[quote=Rasrom post_id=203724 time=1684221357 user_id=7703] Yani ortalama olarak yani. Kendimle başlayacağım: yaklaşık 2 saat, muhtemelen ;) [/quote] Bu kadar zamandır orada ne yapıyorsun, eğer bir sır değilse?
Rasrom: ↑16 May 2023, 10:15
Yani ortalama olarak yani.
Kendimle başlayacağım: yaklaşık 2 saat, muhtemelen
Ne oluyor. Ortak bir dairede mi yaşıyorsunuz? Komşularınızın beyinlerini kasıtlı olarak mı yıkıyorsunuz? Yoksa çok sigara mı içiyorsun? Sigara içtiğimde ben de koltuğun kapağına oturur, oturur, sigara içer ve casuslarla ilgili dedektif hikayeleri okurdum.
[quote=Rasrom post_id=203724 time=1684221357 user_id=7703] Yani ortalama olarak yani. Kendimle başlayacağım: yaklaşık 2 saat, muhtemelen ;) [/quote] Ne oluyor. Ortak bir dairede mi yaşıyorsunuz? Komşularınızın beyinlerini kasıtlı olarak mı yıkıyorsunuz? Yoksa çok sigara mı içiyorsun? Sigara içtiğimde ben de koltuğun kapağına oturur, oturur, sigara içer ve casuslarla ilgili dedektif hikayeleri okurdum.
Rasrom: ↑16 May 2023, 10:15
Ortalama olarak yani.
Kendimle başlayacağım: yaklaşık 2 saat, muhtemelen
Ne oluyor. Ortak bir dairede mi yaşıyorsunuz? Komşularınızın beyinlerini kasıtlı olarak mı yıkıyorsunuz? Yoksa çok sigara mı içiyorsun? Sigara içtiğimde koltuk örtüsüne oturur, oturur, sigara içer ve casuslarla ilgili dedektif hikayeleri okurdum.
[quote="Kral Zogu" post_id=203929 time=1684244452 user_id=10833] [quote=Rasrom post_id= 203724 time=1684221357 user_id=7703] Ortalama olarak yani. Kendimle başlayacağım: yaklaşık 2 saat, muhtemelen ;) [/quote] Ne oluyor. Ortak bir dairede mi yaşıyorsunuz? Komşularınızın beyinlerini kasıtlı olarak mı yıkıyorsunuz? Yoksa çok sigara mı içiyorsun? Sigara içtiğimde koltuk örtüsüne oturur, oturur, sigara içer ve casuslarla ilgili dedektif hikayeleri okurdum. [/quote]
iki saat - bir ton!
zor zamanlar için günde bir kez, peki, 10 dakika olsun
peki, biraz on kere olsun, bu 10-20 dakika için iki dakika demektir
peki, ne derse desin, günde bir saatten fazla olmasın
iki saat - bir ton! zor zamanlar için günde bir kez, peki, 10 dakika olsun peki, biraz on kere olsun, bu 10-20 dakika için iki dakika demektir peki, ne derse desin, günde bir saatten fazla olmasın
rynda: ↑16 May 2023, 20:15
iki saat - bir ton!
Ağır için günde bir kez, yani 10 dakika diyelim
Peki, küçük için on kez diyelim, bu da 10-20 dakika için iki dakika demektir
neyse, günde bir saatten fazla değil
[quote=rynda post_id=204002 time=1684257339 user_id=4736] iki saat - bir ton! Ağır için günde bir kez, yani 10 dakika diyelim Peki, küçük için on kez diyelim, bu da 10-20 dakika için iki dakika demektir neyse, günde bir saatten fazla değil
Her seferinde yaklaşık 10-15 dakika kadar...) ama eğer pantolonunuza sıçarsanız ve kendinizi yıkamanız gerekiyorsa, o zaman yarım saat ve sonra çoğu zaman kirli pantolonunuzu (kot pantolonunuzu) çıkarmak gerekir. ve daha az kirlenmek için külotlar...
These users thanked the author Martin for the post:
Her seferinde yaklaşık 10-15 dakika kadar...) ama eğer pantolonunuza sıçarsanız ve kendinizi yıkamanız gerekiyorsa, o zaman yarım saat ve sonra çoğu zaman kirli pantolonunuzu (kot pantolonunuzu) çıkarmak gerekir. ve daha az kirlenmek için külotlar...
Köyle ilgili eskizler...
Bir kadın seksi ve sikişmeyi gerçekten seviyordu..
Kocasıyla birlikteydi.
Erkekler onun zayıf noktasını önceden biliyorlardı.
İşten eve çalıların arasında yürürken nöbet...
Last post
Başka bir mini hikaye:
Köy köylüsü bazen keçileri, koyunları ve köpekleri becermeyi severdi.
Bu arada siki küçüktü.
Bir şekilde eve gizlice geliyor ve karısı birkaç temizlikçi tarafından...
Üç tane var, sabah bir kızla seviştik, sonra onunla kavga ettim ve akşam iki lezbiyen fahişeyi kucağıma aldım, sırayla beni emiyorlardı, sonra biri sikimin üzerine atladı ve ikincisi oturdu yüzümde...
Last post
Mmmmmmm, genel, kaba eğlence adına, saunada
teker teker seni nasıl becerdiklerini bana anlat .
Sabah, öğleden sonra, akşam ve gece, bazen birkaç kez ona ihtiyacım var. Bütün kadınlar bu ritmi sadece birkaç gün veya genellikle ilk gün korurlar, sonra donarlar. Soru şu ki, böyle kadınlar var mı,...
Last post
Bunu sabah ve akşam, ayrıca hafta sonları ve gündüzleri de isterim :oops: