Kısaca cevap vereceğim eğer durum gerçekten hoş olmasaydı bu kadar çok mektup karalamazdım :)Anonim: ↑24 Nov 2019, 12:11 Durum iç açıcı değil. Evde bira içmeye karar verdik, ben eşimim ve çok çok yakın çocukluk arkadaşım. Çocuklar büyükannelerinin yanına gönderildi. Cumartesi mangaldan bira aldık, çok güzel oturuyorduk, her şey başladı, yiyip içiyorduk, pencerenin dışında kar fırtınası vardı, evde tipi, çok rahattı, bira litrelerce akıyordu, biz zaten oldukça sarhoştu ve ayık konuşmalar yoktu - kim kimdi, karısı rahatladı ve açıklamalar yağdı. Nasıl olduğunu anlamadım ama konuşma hileye dönüştü ve karım sarhoş olmaya dayanamadı ve bir iş gezisindeyken bir adamla yattığını söyledi, tabii ki şok oldum ama ben Bir skandal başlatmadım, çünkü o zamanlar bir kişiye kur yapıyordum ve o da burada herkesin böyle bir çeşitlilik istediğini söyleyerek her şeyi şakaya ve norm haline getirdi! Arkadaşım bu tepkime çok şaşırdı ve eşime nasıl olduğunu, senin için nereye boşaldığını sorarak yavaş yavaş yarama tuz serpmeye başladı. Ona sordu, karım bana baktı ve herkesin yüzünün nerede olacağını söyledi! Arkadaşım bana dedi ki: hadi bir sigara içelim, dışarı çıktık ve bana ilk kez böyle bir şey gördüğümü, normal bir adamın bunun için yüzüne yumruk atacağını söyledi! Ben de diyorum ki, bu kadar insani çeşitliliğin özüyle ne yapabilirsiniz, onu herkese verin! İddiaya göre kendisi birkaç kez bir kenara koydu! Nişanlısı da uzaktaydı ve eğer herkes bu kadar anlayışlı olsaydı, onlar da biriyle çeşitlendirmek isterdi, ama nerede değil, diyor. Eve girdik ve eşim de sohbete katıldı, eğer çocuk istiyorsanız bugün evde çocuğumuz yok, birini arayın ve bütün gece kendinizi becerin! Bir arkadaşım telefonu aldı ve birine bir şeyler yazmaya başladı, ona bir pislik bulduğunu sordum. Kimsesi yok, şimdi birine yazacağım, onunla yeni tanıştım, sonra umursamayacağını söylüyor ama misafiriyle birlikte ve onu bırakamam, kaybolduğunu söylüyorum , ikiyi ara, üçümüz deneyeceğiz! Onlara yazdım ve bir saat sonra 25-28 yaşlarında iki adam geldi ve basit ve mütevazı görünüyordu. Bizimle masaya oturun, oturun, için, yiyin, konuşun, karımla flört eden birini görüyorum - adı güzel, lezzetli yemek pişiriyorsunuz vb. Arkadaşıma dışarı çıkıp sigara içelim diyorum. Dışarı çıktılar, ben: dinle, muhtemelen onun evli olduğunu düşünmüyorlardı? Ve arkadaşım şaka olsun, açgözlü değilsin, paylaşacak mısın? Ben: peki onu benim önümde nasıl becerirler? Ve o: peki, otur, bana mutfakta diyor ki, ben: hadi! Karısının yanına gitti, konuştu, ben de eşimin yanına gittim, yıkılmış gibi görünüyordu, gidip sikelim dedim! O benim için ve beni öldürmeyecek misin? Hayır, keşke onu çoktan öldürmüş olsaydım! Gitti ve kendini temizledi. Masaya oturup ziyafet çekiyoruz, ben yavaş yavaş korkudan ayılmaya başladım ama onlar tam tersini yaptılar. Arkadaşım bana mutfağa gitmem gerektiğini gözleriyle gösterdi, ben de aramak için masadan telefonu alıp mutfağa