Delici ne için?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: piercing ne işe yarar?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

S.E.R.A.F.II.M: 29 Jul 2023, 08:51
Psycho: 30 May 2023, 17:13 Karımın meme ucu ve klitoral piercingleri var,
, senin yapabileceğin bu tür göğüsleri anlıyorum ’t öp(((
Demir dişlere çarpıyor.

28 dakika 23 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 30 May 2023, 20:28 Bu bir şekil bozukluğu değil, bir süs. Konu trendlere gelince
gelecek yılın trendi de öyle olacak. sağ gözüne mi enjeksiyon yapacaksın?))))
gözlerde de benzer bir şey var.. gözün beyazlarına bir tür boya pompalıyorlar. gözler ve gözler siyaha dönüyor.. şeytani görünüyor :prmouse:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
seksforumu_
Amatör
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Amatör »

svetik125: 30 May 2023, 13:46 Bunu kimin beğendiğini bilmiyorum!
diyelim ki gerçekten beğendim.

5 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Marinka: Bunu kendileri için yapanlar için bu kesinlikle bir dekorasyondur
Yani her türlü vücut değişikliği öncelikle kendiniz ve sevdikleriniz için yapılır.

5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Alyosha: 29 Jul 2023, 09:18 Daha önce meme uçlarımı deldirmiştim ama seks sırasında bir kıza sarıldım - öyle değildi’ çok hoş
Gerçi göğüs ucu piercingli kızları gerçekten seviyorum)) çok güzel
yüzükler bu sorunu çözüyor. ve hiçbir şey yapışmaz!
These users thanked the author Amatör for the post:
seksforumu_
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yunanca10 »

Manfred: 30 May 2023, 19:57 Yakın zamana kadar kişinin vücudunun şeklini bozma arzusu yalnızca az gelişmiş halkların ve ilkel kültürlerin karakteristik özelliğiydi. Artık elimizde.. Hatta birileri bundan hoşlanıyor.
Aşağılayıcı mıyız?
Başka şekillerde aşağılayıcı mıyız? Az gelişmiş halklar binlerce yıl bu devlette yaşadılar ve bu eylemlerin gizli bir anlamı vardı: düşmanları korkutma, ritüeller, statü vb. Ve biz, son derece gelişmiş halklar, sadece 150-200 yıllık bir gelişim içinde eşcinselliğe ve transgenderizme sürüklendik. Eğer çevrenizde böyle bir uygulama yoksa bu, çok gelişmiş ülkelerde uygulanmadığı anlamına gelmez. Sahile çıkın ve alışılmadık piercingleri ve tuhaf dövmeleri olan insanları saymaya başlayın.
Seriden - aptal dinozorlar gelişip 140 milyon yıl yaşadı ve gelişmiş insanlık 30 bin yıl içinde yıkıma gidiyor ve aktif aşama tam olarak gelişme dönemindedir.
Piercing konusuna geri dönelim; her yerde makul sınırlar vardır. bir çift yüzük veya takı - estetik. Vücut değişiklikleri (birden fazla piercing dahil) ya bir sapkınlıktır ya da alt kültürden öne çıkma girişimidir. Yukarıda doğru yazıldığı gibi - kompleksler, kompleksler.
Şahsen benim görüşüm eğer birkaç yüzük istiyorsanız neden olmasın.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
seksforumu_
Amatör
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Amatör »

grekko10: 02 Apr 2024, 10:00 Yanıt: Delme ne için?Kısa alıntıTeşekkürler
grekko10’dan mesaj » Bugün, 08:00

