen aynı sorun bacaklarda da olur. Zadornov’la durum nasıldı "Uçakta özellikle Orta Asya’dan bir vatandaş benimle birlikte uçuyordu... yani en hafif tabirle... ayakkabılarını çıkardı" ))
Eh, şimdi de fiili karar. Normal bir eczaneden, ancak büyük olasılıkla ilaç üretme hakkına sahip olan 2 ilaç satın alınır:
1) Hurotropin, %40 - tüm vücut için. Yıkadıktan sonra sorunlu bölgeleri pamuklu bir bezle silin. Genellikle 1-2 uygulama yeterlidir. Sorun birkaç ay içinde ortadan kalkıyor. Yaşamınız boyunca gerektiği kadar tekrarlayın. İstenen fiyat 2 şişe biradır.
2) Terli ayaklar için sıvı. Öneriler tam olarak bir numaralı maddede olduğu gibi.

Arkadaşlar, arkadaşların kocaları, annenin arkadaşlarının oğulları ve "Dogma" filmindeki bok iblisi üzerinde defalarca test edilmiştir))) Uygulamanın sonucu, şükran, çiçekler, tatlılar, şaraplar , konyaklar ve saf, nefis kokulu komutanın vücudunun önerileri)))
These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 6):
Firavun faresi, Süleyman, Alexei42, RockstarAjansı, İskender, Juravl
Johnny depp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Johnny depp »

Misafir, 50 yıl boyunca onunla nasıl yaşadın ? Veya daha az
Alexei42
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Orientation: biseksüel

Unread post by Alexei42 »

ElenaLukina, harika tavsiyen için teşekkürler!!!! :leto: :shamp:
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829

Unread post by aryamari »

Belki bu bir hastalığın, hatta belki de ciddi bir hastalığın belirtisidir, hiç düşünmedin mi?

"En sevdiğin kişi kokmaya başladı mı? YANLIŞ MI DÜŞÜNMEYE DEĞER

Geçmişte doktorlar tanı koyarken genellikle koku duyularına güveniyorlardı, çünkü hoş olmayan bir koku belirli hastalıkların işareti olabilir. sevdiğiniz birinin kokusunda değişiklik olduğunu hissediyorsunuz, belki de doktora gitmeyi ertelememelisiniz.

Bulaşıcı hastalıklar:
Çavdar kokusu ekmek - tifo ateşi.
Tatlı, şekerli bir koku (yasemin, karamel veya balı anımsatır) - Pseudomonas aeruginosa enfeksiyonu.
Biranın keskin kokusu (kişi içmemiş olmasına rağmen) Tüberkülozun açık formu.
Çürüyen elma kokusu (tatlı, hafif mide bulandırıcı) difteridir.

Bulaşıcı olmayan hastalıklar:
Mantar kokusu, küf, çürüyen et kanserin ileri evresidir.
Aseton veya çürük elma kokusu diyabettir.
Deriden veya ağızdan gelen idrar kokusu böbrek hastalığıdır.
nÇürük, mide bulandırıcı koku, ağızdan gelen çiğ ciğer kokusu - ciddi karaciğer hasarı.
"
These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
Skromnaga, Fargal94
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by Arayıcı »

