Bi fahişe olarak çalıştım, sorular sorun)

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Alexey77709
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bi fahişe olarak çalıştım, sorular sorun)

Unread post by Alexey77709 »

Herkese selamlar, bi fahişe olarak çalıştım, sorularınız varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım
These users thanked the author Alexey77709 for the post:
hayalet
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bi fahişe olarak çalıştım, sorular sorun)

Unread post by jonny_t »

Evli çiftler mi sipariş verdi?
Sık sık banyo siparişi verdiniz mi?
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Ahlaki »

Alexey77709, bu zaten yeni bir şey.
These users thanked the author Ahlaki for the post:
Mart
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Alexey77709: 17 Nov 2022, 14:16 Sorularınız varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım
Sorularınız varsa:
1) kıçınızdan mı sikildiniz?
2) bir adamın kıçından siktin mi?
3) bir adam seni mi emdi?
4) ve sen de onu mu?
5) bir kızı yalarken ağzını sikiyor mu?
6) bir adam seni ağzından mı sikti?
Ve ne istersen yazabileceğin bir sürü soru!
Автор темы
Alexey77709
İlgi gösteriliyor

jonny_t, evet, elbette, çağrıların çoğu aileden gelen çiftlerdi ve hamama gitmeleri doğaldı, ancak insanları hamama daha çok arkadaşlık uğruna davet ediyorlardı

11 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
The Libertine , 1. Evet (ama erkeklerin çoğu beni oral seks yapmak için aradılar) 2. Evet, onsuz yolu yok, çoğunlukla karısı evli çiftleri görmek istiyordu vs. 3. Evet, yukarıda da söylediğim gibi, temelde çoğu seni emmek ya da sikmek istiyor, karısını sikişmemi ve buna benzer şeyleri izleyen bir sürü boynuzlu adam var. 4. Doğal olarak, onsuz mümkün değil 5. Doğal olarak, kadın ağzından sikildiğinde yaladı, sadece sikildiğinde yaladı ve birçok kez. 6. Doğal olarak.
Kendi adıma şunu ekleyeyim, birçok bayan beni oral seks için aradı, çoğunlukla straponlular vardı, çoğunlukla kendilerinden bıkmış evli kadınlar, birçok evli çift iki sorumluluğun olduğu, hem karı hem de kocanın emdiği, iki evli çiftin olduğu seks partileri vardı. Bu meslek bana çok iyi bağlantılar kazandırdı, bir bayanım vardı, yaşlı değil, çok zengin bir babası var, kendi seyahat şirketi var, onun sayesinde dünyayı gördüm, oral seks yapmayı çok seviyordu, mükemmel yapıyorum ve ruh haline göre askılı giymeyi severdi )

5 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Natik , her ne ise😅
These users thanked the author Alexey77709 for the post (total 4):
Mart, zincirler, ikisi birden, IDVS03082008
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by jonny_t »

Prensip olarak anlaşılabilir ve beklenen bir şey))
Bu işe nasıl dahil oldunuz, işe dönüşme şekli açısından? ve en tuhaf şey neydi? Şirket tamamen erkeklerden mi oluşuyordu?
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şamanakalar »

Alexey77709: 17 Nov 2022, 14:16 Herkese selamlar, bi fahişe olarak çalıştım, sorularınız varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım
Bana en sıra dışı olanı söyleyin vaka ve en heyecan verici vaka.
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181

Unread post by Juravl »

Her şey berbat, yalıyorsun, yalıyorsun...
En azından birisi beni bir haftalığına Türkiye’ye tatile gönderdi!😄😄😄😄
These users thanked the author Juravl for the post:
Tsverg
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Alyoşa »

Alexey77709: 17 Nov 2022, 14:16 Herkese selamlar, bi fahişe olarak çalıştım, sorularınız varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım
böylece iş, mesela web sitesinde bir profil yayınladın mı? Peki ya o adam seni tüyler ürpertici bir adam davet ettiyse? bu durumda ne yaparsınız?
Автор темы
Alexey77709
İlgi gösteriliyor

