Biseksüelim, evliyim. Eşim uzun zamandır biliyor. Forumlarda eşlerin bu konuyu kocaları arasında bildiğini ve onayladığını çok okudum. Bilmiyorum, belki büyük şehirlerde de böyledir ama eşim bunu öğrendikten sonra bana karşı tavrı dramatik bir şekilde değişti. Boşanmamama rağmen aniden erkek kategorisinden kız arkadaş kategorisine geçtim. Adamlarını benimle sakin bir şekilde tartışıyor ve kendi takdirine göre onlarla buluşuyor. Şikayet etmiyorum, hatta bu durumu çok seviyorum ama bir kategoriden diğerine geçme hızına şaşırdım. Ve bu en kötü seçenek değil, bir arkadaş sarhoşken karısına açıldı, ona nasıl olduğunu göstermesi için yalvardı, her şeyin eskisi gibi olacağına, onu sevdiğine yemin etti. Karısının önünde tecavüze uğradı ve kocası özellikle penisi daha büyük olan bir adamı seçti. Bir ortak girişim için çok sayıda erkek seçeneği var) Kocam zaten rüyalarında MFM’yi ve benzerlerini hayal etmişti. Gerçekte, koca, karısının önünde sikildiğinde çok eğlenmişti, ama karısı, kocasını siktikten sonra gerçek bir histeriye kapılmıştı. Üç ay sonra boşanma davası açtı ve kocasının memnun yüzünü asla unutmayacağını ve affetmeyeceğini söyledi. kıçına penis soktuklarında.
Özellikle kadınlara sormak istiyorum, kocanız sizin önünüzde sikilse ne hissedersiniz?
Kadınların biseksüel kocalara karşı tutumları.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 2 months
Re: Kadınların biseksüel kocaya karşı tutumu.
Böyle bir durum yoktu. Ama bunu atlatmanın benim için de kolay olmayacağını düşünüyorum. Elbette partnerimin fantezilerinin gerçekleşmesini ve onun eğlenmesini isterim. Ama belki de önyargılarımdan dolayı gördüklerimden sonra onu bir erkek olarak algılayamazdım (bunu ortadan kaldırmak ve ona daha basit davranmak isterdim). Bir de çok beğenip diğer tarafa geçme korkusu var
P.S. Kocam bir şey denemek istediğinden hiç bahsetmedi. Ama bir erkeğin öpücüğünü görmeyi hayal ettim (gerçekleştirildi), sonra bir oral seks görmekten çekinmeyeceğimi düşündüm (kocam tarafından yapılması ya da tam tersi olması önemli değil). bunu ona başka bir adam yaptı), ama aynı zamanda bunu MFM sırasında gördüğümde, bir adamın kocamın siki - kıskanıyorum

P.S. Kocam bir şey denemek istediğinden hiç bahsetmedi. Ama bir erkeğin öpücüğünü görmeyi hayal ettim (gerçekleştirildi), sonra bir oral seks görmekten çekinmeyeceğimi düşündüm (kocam tarafından yapılması ya da tam tersi olması önemli değil). bunu ona başka bir adam yaptı), ama aynı zamanda bunu MFM sırasında gördüğümde, bir adamın kocamın siki - kıskanıyorum

-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kadınların biseksüel kocaya karşı tutumu.
Kızlar ilginç: Kocanızın kıçına bir parmak bir kayışla mümkündür, ancak bir erkeğin kocanızı sikmesi için hayır, mantık nerede?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post