Aslında soru başlıkta.
Neden ortaya çıktı - bazen korkutucu düşünceler olabiliyor. Ve elbette, çoğu zaman bunları uygulamıyorum - yani, iyi bir insan gibiyim falan (kendi önümde bile - ama bundan sonra yarın aynada kendime nasıl bakacağım?). Bazı düşüncelerden sonra düşünceler ortaya çıkmaya başlar - ben zihinsel olarak normal bir insan mıyım? 3 kişi tüm tuhaflıklarımı biliyor: iki yakın arkadaşım (benimle eşleşecek şekilde) ve kocam (ve o zaman bile hepsi değil).
Birçok kişi, canı cehenneme, bunların sadece düşünce olduğunu söyleyebilir. . Ama bundan şüpheliyim. Sonuçta, bazen bazı düşünceler takıntılı olmaya başlar ve sonra yine de bir eylem biçiminde ortaya çıkar. Örneğin ruh hali, zaman, yer ve ortam çakışıyorsa. Kısacası, dedikleri gibi, yıldızlar hizalanmış. Ve bir yerde aynı fikirde değillerdi.
Kalıp yargılar, içsel tutumlar vb. bazı düşüncelerin somutlaştırılmasına karşı uyarıda bulunuyor. Arzunun (doğru, içsel, içinizde var olan) bu tutumlarla (çoğunlukla toplum tarafından empoze edilen) mücadelesi de çoğu zaman düşüncenin gerçekleşmesini engeller.
Ne düşünüyorsunuz? Biz ne düşünüyorsak ya da ne yapıyorsak oyuz?
İki kurt hakkındaki masal örneğini vermeyin... bana göre bu duruma uymuyor.
I hâlâ düşüncelerin bizi tanımladığına inanma eğilimindeyim. Zaten her türlü saçmalığı yaptığınızı düşünüyorsanız, uygulanmamış olsa bile bunun hakkında iyice düşünmeniz gerekir. Ve kocam, bu düşüncelerin farkına varıncaya kadar periyodik olarak bana sapık olmadığımı ve normal bir insan gibi göründüğümü garanti ediyor. Ve herkes normal gibi göründüğü gibi, insanlar da bazen aptalca düşüncelere sahip olabilir ve bu hiçbir şey ifade etmez
Bizi ne tanımlar; düşünceler mi yoksa eylemler mi?
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
Bizi ne tanımlar; düşünceler mi yoksa eylemler mi?
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- alexandr.lvov, RikiRrr
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bizi ne tanımlar; düşünceler mi yoksa eylemler mi?
Dedikleri gibi, ayık bir adamın aklında olanı sarhoş bir adam eylemlerinde yapar. Düşüncelerimizin ve arzularımızın bizi şu veya bu eylemi gerçekleştirmeye ittiği ortaya çıktı. Dedikleri gibi, iki kez ölç, bir kez harekete geç. Eylemlerden çok sapkın gizli düşünceler vardır. Bu nedenle bence eylemlerimizle tanımlandığımızı düşünüyorum. Ve herkesin düşünceleri tuhaf, kaba ve ahlaksız. Ve bu normaldir, çünkü eğer insanlar birbirlerinin düşüncelerini okuyabilseydi, o zaman eylemlerimizle değil, gizli düşüncelerimizle yargılanırdık. Bana göre her şey mantıklı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Orientation: heteroseksüel
Biz ne yapıyorsak oyuz. Eylemler bizi boyar. Eylemlerimizden biz sorumluyuz. Henüz eyleme dönüşmemiş düşünceler zamanla değişebilir. Her durumda düşünceler çevremizdeki diğer insanlardan gizlenen şeylerdir. Eylemler görülüyor.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 1 month
AmberaMaze, akıllı bir kitap okuduktan sonra (pamuk gibi) Bir avuç içi) Konuyla ilgili sorunun cevabının şu olacağını söyleyebilirim: Evet, her şey, bizi sadece düşüncelerimiz ve eylemlerimiz belirleyip şekillendirmiyor, hatta daha bir sürü şeyden önce geçmişimiz, eylemlerimiz ve sözlerimiz bizi belirliyor ve şekillendiriyor. Diğer insanlardan, hatta banal yabancılardan, iklimden, ikamet yerinden, son zamanlarda bilim adamları konuştuğumuz dilin bile düşüncemizi belirlediğini savundu.
Benim için en önemli şey kendinize karşı dürüst olmaktır, çünkü kendinize yalan söylediğinizde düşünceler, duygular ve arzular açısından kendinizi karıştırmaya başlarsınız. Bunun gibi bir şey)
Benim için en önemli şey kendinize karşı dürüst olmaktır, çünkü kendinize yalan söylediğinizde düşünceler, duygular ve arzular açısından kendinizi karıştırmaya başlarsınız. Bunun gibi bir şey)
- These users thanked the author RikiRrr for the post:
- SashaBishka
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Peki, hangi açıdan baktığına bağlı. Etrafımızdaki insanlar bizi tam olarak davranışlarımızdan tanırlar. Ama gerçekte ne olduğumuzu yalnızca biz biliyoruz ve böyle bir aldatmaca, böylesine evrensel bir maskeli balo herkese yakışır. Bazen bir insanla tanışırsınız ve onun size uygun cümleleri nasıl seçtiği konusundaki samimiyetsizlik duygusunun üstesinden gelemezsiniz... Ancak düşünceler ve eylemler örtüşse bile tam bir çöp başlayacaktır. Böylece toplum için eylemlerimizle, kendimiz (ve yakın çevremiz) için ise düşüncelerimizle belirlendiğimiz ortaya çıktı. Herkes maske takıyor ama çıkarmamalısınız
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 1 year 10 months
Düşünceler sadece düşüncelerdir. Günde kaç kez en hoş olmayan şeyleri düşünürüz... otobüstesiniz, büyükanneniz ayağınıza bastı ve özür bile dilemedi - kendi kendinize "bir kamyonun üzerinize çarpmasına izin verin" diye düşündünüz. nefes verirsin ve yoluna devam edersin. Fanteziler sadece fantezidir çünkü sonuçları yoktur. Ancak eylemler çoğunlukla niyetlerden bağımsız olarak değerlendirilir; sonuçta sonucun kendisi önemlidir;
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 640 Views
-
Last post by Andrey Lukashov
-
- 45 Replies