Ben ve bir nemfoman yaşlı bir kadının amını nasıl yaladık

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Metik
Potansiyel seks nesnesi
 Ben ve bir nemfoman yaşlı bir kadının amını nasıl yaladık

Unread post by Metik »

Her nasılsa, Peak World web sitesinde, şehrimden bir kedi bulduğum için şanslıydım, daha yeni tedavi görmüştüm ve sapkın bir biçimde sikişmek istedim ve hareket halindeyken sikimi çektim. Burada piliç yazıyor, sana oral seks yapacağım ve kıçına vereceğim, sorun değil, paraya gerek yok, beni sikmelerini seviyorum, gel... O kadar şişman bir kadın ki, hiç kimseyi sikmedim onun gibi kocaman bir kıçı ve yobaz gibi bacakları var, ihtiyacın olan göğüsleri ve kahrolası gözleri olan sevimli, güzel bir yüzü var, ilk başta şaşırdım, zaten şeffaf dantelli bir gecelikle çıplaktı, onu öptü ve aldı hemen amının yanından banyoya gittim, ayakkabılarımı çıkardım, duşun kısmını hafifçe ıslattım, sikimi ve anüsümü yıkadım ve haydi emelim, onu ağzından sikmeye başladım, canlandı, izin ver ağzına boşaldı ve spermi yuttuktan sonra onu kulübeye götürdü. Sıradan bir Kruşçeba, sohbet etmeye karar verdik, seksi sevdiğini, bir sadist tarafından baştan çıkarıldığını ve aynı anda beş adamla sevişmeye zorlandığını, ardından bu işi çok sevdiğini söyledi, ona ekmek vermeyin ama siktir edin onu istediğin kadar sert. Birkaç yol yaptım ve onu bacaklarının üzerine koydum, uyluklarını açtı ve orada bir oyuk gördüm, mükemmel çalışan bir oyuk, çok heyecanlandım ve onu hemen sonuna kadar sürdüm, nefesi kesildi, sızlandı ve siktir et dedi beni esirgemeden efendim, elimden geleni yapacağım, sadece durma... Eh, onu kıçından sikmeye başladım, yarım saat boyunca onu becerdim, sonra aletimi çıkarıp içine girdim yine ağız... Sanırım köle burada olduğuna ve onu çok sevdiğine göre, ağzına boşalacağım ve her şeyi yemesini izleyeceğim ya da oynarken dudaklarıma ve kıçıma bulaştırabilirim. Sağlık görevlisi olduğu ortaya çıktı ve yaşlı insanlarla ilgileniyor, onlarla birlikte yaşıyor ve ben onu artık hiçbir şeyi kırbaçlamayan yatalak yaşlı kadının yanında bir orospu gibi sikiyorum, kim bilir? Yapay penisinle beni sik diyorum, çok büyük ve titreyip tomurcuklarını hareket ettirmeli, bu bir serseri, pil yok, onu beceriyorum, siktir et onu, korkarım, o büyük, sen ibne değilsin , kıçına vurmayın, acır.... Ben ona, onun anestezik olduğu konusunda konuşuyorum, bu siki kendim yağladım ve yavaşça ama yavaşça anal deliğe sokmaya başladım. elbette, emiyor ve sikimi emiyor, kıçımı yalıyor ve bu siki kıçımdan çıkardığımda, yalıyor ve nerede olduğunu merak ediyor, zaten bir krater var, dur, ona söylüyorum: Sikimi em ve beni becerme.. Onu kıçıma kadar soktu ve bıraktıktan sonra oturdu, göğüslerini hareket ettirdi ve göğüslerin arasında emeklemeye başladı, sikin kafasını duvara bastırdı ve ben hareket ettiğimde gövde stsek arasında ileri doğru gidiyor, eşek onu öpüyor ve yalıyor, o kadar havalı ki, böyle seviştik. Daha güçlü bir yapay penis çıkardım, ah, onu bir kez daha kıçından becerdim, amını yalamaya çalıştım ama yağ kıvrımları yüzünden fiyasko oldu.... Ona söylüyorum Oksana, çok inliyorsun ve büyükannenin muhtemelen çoktan ıslanmış olduğunu ve sikini düşündüğünü ifade ediyorsun... Hayır, her şeyin yolunda olduğunu söylüyor, soruyorum, amının neye benzediğini... Şöyle cevap verdi bir kız öğrenci, pembe traşlı amcık genç bir kız gibi, diyorum ki, bakalım, belki büyükannem için bir tatil ayarlayabiliriz, o on yıldır sikişmedi, ama burada ölmeden önce çok güzel ve adam sikişecek ona çok direnmedi ve odaya gittik Valentina babaannemizin adıydı... Önce Oksana’yı onun önünde ağzından siktim, dizlerinin üzerinde kaldı, amını sikmeye çalıştım, Bayıldım, ona bir miktar uyuşturucu verdim, sordu ve yaşlı kadın her şeyi görebilsin diye, kıçından iyice becerdi, aletini çıkardı ve büyükanneye kıçını nasıl becerdiğimi gösterdi, battaniyeleri, çarşafları kaldırdım. ve büyükannenin geceliğini çıkarmaya başladı, Oksa emdi, sikimi şapırdatırken, yine büyükannenin yüzüne, bezini çıkardım ve bir çocuğunki gibi pembe bir kedi gördüm, biraz utandım, eğildim ve onu öptüm çatlattı, dilini kıvrımların arasına soktu ve yalamaya başladı, tabii ki büyükanne gibi kokuyordu ama bu? Bu oldu ve onu yaladım ve hala kurnaz şehvetli gözlerine baktım, piç pantolonunun içine tırmandı, sanırım bu büyükannelerde aşırı bir oturum, tam bir heyecan için onu kedisinin içine koyacağım ve içine tırmandım, tükürdüm yarığına şapkasını taktı ve yavaşça yaşlı kadının vajinasındaki amına soktu, içini çekti, korkudan gevşedim, ama her şeyi anladım ve dar ama yıpranmış yarığı becerdim, büyükanne hareket etmedi, ben heyecanlandım ve o kadar heyecanlandım ki taşaklarımı içeri ve dışarı vurdum ve büyükanneyi doğru şekilde becerdim, aletimi çıkardım, ayrıldım ve ucunu dudakları boyunca koştum raru bir kez spermi dişsiz ağzına sürdüm, sonra büyükanne ağzını açtı küçük siki aldı, emmeye çalıştı... Yeterince oynadım ve kokladım, tekrar Oksana’yı sikmeye gittim ve eve kapıldım.... Yazık pek tanışamadık, çok hoştu inek, siklere binmiş, lanet falan tüketmişken, bir şişe at eti ve meth taşıyarak içeri girdim... Şu anda yanağına vuracaktım... Ölmeden önce büyükannemi böyle parçalamıştım ...
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ben ve bir seks düşkünü yaşlı bir kadının amını nasıl yaladık

