Uzun zaman önce, yaklaşık 20 yıl önce, Julia Varra’nın Tantrik Seks Kulübü’nde birkaç kez Moskova’daydım. Yulia Varra’nın kim olduğunu Google’da aratabilirsin, sadece böyle bir kadınla hiç tanışmadığımı ve onunla tanışma ihtimalimin de düşük olduğunu söyleyeceğim, dünyada onun gibi sadece birkaç tane var.
Kendisi asla kulübün ziyaretçileriyle sikişti, kendisine sadece biraz dokunulmasına izin verdi ve dudakları boynuna veya omzuna dokundu.
Ama ondan BÖYLE BİR ENERJİ yayılıyordu!!!

Ezoterizme, çakralara hiçbir zaman inanmadım ve diğer saçmalıklar. Ve şimdi buna inanmıyorum.
Ama hayatımda doğaüstü bir şeyler hissettiğim tek an oydu!
Julia sana geldiğinde sıcaktan kaplanmış gibi hissediyorsun ve nefesinizi kesin

O zaman tüm ziyaretçiler (%70 erkek, %30 kadın) önce birbirlerine dokunarak dans ederler (tabii ki hepsi çıplak) ve sonra geniş bir trakodromun bulunduğu odaya girebilirsiniz. Erkekler daha fazla olduğu için genellikle MFM ve hatta MMFMM de oluyor

Gerçi orada bir kez FFM’ye katılmıştım.
Tek kelimeyle harika.
nElbette, kulübün tüm erkek misafirleri en az bir kez Yulia’nın kendisini sikmeyi hayal ediyor (özellikle de bazen orada bulunan kocası onun önünde kızları siktiği için), ancak o yalnızca ev sahibi rolünü oynuyor. akşam, ve kimsenin yanına gelmesine izin vermiyor.
Ama onunla seksin nasıl olacağını hayal edebiliyorum, elinin göğsüme dokunuşundan neredeyse geliyordum!
nEh, ayrıca bir sauna ve yüzme havuzu da var
Tek kelimeyle, ilginç bir deneyimdi, ne yazık ki daha sonra Moskova’dan ayrıldım ve yapabildim artık bu akşamlara katılmıyorum. Artık kulübe ne olduğunu bilmiyorum, belki oradaki insanlar hala müzikle sevişiyor