St. Petersburg’da toplantı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 St. Petersburg’da toplantı

Unread post by Veronika »

Ded ve ben birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Tanıdık nasıl söylenir? Bir internet sitesinde tanıştık.
Büyük harfli adam. Her zaman çiçekler, gerektiğinde ve gerekmediğinde tebrikler. Sıkıcı hayatımda bir çıkış noktası. Sadece gri-kırmızı yelkenler, mutlu bir yaşamın ve aşkın, aşkın, aşkın hayaleti. Eh, bir de seks tabii ki.
Bir şekilde yazışıyorduk, birisi St. Petersburg’da 30 yaş üstü bir kızla buluşacaktı.
Takıldık, neden bölgede durum daha kötü?
Ded ile konuştum. Kim, nasıl Benimle St. Petersburg’daki istasyonda buluşması gereken kişi o değil. Oraya ilk gidişim. Ve onun güvenilir bir insan olduğunu düşünüyorum. Eşyalarım ve bekaretim konusunda bana güvenebilirsin. Şaka yapıyorum elbette ama sinirlerim bozuldu.
Sadece 40 yaşının biraz üzerindeyim. Nick’i herkes biliyor, yaşım hakkında yalan söylemeyeceğim. Ama - sürekli fitness, koşu, evet, ne diyorum, kadınlar en azından biraz gençliği nasıl koruyacaklarını biliyorlar.
Yalan söylemiyorum - Aynaya baktım - ince vücut, dar bel doğum yapmamış kadın. Göğüsler neredeyse dik, biraz düşük ama 30 yaşında biri için bu normal.
Kıçıma baktım, muhteşem. Boyuma göre biraz dolgun ama tüm lüks kadın imajını bozmadı.
Kasıklar kel değil, biraz traş edildi, doğallık korundu.
Kedi, doğal olarak , traş edilmişti, aksi takdirde aniden oral seks olgunlaşacak - ağzınızda kıl partneriniz mi? Tabii ki değil. Tedarikli. Arkadaşım Lenka geldi. Tabii ki beni çırılçıplak soydurdu. Her şeyi kontrol ettim. Alt dudaklarını bile açmaya zorladı. Peki ya ne?
Orada ne var? Bu sadece şakalarda olur.
Bir trene bindirildik ve tren doğrudan St. Petersburg’a gidiyordu.
Nereye gidiyorum? Ne için? St. Petersburg’da sikişmek ister misin? HAYIR. Sadece istedim, uzun zamandır güzel popom için bir macera aramıyordum.
Buldum.
Elinde kocaman bir gül buketi olan yakışıklı bir adam tarafından karşılandım. . Elbette benden daha genç ama çok yakışıklı....
Dedemi hiç görmedim, o da beni görmedi. Muhtemelen çıplak olanı tanırdım. Neredeyse benimkilerin hepsini gördüm, yani, gösteriş yaptım... bütün kadınlar böyledir - sadece başkalarının amını görmesi için bana bir şans ver - ve gösteriş olsun diye...
Tamam, konuyu dağıtıyorum.
Beni gördüğümde korkmadım. Zaten iyi.
Araba zaten bekliyordu. Eminim yabancı bir araba ya da Boğa burcu, V, V gibi.
Otellerde yanmasın diye bir daire kiraladım.
Bir yere vardık.
3. katta bana çiçek ve çanta getirdiler, Ded yanımda. Uzun zamandır büyük şehirlerde bulundum ve genel olarak nadiren. Yani sadece odada elimden kaçabildi.
Nika, kendini evindeymiş gibi hisset, biraz kahve yapacağım.
Kendimi yıkamaya geldim, zambaklar vardı lüks küvetin üzerindeki vazolarda.
Sırf kendimi yıkamak için utandım; her yerde öyle bir güzellik vardı ki, külotumu çıkarıyordum.
Ama başardım. Soyun, uzan, rahatla. Bacaklar açık, her şey mırıldanıyor, güzellik yıkanıyor.
Kapı neden açıldı? Ded iletişim kurarken itibarımı, onun hâlâ bir sürtük olduğunu biliyordu.
Ama köpük vardı, o yüzden özel bir şey yoktu.
Şarap getirdim. Kendini yıka, diyor, dinlen. İşlerini sonra konuşuruz - bu benim bir çiftle buluşmamla ilgili...
İçtim, tabii ki dışarı çıplak çıktım.
Ded buna dayanamadı. Çıplak bedenimi nereye atacağım iyiydi.
Ne zaman soyunmayı başardın? Bilmiyorum. Zaten öpüyor (onu dudaklarından öpüyor), bu da onu bir fahişe olarak kabul etmediği anlamına geliyor.
Cevap veriyorum, onu istiyorum, onu gerçekten istiyorum. Dudaklarını öpüyor, meme uçlarını, uyluklarını okşuyor, ben onları ayırıyorum. Palmiye benim elimde, yanıyor, susuyor. Onu karşılamak için kıçım kalkıyor.
İçime giriyor. İlahi. Uzun zamandır böyle seks yapmamıştım ve hiç yaptım mı?
Ya nazikçe ya da bir hayvan gibi dövdü. Sadece amımdaki gıcırtı sesi inlemelerimi bastırıyordu. Birden çok kez geldim.
Uzun süre dinlendik. En azından ona çıplak baktım. Harika bir adam ve yatakta çok iyi.
Şarap getirdi. İçtik.
Bu çiftle gerçekten tanışmak istiyor musun?
Hayır, elbette hayır. Seni görmek istedim.
Daha sonra olan ise bu değildi. Ama bütün yetişkinler anlıyor. Aşıkları rahatsız etmeye gerek yok. Ve ben 46 yaşında bir aptal olarak bir tür öğrenci gibi aşık oldum. Hafta uçup gitti.
Ama sanırım ya benden hoşlanmadıysa? Ertesi gün orada olmayacaktı.
Ama her gün taze çiçekler, St. Petersburg’u dolaşıyor. İstediğim her yere gittim.
Ayrılık günü. Ağlıyorum, aptal aşık.
O benim için Nika, güneş ışığım. Tüm tutkularınızı, ekstrem sporlara olan sevginizi, teşhirciliğinizi biliyordum.
İşte size. İçinden bir paket dolusu dolar uzatıyor. Bu nedir?
Nika, tüm günler internette canlı yayındaydık. Yani deliklerin, seni nasıl kıçından ve her yerde siktikleri ve ne kadar harika bir şekilde emdiğin, hayal ettiğin gibi, tüm dünya seni gördü.
Artık bir süper yıldızsın. Görüntüleme sayısı şimdiden 5 milyonun üzerinde. Bu senindir, kazanıldı. Haritaya daha fazlası gelecek.
Hepsi sevgidir. Ne istedin?
Tamam, en azından biraz para kazandım. Ve bana bak......
These users thanked the author Veronika for the post (total 8):
Sidor, Ded, Tolkala, Eustace, Venüs, sapık, Ahah, Slv3rF0x
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Orientation: biseksüel
 Yanıt: St. Petersburg’da Toplantı