Manfred: ↑30 Mayıs 2023, 17:57
Yakın zamana kadar kişinin vücudunun şeklini bozma arzusu yalnızca az gelişmiş halkların ve ilkel kültürlerin karakteristik özelliğiydi. Artık elimizde.. Hatta birisi bundan hoşlanıyor.
Aşağılayıcı mıyız?
Başka bir konuda aşağılayıcı mıyız? Az gelişmiş halklar binlerce yıl bu devlette yaşadılar ve bu eylemlerin gizli bir anlamı vardı: düşmanları korkutma, ritüeller, statü vb. Ve biz, son derece gelişmiş halklar, sadece 150-200 yıllık bir gelişim içinde eşcinselliğe ve transgenderizme sürüklendik. Eğer çevrenizde böyle bir uygulama yoksa bu, çok gelişmiş ülkelerde uygulanmadığı anlamına gelmez. Sahile çıkın ve alışılmadık piercingleri ve tuhaf dövmeleri olan insanları saymaya başlayın.
Seriden - aptal dinozorlar gelişip 140 milyon yıl yaşadı ve gelişmiş insanlık 30 bin yıl içinde yıkıma gidiyor ve aktif aşama tam olarak gelişme döneminde .
Deliciliğe geri dönelim; her yerde makul sınırlar var. bir çift yüzük veya takı - estetik. Vücut değişiklikleri (birden fazla piercing dahil) ya bir sapkınlıktır ya da alt kültürden öne çıkma girişimidir. Yukarıda doğru bir şekilde yazdıkları gibi - kompleksler, kompleksler.
Şahsen benim fikrim, eğer birkaç yüzük istiyorsanız neden olmasın.
yani eğer vücut değişiklikleri toplumun bozulması anlamına geliyorsa, bu aynı zamanda şunları da içermelidir:
modaya uygun/şık kıyafetler / ayakkabılar
saç modelleri
bilezikler (saatler dahil)
yüzükler
kolye (boynundaki zincir)
aksi takdirde bunun bir tür ikiyüzlülük olduğu ortaya çıkar!?
yozlaşma değil, sizce şöyle görünmeli:

https://i.postimg.cc/PJ8f39Hp/1510846382-777.jpg
These users thanked the author Amatör for the post:
seksforumu_
Amatör
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Amatör »

svetik125: 30 May 2023, 09:55 Marinka: ↑30 Mayıs 2023, 07:32
Wolffr: ↑30 Mayıs 2023, 07:15
Kadınlar, bunu neden yapıyorsunuz ve bu size ne sağlıyor? ?

Bütün bunlar güzellik için))) Ama sadece kulaklarımı deldirdim. Böyle bir şey yok ve hiçbir zaman da olmadı ve ben de bunu yapmayacağım
Genişletmek için tıklayın...
Evet, güzel olabilir ama etrafta dolaşmayın herkesin görmesi ve hayran olması için çıplak! Kulaklarınızda küpeler görebilirsiniz, üst giyiyorsanız göbek deliğiniz de olabilir ama işte burada! Kimin için?

2 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
İnternette duyguların kötüleştiğini duydum! Buna inanmıyorum! Vücudumun şeklini bozmak istemiyorum!
durum hâlâ kötüleşiyor!
Benim için delinen her yer erojen bir bölgedir.
Etin içinde hareket eden iskeleleri hissettiğimde orgazma yaklaşıyorum. ancak tüm Lyuli’ler farklıdır ve bazıları için bunun hiçbir önemi yoktur.

11 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Izumi: 29 Jul 2023, 09:08 fotoğraf görünmüyor. güzellik için yapıyoruz) Meme uçlarımı delmeyi planlıyorum.
bunu zaten yaptım mı?

n9 dakika sonra gönderilir 16 saniye:
S.E.R.A.F.II.M: 29 Jul 2023, 08:51 Marinka: ↑ 30 Mayıs 2023, 18:28
Bu çirkinlik değil, dekorasyondur. Trendler söz konusu olduğunda
gelecek yılın trendi sağ gözünüze enjeksiyon yapmak olacak. Cerraha koşacak mı?))))
vücut modifikasyonlarını engellilikle karşılaştırmaya gerek yok.
vücut modifikasyonları işe yaramaz insanlar aşağıdır, aksine işe yararlık katarlar. ve günlük yaşamda sahiplerine rahatsızlık vermeyin.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”