En utanç verici tıbbi muayene

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
hassas
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 En utanç verici tıbbi muayene

Unread post by hassas »

12 yaşımdayken kız kardeşimin odasında arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaya kulak misafiri oldum. Yaz antrenmanı öncesinde sağlık muayenesi için teknik okula gönderildiklerini söyledi. Tıbbi muayene dermatoeneroloji dispanserinde yapıldı. Gruptaki kızlar 16-17 yaşlarındaydı. İlki gözyaşları içinde muayenehaneden ayrıldı ve doktorun erkek olduğunu söyledi. Kız kardeş ofiste yaşananları tüm detaylarıyla arkadaşlarına anlattı. Doktor 60-65 yaşlarında yaşlı bir adamdı. Bana paravanın arkasında tamamen soyunup yanına gelmemi söyledi ve ardından çıplak kadını tepeden tırnağa inceledi. Daha sonra en son cinsel ilişkinin ne zaman olduğunu sordu, kız kardeşi hala bakire olduğunu söyledi, kelimenin tam anlamıyla bir metre ötede ise yüzünde bir gülümsemeyle muayeneyi izleyen genç bir hemşire oturuyordu. Sonra doktor sandalyeye otur, sana bir bakacağım dedi. Abla reddetmek istedi ancak doktor, sandalyede detaylı muayene yapılmadan sağlıklı olduğuna dair bir sertifika yazamayacağını, aksi takdirde sorun yaşayacağını söyledi. Amını, klitorisini hissettiğini, iç dudaklarını ayırdığını, ardından analiz için örnek aldığını ve giyinebileceğini söyledi. Giyindiğimde doktor testlerin ne zaman hazır olacağını söyledi, veda etti ve bir sonraki kızı aramamı istedi. Grupta toplamda yirmiden fazla kız vardı; her biri utançtan kızardı, bazıları da gözyaşlarına boğuldu. En ilginç olanı ise tıbbi muayeneyi tartışırken kız kardeş ve arkadaşlarının gülmesiydi. O olayı hatırladığım kadarıyla o ve diğer kızlar sadece yakıcı bir utanç değil, aynı zamanda zevk de yaşıyorlardı. Sevgili kızlar ve kadınlar, hayatınızda benzer durumlar oldu mu? Eğer öyleyse, lütfen paylaşın, bu tür tıbbi muayeneler hakkında nasıl hissettiğinizi ve nasıl hissettiğinizi okumak çok ilginç olurdu.

1 saat 50 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Kız arkadaşım da 10. sınıftayken cerrahın genç bir adam olduğu tıbbi muayeneden bahsetti. Denetim, ekranların bulunduğu okul toplantı salonunda gerçekleştirildi. Cerrahın huzurunda onları doktorlara götüren hemşire, külotlarını tamamen çıkarmaları gerektiğini söyledi. Bir arkadaşı, o sırada 15 yaşında olduğunu ve birkaç saat boyunca utançtan şokta olduğunu söyledi. Bu genç cerrah kızların dudaklarını açtı ve klitorisi yokladı. Bu muayeneden sonra herkes o kadar şaşkındı ki birbirleriyle konuşmadılar bile.
These users thanked the author hassas for the post (total 5):
Sibiryak89, Vik.ruba80, Morpheus, abartı, Sasha677
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months
 Re: Dünyanın en utanç verici muayenesi