gittim. Ev küçük; mutfak, oturma odası ve yatak odası. Orada oturuyorum, bir arkadaşımdan gelen kısa mesajı bulamıyorum, içeri girmeyi bile düşünmüyorum, ayaktayım casusluk yapıyorum karımı birisinin kucağında öpüyorum, telefona geri döndüm, başımı gömdüm , yaklaşık 15 dakika geçti, sessizlik duydum Casusluk yapıyorum soyunmuş ve kanepede oturuyor, karısı külotsuz ama sutyeniyle dizlerinin üzerinde ben oral seks yapıyorum, mutfakta gördüklerim karşısında şok oldum, kazık tekrar pantolonuma girdi, balyozla deviremezsin, ne yapacağımı düşünüyorum, sikişmek istiyorum, yapamam, pantolonumu indirdim, sikim şimdiden atmaya başladı, mastürbasyon yapmaya başladım Yavaş yavaş pantolonumu tekrar giydim, karımın onun üzerine atladığını gördüm, mutfağa geri döndüm, sanırım her şey yolunda gitti ve sikim patlamak üzere, pantolonumu çıkarıyorum, T’mi çıkarıyorum -gömlek, kısacası soyundum, bir sandalyeye oturdum ve başımı sallamaya başladım. Bütün gücümle oturuyorum, arkadaşım bira almak için buzdolabına koşuyor, çarşafa sarılmış, beni gördü, güldü, seninle konuşuyor, kimse yok, çok utanıyorum, diyorum ki: sen beni aramıyorsun, o: şimdi arkadaşıma üçümüzle arasının iyi olup olmadığını soracağım ve sana yazacağım. 10 dakika kaldı SMS geldi, koridordan çıplak geçtim, koridordaki kanepede eşimi köpek stili beceriyordu, beni gördüler, eşim arkadaşımın yanına gideceğimi anladı, dur, buraya otur diyor , Ben oturdum, o yukarıdan oturuyor, Herifin kontrolünde değil ne oluyor, ona ne yaptığını söylüyor? Kocamın üstüne atlıyorum! O senin kocan mı? Öyle. Bir wooer gibi ayağa kalktım, bağlandım, ayağa kalktı ve emmesi için sikini çıkardı diyorum. Bir arkadaşım mfm resmiyle odadan çıkıyor. Kısacası, beşimizle bütün gece bir grup seks! Ne diyeyim, biz çok beğendik, adamlar tabi ki bizi hiç anlamadılar ama memnun kaldılar! Sanki son sefermiş gibi seviştim, şimdi eşimle bir tür ilişki geliştirdik, sanki 200 yıldır birlikte yaşıyormuşuz gibi, ikimizin de yüreğinde öyle bir ateş yandı ki, ikimiz de gözümüzün önünde seks yaptık. birbirimizi beğendik ama kendimizi yalnızca bu şirketle vakit geçirmekle sınırladık! Başkalarının fikirleri umurumda değil ve senin keskin tavsiyen olmadan ben iyiyim; denememiş olanlar asla anlamayacak; deneme cesareti olanlar hikayemi hatırlayacaktır! İlginiz için hepinize teşekkür ederim! Affet beni, hatalar konusunda endişelenmedim ve unutma, hayat bugün istediğin tek şey, yarın buna ihtiyacın olmayacak, bu yüzden değerli zamanına, gençliğine, fırsatlarına değer ver, yarın orada olmayacaklar ve benim için fikir bu aptal prenslere takılıp kalmaya değmez, bunu birileri uyduracağım ve aptallar hayatlarını onlara göre yaşayacaklar, kendilerini inkar edecekler!
Grup seks olduğu ortaya çıktı (((
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Toplu tecavüz olduğu ortaya çıktı (((
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 2):
- Fargal94, Grifan
-
- Similar Topics
- Replies