Göğüsler arasında seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Göğüsler arasında seks
Sevgili kadınlar, uzun yıllardır birlikte olduğunuz eşiniz ya da sevdiğiniz biri penisini göğüslerinize sürtmek ve üzerine boşalmak için izin istese ne tepki verirsiniz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Göğüsler arası seks
Kesinlikle böyle bir deneyim yaşadım)) Harika)) Her yere boşalmasına izin veriyorum

- These users thanked the author tatlı bebek for the post (total 3):
- Fargal94, İskender, Pol66
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Güzel kokulu yağla yağlanan göğüsler arasındaki seks harika ve hoş bir deneyimdir. Ama gençliğindeki bir arkadaşım, göğüsleri 3 beden ve aşırı hassas meme uçları olan bir kızla çıkmıştı. Hatta meme uçlarının otlatma veya dokunmaya karşı daha az hassas olması için daha korumalı sütyenler bile giymişti. İlk altı ay boyunca sadece göğüsler arasında seks yaptılar çünkü her ikisi de bu tür seksten geliyordu. Ama göğüslerini nasıl doğru tutacağını ve meme uçlarının arasına ne sikişeceğini öğrenmesi gerekiyordu. Daha sonra diğer her şeye karar verdik. Böyle tuhaf bir durum hakkında konuşmaktan kendini alamadı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: biseksüel
Bir arkadaşımla yaşadım, her şeyi denedik, şimdi başka biriyle yaşıyorum denemeler yuvarlanmaz. Ve göğüslerin arası harika!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Orientation: heteroseksüel
gençliğimde şöyle bir şey vardı - arkadaşımın penisini göğüslerinin arasına sürdüm - ve o 1 numaraydı - ama hoşumuza gitti - sıkışıp kalmaktan korktuk - amın içine girmek istemedik - 18 yaşındaydık eskimiş
- These users thanked the author alexbarsik for the post:
- Andrey Lukashov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Ben de çocukken kuzenimle böyle oynardım. Hatta göğüsleri yaşına göre büyük kabul ediliyordu. Sekizinci sınıftayken zaten üç beden sutyen giyiyordu. Göğüsler çok güzeldi. Kız kardeşim kediden korkuyordu. Bir de kız vardı. Sonra bir gün köydeydik ve gece diskodan eve döndük. Zaten herkes uyuyordu. Samanlığa tırmandık. Orada kız kardeşi zaten bekaretinden ayrılmak istiyordu. İlk defa özel bir şey yok. İkinci kez bunun iyi olduğunu zaten anladım.alexbarsik: ↑11 Apr 2024, 18:56 gençliğimde şöyle bir şey vardı - arkadaşımın penisini göğüslerinin arasına sürdüm - ve o 1 bedendi - ama hoşumuza gitti - sıkışıp kalmaktan korktuk - amın içine girmek istemedik - biz 18 yaşındaydım
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 172 Views
-
Last post by Film tutkunu