Şamanaklar, benim için en alışılmadık şey büyük ihtimalle Ben iki adam aradılar, birbirlerini 31 çektiler, ben de oturdum onlarla 31 çektim, en heyecanlısı muhtemelen bir kızlaydı ama sonra o arkadaşını aradı, sık sık görüşüyorduk, çoğunlukla bedavaya, görüşmeyi severdi sikiş ve oral seks yap ve bir keresinde arkadaşını aramıştı, çılgın bir akşamdı, oral seks ve strapon yapmayı seven iki kız ve ben de bunu çok seviyorum, birlikte yaklaşık bir gün geçirdik )

n5 dakika sonra gönderilir 56 saniye:
Juravl, Juravl, kime bağlı olarak) bir kişiyi görsem, görünüşte elit insanlara daha yakınsa, temelde bir ret söz konusuydu
n
8 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Alyosha, ilk başta eğlence olsun diye yaptım, sonra senin de yapabileceğini fark ettim ondan para aldım, ilk deneyimim 18 yaşımda oral seksti, altı ay sonra oral seks yapmayı denedim, berbattı, sonra 40 yaş üstü bir kadınla seks yaptım, sarayımı ilk açan oydu, ondan önce kendimi şımartıyordum, sonra bir erkek ve bir kızın gelmesini önerdi, muhteşemdi, deliğimi yalamaya başladı, ben kıvranıyordum, sonra gerçekten bir sik istedim ve yaptılar, kadın yerleştirmeye yardım etti içime girdiler, sonra bir sandalyeye oturup onun içime gelişini izlediler, çok iyi hissettim ama emmeden gelmedim, iki yıl sonra boşalmaya başladım, sonra bir fahişe kiraladım ve onunla cunnilingus yaptım, ve kendime yağlayıcı koydum, çok büyüktü, birlikte çalışmayı teklif etti ve her şey yolunda gitti, bu sistemde çalışan hemen hemen herkese teklif etmeye başladım)

5 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Alyosha, soruya cevap vermedi, eğer tatmin olmazsan, sakince, sorun yaşamadan reddedebilirsin, eğer kibirliysen, o zaman kibirli bir şekilde reddedebilir ve reddedebilir, Sadece güreş ve boks yaptım)

6 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Mart, çok fazla Herkesle konuştum ve bir kız (fahişe) bunu önerdi ve gittik, evet, birkaç kez çok fazla insan vardı, bunun için iyi bir miktar aldım, 4 erkek vardı sırayla, bütün gece boyunca bunu elde ettim, hoşuma gitti ve gitmedi, bir kız imajındaydım (sissy) o zamanlar ideal bir figürüm vardı) 7 erkek daha vardı ama ben bir arkadaştım, evli bir çiftmişiz gibi davrandık ve onlar da bir çift istediler (yani öyle yaptılar) ama sonra çok eğlenceliydi, bütün gece kaldık, sonra bütün günü geçirdik ve akşam iki erkekle kaldık, o da bir arkadaşımla birlikteydik ve ben bir başkasıyla birlikteydik ama o zamanlar çok para kazandık)

2 saat 39 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Sarhoştum, hatalar için özür dilerim
These users thanked the author Alexey77709 for the post (total 2):
ikisi birden, IDVS03082008
ikisi birden
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by ikisi birden »

Harika bir deneyim! Ben de biseksüel bir fahişe olmayı sorun etmezdim
These users thanked the author ikisi birden for the post:
IDVS03082008
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Tpoo »

Dün eşim eşcinsel bir arkadaşını getirdi. İşten bir meslektaşım. Ben boyadım. Saçlarıma şekil verdim. Ona kışkırtıcı kadın kıyafetleri giydirdi. Ve onu yatak odamıza götürdü. Önce öpüştüler. Sonra beni soydu ve bana oral seks yaptı. Karısı ona oral seks yapmaya başladı. Bundan sonra eşcinsel adam penisimin üzerine oturdu ve onu sürmeye başladı. Eşim bizi izledi ve vibratörle kendisiyle oynadı. Eşcinsel adam boşalmaya başladığında, içindeki tüm spermleri emdi. Sonra eşcinsel adam ve karısının ağzına girdim.
Daha sonra yatağa uzanıp şarap içtik. Daha sonra benimkiler bizim üyemiz oldu. Tek tek emmesine izin verdik. Sonra sikinin üzerine oturdu ve ben de onun kıçına girdim. Ve uzaklaşıyoruz. Yarım saat sikiştikten sonra benimki beni eşcinsel bir adamla makas pozisyonuna soktu. Üyeleri birbirlerine sabitlediler ve benimki de aynı anda üzerlerine oturdu. Ayağa fırladı ve sonra ağzına geldik. Sabah eşcinsel bir adamın içine girdim ve ikisi de gelene kadar karım onu ​​emdi..
These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
Sad_666, Esinti
John1980
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by John1980 »

Çalışmamın keyifli olmasını diliyorum)))
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Stas99rus »

Tpoo: 23 Nov 2022, 08:28 Yarım saatlik sikişmenin ardından benimki beni eşcinsel bir adamla makas pozisyonuna soktu. Üyeleri birbirlerine sabitlediler ve benimki de aynı anda üzerlerine oturdu. Ayağa fırladı ve sonra ağzına geldik. Sabah eşcinsel bir adamın içine girdim ve ikisi de gelene kadar karısı onu emdi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”