Eşim ve kızım idrar yutmayı çok seviyorlar, hatta ağızdan ağza geçiriyorlar, deyim yerindeyse vitaminleri paylaşıyorlar. Biz swingerız, eşim ve ben 54 yaşındayız, kızımız 28 yaşında
These users thanked the author Ignatius for the post:
Eşim ve kızım idrar yutmayı çok seviyorlar, hatta ağızdan ağza geçiriyorlar, deyim yerindeyse vitaminleri paylaşıyorlar. Biz swingerız, eşim ve ben 54 yaşındayız, kızımız 28 yaşında
[ref=#0000ff]Samocvet[/ref], [quote=Samocvet post_id=356395 time=1712495881 user_id=24357] eğer beğenmezseniz bir bayanın kafasına tutmayı deneyebilirsiniz [/quote] Bu bir çözüm değil. Zorla nazik olmayacaksın.
[quote=LediXXX post_id=356418 time=1712497164 user_id=11916] Ve kimse bir haber alamayacak. [/quote]Bunu çözeceğiz... Neden bunun için uğraşacağım? zaman mı?..
Herkese merhaba, benim adım Polina, yutkunarak seks ve boğaz oral seks yapmayı seviyorum, bana yazın, ziyarete geleceğim ve tüm arzularınızı yerine getireceğim, bana buradan yazın @pyssicetbot ve...
14 yıldır evli. Çeşitlilik istiyorum. Bu yüzden eşine vibratör almasını önerdi. o buna karşı. Kızlar söyleyin bana hangisi daha iyi, penis mi yoksa vibratör mü? Peki karınızı nasıl ikna edersiniz?
Kızlar, erkeklerde piercing ve dövme yaptırmayı sever misiniz? Cevabınız evet ise stüdyodaki örnekler
Last post
Siz kızlar erkeklerde piercing ve dövme yaptırmayı sever misiniz? Eğer öyleyse, o zaman stüdyoya örnekler
Erkekler dövmelerden hoşlanırlar (eğer atletiklerse)... Pirsing konusunda ne cevap...
Siz kızlar battaniyenin altına osurmayı sever misiniz? Ve sonra kokusunu alıyorum) Bundan keyif alıyorum, bütün erkekler bundan keyif alıyor, nasılsın? Erkek arkadaşlarınız/kocanız osuruyor mu?...
Last post
Analdan sonra osurduğumda kız arkadaşım/erkek arkadaşım kıçıma sert bir şekilde vuruyor. Eğer bunu sık sık yaparsam, şaplak atarım