Unread post by Ded »

Veronika, Çok teşekkür ederim, Sen Benim aşkımsın
https://i.postimg.cc/Dzj20BH9/IMG-2893a257458335f800356e1c6b5e5925-V.jpg Это ты в моих глазах.
These users thanked the author Ded for the post:
Veronika
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sonu nasıldı?

26 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Kimse okumadı. Ne kadar uzun olursa o kadar az insanın okumak isteyeceğini biliyorum.
Başyapıtların kaderi böyledir.
Neden biliyorum? Düzeltme simgesi duruyor. Eğer biri okursa? Düzeltilemedi. Tamam, onları hikayelerle birlikte web siteme göndereceğim.
Aslında insanlar buraya okumak için değil, iletişim kurmak için geldiler.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Ded, seksforumu_
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Takma ad »

İnanç, yani sapkınlık🤣
These users thanked the author Takma ad for the post:
seksforumu_
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

These users thanked the author Ded for the post:
seksforumu_
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by sapık »

Harika bir hikaye! Duygularla
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sapkınlık sapkınlık değildir ama yarım saat içinde bir hikaye yaratmaya çalışın. Kıskançlık, telafisi mümkün olmayan günahlardan biridir.
Vajinist
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Vajinist »

Veronica, seni orada bekliyorum ve burada mastürbasyon yapacaksın :roll:
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ah, Pinokyo ortaya çıktı. Seni özledim evet. Peki şimdi burada mısın? Peki ya All’daki "kızlarınız"? Peki, beni kendi sitenize kadar takip edecek misiniz? Raskaz.ru. Tahta olsa bile kendi çantamı bekliyorum.

4 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Tüm hikayelerimi orada okuyabilirsiniz. Yaklaşık 80 tane var, sayısını unuttum. Haydi sohbet edelim. Ahşabı seviyorum, canlıdır, cilasını çıkarsanız da ağacın ruhu, desenleri görünür. Ve sıcak, plastik değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”