Guest: 13 Nov 2019, 00:48 ama koku nahoş, yatakta büyükbaba gibisin, onunla sevişmek bile istemezsin, kahretsin, tüm yaşlı erkeklerde durum böyle mi?
Hiçbir zaman hoş olmayan bir koku duymam, büyük bir muayeneden sonra çok nadiren bu kokuyu kendim duyarım. yükleniyor ve kadınların hepsi o zaman bile duymadıklarını söylüyor.
Yaşın bununla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir vücut yapısı olabilir.
Eh, bu kişinin iç durumuna bağlıdır; kirli düşünceleri olan bir insan, kural olarak temiz bir vücuda sahip değildir.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Guest: 13 Nov 2019, 00:48 Kadın, 50 yaşının üzerindeyim, aynı yaşta bir kocam var ve kendine bakıyor gibi görünüyor ama kokusu hoş değil, yatakta büyükbaba gibi, onunla uğraşmak istemiyorum öyle mi, kahretsin, bu yaşta bütün erkeklerde mi var? Kendime dikkat ediyorum, daha genç görünüyorum, seksi ve ilgiyi seviyorum, son zamanlarda bu çok üzücü
Böbreklerimi kontrol ettirmem gerekiyor... Kayınpederimin mesane taşı büyümüştü. Koku çok güçlüydü ve hemen kayboldu.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Aslında bu sorun çok basit bir şekilde çözülebilir. Belki kocam evsizlerde yaygın olan bir çeşit mantar kapmıştır. Belki buhar banyosu yapmak için hamama gitmiştir ya da evsizlerin uyuduğu bir bankta oturmuştur.
KVD’ye gidip randevu almamız gerekiyor. Daha sonra randevuya gelin, doktor bir kazıma prosedürü yazacaktır. Kocası gelecek, muayene edecekler, kasıklarından, ayak tırnaklarından, koltuk altlarından kazıyacaklar. Daha sonra başka bir randevu alıp geri gelmeniz gerekecek ve testlere göre doktor size ne yapılması gerektiğini söyleyecektir.

Büyük olasılıkla kocamda mantar var. Sadece merhemlerle tedavi edilmesi pek mümkün değildir. Aynı zamanda hapları oldukça uzun bir süre - üç ay boyunca ağızdan almanız gerekecek. Tabletler oldukça agresif; öncelikle yerel bir klinikte belirli testlerden geçmeniz gerekecek. Hastanedeki doktor size hangilerinin olduğunu söyleyecektir. Ve size bu testlerin sonuçlarını kendisine getirmenizi söyleyecektir. Karaciğerinizin durumuna göre size bazı haplar yazacaktır.

Ayrıca doktorun verdiği reçeteye göre eczaneden sipariş edilmesi gereken bir merhem de yazacaktır. Orada düzenli olarak bulaşması gereken bir çözeltiyi karıştıracaklar. Ayakkabıların yenileriyle değiştirilmesi gerekecek. Tüm eski çoraplarınızı ve iç çamaşırlarınızı atıp yenilerini almanız gerekecek. Solüsyonu bacaklarınıza ve vücudunuza doktorunuzun önerdiği şekilde düzenli olarak uygulayın. Hapları düzenli olarak aldığınızdan emin olun ve unutmayın. Ve böylece en az üç ay boyunca.

Ve sorun ortadan kalkacak. Ancak daha sonra tekrar doktora gitmeniz, kazıma yaptırmanız ve muhtemelen kan testi yaptırmanız gerekir. Ve yine onu görmeye gidin ki enfeksiyonun devam edip etmediğini kesin olarak söyleyebilsin. Eğer kalırsa, bir süre daha her şeyi yeniden yaşamak zorunda kalacaksınız. Doktor ne derse desin.

Hamamlara bu şekilde gidersiniz, otobüs duraklarında ve parklarda oturup çıplak ellerinizle her türlü bankı tutarsınız.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Kötü kokunun çeşitli sebepleri olabilir. Mantarlar ve her türlü bakteri farklı şekillerde ve farklı yöntemlerle tedavi edilir.
Bu nedenle mutlaka bir doktora başvurmalısınız...
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Genç bir penis istiyordu… bu yüzden bunu haklı çıkarmaya çalışıyor)))
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339

Unread post by red_fox »

Guest: 13 Nov 2019, 00:48 Kadın, 50 yaşının üzerindeyim, aynı yaşta bir kocam var ve kendine bakıyor gibi görünüyor ama kokusu hoş değil, yatakta büyükbaba gibi, onunla uğraşmak istemiyorum o yaşta tüm erkeklerde mi bu var? Kendime dikkat ediyorum, daha genç görünüyorum, seksi ve ilgiyi seviyorum, peki, son zamanlarda çok sinir bozucu oldu
diyabet mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hijyen ve bakım”