Herkese selam!
“Babaların” eski yoldaşlarından birinin tavsiyesi üzerine hep şu düşünceyle yaşadım: “Yaşadığın yerde sikişemezsin, yaşadığın yerde de yaşayamazsın” ve başkalarına hep aynı tavsiyeyi verdi!
Ama 2 yıl önce gerçekleşen son taşınmadan sonra bunu düşündüm...
Ama benim için komşular 17 ila 20 yaşları arasında ailemle birlikte yaşayarak büyüdüğüm kendi bahçemde bir tür fetiş haline geldim, tüm komşuları becerdim, karşı daireden eski bir sınıf arkadaşım Svetka, bir arkadaşımın yerde yaşayan kız kardeşi aşağıda, sonra bu arkadaşın karısı, kocasının ebeveynleriyle evli bir çift üst katta yaşıyordu, o da öyle oradaydı, istemedim ama bazen bölgeden bir yeğeni birkaç yaş küçük olarak yanlarına geliyordu. benden ziyade sonunda bekaretinden mahrum kaldı, tüm deliklerinin tadına bakıldı, birinci katta evli bir çift bir daire kiraladı, bazen karısını sikti, her seferinde uzun süre direndi ama bu durumu daha da ilginç kıldı, ve bu yaşadığı yerin girişiyle ilgilidir. Daha sonra ailemin evine paralel daireler kiraladım ama bu pek ilgi çekici değil. Sonra yeni bir binada kendime ait ilk dairemi aldım, çoğunluğu gençlerden oluşuyordu ve yine aynı şey, henüz taşınmaya bile zamanım olmamıştı, tadilat yapıyordum, bir komşu gelip şikayetçi oldu Gürültü yapıyordum, tanıştık ve birkaç gün sonra tekrar işi yapmaya geldim, tadilatta onu koridorda yatan yeni bir muşamba rulosunun üzerinde becerdim, 4 yıl orada yaşadım, aynı hikayeyi bile verdi girişin karşısında yaşayan, balkonunda kocasıyla pencereden iletişim kuran bir kızın ağzına.
İşte yine yeni bir ikamet yeri, eski vakıf, komşular çoğunlukla emekliler, ama yine de "imalar" var, elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum çünkü burada ailemle birlikte yaşıyorum ve daha büyük çocuklar zaten genç!
Ama Gerçekten istiyorum....
Benzer bir "fetişi" olan var mı?
Komşular bir fetiş gibidir!
-
Автор темыSamara
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 1 year 2 months
Re: Komşular fetiş gibidir!
Bilmiyorum, fetiş bir fetiş değil ama kişisel hesapta bir komşu var, arkadaş eş (eski) ve 6 sınıf arkadaşı)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
Re: Komşular fetiş gibidir!
Evet, bu sorunlara neden olabilir, onaylıyorum. Bazen çok tatsız.
Peki ne yapabilirsiniz? - İstiyorum...
Tez tanıdık geliyor . Ama onu asla takip edemedim. "Erişilebilirlik alanında" hareket eden her şeyi becerdim. Ya da sevişmek için her türlü çabayı gösterdi.
Evet, bu sorunlara neden olabilir, onaylıyorum. Bazen çok tatsız.
Peki ne yapabilirsiniz? - İstiyorum...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Komşular cinsel köleliğe götürüldü
by Bu adam » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 11 Replies
- 3233 Views
-