Unread post by Tolyan »

*x) *x) *x) Muhteşem inek
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 395
Orientation: heteroseksüel

Unread post by temiz »

Metych, benzer bir şey yaşadım, bugün biraz bekle Büyükannelerimi görmen için konu oluşturacağım (fotoğraf)
çok yazıyorsun, yoruluyorsun, neyse, aferin, güzel bir konuya değinmiş, o yüzden beni takip et, gerçek fotoğrafları göreceksin büyükanneler, gerçek hikayeleri tekrarlıyorum, gerçek olanları.... adımı hatırlayın!!!!!!!!!!!!!!!! :bel_flag: :bel_flag: :bel_flag: :bel_flag: :muza: :muza: :muza:
Urallarda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Urallarda »

Hmm, yine de bir ışıltıyla anlatılıyor. Bir oturuşta okudum...
Mirka
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mirka »

Harika... Büyükannemin de başına geldi. Ben 40 yaşındayım, o ise 60-61. Rastgele tanıdık bir arkadaşının doğum günü partisinde. Bir votka denizi ve sonunda onu ziyarete geldiler. Bütün gece yuvarlandılar. Büyükanne sorunsuz bir şekilde traş edilmiş bir kedi ile sorunsuzdur. Oral seks yapmaya karar verdim, biraz korktum, sonra alıştım. Daha sonra böyle bir şeyin mümkün olduğunu bilmediğini söyledi. Onun da oral seksten gerçekten hoşlandığını fark ettim. Sonra ona kur yaptı, dedikleri gibi mecazi olarak onu kollarında taşıdı. Ben taşınana kadar bir süre çıktık.
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 383

Unread post by Mihail06 »

67 yaşındayım, 70-90 yaşlarındaki yaşlı kadını yalamak istiyorum, yaşlı kadını nerede bulabilirim?
These users thanked the author Mihail06 for the post:
Herurg
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by G.e.org.ii »

Brr... Tanrı bunu gerçek hayatta görmekten korusun.
Rüyalar rüyadır ama acilen gerçek hayata dönülür.
Ve acilen spor salonuna gidin, belki orada bir büyükanne bulacaksınız, en azından bakımlı bir büyükanne.
These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
Lyaxander
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler

G.e.org.ii, Gerçekten yaşlı kadını yalamak istiyorum 80 yaş civarında, beni çok heyecanlandırıyorlar, 91 yaşındaki kayınvalidemi yalamak istedim ama haftada iki üç kez geceleri mastürbasyon yapmasına rağmen izin vermedi.
İskoç
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Heyecanlandığımda yüz yaşındaki bir kadını bile bu şekilde yalayabiliyorum
https://i.postimg.cc/HnkVBHBz/2023-12-13-20-01-46.jpg
seksforumu_
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776

Unread post by HATA »

Burada korkunç bir şey görmüyorum, 78 yıldır kedili bir kadını yalıyorum, bunu yapmak güzel, hoşlanıyor, daha önce bilmediğini söylüyor
These users thanked the author HATA for the post:
Mihail06
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”