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

ilovebiboys: 19 Sep 2023, 12:52 hiçbir aklı başında jinekolog dudaklara ve klitorise dokunmaz *x) yazar vizyonerdir :wink: ve çıplak soyunmanıza da gerek yok, sadece çıplak olun poponuzu, sonra giyinin, üstünüzü kaldırın ve göğsünüzü yokluyorlar. ölümcül bir şey yok)
in genel olarak kadın jinekologlardan hoşlanmıyorum, özellikle de eyaletteki eski tarz hanım evlatlardan. konsültasyonlarda - pençesini o kadar hızlı sokar ki sandalyenize zıplarsınız, ayrıca tırnaklarınızı da kesmezler *x)
erkek jinekologlar çok daha dikkatlidir, var palpasyon sırasında hiç hoş olmayan bir his olmadı
Ayrıca bir keresinde bir erkek doktor beni jinekolojik sandalyede muayene ettirmişti.. İlk doğumumdan sonraydım, 23 yaşındaydım. yaşlı.. sanki kolum dirseğime kadar oradaydı. Onu içeri soktu ve rahmimden tüm içimi hissetti... görüşüm karardı. Sonra bir şekilde titreyen, titreyen bacaklarla sandalyeden sürünerek kalktım... o ve hemşire bir şey istediler, yazdılar ama beynim kapandı... onlara saçmalık söyledi... bir şekilde bundan kurtuldum. Allah’a şükür hayattayım :question: :smile001:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Sibiryak89
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Orientation: biseksüel

Unread post by ilovebiboys »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, görünüşe göre, bir kez Ben ve erkek ultrason uzmanları her zaman çok hassas olanlarla karşılaştık; kadınlar konusunda her zaman bu kadar şanslı olmadım)
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Sibiryak89, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by |_nadiren_| »

Kroshka: 11 Jan 2024, 21:29
benim için çok fazla)) Proktolog parmağıyla bana yetiyordu
peki ya sen parmak olduğuna emin misin? :oops:
Kesinlikle eminim. O sırada penisinden tutuyordum, oyuncu değişikliği olmasın diye kontrol ediyordum.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
Chit, tahmini
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 3 years

Unread post by çiçek hastalığı »

Okulda, muayeneler sırasında, yıpranmış külotum ve pis kokulu çoraplarım yüzünden genç doktorların önünde utanıyordum.
FEDOT FF
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by FEDOT FF »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Jan 2024, 13:54 Ayrıca bir keresinde bir erkek doktor beni jinekolojik sandalyede muayene ettirmişti.. İlk doğumumdan sonra 23 yaşındaydım.
görünüşe göre adamın dikkati hemşire tarafından dağılmış ve seninle kukla tiyatrosu oynamış.
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by jant11 »

Zayıf bağırsak: 11 Jan 2024, 20:15 tıbbi muayene sırasında osurdun mu? ya da belki doktor yanlışlıkla kontrolden çıkmıştır?
Moskova’daki özel bir klinikte tam bir kolonoskopi setinin maliyeti 10 bin rubleden biraz fazla . Burası 3 saat, işleme hazırlık ve işlem sonrası yarım saat boyunca gaz tüpü, tek kullanımlık önlük ve tek kullanımlık tüp ile ayrı bir odadır. Kendiniz denemekten korkuyorsanız, kabul eden herkesi alırsınız; kartı hazırlarken sizi verilerin alıcısı, refakatçi olarak belirtir ve karar verme izni verir. Bundan sonra ilgilendiğiniz hizmetleri seçebilir ve gerçekleştirilirken orada olabilirsiniz.
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Evgeniy7519 »

poxuer: 13 Jan 2024, 14:17 Okulda, tıbbi muayeneler sırasında, yıpranmış külotum ve kokulu çoraplarım yüzünden genç doktorların önünde utandım
Var böyle bir şey - çamaşır tozu. Eşyaları yıkamaya çalışın ve salak gibi dolaşmayın. Sanırım doktorlar da senin kokundan tiksindiler.
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
Sibiryak89
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Evgenii7519: 20 Feb 2024, 10:58 Böyle bir şey var; çamaşır tozu. Eşyaları yıkamaya çalışın ve salak gibi dolaşmayın. Sanırım doktorlar da kehribar renginden tiksindiler
Gerçekten mi? Ama 20 yıl önce bir köy tecavüzcüsü olarak bu bana biraz yabancıydı.
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
seksforumu_
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167

Unread post by tahmini »

Klinikte ürolog testislerimi elle muayene etmeye başladı ve bunu çok nazik ve profesyonel bir şekilde yaptı. İstemsizce yükselmeye başladım. Hemen elini geri çekti ve giyinmemi söyledi. Yazıklar olsun *x)
These users thanked the author tahmini for the post:
Sibiryak89
fötr şapka_1986
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by fötr şapka_1986 »

4. sınıfta okulda fiziki muayene sırasında erkek bir cerrah bizi muayene etti; çok uzun süre bize dokundu, testislerimizi avuçlarının içinde yuvarladı ve penisimizin derisini hareket ettirdi. Sınıf arkadaşlarınızla aynı ofiste bir adam sizi okşarken külotunuz aşağıda durmak çok utanç vericiydi
Alexander Trofimoviç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154

Unread post by Alexander Trofimoviç »

Küçük bir kız kardeşim var. Yaş farkı neredeyse 5 yıl. Bir zamanlar sadece tıbbi muayene kelimesi bile kız kardeşimi ve beni paniğe sürüklemişti. Kız kardeşim 12, ben 17 yaşındayken o ve ben biraz rahatladık ve öyle oldu ki, kız kardeşimin tıbbi muayenesi sırasında ebeveynlerimizin daha sonra yıllarımızı ne için yırttığını görebildik. Ama her şey hiç düşünmediğimiz bir şekilde gelişti. Ebeveynler hiçbir şey bulamadılar. Tıbbi muayenede hazır bulunan okul hemşiresinin çok iyi ve nazik bir teyze olduğu ortaya çıktı. Kimseye bir şey söylemedi, kız kardeşini ofisine çağırdı ve onunla normal bir şekilde konuştu. Ablam tabii ki benimle seks yaptığını itiraf etmedi ama lisede bir oğlu olduğunu söyledi. Bana dürüstçe ne sıklıkla seks yaptığını söyledi. Hemşire beni dinledi ve nasıl davranmam gerektiğini ve en önemlisi kendimi nasıl korumam gerektiğini anlattı. Çantamdan cinsel ilişkiden önce birkaç dakika içinde birer birer vajinaya yerleştirilen bazı haplar çıkardım. Hemşire, ebeveynler bir şey öğrenmesin diye bu hapları boş bir vitamin şişesine gönderdi. Tek kelimeyle çok iyi bir kadın olduğu ortaya çıktı. Daha sonra kız kardeşim ve ben yetişkin olarak seks yaptık.
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Görünüşe göre bazı insanlar kendilerini kaptırmış ve anılar konusunu fanteziler konusuyla karıştırmışlar https://i.postimg.cc/mgxm3r18/0-5d279-258a0363-orig.gif

https://i.postimg.cc/Y0hdRGxy/2024-02-26-135151.jpg
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by tahmini »

|_retko_|, yani?! Başkaları adına konuşmayacağım ama hikayeyi gerçekten ben yazdım. Sadece tıbbi bir muayene değildi, iltihap için bir ürolog ziyaretiydi
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

tahmini, eğer bir ürolog tarafından muayene başlarsa peki "nazik ve profesyonel" olmak ve ereksiyona yol açmak büyük olasılıkla bir uyarı sinyalidir :)
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by tahmini »

|_retko_|, kıçından başka ne ziller çalıyor ?! Sadece parmaklarım muhtemelen yumuşaktı. Kafamda kesinlikle hiçbir düşünce yoktu! Yanlış bir yola giriyorsun
These users thanked the author tahmini for the post:
Fargal94
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

tahmin, muhtemelen kendi kendime karar veriyorum. Başka bir adamın "nazik ve profesyonel" ellerinden asla sertleşmem. Aksine mümkün olduğunca içeriye saklanırdım. Belki de sadece benimdir. Ve diğer heteroseksüeller, diğer erkeklerin nazik, yumuşak ve profesyonel ellerinden sakince tahrik oluyorlar. Bilmiyorum. Sormadın. Seni kırdıysam özür dilerim.
estimya: 26 Feb 2024, 17:52 başka ne var bunda...
ah işte bu :-D
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 2 years

Unread post by natalya.harita »

Tıbbi muayenede utanılacak bir şey yoktur.
Geçen ay iş yerinde planlanmış bir tıbbi muayene vardı. Klinikte çalışmama rağmen hâlâ bu kaderin acısını çekiyordum.
Jinekoloğun muayenehanesine girdim, orada sadece doktor değil, aynı zamanda üniversiteden stajyer bir adam da vardı. İşin komik yanı, onu iyi tanıyorum, o da beni tanıyor, oğlumun arkadaşı (nerede okuduğunu, kimin için çalıştığını bilmiyordum). Doktorum randevuyu genç bir adamın yönetmesinin sorun olmayacağını söyledi. Hayır cevabını verdim.
Muayene sırasında yüzü kızardı ama profesyonelce davrandı.
These users thanked the author natalya.harita for the post (total 3):
Juss, 0dlb0, Tanya
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Juss »

natalya.harita: 01 Mar 2024, 10:39 Tıbbi muayenede utanılacak bir şey yoktur.
Geçen ay iş yerinde planlanmış bir tıbbi muayene vardı. Klinikte çalışmama rağmen hâlâ bu kaderin acısını çekiyordum.
Jinekoloğun muayenehanesine girdim, orada sadece doktor değil, aynı zamanda üniversiteden stajyer bir adam da vardı. İşin komik yanı, onu iyi tanıyorum, o da beni tanıyor, oğlumun arkadaşı (nerede okuduğunu, kimin için çalıştığını bilmiyordum). Doktorum randevuyu genç bir adamın yönetmesinin sorun olmayacağını söyledi. Hayır cevabını verdim.
Muayene sırasında kızardı ama profesyonelce davrandı.
[/quotequote
Muayene yaklaştığından beri bu şekilde görünüyor ve çok iyi bir jinekolog olarak büyüyorsun profesyonelce.
These users thanked the author Juss for the post:
natalya.harita
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by tahmini »

natalya.harita, muhtemelen sonradan mastürbasyon yaptı.. *x) :evet:
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Hımmm »

Benimki çalıştığı yerde jinekoloji bölümü olmasına rağmen erkek jinekoloğa gitmeyecek.
Her ne kadar bazı meslektaşlarının önünde kendisini rahatsız eden bir şey varsa (göğüs, boyun, bel, ameliyatla ilgili bir şey) soyunsa da
Benim için en utanç verici şey aniden proktoloğa gitmemdi. basur ortaya çıktı.
Ama bu infaz sayesinde... İnsanların kıçına bir şey sokmaktan ne kadar zevk aldıklarını anlamıyorum ve anal konusunda farklı hissetmeye başladım.
Ataletten kaynaklanıyor gibi görünüyor kıçımı beğeniyorlar ve o da reddetmiyor ama hatırladığım anda arzu kayboluyor)
Geri kalanına gelince, dinlenmek için çıplak durmakta bir sorunum yok.
Göbeğim konusunda utangaç olmama rağmen)
Alalala
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Alalala »

Yetimhanede ne tür tıbbi muayenelerin olduğunu henüz bilmiyorsunuz
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by 0dlb0 »

tyrnet’ten)
Basıncı doğru şekilde ölçün.
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rakı »

Geçenlerde ultrasona gittim, doktor teyzeyi kanepeye yatırdı, sensörü midenin üzerine getirdi ve dedi ki, Sol yumurtalığı göremiyorum, vajinal olarak külotunu çıkaracağız, ama ben değildim Gerçekten hazırdım, tayt giyiyordum, yani öyle olması gerekiyordu. Taytımı ve külotumu çıkarıyorum, bacaklarımı açıyorum, içime bir sensör sokuyor, bakmaya başlıyor ve sonra bir erkek sesi, ultrasonun kopyasını nereden alabilirim, hiçbir şey yok, doktor gitmem için bağırıyor, adam her yerde. gözleriyle amım, beni zar zor uzaklaştırdılar, doktorların böyle bağırabileceğini bile düşünmedim
These users thanked the author rakı for the post:
tahmini
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”